در آخر هم به سرم زد برم Healer بازی کنم و Heal کنم. این رول رو هم سالیان سال بود کنار گذاشته بودم.
دقیقا از انتهای Stormblood که میشه یه چیزی حدود 5 سال.
رفتم سراغ Whitemage و باهاش 2 تا دانجن لول پایین رفتم که دوباره دستم بیاد که چطوری باید باهاش بازی کرد.
و باعث شد یادم باید که اصولا چرا این کلاس رو رها کردم، خیلی انیمیشن ها ناز و اطوار دارن و من اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم .... اینجا بود که یه دفعه به سرم زد که برم Sage رو امتحان ...... عجب کلاس شاهکاری !!!!!!!!!!
باورم نمیشد !!!! اصلا !!!! همش به خودم میگفتم من چرا زودتر این رو امتحان نکردم از اون زمانی که Endwalker اومده بود؟!
به قدری باحال بود این کلاس که تصورش برام عجیب و سخت بود! خود Cool به معنی واقعی و اون هم یک کلاس Healer !!!
انیمیشن ها کاملا اکشن های پرهیجان و خیلی خیلی تمیز و باحال بودن توی همین چند شات باید بتونید به این موضوع پی ببرید.
انتظار چنین حجمی از باحال بودن رو از یه چیزی مثل نینجا یا مانک میشه داشت یا حتی وایپر که با Dawntrail به بازی اضافه میشه اما با یک کلاس Healer ?!
جالبی دیگرش این بود که شما یک نفر رو از بین اعضای گروه و تیم انتخاب میکنید ( میتونید خودتون رو انتخاب کنید ) و روش یک جادویی رو میذارید که هر چقدر dps کنید یک درصدی از damage شما باعث میشه که طرف Heal بشه.
خلاصه در 2 هفته ی آخری که مونده بود فقط و فقط با Sage بازی میکردم !!!!
این ها رو هم گرفتم که به هیچ وجه خالی از لطف نبودن و لذت خودشون رو برای شخص من داشتند.
که به ترتیب بال های Diablos از FF8 و زره Basch از FF12 هستند که هر دو از شماره های بسیار محبوب من هستند.
________________________________________________________________________________________________________________________________
در کل زمان بسیار بسیار زیادی بود که این طور بصورت جامع و کامل از این بازی لذت نبرده بودم.
کمبود محتوای جذاب و درگیر کننده در این اکسپنشن من رو وا داشت که توی بازی کنکاش کنم و بگردم دنبال چیزهایی که بهم لذت بدن.
دقیقا مثل 2-3 سالی اولی که بازی میکردم و همه چیز برام جدید بود و دایم داشتم چیزهای مختلف و کلاس های مختلف رو امتحان میکردم و میخواستم بازی رو یاد بگیرم و گوشه به گوشه اش رو کشف کنم!
من قطعا Dawntrail رو هم به همین شیوه بازی میکنم و به هیچ وجه دنبال تمام کردن داستان نخواهم بود، به ویژه که این اکسپنشن آغازگر داستانی جدید هست و اون قدری خطر مهلک اسپویل نداره.
با خیال راحت توی هر نقشه که وارد شدم میرم Quest میکنم و ماهی گیری میکنم و mining میکنم و کاملا گوشه به گوشه اش رو کشف میکنم.
البته دیگه میره برای 6-7 ماه دیگه احتمالا چون فعلا روند زندگی اجازه انجام Dawntrail رو به من نمیده.