fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همه ی دوستان من خودم ساکر بازی میکنم و هرگز فیفا رو دوست نداشتم و نخواهم داشت از همین جا به طرفدارای فیفا میگم خوش به حالتون 1سال حال میکنین و ما 1سال حالمون به هم میخوره بیخودی سر خودتون رو درد نیارین و بحث نکنید چون قبول واقعیت سخته که ساکر انقدر بد از اب درامده من به فیفا رای دادم ادم نمیتونه حقیقت رو انکار کنه ساکر10 مشکلات زیادی داره که گاهی وقتها من رو از بازی کردن متنفر میکنه (به امید ساکر 2011 عالی)

آخرین ویرایش:
من خب همه میدونن اگه هم ندونن الان میفهمن.

همین جا به طرفدارای فیفا میگم خوش به حالتون 1سال حال میکنین و ما 1سال حالمون به هم میخوره
عزیز دل شما که pc بازی دیگه چرا.یعنی fifa pc بهتر از pes هست؟

من موندم همه میدونن کونامی اون وقت که fifa اومد کامل بازی رو از نو ساخت هیچ کاری نکرد و یکم فقط بازی رو تغییر داد.همین.یعنی دست کم pes یه 2 سال دیرتر به سمت واقعی شدن اومد.خودتون fifa07 رو با fifa10 مقایسه کنین.
الانم pes اول راه سیمولیشن هست.الان مشکل بازی فقط داوری و دروازبانه که حل بشه دیگه مشکل عمده ایی نمیمونه.
بازم بگین فن . پنکه ..............................

الانم pes اول راه سیمولیشن هست
این حرفا نیست عزیز!
فیفا دقیقا همون سال 2007 که حرفشو میزنی ریسک کرد و گیم پلی رو به کل تغییر داد و موفق هم شد!
ولی کونامی اصلا ریسک نمیکنه و این گیم پلی رو از pes04 داری تا به الان!
باز یه زحمتی میدادن باگای بازی رو میگرفتن یه چیزی!

اخه وقتی یه چیزی تابلوئه چرا انقدر بحث؟؟؟پرو یه فوتبال دستیه فیفا یه شبیه ساز.همه اوناییم که به پرو رای دادن فقط به خاطر تعصبشونه وگرنه خودشونم میدونن فیفا خیلی بهتره.اصلا قابل مقایسه نیست.بهتره یه طومار اینترنتی امضا کنیم بفرستیم سایت کونامی تا یه گیم پلی جدید به خوردمون بده:-"

