PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
من که اصن در جریان اتفاقات سری بازی نیستم ولی آدم اون نا امیدی صفحه های اول رو می‌بینه بعد با این شور و شوق الان مقایسه می‌کنه تعجب میکنه. :D

مث‌ جریان رزیدنت اول سوم شخص و اول شخصه که خیلیا میگن اول شخص سنخیتی با رزیدنت اویل نداره و بازی نمی‌کنیم یا مث‌ جریان اساسینز کرید قدیم و جدید که خیلیا معتقدن این نسخه های آخر فقط اسم بازی رو یدک میکشن.

ولی این بازی گویا کارشو خوب انجام داده و فنای قدیم و پلیرای جدید رو همزمان جذب کرده :D

من که اصن در جریان اتفاقات سری بازی نیستم ولی آدم اون نا امیدی صفحه های اول رو می‌بینه بعد با این شور و شوق الان مقایسه می‌کنه تعجب میکنه. :D

مث‌ جریان رزیدنت اول سوم شخص و اول شخصه که خیلیا میگن اول شخص سنخیتی با رزیدنت اویل نداره و بازی نمی‌کنیم یا مث‌ جریان اساسینز کرید قدیم و جدید که خیلیا معتقدن این نسخه های آخر فقط اسم بازی رو یدک میکشن.

ولی این بازی گویا کارشو خوب انجام داده و فنای قدیم و پلیرای جدید رو همزمان جذب کرده :D

فکر میکنم برداشت شما نادرست باشه.
من شخصا اون نا امیدی رو همچنان دارم اما از طرفی هم باید پذیرفت که احتمالا این سری به سمت اکشن شدن خواهد رفت که برای من نامطلوب هست.

من صرفا روی اعتبار یوشیدا خبرهای بازی رو دنبال میکنم، وگرنه برای شخص من اون حس و حال Final Fantasy رو نداره.
بی صبرانه منتظر اکسپنشن بعدی 14 و دیدن وینسنت در Rebirth هستم ولی.

همچنین به نظرم اون قدری که در 14 روح و هسته اصلی Final Fantasy وجود داره، در 15 و 16 خبری نیست.
یعنی در قیاس با 14 اصلا این دو عنوان انگار Final Fantasy نیستند.

• Like
Reactions: Madridista
همچنین به نظرم اون قدری که در 14 روح و هسته اصلی Final Fantasy وجود داره، در 15 و 16 خبری نیست.
یعنی در قیاس با 14 اصلا این دو عنوان انگار Final Fantasy نیستند.
بنظرم بزرگترین نقطه قوت 16 هویتشه و مشخصه چی هست و برعکس شما بنظرم بازی واقعا روح درست و حسابی داده چون تمام اجزای بازی به خوبی با هم جور در میاند.:)

نمایش بازی خارق العاده بود. امیدوارم 16 بتونه بعد از سالها دوباره نام فاینال فانتزی رو سرافراز کنه. میدونم 14 خیلی خفن بوده ولی توی سینگل پلیرها عملا بعد از 12 این سری تو دیوار رفته.

• Like
Reactions: Max Blood
سوالی که پیش میاد اینه که این بازی رو با چه جادوی سیاهی ساختن :D

جادوی سیاه، درک درست یوشیدا از سری FF، مطلع بودن از خواست عموم گیمرها (هم فن ها و هم غیر فن ها) و همکاری با تنها آدم های کاردرست SE، یعنی تیم KH و FFVII ـه:دی

بنظرم بزرگترین نقطه قوت 16 هویتشه و مشخصه چی هست و برعکس شما بنظرم بازی واقعا روح درست و حسابی داده چون تمام اجزای بازی به خوبی با هم جور در میاند.:)

منظور من این نبود، شما درست متوجه نشدی صحبت من رو.

بله 16 هویت مشخص داره و در تمام جزییات و ارکانش یکپارچگی وجود داره.
اما یک essence و core خاصی در این سری هست که در 15 و 16 دیده نمیشه.

اگر من هیچ چیزی از این بازی ندیده بودم و بهم یک تریلر ازش نشون میدان که البته توش آیکان ها نبودن، فکر نمیکنم که میتونستم حدس بزنم که FF16 باشه.

