fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان عزیز کسی شک نداره که فیفا تا 2008 اصلا فوتبال جالبی نبود.ولی ea درس گرفت کار کرد تلاش کرد و انقدر کار کرد تا خودشو به پرو رسوند و حتی جلو زد تا جاییکه الان پرو باید کار کنه تا به فیفا برسه:biggrin1:قبول کنید از 2008 تا به الان کونامی فقط به فکر جیبش بوده و بیشترین ضرر ممکن رو همین بازیبازها کردن که 3ساله به خودشو وعده میدن که امسال دیگه پرو میترکونه ولی....
البته قبول دارم که فیفا هم اشکالات زیادی داره ولی انصافا به جز گرافیک خیلی عالی و سانترهای خوب پرو چیش از فیفا بهتره؟قبول کنید امسال فیفا بازهم ازپرو بهتر بوده و قبول کنید که کونامی باید با یک بودجه هنگفت و یک تیم سازندهء خلاق و با داشتن وقت زیاد سعی خودشو بکنه تا پرو بازهم از فیفا بهتر بشه.

این حرفا نیست عزیز!
فیفا دقیقا همون سال 2007 که حرفشو میزنی ریسک کرد و گیم پلی رو به کل تغییر داد و موفق هم شد!
ولی کونامی اصلا ریسک نمیکنه و این گیم پلی رو از pes04 داری تا به الان!
باز یه زحمتی میدادن باگای بازی رو میگرفتن یه چیزی!
این بهترین پست راجع به فوتبال بود که تا بحال زده شده!!
نه فقط Konami بلکه همه ی سازنده های ژاپنی از تغییر و ریسک ترس دارن...

این بهترین پست راجع به فوتبال بود که تا بحال زده شده!!
واقعا راست میگی حتی CAPCOM هم رسما گفت که IP جدید ریسک بالایی میخواد که ما نداریم!
پس یا D R بازی کنید یا اویل یا DMC شماره های جدیدش رو!!!:biggrin1:

ربطی به فوتبال نداشت ولی باید گفت فقط فیفا:love:

