Pythonistas
کاربر سایت
pes برای حرفه ای هاست. البته در چند سال اخیر fifa از pes بهتر شده .
game one وقتی مسابقات فوتبال رو نشون میداد فقط pes بود (کنسول)
من درست عکس شما فکر می کنم! قطعا حرفه ای ها می رن طرف FIFA
pes برای حرفه ای هاست. البته در چند سال اخیر fifa از pes بهتر شده .
game one وقتی مسابقات فوتبال رو نشون میداد فقط pes بود (کنسول)
منم نظرمو میگم:biggrin1::
من فکر میکنم امسال هردو عنوان به نوعی خوب نبودن.فیفا میتونست خیلی بهتر از این باشه .نمیدونم چرا انقدر پاسکاری رو اسون کردن؟چرا سانترهاشو درست که نکردن هیچ بدترشم کردن.؟چرا پاسکاری تا پشت محوطه جریمه انقدر راحته ولی تا توی محوطه میای یه دفعه مدافعها غول میشن؟:biggrin1:چرا مسی انقدر بیخوده؟و چراهای دیگه...
پرو هم که طبق معمول چیزه جالبی نبود و انتظارات رو اصلا براورده نکرد و فقط گرافیک بازی رو عالی کرد.
برادر من به نظر میرسه شما به تازگی FIFA بازی میکنی،درسته؟
از قسمت XBOX 360 Controller Setting برو تمام Assisted را یا بذار رو Manual یا Semi بعد ببین پاسکاری سخته یا آسون.
در مورد این نظر سنجی شما عین این تاپیک رو توی بخش بحث و تبادل نظر در مورد بازی های pc بزن ببین رای ها اون جا چه طوره؟
سانتر ها که همه کسایی که فیفا باز هستن میدنن اصلا یک جیز عجوبه ای شده برای خودش دقیقا همون جایی که میخوای میاد پایین البته اگر با بازکن سانتر کن سانتر کنی
اصلا تابلو نیست که فن بوی pes هستی ! بیخیال تو pes مثلا با رونی میتونی کل دفاع یارو رو پایین بیاری ! هیچ کس هم نمیتونه جلوش رو بگیره ! انگار دفاع اصلا نیست ! کلا مشکل افرادی مثل شما اینه که فوتبال arcade مثل همین pes بلدین بازی کنید و وقتی fifa بازی میکنید و نمیتونید گل بزنید این حرف ها رو میزنید ! اقا حسادت هم بد چیزیه ها !خواهشا غلو نکنید.بزرگترین نقطه ضعف فیفا همین سانترهاشه.توپ بر خلاف قوانین فیزیک کات میگیره.
پرو مزخرفترین بازیه دنیا ولی این چیزی از مشکلات فیفا کم نمیکنه.اصلا تابلو نیست که فن بوی pes هستی ! بیخیال تو pes مثلا با رونی میتونی کل دفاع یارو رو پایین بیاری ! هیچ کس هم نمیتونه جلوش رو بگیره ! انگار دفاع اصلا نیست ! کلا مشکل افرادی مثل شما اینه که فوتبال arcade مثل همین pes بلدین بازی کنید و وقتی fifa بازی میکنید و نمیتونید گل بزنید این حرف ها رو میزنید ! اقا حسادت هم بد چیزیه ها !