بابا اخه اونایی که هی میگن فیفا بهتره نمیدونم من از 98 دارم فیفا بازی می کنم از همون موقع خیلی بهتر بود و شبیه ساز بود.چرا اینهمه دروغ.مثل اینکه فیفا 2000 و2001 یادتون نیست که از هر چی بازی ارکید بود راحتتر بود. دکمه کنترل را میزدی توپ رو خودش می گرفت.شیفت رو میزدی توپ رو به راحتی از بالای سر مدافعین رد می کرد بعد شوت میزدی بعدش هم که گل.خداوکیلی این آرکیده یا پرو.بعد میگن چرا پرو گیم پلیش رو عوض نمیکنه.آخه مرد حسابی یه چیزو وقتی عوض می کنن که بد باشه.فیفا هم که میگید گیم پلی رو عوض کرد،یک قسمت new در قسمت کنترل بازی اورد که بسیار شبیه کنترل پرو بود.الانم میدونم همتون میگید که من فن پرو هستم.ولی میتونید بیاید خونمون ببینید که من چقدر بیشتر پول بابت این فیفا خرج کردم.اگه فن پرو بودم حتی یک نیگا به این فیفا نمیکردم.مثل خیلی از فن های فیفا که حتی یک روز پرو را بازی نمکنند و هی مگین چرته آخه قبل از بازی کردن شما از کجا میدونی چرته .دوستان بعضیا پرو رو بازی نکردن میان میگن فقط منوهاش عوض شده.دیگه نمیدونم در یک سال konami باید بازی رو چقدر تغییر میداد.دوستان میان به نمره ها گیر میدن.من میگم باشه قبول ea هیچ پولی به اینا نداده تا به بازیش نمره بالا بدن و به رقیبش نمره پایین بدن.ولی براساس منطق میشه اینو حل کرد،وقتی فیفا نسخه جدیدش رو میده این بازی با سال قبل خود و پروی سال قبل مقایسه میشه و نمره میگریه در حالی که وقتی پرو میاد چون بعد از فیفا میاد نسبت به فیفای همون سال مقایسه میشه.که با خوندن متن کامل نقد ها میتونید این حرفم را متوجه شویدمثلا فکرکنید یکی به گرافیک فیفا 9 داده آیا اگر بعد پرو2010 میومد بازم نمره 9 میگرفت.مسلما نه.
من به دوستان فیفا باز پیشنهاد میدم حتما در مسابقات پرو شرکت کنند چونکه ماشاالله تو هر بازیشون در پرو 10 تایی گل میزنن و تو فیفا نمی تونن.بعد میگن شما پرو باز ها نمیتونید گل بزنید تو فیفا میگید چرته.اگه انطوریی شما نمی تونید گل بزنید تو پررو که میگید چرته.من حاظرم جلوی شما فیفا بازی کنم ببینید چندتا گل میزنم.
بعدش هم هیچ نظر سنجی اینترنتی در کل جهان قابل قبول نیست.زیرا.1کشورهایی مثل ایران تمامی افراد دسترسی به انترنت ندارند.2.افراد میتونند با user های مختلف رای بدهند3.امکان هک کردن سایتی که در آن نظر سنجی انجام شده و...

آخرین ویرایش:
بعدش هم هیچ نظر سنجی اینترنتی در کل جهان قابل قبول نیست.زیرا.1کشورهایی مثل ایران تمامی افراد دسترسی به انترنت ندارند.2.افراد میتونند با user های مختلف رای بدهند3.امکان هک کردن سایتی که در آن نظر سنجی انجام شده و...
:laughing::laughing: حتما با این دلایل میخواید امتیازا رو هم زیر سوال ببرید:laughing: مثلا بگی گیم اسپات هک شده وگرنه میخواستن به فیفا بدن 6.0

میگم چطوره هواداران پرو یک تظاهرات ضد استکباری برعلیه سایتها و الکترونیک ارتز انجام بدن تا مظلومیت پرو رو به جهانیان ثابت کنن:laughing:
بابا بیخیال این توهمات چیه میزنید سایتها رو خریدن واز این پرت وپلاها .....

:laughing::laughing: حتما با این دلایل میخواید امتیازا رو هم زیر سوال ببرید:laughing: مثلا بگی گیم اسپات هک شده وگرنه میخواستن به فیفا بدن 6.0
شما اگه دقت میکردی دلیل امتیازارو بالاتر گفتم.با دقت بخون. یک دلیل دیگه برای امتیازها که یادم رفت بود بگم اینست که سایت ign حتی به نسخه کامپیوتر فیفا امتیاز بسیار بالای7 از 10 رو داده.(منظورم از بسیار بالا برای نسخه این بازی در کامپوتر است.)آیا یعنی فیفا فرقش در نسخه کامپیوتر با پرو فقط در1.3 امتیاز است.مسلما باید امتیاز کمتر از این برای نسخه بسیار مزخرف کامپیوترش می گرفت.و در اینجاس که متوجه میشویم که ea یه جاهایی همون پشت داره سرک میکشه.