درود .
آقایون اینا نظر من هستند در مورد دو بازی:
در مورد PES
نکات مثبت:
-گرافیک بازی خوب شده ولی خیلی عالی هم نیست.
-منو بازی زیبا شده ولی بعضی چیزاش بده.
-مستر لیگ بازی تقریبا شبیه منیجر مود فیفا شده البته با بعضی تفاوت های بزرگ ولی در کل خوبه.
-become a legend تغییر زیادی نکرده و تقریبا همونه ولی کلا مود جالبیه.
-فیس ها خوبند هر چند که حدود 50-60% چهره ها تکراریند.(کوچکترین تغییری نکردند.)
-موزیک ها بهتر از قبل شدن ولی در کل جالب نیستند.(در حد pes خوبند ولی در مقایسه با فیفا بدتر هستند)
-ادیت مود بازی نه بده و نه خوبه.(مایل به خوب)
-زمین تمرین بازی همونه ولی اجزای اونو تغییر دادن: چمن زمین عوض و طبیعی تر شده-به زمین کنار هم علف و درخت اضافه شده(که خیلی این زمینو زیباتر کرده)
-در قسمت انتخاب کفش یک جایی برای فهمیدن برتری ها و خصوصیات کفش ها اضافه شده.
-اضافه شدن قسمت تاکتیک به بازی.
نکات منفی:
-گیم پلی بازی خیلی ضعیفه و تغییری نکرده.
-انمیشن ها خیلی بد درست شده اند. مخصوصا انیمیشن دویدن که خیلی خیلی مسخره و زشت هست.(کمبود انیمیشن در پی ای اس به شدت احساس میشه)
-سرعت اجرای بعضی انیمیشن ها غیر طبیعیه (مثلا با سرعت نور برگردون میزنند و یا مثلا بعضی انیمیشن شیرجه دروازه بانان هنگام ضربات پنالتی مخصوصا ضربات هوایی خیلی سریعه)
-تعداد استادیوم ها واقعا کمه و بعد گذشت مدتی خسته کننده میشه.
-تو طراحی اسکوربرد جام قهرمانان یه اشتباهاتی داشتند که اگه دقت کنید متوجه میشید.
-دریبلینگ 360 درجه خوب نشده (به نظرم تو pes روش کار نکردن , وقتی وارد فیفا شدم برای بار نخست بازی برام عجیب اومد ولی وقتی وارد pes شدم اگه از قبل نمیدونستم اصلا متوجه 360 درجه نمیشدم.)
-تیم های کمی نسبت به 2009 لیسانس شده اند.
-وجود باگهای بسیار زیاد.
و... .
خلاصه بازی به نظرم امسال هم خوب نبود.(حتی به نظرم گیم پلی pes پلی استیشن2 خیلی بهتر از این بود!!!!)
در مورد FIFA
نکات مثبت:
-دریبلینگ 360 درجه خیلی خوب شده و خیلی هم به کار میاد.
-گرافیک بازی پیشرفت کرده البته بیشتر در شبها
-منیجر مود خیلی بهتر شده. منوش هم خیلی جالبه.
-be a pro هم مثل become a legend پی ای اس تغییر زیادی نکرده ولی در کل جالبه.
-فیس ها خیلی با جزئیات تر و زیباتر شده اند ولی در مقایسه با pes تعداد کمی از فیس ها ایراد دارن.)مثل lampard که به نظرم فیس 09 لمپارد از این بهتر بود.)
- ساندترک های فیفا مثل همیشه عالیند.
-ادیت بازی هم کمی ضعیف تر از pes هست.(مثلا کفش ها نسبت به pes خیلی زیادترند.)
-1 آرنا جدید اضافه شده. محیط و آب و هوای آرنا های دیگر هم کمی تغییر کرده.
-تور بازی خیلی طبیعیه مخصوصا از دوربین tele در replay.
-انمیشن ها خیلی زیاد و عالیند. (که قسمت اعظمی از برتری فیفا نسبت به pes به خاطر زیاد و کامل بودن انیمیشن هاست. یعنی اکثر حرکات در فیفا هستند.)
-virtual pro هم خیلی خوب شده.
-طراحی set pieces هم خیلی عالیه و واقعا به گل زدن کمک میکنه.
-عوض کردن kicker در خود بازی مثل ps2 خیلی خوبه.
-لیسانس شدن تیم ها مثل همیشه و البته اضافه شدن هلند لیسانس شده به بازی.
-custom tactics که از 09 بود بازم خیلی عالی و تاثیر گذار هست.
-استادیوم های بسیار زیاد نسبت به pes
-طبیعی بودن شرایط آب و هوایی مخصوصا هوای بارانی و برفی. و اینکه مثلا مسی در هوای سرد لباس همرنگ از زیر میپوشه.
-کمتر بودن باگها نسبت به pes.
-امکان انتخاب تا 64 تیم که در 09 فقط تا 4 تیم امکان انتخاب بود.
-وجود توپها بسیار زیاد نسبت به pes.
و .... که دیگه یادم نمیاد.
و اما نکات منفی
-لیسانس شدن لیگ روسیه فقط برای pc.:evil:
-غیر صبیعی بودن سانتر ها.
-کم بودن تیم ملی مخصوصا از آفریقا و آسیا (که جام جهانی این اشکال هم رفع میشه)
-منو بازی (وجود آرنا در منو) که واقعا دیگه از دست آرنا خسته شدم.(که اینم مثل بالاییه)
و... تعداد کمی از اشکالات دیگر که واقعا کمه.
در کل فیفا خیلی بهتر از pes هست(به نظر من:biggrin1:) و نکات مثبت زیاد و بدرد بخور تری داره. سختی pes هم که میگن امسال pes سخته بنظرم اصلا pes سخت نیست بلکه بسیار هم آسونه.سخت به نظر اومدن اون هم به خاطر کمبود انیمیشن هست که نمیتونیم هر حرکتی رو که میخوایم انجام بدیم ولی در فیفا برعکس که اکثر حرکات رو میشه انجام داد.

آقا بحثو بیخیال شین نتیجه دیگه خیلی داره با فاصله میشه ها!!
فکر کنم بیش از 40 تا اختلاف افتاده...

