fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
pes برای حرفه ای هاست. البته در چند سال اخیر fifa از pes بهتر شده .:(
game one وقتی مسابقات فوتبال رو نشون میداد فقط pes بود (کنسول)

من درست عکس شما فکر می کنم! قطعا حرفه ای ها می رن طرف FIFA

منم نظرمو میگم:biggrin1::
من فکر میکنم امسال هردو عنوان به نوعی خوب نبودن.فیفا میتونست خیلی بهتر از این باشه .نمیدونم چرا انقدر پاسکاری رو اسون کردن؟چرا سانترهاشو درست که نکردن هیچ بدترشم کردن.؟چرا پاسکاری تا پشت محوطه جریمه انقدر راحته ولی تا توی محوطه میای یه دفعه مدافعها غول میشن؟:biggrin1:چرا مسی انقدر بیخوده:eek:؟و چراهای دیگه...
پرو هم که طبق معمول چیزه جالبی نبود و انتظارات رو اصلا براورده نکرد و فقط گرافیک بازی رو عالی کرد.

منم نظرمو میگم:biggrin1::
من فکر میکنم امسال هردو عنوان به نوعی خوب نبودن.فیفا میتونست خیلی بهتر از این باشه .نمیدونم چرا انقدر پاسکاری رو اسون کردن؟چرا سانترهاشو درست که نکردن هیچ بدترشم کردن.؟چرا پاسکاری تا پشت محوطه جریمه انقدر راحته ولی تا توی محوطه میای یه دفعه مدافعها غول میشن؟:biggrin1:چرا مسی انقدر بیخوده:eek:؟و چراهای دیگه...
پرو هم که طبق معمول چیزه جالبی نبود و انتظارات رو اصلا براورده نکرد و فقط گرافیک بازی رو عالی کرد.
برادر من به نظر میرسه شما به تازگی FIFA بازی میکنی،درسته؟
از قسمت XBOX 360 Controller Setting برو تمام Assisted را یا بذار رو Manual یا Semi بعد ببین پاسکاری سخته یا آسون.

برادر من به نظر میرسه شما به تازگی FIFA بازی میکنی،درسته؟
از قسمت XBOX 360 Controller Setting برو تمام Assisted را یا بذار رو Manual یا Semi بعد ببین پاسکاری سخته یا آسون.

نه عزیزم.من تمام نسخه های پرو و فیفارو بازی کردم و این کاریم که شما میگی همیشه میکنم ولی بازم اسونه.البته شاید نسبت به نسخه های قیلی اینجوری باشه.به هر حال نظر من همینه:biggrin1:

من که fifa 09 هم pes 09 فیفا که آشغال بود. اصلا سرعت نداره. اگرم باشه فیزیک توپش همیشه از pes عقب تر بوده! این رو کسانی که از اون قدیما fifa بازی کنند می فهمند منظور من چیه. بازیکنان توی fifa 09 نسبت به PES 09 توی تکنیک و دربیل خیلی ضعیف تراند یک جورایی بازی زیادی مصنوعیه توی fifa. من fifa 10 رو ندیدم هنوز ولی pes 10 رو که ریختم حرف از سخت شدن دریبل بود که آره یک کم سخت تر شده ولی خوب نه این قدر که گندش کرد. شوت زدن توی سری جدید خیلی بهتر شده. مخصوصا شوت ها خارج محوطه. چهره ها طبیعی تر شده. ولی یک سری نکات مثبت fifa داره مثل داشتن لایسنس ها و داشتن بخش آنلاین قوی البته من ندیدم زیاد کسی با pc بیاد fifa رو توی ایران online بازی کنه به خاطر کپی بودن بازی ها. نکته مثبت دیگه فیفا توی ایران واسه مسابقات wcg بود که زمانش نسبت به escw بهتر بود.
در مورد این نظر سنجی شما عین این تاپیک رو توی بخش بحث و تبادل نظر در مورد بازی های pc بزن ببین رای ها اون جا چه طوره؟

در مورد این نظر سنجی شما عین این تاپیک رو توی بخش بحث و تبادل نظر در مورد بازی های pc بزن ببین رای ها اون جا چه طوره؟

دوست من اینکه نیازی به نظرسنجی نداره چون نسخه pc فیفا به درد نمیخوره و ea همه تمرکزشو برای نسخه کنسولی گذاشته و نسخه کنسولی فروششو و سودشو تضمین میکنه.

ppppppppppppPPPPPPPPPPpppppppppppppp eeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeee sssssssssssssSSSSSSSSSSSSssssssssss

من هم یکی از طرفداران قدیمی و دو آتیشه ای PES بودم
ولی الحق و النصاف ایندفعه رو گند زده! خیلی هم بد گند زده! خدا از کونامی نگزره!

