ظاهرا کارکتر قابل کنترل دیگر بازی جاشو خواهد بود.
تایتل اسکرین فاینال فنتسی 16
تصویری از دوره جوانی کلایو که در اصل یه فلش بک هست و بازی از دوران 20 سالگی او شروع می شود.
شخصیتی به اسم Mid تو بازی حضور داره که نمیدونیم نقشش چیه احتمالا به زودی بیوگرافیش بیاد.
پیام جدید تیم توسعه فاینال فنتسی 16
️ کلمات نمیتونن تاثیری که فرنچایز فاینال فنتسی روی زندگی من داشت رو توصیف کنن. هرگز فکرشو نمیکردم که همچین فرصتی داشته باشم. من این آهنگ رو به طور خاص برای این بازی نوشتم.
- کنشی یونزو
️ وقتی فهمیدم که قراره با یونزو-سان کار کنیم نه تنها سوپرایز شدم بلکه خیلیم خوشحال شدم.
️ من از طرفدارای پر و پا قرض کار های یونزو هستم و میدونستم که اون علاقه زیادی به ساخت موسیقی هایی داره که بین نسل های مختلف موندگار میشن پس مطمئن بودم اون میتونه به خوبی جهان و داستان فاینال فنتسی 16 رو به تصویر بکشه.
️ اون نه تنها یه هنرمند شگفت انگیزه بلکه یه گیمر با اشتیاق و یکی از طرفدارای فاینال فنتسی هم هست، لطفا منتظر شنیدن آهنگ های تم اون باشین.
- نائوکی یوشیدا
بخش Mob Hunts
پلیر ها میتونن با انجام دادن ساید کوئست ها و انجام اونت های بخش Mob Hunts لول خودشونو ارتقا بدن و آیتم های بیشتری جمع کنن تا بتونن با دشمن های قوی تر مقابله کنن. بخش Mob Hunts از طریق Hunt Board در دسترس قرار میگیره، جایی که یه چهره آشنا از کل فرنچایز رو میبینیم... موگل!
شخصیت Harpocrates
️ کارکتر Harpocrates استادی که کلایو با کمک اون میتونه اطلاعات مربوط به جهان والیستیا رو جمع و بررسی کنه.
️ اون در مورد تاریخ، آدام و رسوم، آب و هوای یه منطقه، مذهب ها و سنت های مختلف تحقیق میکنه. Harpocrates در مورد داستان های کلایو که از ماجراجویی های خودش بدست آورده، خیلی کنجکاوه و هرموقع که کلایو تجربه های خودشو باهاش به اشتراک میزاره، میتونه اطلاعاتش رو کامل تر کنه.
️ اگه با Harpocrates ملاقات کنین و باهاش حرف بزنید، میتونین همه چیز رو راجب والیستیا بخونید پس فراموش نکنین که وقتی در حین سفر از کنارش رد شدین، حتما بهش سر بزنین.
ویویان نینتالس
️ ویویان محققی که در مورد والیستیا، آدمای مهم این جهان و ارتباطشون باهم تحقیق میکنه.
️ اون اطلاعات زیادی در مورد والیستیا امروزی و تاریخچه این جهان داره. ویویان با خوشحالی دانش خودش در مورد گذشته رو بهتون هدیه میده پس با کمک اون میتونین جزئیات روابط شخصیت ها و امور والیستیا در هر زمانی رو بررسی کنید.
️ ویویان میتونه کمک خوبی برای زمانی که میخواین داستان رو مرور کنین یا نمیدونید که باید کجا برین، باشه.