بلاخره یک نفر دیگه هم پیدا شد که با من هم عقیده باشه.
من هم برام خیلی سخت بود که توضیح بدم که روح و هسته ی Final Fantasy چی هست.
از دید من 15 یه قسمت هاییش رو داره و 16 هم یک قسمت هاییش رو داره اما هر دوشون در مقایسه با عناوینی که بصورت کامل این روح رو داشتند، فاقد این روح هستند.
از نظر من 16 نه Western RPG و نه JRPG هست و در عین حال هردوش هست.
و هم FInal Fantasy هست و هم نیست.
بله همون طور که گفتی توضیحش سخته، یک حس و ادراک درونی هست.
همون طور که اگر کلایو رو بهت نشون بدن میتونی حدس بزنی که کاراکتر FF هست اما اگر بپرسن "کاراکتر های این بازی چی دارن که بهشون میتونی بگی که کاراکتر FF هستند ؟" راحت نمیشه جواب داد.
من با اجازه اطلاعات این بخش رو تصحیح و کامل میکنم.
( شش شماره ی اول بدست Amano دیزاین شده بودند که ایشون تا شماره ی 11 روی کانسپت دیزاین تمام عنواین کارش رو ادامه داده و تمام لوگو ها رو هم تا به امروز دیزاین کرده )
کاراکتر دیزاینر نهمین شماره Itahana هست که بر اساس کانسپت های Amano این کار رو کرده.
اگر درست یادم باشه کاراکتر دیزاینر 12 تنها Yoshida نبود و Hirata هم روی این بازی کار کرده بود.
View attachment 290371
در این جا کار هر دو آرتیست هست. کار کامل اثر یوشیدا و پرتره اثر هیراتا هست.
در 13 فقط کاراکترهای اصلی بدست نومورا طراحی شدند و کاراکترهای فرعی بدست خانم Ikeda کار شدند.
در 14 یوشیدا و تاکاهاشی ( که در 16 هست ) قسمت عمده دیزاین کردن کاراکترها رو انجام دادند و در اولین اکسپنشن Heavensward هم هر دو حضور داشتند اما بعد از اون هیچ کدوم دیگه روی 14 کار نکردن که 6 سالی میشه.
تاکاهاشی رو الان میدونیم چون درگیر 16 شده بود اما یوشیدا رو نمیدونم ... اینکه کامل درگیر Nier Reincarnation بوده و یا شاید هم بهمراه ایتاهانا روی ریمیک 9 دارن کار میکنند و یا شاید هم 17 ... شاید هم هیچ کدوم.
خانم Namae هم در 14 کار کردند و هنوز هم هستند.
کارهای هیراتا در 12
View attachment 290373View attachment 290374View attachment 290375
کارهای خانم ایکدا در 13
View attachment 290376View attachment 290377View attachment 290378
کارهای یوشیدا در 12 و 14
View attachment 290379View attachment 290380View attachment 290381View attachment 290382
کارهای تاکاهاشی در 14 و 16
View attachment 290383View attachment 290384View attachment 290385View attachment 290386View attachment 290387View attachment 290388
چه اشکالی داره ؟ هر چی چیز خوبه بیارن بذارن توی 14
اما به نظر من محیط های 16 اون حس رو دارند، همین کریستال های بزرگ در کنار شهر ها و اون بقایای تمدن قبل که اتفاقا خیلی هم حس و دیزاین scifi دارن.
شما در مورد اون تمدن قبلی که در این دنیا بوده چیزی میدونی ؟ دیزاین های اون ها رو ببین.
من دیتیل داستانی اون تمدن رو دنبال نکردم البته و نمیخوام دیتیل بدونم.