روش گل زدن تو pes : بازیکن رو تا جلو دروازه میاری یا یه سر توپ میزنی و دروازه بان مثل خر عقب میمونه ( مثل fiifa 99 ) یا اینکه یه پاس میدی و با یه بازیکن دیگه میزنی تو گل که هوش مصنوعی دروازه بان در حد لالیگا میپره رو پای کسی که داره پاس میده ! lol

PES امسال آنچنان هم که بعضی از دوستان میگن ضعیف نبود که! فقط فیفا یه ذره بیش از حد بهتر شده بود!:biggrin1:
منم تا همین 5 روز طرفدار سرسخت PES بودم و از FIFA بدم میومد ولی با دیدن FIFA10 نسبت به FIFA هم خیلی علاقه مند شدم! ولی هنوز PES رو ترجیح میدم!

تنها فیفا ارزش خریدن را داره برای اینکه واقعا چیزایی که کم داشت را گزاشتن توش و هرچی هم توش نیست به خاطر این هست دیگه کامل تر از این بکنند 2011 چی بدن بیرون پس همه چیز خوب میشه fifa دیگر جز داوری هیچ عیبی نداره سانتر ها که همه کسایی که فیفا باز هستن میدنن اصلا یک جیز عجوبه ای شده برای خودش دقیقا همون جایی که میخوای میاد پایین البته اگر با بازکن سانتر کن سانتر کنی دیریبل ها هم که به واقعیت نزدیک شده گل زدن هم از اون حالت غیر منطقی که دروازه بانی مثل van der sa ضد ضربه بود در اومده و حتی گل زدن از پشت 18 هم میسر شده به طوری که اگر فیفا باز باشید میفهمید توی 09 از جمله موارد نادر بود که بشه از پشت 18 گل زد

سانتر ها که همه کسایی که فیفا باز هستن میدنن اصلا یک جیز عجوبه ای شده برای خودش دقیقا همون جایی که میخوای میاد پایین البته اگر با بازکن سانتر کن سانتر کنی

خواهشا غلو نکنید.بزرگترین نقطه ضعف فیفا همین سانترهاشه.توپ بر خلاف قوانین فیزیک کات میگیره.

آقا غلو نمیکنم خداییش شما توی fifa 09 اصلا سانتری بود که درست همون جایی که باید بره بره عمرا بعد این قسمت قوانین فیزیک را نمیفهمم والا مثلا چه مشکلی با قوانین فیزیک داره

خواهشا غلو نکنید.بزرگترین نقطه ضعف فیفا همین سانترهاشه.توپ بر خلاف قوانین فیزیک کات میگیره.
اصلا تابلو نیست که فن بوی pes هستی ! بیخیال تو pes مثلا با رونی میتونی کل دفاع یارو رو پایین بیاری ! هیچ کس هم نمیتونه جلوش رو بگیره ! انگار دفاع اصلا نیست ! کلا مشکل افرادی مثل شما اینه که فوتبال arcade مثل همین pes بلدین بازی کنید و وقتی fifa بازی میکنید و نمیتونید گل بزنید این حرف ها رو میزنید ! اقا حسادت هم بد چیزیه ها ! :sick:

اصلا تابلو نیست که فن بوی pes هستی ! بیخیال تو pes مثلا با رونی میتونی کل دفاع یارو رو پایین بیاری ! هیچ کس هم نمیتونه جلوش رو بگیره ! انگار دفاع اصلا نیست ! کلا مشکل افرادی مثل شما اینه که فوتبال arcade مثل همین pes بلدین بازی کنید و وقتی fifa بازی میکنید و نمیتونید گل بزنید این حرف ها رو میزنید ! اقا حسادت هم بد چیزیه ها ! :sick:
پرو مزخرفترین بازیه دنیا ولی این چیزی از مشکلات فیفا کم نمیکنه.
خیلی تکراری شده که تا یه نفر از یه بازی چیزی میگه میگن فنه بازیه رقیبی.
به قول معروف یه کم بزرگ شید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or