نمایش کار خودشو کرد. همونجایی که گفت واسه انجام دادن این بازی هیچ نیازی به انجام دادن بازیای قبلی نداره اولین pre-order از مجموعه فاینال فانتزی رو انجام دادم:D

حسین فف هر شمارش یه چیزه، ربطی به هم ندارن. FFVIIR رو هم تونستی امتحان کن. اکشن FFXVI خیلی متاثر از ایشونه، و از نظر داستان و اینا واقعا خیلی خفنه. منتها برخلاف XVI که تمش غربی طوره، اون دیگه خیلی ژآپنیه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Madridista
منظور من این نبود، شما درست متوجه نشدی صحبت من رو.

بله 16 هویت مشخص داره و در تمام جزییات و ارکانش یکپارچگی وجود داره.
اما یک essence و core خاصی در این سری هست که در 15 و 16 دیده نمیشه.

اگر من هیچ چیزی از این بازی ندیده بودم و بهم یک تریلر ازش نشون میدان که البته توش آیکان ها نبودن، فکر نمیکنم که میتونستم حدس بزنم که FF16 باشه.

من کامل مخالف این حرفم. از همون نمایش اول هم گفتم، وقتی هنوز خیلی نسبت به بازی بلاتکلیف بودم و نمیدونستم خوشم امده یا نه، به نظرم نقطه قوتش از اولین نمایش به همراه داشتن روح فف های کلسیک بوده و هست. من خودم به اقتضای سنم از FFVII وارد این سری شدم و شماره های اول رو بعدا بازی کردم، اما ایشون خیلی خیلی شبیه فف یک تا پنجه، هم ستینگ، هم ظاهر شخصیت ها و هم داستان. عین فف 12 که اونم باز متاثر از داستان فف 2 بود. 16 از این نظر خیلی وفادار به مجموعه است و تنها اشکالش میتونست این باشه که کلا قوانین و قواعد کامبت سیستم FF هارو بدون تعارف از بیخ عوض کرده.

فف های قبلی همه سعی داشتن به یه فرمول درست برای تلفیق RPG با المان های اکشن برسن که هر دو گروه مخاطب رو راضی نگه داره و اصولا هم گند میزدن، چون یه چیز بلاتکلیف میشد، اما 16 کامل تعارف رو گذاشت کنار دکمه خوش گذشت RPG و پارتی و این چیزا رو زد در عوض خیلی محکم چسبید به یه چیز اکشن، اما این اکشن رو خیلی خیلی خوب در آورد باعث شد دیگه کسی اعتراض نکنه. در نهایت به قول کیتاسه، FF بازی هست که هر شماره اش دقیقا همون چیزیه که در اون برهه زمانی باید باشه. و FFXVI هم درست ترین و مدرن FF این چند سال اخیره.

پ.ن: عمده علاقه من به FFXVI نه گیم پلی، که داستان و شخصیت هاست. روح FF یعنی یه داستان بسیار بزرگ، رمانتیک، شخصیت محور و پیچیده و FFXVI میخوره بهش همه این مولفه ها رو داشته باشه.
پ.پ.ن: امیدوارم متا بازی هم +90 بشه و دوباره از نظر فروش برگرده به همون چیزی که بود. یعنی سر خرید و خواستنش دعوا باشه نه نخواستنش:دی

نمایش رو دیدم و فکر کنم اولین بازی باشه که بشه خیلی راحت و بدون تعارف بهش گفت نسل بعدی. گرافیک فوق العاده بود و مهترین از اون نبردهای عظیمش بود. واقعا چند نسل قبل کسی تصورش رو میکرد چنین مبارزات عظیمی رو در آینده ببینیم. مبارزات ایکان ها که اصلا انگار از یک سیاره دیگه اومده بود. من که دراز کشیده بودم داشتم ویدیو رو میدیدم سر ایکان ها جوگیر شده بودم و فاز حماسی داشتم حالا تو خود بازی احتمالا تشنج میکنم. بازی انگار مخلوطی از فف و GOW و بایونتاس ولی خب بدون شک از همه شون چند لول بالاتره مخصوصا از ماجراجویی هایی اخیر عمو کریتوس :D
حس عجیبیه تو دو روز دوتا ویدیو فوق العاده از دوتا از بهترین بازیهای نسل ببینی. البته فف به راحتی جای ویدیو دیروز زلدا رو در قلبم گرفت :D

