Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

شما دقتت پایینه پس.
اون همه جزییاتی که روی Armor ها اضافه شده به چشم شما نیومد یعنی؟ من کاراکترم رو توی منوی Login دیدم واقعا از اون همه جزییات لذت بردم.
نور پردازی های محیط هم خیلی خیلی بهنر شده.
تکسچر محیط هم جای خودش که برای شخص من اونقدری ملموس نبود اما جزییات لباس ها و Armor ها چرا.

یک موضوع شدیدا منفی هم تجربه کردم و اون هم این بود که چهره کاراکترم عوض شده که بشدت توی ذوقم زد اما چاره ای ندارم.
بعضی از نژاد ها چهره هاشون تغییرات ناجالبی کرده مثل male miqote، دخترهاشون بهتر هستن اما جنسیت مردشون بد شده.
منظورم همون محیط- ساختمونها-درخت ها و ... که هنوز خیلی فرق داره با بازی نسل 9
صورت کاراکتر ها یکم بهتر شده ولی بازم مثلا با فاینال 15 و 16 مقایسه کنی خیلی عقبه

منظورم همون محیط- ساختمونها-درخت ها و ... که هنوز خیلی فرق داره با بازی نسل 9
صورت کاراکتر ها یکم بهتر شده ولی بازم مثلا با فاینال 15 و 16 مقایسه کنی خیلی عقبه

نباید بازی های ژانر MMO رو با بازی های آفلاین و سولو مقایسه کرد، همیشه این جور بازی ها یک جوری دیزاین میشن که برای اکثر سیستم ها قابل اجرا باشه.
یعنی همیشه گرافیکشون پایین تر هست نسبت به نسل فعلی و خواهد موند.

میتونست مثل فورتنایت موتورشو عوض کنه بنظرم-چون فاینال با وجود سرورهای جداگانه و ورلد های جداگانه - فکر نکنم اونچنان MMO بزرگتری باشه در تعداد پلیر
برای گرافیک هم میتونه توی ستینگ برای سیستم های مختلف بزاره-درسته بازی طولانی مدت تولید شده ولی بازم بنظرم کم کاری سازنده هاست در لااقل هر دی ال سی تغییر اونچنان ندادن در موتور بازیسازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BoxBox
میتونست مثل فورتنایت موتورشو عوض کنه بنظرم-چون فاینال با وجود سرورهای جداگانه و ورلد های جداگانه - فکر نکنم اونچنان MMO بزرگتری باشه در تعداد پلیر
برای گرافیک هم میتونه توی ستینگ برای سیستم های مختلف بزاره-درسته بازی طولانی مدت تولید شده ولی بازم بنظرم کم کاری سازنده هاست در لااقل هر دی ال سی تغییر اونچنان ندادن در موتور بازیسازی

از اونجایی که اطلاعات خاصی در مورد موتور این جوری بازی ها ندارم و کلا 2 تا MMO هم بیشتر بازی نکردم، صلاحیت ندارم نظری بدم اما World of Warcraft دقیقا مثل فاینال، در اکسپنشن پنجم اولین سری تغییرات گرافیکی رو اعمال کرد.
یوشیدا هم گفته بود که این تغییرات گرافیکی اولین مرحله و شروع تغییرات و آپگرید های آینده هست به این معنی که در اکسپنشن های بعدی هم شاید تغییرات خواهیم بود.

بلاخره شایعه هایی که در مورد نسخه ی موبایل بود به انتهای رسید و این بازی معرفی شد !!!

ظاهرا که دقیقا همین بازی خودمون هست ولی فقط روی موبایل.
من هیچ ایده ای ندارم که گیم پلی چطور خواهد بود .... چیزی که خیلی کنجکاو هستم بدونم اینه که آیا پلیرهای موبایل هم با ما هم بازی میشن یا اینکه اونها بصورت جدا سرورهای خودشون رو دارن؟

در زیر لینک نریلر بازی و چند اسکرین شات رو میتونید ببینید.

تریلر معرفی بازی

FFXIV-Mobile_2024_11-19-24_001.jpg FFXIV-Mobile_2024_11-19-24_002.jpg FFXIV-Mobile_2024_11-19-24_003.jpg FFXIV-Mobile_2024_11-19-24_004.jpg FFXIV-Mobile_2024_11-19-24_006.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or