البته این پست شما هم از اون پست های خیلی قشنگ بود !! که تا ابد تو ذهن ها باقی می مونه ! حالا خوبه سازنده های ژاپنی هیچ تغییر و ریسکی انجام نمی دن . که سازنده های امریکایی و اروپایی یه سر ازشون تقلید می کنن واسه ساخت هر IP جدیدی :laughing:
نمی دونم این ژاپنی های بدبخت دیگه چه خدمتی باید به این صنعت بکنن تا برخی دوستان فن بوی غول نرم افزاری دنیا ! دست از سرشون بردارن .
این طور که توی این مدت فهمیدم , بعضی از دوستان PES باز (نه همه) دچار "توهم توطئه" شدن. فکر میکنن زمین و زمان دست به دست هم دادن تا بازی محبوبشون رو خراب کنن !
اینجا میانگین نسخه های FIFA از FIFA 2000 که به اعتقاد خیلی ها شروع به افت کرد رو میذارم. نسخه ای که برای مهم ترین کنسول زمان خودش بوده رو ملاک قرار میدیم :
FIFA 2000 : 87
FIFA 2001 : 82
FIFA 2002 : 79
FIFA 2003 : 82
FIFA 2004 : 81
FIFA 2005 : 82
FIFA 2006 : 78
FIFA 2006 - X360 Version : 62
FIFA 2007 : 74
FIFA 2008 : 82
FIFA 2009 : 88
FIFA 2010 : 89
همون طور که میبینین FIFA 06 نسخه X360 امتیاز جالبی نگرفت. ولی EA درس عبرت گرفت و سعی کرد ایرادات بازی رو برطرف کنه و نسخه به نسخه میانگین امتیازای بازی بالاتر رفت.

حالا میرسیم به سری PES یا WE
PES 2001 : 91
WE 6 : 90
WE 7 : 92
WE 8 : 90
WE 9 : 88
PES 2007 : 79
PES 2008 : 75
PES 2009 : 73
PES 2010 : 75 (تا حالا 8 تا امتیاز داشته)
امتیازا به خوبی وضعیت رو مشخص میکنه. توی نسل قبل امتیازات PES یا WE از FIFA بالاتر بوده (احتمالآ به قول دوستان Konami اون موقع به جای EA پول میریخته توی جیب منتقدا !!!) ولی نسل جدید با هر نسخه , امتیاز هم کاهش پیدا کرده.
حالا میگیم GameSpot مقرضانه امتیاز داده , IGN توسط EA خریداری شده ! اون 30,40 تا سایت و مجله دیگه چی میشن ؟! یعنی EA به این همه سایت و مجله پول داده ؟!! با این پول که میتونه به باشگاه فوتبال بزنه به نام EA Club و توی لیگ برتر انگلیس بازی کنه ! معروف تر هم میشه و تبلیغ بهتری هست نسبت به چند تا امتیاز !
اریا حرفت کاملا درسته . با اینهمه امتیاز کسی نمی تونه EA رو متهم کنه به دادن رشوه و ... ولی یه نکته ای این وسط خیلی جالبه . تو خودت همیشه جزو کسایی بودی که می گفتی امتیاز سایت ها و مجلات تاثیری در انتخاب هات نداره . و به امتیاز این سایت ها توجهی نباید کرد . مخصوصا بعد از قضیه اخراج جف از گیم اسپات و ... همیشه یکی از اون افراد بودی که روی این قضیه تاکید داشتی . حالا من می خوام بدونم دادن امتیازات عجیب به یک بازی تنها دلیلیش می تونه رشوه گرفتن باشه ؟ کسی edge رو متهم نکرد که از مایکرو پول گرفته تا به mgs بده 8 ! کسی این مجله رو متهم نکرد که از مایکرو پول گرفته تا به کیلزون 2 بده 7 !!
ولی همه ( کسانی که مرض فن بوئیسم بهشون سرایت نکرده باشه ) به این امتیاز ها خندیدن . کسی هم جدیش نگرفت . همونطور که وقتی گیم اسپات اونسال گیرز 2 رو حتی جزو کاندیدای بهترین گرافیک 360 هم نکرد. همه باز هم خندیدند به این تصمیم !! و کسی جدیش نگرفت ! من حرفم اینه : اصلا امتیاز چند سایت یا مجله دلیلی بر برتری یک عنوان نسبت به عنوان دیگه هست ؟ موضوع اصلی اینه ...