IMG_20230414_163901_171.jpg
فروش فاینال فنتسی ۱۶

▪️فاینال فنتسی ۱۶ موفق شده توی سایت آمازون آمریکا بالاترین میزان فروش رو داشته باشه، و بعد از State Of Play دیشب به این موفقیت دست یافته، و فروشش حتی از رزیدنت ایول ۴ ریمیک و Star Wars Jedi: Survivor بیشتر شده.

▫️جالبه که دلوکس ادیشن فاینال فنتسی ۱۶ که قیمتش ۱۰۰$ هست پر فروش ترین شده، و نسخه‌ی استاندارد فاینال فنتسی ۱۶ رتبه‌ی چهارم رو داره. ظاهرا دیشب خوب تونستن مردم رو متقاعد کنن که این بازی ارزش خریدن داره.

من کامل مخالف این حرفم. از همون نمایش اول هم گفتم، وقتی هنوز خیلی نسبت به بازی بلاتکلیف بودم و نمیدونستم خوشم امده یا نه، به نظرم نقطه قوتش از اولین نمایش به همراه داشتن روح فف های کلسیک بوده و هست. من خودم به اقتضای سنم از FFVII وارد این سری شدم و شماره های اول رو بعدا بازی کردم، اما ایشون خیلی خیلی شبیه فف یک تا پنجه، هم ستینگ، هم ظاهر شخصیت ها و هم داستان. عین فف 12 که اونم باز متاثر از داستان فف 2 بود. 16 از این نظر خیلی وفادار به مجموعه است و تنها اشکالش میتونست این باشه که کلا قوانین و قواعد کامبت سیستم FF هارو بدون تعارف از بیخ عوض کرده.

فف های قبلی همه سعی داشتن به یه فرمول درست برای تلفیق RPG با المان های اکشن برسن که هر دو گروه مخاطب رو راضی نگه داره و اصولا هم گند میزدن، چون یه چیز بلاتکلیف میشد، اما 16 کامل تعارف رو گذاشت کنار دکمه خوش گذشت RPG و پارتی و این چیزا رو زد در عوض خیلی محکم چسبید به یه چیز اکشن، اما این اکشن رو خیلی خیلی خوب در آورد باعث شد دیگه کسی اعتراض نکنه. در نهایت به قول کیتاسه، FF بازی هست که هر شماره اش دقیقا همون چیزیه که در اون برهه زمانی باید باشه. و FFXVI هم درست ترین و مدرن FF این چند سال اخیره.

پ.ن: عمده علاقه من به FFXVI نه گیم پلی، که داستان و شخصیت هاست. روح FF یعنی یه داستان بسیار بزرگ، رمانتیک، شخصیت محور و پیچیده و FFXVI میخوره بهش همه این مولفه ها رو داشته باشه.
پ.پ.ن: امیدوارم متا بازی هم +90 بشه و دوباره از نظر فروش برگرده به همون چیزی که بود. یعنی سر خرید و خواستنش دعوا باشه نه نخواستنش:D

صحبت اولیه من این بود که در قیاس با 14، 16 و 15 دارای اون هست و روح اصلی نیستند.

این همون چیزی هست که من هم تا حدی بهش میگم روح این سری. 🙌👌

شما خودت داری میگی " بهش میخوره که همه این مولفه ها رو داشته باشه "

در واقع داری یک برداشت میکنی.

حقیقیت این هست که تا به این لحظه چیزی نشون نداند که دال بر وجود داستان بزرگ و شخصیت محور و پیچیده باشه.
تمام شماره های قبلی دارای پارتی بود، در تریلر ها روابط بین شخصیت ها و داستان هایی که برای بعضی از اون ها روایت میشد به نمایش در می اومد اما در 16 این طور نیست.
اگر تریلر بازی های قبلی رو یادت باشه و یا بری مجدد تماشا کنی میبینی که روابط و حضور کاراکتر ها سوال برانگیز هست.

