Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

ای خدا کاراکترات چرا انقدر کیوتن :x
این لباس هارو خریدی خودت از مارکت و یا اونتی بوده یا پول واقعی دادی؟
اگه منظورت کاراکتر @NoctisSasuke

اون لباس واسه ایونت moonfire faire 2017 هستش که اونموقع فری بود

الان از mogstation میشه خریدش

دوستان بنده یک گروه تلگرامی زدم در رابطه با فاینال
دیسکورد و گیلدد هم دارم ولی برای شروع هرکسی دوست داشت وارد گروه بشه به من بگه لینک گروه رو براش بفرستم
دارم پلیرهای ایرانی رو دور هم جمع میکنم که یه کامینیتی سالم به دور از حاشیه راه اندازی کنیم
:x

اگه منظورت کاراکتر @NoctisSasuke

اون لباس واسه ایونت moonfire faire 2017 هستش که اونموقع فری بود

الان از mogstation میشه خریدش
:((:((:((

• Like
Reactions: BoxBox
این ارور فقط با هیتلر شکن رفع میشه

چند روز پیش که اومدم اولین بار ماهانش رو بخرم بدون فیلتر شکن فکر کنم گرفتم و این دفعه اتفاقا ارور داد با فیلتر شکن بودم ولی بعدش بدون فیلتر شکنم دیگه نمیشد خرید کرد

ساپورت پیام دادم گفتن 48 ساعت دیگه بدون فیلتر شکن خرید بکن

• Like
آقا جریان این چیه؟

من دیدم با سایت خود اسکوئر مشکل دارم گفتم ببینم میشه سابسکریپشنی که از قبل داشتم رو تو خود استیم فعال بکنم و رفتم دیدم میشه ولی قیمت رو همون به روسی گذاشته با اینکه اکانتم الان اکراین

IMG_20240713_181213_435.jpg

• Like
کسایی که اینجا بازی میکنن تجربه این ارور رو ندارن؟ با فیلتر شکن همیشه خرید میکنید یا بدون اون؟
یادم نمیاد دقیق ولی خوب سعی کن حتما با vpn چیزی بگیری از se قبلا فک کنم اذیت کرده بود

اپگرید بعضی جاب ها واقعا دیگه خیلی مسخره و بورینگه مثلا ریپر کلا یک دکمه جدید بهش اضافه میشه که هر 2 دقیقه میتونی یکبار بزنیش. فک کن بعد 2.5 سال جاب دیزاین فقط یه دکمه اضافه کنی:|
Mount تریال اولم فک کنم وجود نداره بعد 50-60 تا کلا 2 بار دیدمش :D
فقط یه هفته مونده تا تموم شدن همه کاراکترا راحت شیم تا savage :D
1720902813908.png

دوستان هیچکدومتون علاقه به حضور در گروه های تلگرامی و دیسکورد فاینال نیستین؟

دوستان مرزهای درونگرایی که هیچ، انزوا و خلوت طلبی رو در نوردیدند ! : ))

----------------------------------------------------------------------------------------|

آقا چه وضعیه ؟
شما که هیچ کدوم چیزی نمیذارید .... یوشیدا و تیمش چرا برای پچ 7.1 چیزی نمیگن؟ : ))))
دیگه باید تا الان یه Live Letter معرفی کنن.

من این همه سکوت و سکون و بی خبری رو بر نمی تابم !
برم خودم بازی رو بگیرم چنتا پست و اسکرین شات بذارم اینجا : )))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or