پ.ن :روی صحبتم هم فقط با اریا و بقیه دوستان غیر فن بوئیسم هست . و گر نه دادن جواب سر بالا به این موضوع و گذاشتن 4 تا اسلیم اینجوری ( :laughing: ) برای برخی دوستان کاری نداره .

موفق باشید

البته این پست شما هم از اون پست های خیلی قشنگ بود !! که تا ابد تو ذهن ها باقی می مونه ! حالا خوبه سازنده های ژاپنی هیچ تغییر و ریسکی انجام نمی دن . که سازنده های امریکایی و اروپایی یه سر ازشون تقلید می کنن واسه ساخت هر IP جدیدی :laughing:
نمی دونم این ژاپنی های بدبخت دیگه چه خدمتی باید به این صنعت بکنن تا برخی دوستان فن بوی غول نرم افزاری دنیا ! دست از سرشون بردارن .

اریا حرفت کاملا درسته . با اینهمه امتیاز کسی نمی تونه EA رو متهم کنه به دادن رشوه و ... ولی یه نکته ای این وسط خیلی جالبه . تو خودت همیشه جزو کسایی بودی که می گفتی امتیاز سایت ها و مجلات تاثیری در انتخاب هات نداره . و به امتیاز این سایت ها توجهی نباید کرد . مخصوصا بعد از قضیه اخراج جف از گیم اسپات و ... همیشه یکی از اون افراد بودی که روی این قضیه تاکید داشتی . حالا من می خوام بدونم دادن امتیازات عجیب به یک بازی تنها دلیلیش می تونه رشوه گرفتن باشه ؟ کسی edge رو متهم نکرد که از مایکرو پول گرفته تا به mgs بده 8 ! کسی این مجله رو متهم نکرد که از مایکرو پول گرفته تا به کیلزون 2 بده 7 !!
ولی همه ( کسانی که مرض فن بوئیسم بهشون سرایت نکرده باشه ) به این امتیاز ها خندیدن . کسی هم جدیش نگرفت . همونطور که وقتی گیم اسپات اونسال گیرز 2 رو حتی جزو کاندیدای بهترین گرافیک 360 هم نکرد. همه باز هم خندیدند به این تصمیم !! و کسی جدیش نگرفت ! من حرفم اینه : اصلا امتیاز چند سایت یا مجله دلیلی بر برتری یک عنوان نسبت به عنوان دیگه هست ؟ موضوع اصلی اینه ...

پ.ن :روی صحبتم هم فقط با اریا و بقیه دوستان غیر فن بوئیسم هست . و گر نه دادن جواب سر بالا به این موضوع و گذاشتن 4 تا اسلیم اینجوری ( :laughing: ) برای برخی دوستان کاری نداره .

موفق باشید
اقا شما از فن بوی بازی شورشو در اووردی.انقدر برات سخته که قبول کنی کونامی گند زده؟در ضمن اگه یه کم در جذیان اخبار باشی متوجه میشی که ژاپنیها واقعا قدرت ریسک ندارن به همین علت هم در این نسل واقعا صنعت گیمشون داره سقوط میکنه و در تدارک اینن که از نسخه های غربی الگو بگیرن.

من خب همه میدونن اگه هم ندونن الان میفهمن.

عزیز دل شما که pc بازی دیگه چرا.یعنی fifa pc بهتر از pes هست؟

من موندم همه میدونن کونامی اون وقت که fifa اومد کامل بازی رو از نو ساخت هیچ کاری نکرد و یکم فقط بازی رو تغییر داد.همین.یعنی دست کم pes یه 2 سال دیرتر به سمت واقعی شدن اومد.خودتون fifa07 رو با fifa10 مقایسه کنین.
الانم pes اول راه سیمولیشن هست.الان مشکل بازی فقط داوری و دروازبانه که حل بشه دیگه مشکل عمده ایی نمیمونه.
بازم بگین فن . پنکه ..............................