در اینجا ما از خیلی وقت پیش می دونیم که کلایو با بعضی از کاراکترها دشمنی داره و با بعضی ها دوستی داره، همین و تمام.
در واقع در این تریلر هایی که نمایش داده شده هیچ سوال داستانی خاصی رو پیرامون کاراکترها و روابطشون ایجاد نکرده.
همه چیز از تریلر دوم تا به این لحظه واضح و بدون تغییر بوده.

آیا من معتقدم که این بازی داستان ضعیف و سطحی داره ؟
خیر ! اما صرفا به دلیل حضور یوشیدا و Maehiro که داستان Heavensward را نوشته بود و من اون رو تجربه کردم.
نه به این دلیل که پیچیدگی داستان رو به من نمایش دادند.

در این مورد که 16 به شماره های کلاسیک نزدیک هست شکی نیست، هم بصورت ویژوال میشه این رو دید و هم از روی این موضوع که یوشیدا فن شماره های 1 تا 6 هست ( جالبه بدونید از 8 هم خوشش نمیاد ).
اما باز همون چیزی که میگم روح اصلی که ارتباط بین کاراکترها هست تا به اینجا برای من ملموس نبوده.

آقای کیتاسه هم نمیدونم کی این حرف رو زده و سر لانچ کدوم شماره بوده اما این حرف خیلی بی پایه و اساس هست چون به هر سه عنوان 13 و 14 و 15 ایراد های شدیدی وارد بوده .... آیا در اون برهه زمانی Final Fantasy میباست ایراد دار بوده باشه ؟ ایشون برای خودش یک چیزی گفته. 😐

در کل شک ندارم که این بازی بسیار عالی هست اما میگم در دید من تا اینجا اون روح و هسته ی اصلی در قیاس با 14 به چشمم نمیخوره.

• Like
Reactions: Reza.zareei
۲۰۲۳۰۴۱۴_۰۴۲۵۱۷.jpg
مقدمه داستان فاینال فنتسی 16(این بخش توی لیک فاینال فنتسی 16 بود و این نشون میده لیک کاملا درسته.)

◾️ با هماهنگی دوشس خیانت کار آنابلا، نیرو های امپراطوری به Phoenix Gate حمله میکنن. از هرج و مرج به وجود اومده، دو آیکان آتش ظاهر میشه که نبرد بین اونا همه چیزو به خاکستر تبدیل میکنه.

◽️ کلایو تمام تلاشش رو میکنه تا پدر و برادرش رو نجات بده اما متاسفانه کافی نیست. ققنوس بیدار میشه و هیاهو به پا میکنه. کلایو از هوش میره و روز بعد بین خرابه ها بیدار میشه هرچند که بلافاصله با دستور مادرش، به ارتش امپراطوری فرستاده میشه.

◾️ با وجود اینکه کلایو از تراژدی Phoenix Gate جون سالم به در میبره، طبق دستور مادرش به سنبرک فرستاده میشه و تا مدت ها به سرزمین خودش برنمیگرده.

صحبت اولیه من این بود که در قیاس با 14، 16 و 15 دارای اون هست و روح اصلی نیستند.

حالا من خیلی حوصله بحث ندارم و نظر شما هم قطعا بسیار محترمه، اما 15 که اصلا فف نبود، 14 هم یه چیز آنلاینه و ملاک خوبی برای سنجش نیست. اینجا باید اول تعریف کنید منظورتون از روح فف چی هست که تو 15 بوده مثلا، اما تو 16 نیست. شاید مثلا فاصله گرفتن از اون تم استیم پانکی منظور باشه، نمیدونم. اما به هر صورت 16 خیلی خیلی فف کلسیکی هست. فقط بسیار اکشن شده که اونم چون خوب در امده من شخصا کشیدم بیرون بهش گیر نمیدم:دی

در کل امیدوارم بازی خوبی بشه، بخصوص متا +90 بگیره و طیف بسیار زیادی باهاش حال کنن در نتیجه فف های بیشتری ساخته بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or