Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

خب فکر کنم باید بیخیالش بشم
یادم رفت برا هر بار وارد شدن one time password میخواد الان برا وارد شدن به اکانت خودمم باید اینو بدم که دیگه دسترسی بهش ندارم گوشیم رو عوض کردم

• Like
Reactions: BoxBox
یادم رفت برا هر بار وارد شدن one time password میخواد الان برا وارد شدن به اکانت خودمم باید اینو بدم که دیگه دسترسی بهش ندارم گوشیم رو عوض کردم
خب اگه قیمتش دیگه مهم نیست چرا با همون اکانت توی ps4 ادامه نمیدی خب ؟

میتونی تو pc ادامشو بری خب

one time password حتما یه راهی باید باشه اگه گوشیت رو عوض کردی یعنی نیست ؟:-?

خب اگه قیمتش دیگه مهم نیست چرا با همون اکانت توی ps4 ادامه نمیدی خب ؟

میتونی تو pc ادامشو بری خب

one time password حتما یه راهی باید باشه اگه گوشیت رو عوض کردی یعنی نیست ؟:-?

مشکل اینجاست اون اکانتم گم کردم و اکانت استیمم اتفاقا جلوتر رفتم باهاش

راه که باید باشه به ساپورت پیام دادم ولی خب ساپورت اسکوئره امیدی بهش ندارم

• Sad
نه بابا خیلی راحت برش میدارن ، این برای یکی از بچه ها پیش اومده بود خیلی راحت و سریع مشکلش حل شد.
اصلا براش فرم جدا و آماده دارن.
برو اینجا:
SQUARE ENIX Support Centre

این سری یادت نره که recovery keys رو بفرستی به ایمیلت و یا جای دیگه بکاپ بگیری.

نه بابا خیلی راحت برش میدارن ، این برای یکی از بچه ها پیش اومده بود خیلی راحت و سریع مشکلش حل شد.
اصلا براش فرم جدا و آماده دارن.
برو اینجا:
SQUARE ENIX Support Centre

این سری یادت نره که recovery keys رو بفرستی به ایمیلت و یا جای دیگه بکاپ بگیری.

هر وقت ماکان این موارد تکنیکال رو توضیح میده من از خودم میپرسم واقعا مال این بازی هست یا نه : )))

خب پسورد یک بار مصرف رو از اکانتم حذف کرد ساپورت اشتراک ماهانه هم خریدم الان دارم دانلود میکنم و مثل همیشه لانچرش سرعت مزخرفی داره

12-13 ساعت طول میکشه دانلود بشه :|
از Xivlauncher استفاده کردی تاحالا؟

اون باگ های لانچر بازی رو نداره سرعت دانلودش سریعتره

البته من خودم تاحالا ازش استفاده نکردم :D ولی از یکی از کاربرای همینجا شنیده بودم می‌گفت که استفاده می‌کنه

از Xivlauncher استفاده کردی تاحالا؟

اون باگ های لانچر بازی رو نداره سرعت دانلودش سریعتره

البته من خودم تاحالا ازش استفاده نکردم :D ولی از یکی از کاربرای همینجا شنیده بودم می‌گفت که استفاده می‌کنه

نه نمیدونم چی هست اصلا ولی خب دانلودش تموم شد دیگه

البته تا شب که برسم خونه نمیتونم بازی بکنم

• Love
نه نمیدونم چی هست اصلا ولی خب دانلودش تموم شد دیگه

البته تا شب که برسم خونه نمیتونم بازی بکنم
نیاز به هیتلر شکن نداشت موقع دانلود؟🤔

بعد اینکه حجمش چقدر بود ؟

لانچرش سرعت دانلود رو یک صدم می‌کنه که با چی دانلود کردی انقد زود تموم شد ؟😳

نیاز به هیتلر شکن نداشت موقع دانلود؟🤔

بعد اینکه حجمش چقدر بود ؟

لانچرش سرعت دانلود رو یک صدم می‌کنه که با چی دانلود کردی انقد زود تموم شد ؟😳

یه بار برا اینکه لانچر لود بشه فیلتر شکن خواست ولی یه بار دیگش نخواست برا خود دانلود هم نمیخواد

۷۰ و خورده ای گیگ بود

دیشب که قبل خواب زده بود ۸۰۰ دقیقه طول میکشه دانلود بکنه صبح بلند شدم دیدم تموم شد

واسه اولین بار از ریلیز dt تا الان لاگ اوت کردم 8 تا جاب 100 و همه کرفتر و گدرر مکس :D
دیگه هیچی نمونده واقعا مثل اینکه باید سراغ کرکتر دوم برم که خوب با اون msq مضخرف و 4/10 این اکسپنشن اصلا منتظرش نیستم
Picto واقعا از بهترین جاب هایی که تابحال طراحی کردن ازونطرف وایپر خیلی مید و arthritis inducing با اون همه ogcd که گذاشتن براش ولی خب خیلی ساده هستش نسبت به بقیه melee ها حتی پارتی باف هم نداره.
ست دانجن 97 راحت جزو بهنرین لوت از کل دانجن های بازیه عجیبه توی mogstation نذاشتن:">
Screenshot 2024-07-08 035342.png Screenshot 2024-07-08 035053.png

آخرین ویرایش:

پوشش مناسبی برای نبرد نیست : ))

واسه اولین بار از ریلیز dt تا الان لاگ اوت کردم 8 تا جاب 100 و همه کرفتر و گدرر مکس :D
دیگه هیچی نمونده واقعا مثل اینکه باید سراغ کرکتر دوم برم که خوب با اون msq مضخرف و 4/10 این اکسپنشن اصلا منتظرش نیستم
Picto واقعا از بهترین جاب هایی که تابحال طراحی کردن ازونطرف وایپر خیلی مید و arthritis inducing با اون همه ogcd که گذاشتن براش ولی خب خیلی ساده هستش نسبت به بقیه melee ها حتی پارتی باف هم نداره.

خوبه که جالب نیست و شما یک هفته است لاگ اوت نکردی : ))))

من هم فید بک های منفی شنیدم که تا حد کمی برام قابل حدس بود چون با همون 3-4 تا کویست اواخر Endwalker کاملا به این پی برده بودم که با این کاراکتر جدید ارتباط نمیتونم بگیرم و ازش خوشم نمیاد.
موضوعی که تصورش برام سخت هست اینه که الان متوجه شدم بعد از یک دهه، برای اولین بار در این بازی شخصیت ما به عنوان پلیر محور اصلی داستان نیست و ... به جاش اون کاراکتر حوصله سر بر شخصیت اصلی هست.
😐😐😐

پوشش مناسبی برای نبرد نیست : ))

خوبه که جالب نیست و شما یک هفته است لاگ اوت نکردی : ))))

من هم فید بک های منفی شنیدم که تا حد کمی برام قابل حدس بود چون با همون 3-4 تا کویست اواخر Endwalker کاملا به این پی برده بودم که با این کاراکتر جدید ارتباط نمیتونم بگیرم و ازش خوشم نمیاد.
موضوعی که تصورش برام سخت هست اینه که الان متوجه شدم بعد از یک دهه، برای اولین بار در این بازی شخصیت ما به عنوان پلیر محور اصلی داستان نیست و ... به جاش اون کاراکتر حوصله سر بر شخصیت اصلی هست.
😐😐😐
کدوم کاراکتر؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or