دوست من بحث سره این که فیفا تو پی سی بدتر از ساکر هست نیست مشکل کونامی اینه که به جای رفع مشکل بازی هر روز بازی رو تغیر میده با همون مشکلات. اون از داوری بازی و دروازبانها .اونم از کریس رونالدو با دویدن همه رو جا میزاره حتی وقتی پدال میزنی یار عوض کنی رو همه میره غیر از اونی که میخوای البته بازی خوبیهایی داره مثلا ترکیب بازی رو عملکرد تیم خیلی تاثیر داره بازم بگم هر کسی نظر خودشو داره من خودم وقتی میخوام بازی کنم با شوق میرم پای بازی ولی با گریه بر میگردم اخه مشکلاته بازی زیاده اکه یک نظر سنجی بزارن که طرفدارهای فیفا راضی ترن یا ساکر و سابقه ی بازی کردن اونها همه چیز معلوم میشه. که طرفدارای با سابقه ی بالا از بازی راضی هستن ولی نه به اندازه ی طرغدار های فیفا در ضمن من اگه سرم بره حتی فیفا رو نمیخرم چه برسه به اینکه بازی ام بکنم

اقا شما از فن بوی بازی شورشو در اووردی.انقدر برات سخته که قبول کنی کونامی گند زده؟در ضمن اگه یه کم در جذیان اخبار باشی متوجه میشی که ژاپنیها واقعا قدرت ریسک ندارن به همین علت هم در این نسل واقعا صنعت گیمشون داره سقوط میکنه و در تدارک اینن که از نسخه های غربی الگو بگیرن.
خوب شد از قصد اعلام کردم روی صحبتم با امثال شماها نیست . ولی باز اینجا پست دادید !! مطمئن باش اونی که گندشو دراورده . شما و امثال شما هستن . که دارن رگ گردنشونو پاره می کنن . و حتی پست هایی که بهشون مربوط نیست رو هم نقل قول می کنن .
اولا گفتم ... واسه امتیاز 4 تا سایت باید قبول کنم کونامی گند زده ؟
ضمنا شما پرچم خوش رنگ و لعاب امریکا رو زدی رو اواتارت ! یوزرت هم usa هست ! حالا همین مونده بود که راجع به ژاپنی ها هم نظر بدین و ... اصولا 4 تا فن ( که به دلیل کپی خور بودن کنسول مایکروسافت فن این شرکت می شن :laughing: ) حق اظهار نظر راجع به کشوری که صنعت گیم همه جوره مدیونش هست رو ندارن . همین کپکام بود که معروفترین سری بازی کمپانی خودش یعنی رزیدنت ایول رو در شماره چهارم با تغییر اساسی روبرو کرد . و ریسکش رو هم خرید . تا اون انقلاب رو به وجود اورد . بعدم شماها ازش لذت بردین و امریکایی جماعت هم یه چیزی یاد گرفتن و فرداش گیرز 1 رو ساختن !! گفته های اپیک و ستایش تیم سازنده گیرز 1 از مسئولین کپکام و بازی ایول 4 رو که به خاطر دارید ؟ :) هزار تا از این مثال های دیگه هم می شه زد ... که از حوصله این تاپیک خارجه و جاش اینجا نیست .

اصولا وجود بیماری فن بوئیسم حالا از هر نوعی ! باعث می شه انسان با دید کور کورانه به همه چیز نگاه کنه و واقعیات رو قبول نکنه . و این موضوع خیلی بده .

ضمنا من همیشه گفتم بازم می گم . من و هیچکس دیگه ای نمی تونیم بگیم pes ( حتی همون سال 2000 ) از فیفا سرتر بوده . و هیچکسی هم نمی تونه بگه فیفا الان از pes سرتره . این دو بازی از قدیم دو راه جدا رو طی می کردن و طرفدار های خودشونو دارن . اینکه یه سری میان می گن فیفا شکست داد و نمی دونم اون باخت و ... بعدم به امتیاز 4 تا سایت استناد می کنن. اعصاب رو بهم می ریزه و باعث زدن پست در اینجا می شه. و گرنه من طرفداری ندارم از pes بکنم .

آخرین ویرایش:
agha man az tarafdahaye paropaghorse fifa hastam
vali az vaghti pes 2010 ro khooneye yeki az doostam bazi kardam
kamelan motevajeh shodam ta emrooz eshtebah fekr mikardamo fifa behtare
vali vaghan bayad begam ke pes ye saro gardan balatar az fifa haast
albate in nazare mane shayad baghiye hal nakonan

لطفآ با فونت فارسی پست بزنین دوست عزیز

Last edited by a moderator:
خوب شد از قصد اعلام کردم روی صحبتم با امثال شماها نیست . ولی باز اینجا پست دادید !! مطمئن باش اونی که گندشو دراورده . شما و امثال شما هستن . که دارن رگ گردنشونو پاره می کنن . و حتی پست هایی که بهشون مربوط نیست رو هم نقل قول می کنن .
اولا گفتم ... واسه امتیاز 4 تا سایت باید قبول کنم کونامی گند زده ؟
ضمنا شما پرچم خوش رنگ و لعاب امریکا رو زدی رو اواتارت :laughing: یوزرت هم usa هست :laughing: حالا همین مونده بود که راجع به ژاپنی ها هم نظر بدین و ... اصولا 4 تا فن تازه به دوران رسیده ( که به دلیل کپی خور بودن کنسول مایکروسافت فن این شرکت می شن :laughing: ) حق اظهار نظر راجع به کشوری که صنعت گیم همه جوره مدیونش هست رو ندارن . همین کپکام بود که معروفترین سری بازی کمپانی خودش یعنی رزیدنت ایول رو در شماره چهارم با تغییر اساسی روبرو کرد . و ریسکش رو هم خرید . تا اون انقلاب رو به وجود اورد . بعدم شماها ازش لذت بردین و امریکایی جماعت هم یه چیزی یاد گرفتن و فرداش گیرز 1 رو ساختن !! گفته های اپیک و ستایش تیم سازنده گیرز 1 از مسئولین کپکام و بازی ایول 4 رو که به خاطر دارید ؟ :) هزار تا از این مثال های دیگه هم می شه زد ... که از حوصله این تاپیک خارجه و جاش اینجا نیست .

اصولا وجود بیماری فن بوئیسم حالا از هر نوعی ! باعث می شه انسان با دید کور کورانه به همه چیز نگاه کنه و واقعیات رو قبول نکنه . و این موضوع خیلی بده .

ضمنا من همیشه گفتم بازم می گم . من و هیچکس دیگه ای نمی تونیم بگیم pes ( حتی همون سال 2000 ) از فیفا سرتر بوده . و هیچکسی هم نمی تونه بگه فیفا الان از pes سرتره . این دو بازی از قدیم دو راه جدا رو طی می کردن و طرفدار های خودشونو دارن . اینکه یه سری میان می گن فیفا شکست داد و نمی دونم اون باخت و ... بعدم به امتیاز 4 تا سایت استناد می کنن. اعصاب رو بهم می ریزه و باعث زدن پست در اینجا می شه. و گرنه من طرفداری ندارم از pes بکنم .
خوب پستو بخون بعد نظر بده.re4 چه ربطی به نسل جدید داره؟تو نسل جدید ژاپنیها از هرگونه تغییری واهمه دارن و به شدت یکنواخت بازی میسازن و به شدت دارن سقوط میکنن.خواهشا راه دو بازیه فیفا و پرو جدا نکنید چون این دو بازی کاملا رقیب همدیگرن.
فن بازیهم حدی داره به خدا:sick:

خوب پستو بخون بعد نظر بده.re4 چه ربطی به نسل جدید داره؟تو نسل جدید ژاپنیها از هرگونه تغییری واهمه دارن و به شدت یکنواخت بازی میسازن و به شدت دارن سقوط میکنن.خواهشا راه دو بازیه فیفا و پرو جدا نکنید چون این دو بازی کاملا رقیب همدیگرن.
فن بازیهم حدی داره به خدا:sick:
از همون اول هم نباید پست یه کاربری مثل شما رو نقل قول می کردم :sick: شما کلا مثل اینکه موضوع رو نگرفتی چیه ؟ اولا اون اقا اومده می گه کلا ژاپنی ها از تغییر و ریسک می ترسن و این کارو نمی کنن . این وسط هم حرفی از نسل زده نشده !! اوکی ؟ در حالی که همه از محبوبیت سری biohazard در ژاپن با خبر هستن. و دیدن که کپکام با ریسک پذیری بالا شماره چهارم رو با کلی تغییر بیرون داد . موفق شد . و در نسل حاضر! ازش تقلید شد و یه عالمه ستایش !! اوکی ؟ دوما وقتی نسل پیش ریسک به این بزرگی می کنه . اگه لازم باشه و لازم ببینه حتما توی این نسل هم انجام می ده . پس عملا نتیجه می گیریم که حرف شما در مورد این نسل هم کاملا اشتباه هست . پس خواهشا مغلطه نکن این وسط . ضمن اینکه اون اقا جمله ای رو گفت که از پایه و اساس اشتباه هست . و شما نمی خواد ماست مالیش کنی !! هر چند قضیه همون فن تازه به دوران رسیده مایکروسافت و امریکا ! به دلیل کپی خور بودن کنسول این شرکت هست :) فقط نمی دونم دیگه به ژاپنی ها چیکار دارین ؟ :)
در مورد فیفا و pes هم اوکی. راه این دو بازی جدا نیست . با هم رقیب هستن و از همون اول هم فیفا صددرصد برتر بوده تا الان . حله ؟ اینقدر خوش خیالی که فکر می کنی من با امثال تو بحث می کنم ؟ به خدا قسم که خیلی وقته قید انجام خیلی از بحث ها تو این انجمن رو زدم . علتش هم همون بیماری فراگیر فن بوئیسم هست . که بد جوری شایع شده . اونایی که باید می فهمیدن منظور من چیه فهمیدن چی می گم .

مطمئن باش دیگه پستی از شما نقل قول نمی کنم . پس سعی کن وقتی خواستی این پست رو نقل قول کنی. جمله سوالی توش نباشه . چون بی جواب می مونه .

موفق باشی دوست من !

آخرین ویرایش:
بله،بله!
اطلاعات شما از صنعت و مخصوصاً بازار بازی های کامپیوتری ژاپن از Yuichi Wada رئیس SE و Jun Takeuchi تهیه کننده ی RE5 بیشتره!!
این اشخاص و حتی شخص کوجیما بارها و بارها از روند یکنواخت،سنتی و بدون نوآوری(که ارتباط مستقیم با ریسک داره)نالیدن بعد شما میگی...
هیچ بحثی 100%(مطلق)نیست و همیشه تو بدترین شرایط استثناهایی هم وجود داره...
با کمی توجه به خرید Eidos توسط SE پی میبرید(البته اگه بخواید ببرید:))صنعت بازی ژاپن چقدر از ایدهای تکراری و سنتی رنج میبره...
Konami هم به آرومی داره فوتبالشو تغییر میده و به سمت EA میبره ولی موضوع زمانه که وقتی PES به FIFA رسید اون موقع باید دید FIFA به کجا رسیده...
بله FIFA نسبت به PES قویتر نیست ولی برای هیچ کس روشن نیست که چرا عرضه ی FIFA 10 سومین لانچ موفق تاریخ بریتانیا شد ولی PES 2010 با اختلاف کم و به زور مالتی بودن از عنوان انحصاری Forza 3 اونم تو هفته ی عرضه پرفروش ترین هفته شد!!

منم با رای جمع موافقم. من طرفدار خفن پرو بودم.اما وقتی فیفا 10 رو دیدم و بعدش پرو دیدم که پرو10 با همون سیستم قدیمی اما فیفا10:gathering: عاااااااااااالی

من حرفم اینه : اصلا امتیاز چند سایت یا مجله دلیلی بر برتری یک عنوان نسبت به عنوان دیگه هست ؟ موضوع اصلی اینه ...
من هنوزم عقیده دارم خیلی بازیها هستن که من رو جذب کردن ولی امتیازاشون ...
مثلآ Wolverine میانگینش 76 هست ولی از خیلی بازیهای بالای 90 برای من جالب تر بود.
یا Darkness میانگینش 83 هست ولی خیلی راحت توی Top 5 این نسل من جا میگیره.
الآن هم به خاطر اینکه دوستمون بحث امتیازات رو پیش کشید و گفت EA فلان کار رو کرده , خواستم امتیازای قبلی بازیهای Konami هم دیده بشه ! یعنی Konami اون سالها فلان کار میکرده که امتیازاش بیشتر بوده !
نه , امتیازها به تنهایی ملاک نیست ولی یکی از ملاکها هم میتونه باشه. وقتی 111 نفر اینجا به FIFA 10 رآی دادن و 66 نفر به PES 2010 , دیگه سلیقه بچه ها و انتخابشون مشخصه و با این بحث ها هم تغییری نمیکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or