من خودم تا پارسال که PS3 نخریده بودم . Fifa بازی می کردم . ولی با خرید PES09 کاملا نظرم عوض شد . البته بگم نسخه های قبلی PES بدرد نمی خورد . الانم که Fifa10 خریدم خیلی پشیمونم .
واقعا گرافیکش افتضاحه دوستان که نظر دادن تو جی این بازی هارو تنجام دادن ؟ PC با Lcd 19 یا که با PS3 با یه LCD بزرگ ؟
این رو هم اضافه کنم که PES 09 باگ که اعصاب آدم رو خورد کنه داره ، خدا کنه تو PES10 حل شده باشه ولی از نظر گرافیکی همین الانم واقا سرتر از FIFA10 هستش
ولی FIFA10 روانتر کنترل می شه ولی گرافیکش حاله آدم رو بهم می زنه احساس می کنی کارتون جولوت گزاشتن . در مورد نقد FIFA10 من مطلب زیاد خوندم که از اون نعریف کرده بودن ولی الان که خریدمش دیدم همه اون حرفا چرت و پرت بوده الانم گذاشتمش کنار دارم PES09 بازی می کنم . البته شما که PC دارید براتون مهم نیستش چون نهایت می خواید 4000 تومن پول بدید ولی برای ps3 باید 70000 پول بدی من که خیلی پشیمونم از کاری که کردم

شما اگه دقت میکردی دلیل امتیازارو بالاتر گفتم.با دقت بخون. یک دلیل دیگه برای امتیازها که یادم رفت بود بگم اینست که سایت ign حتی به نسخه کامپیوتر فیفا امتیاز بسیار بالای7 از 10 رو داده.(منظورم از بسیار بالا برای نسخه این بازی در کامپوتر است.)آیا یعنی فیفا فرقش در نسخه کامپیوتر با پرو فقط در1.3 امتیاز است.مسلما باید امتیاز کمتر از این برای نسخه بسیار مزخرف کامپیوترش می گرفت.و در اینجاس که متوجه میشویم که ea یه جاهایی همون پشت داره سرک میکشه.
شما کلا پستات منطقی نیست عزیز!
تاپیک فیفا 10 و پرو 10 هست شما میگی سال 2000 پرو خیلی خوب بوده:laughing:! خوب چه ربطی داره؟
بعد 4 خط هم توضیح دادی که مثلا بی طرفی!
در ضمن این نسخه پرو به قدری بد بود که مسلمه که به نسخه pc فیفا بیشتر امتیاز میدن!
ولی گرافیکش حاله آدم رو بهم می زنه احساس می کنی کارتون جولوت گزاشتن
:laughing::laughing:تروخدا جک نگید:laughing: فیفا گرافیکش بیشتر نباشه کمترم نیست!

این طور که توی این مدت فهمیدم , بعضی از دوستان PES باز (نه همه) دچار "توهم توطئه" شدن. فکر میکنن زمین و زمان دست به دست هم دادن تا بازی محبوبشون رو خراب کنن !
اینجا میانگین نسخه های FIFA از FIFA 2000 که به اعتقاد خیلی ها شروع به افت کرد رو میذارم. نسخه ای که برای مهم ترین کنسول زمان خودش بوده رو ملاک قرار میدیم :
FIFA 2000 : 87
FIFA 2001 : 82
FIFA 2002 : 79
FIFA 2003 : 82
FIFA 2004 : 81
FIFA 2005 : 82
FIFA 2006 : 78
FIFA 2006 - X360 Version : 62
FIFA 2007 : 74
FIFA 2008 : 82
FIFA 2009 : 88
FIFA 2010 : 89
همون طور که میبینین FIFA 06 نسخه X360 امتیاز جالبی نگرفت. ولی EA درس عبرت گرفت و سعی کرد ایرادات بازی رو برطرف کنه و نسخه به نسخه میانگین امتیازای بازی بالاتر رفت.

حالا میرسیم به سری PES یا WE
PES 2001 : 91
WE 6 : 90
WE 7 : 92
WE 8 : 90
WE 9 : 88
PES 2007 : 79
PES 2008 : 75
PES 2009 : 73
PES 2010 : 75 (تا حالا 8 تا امتیاز داشته)
امتیازا به خوبی وضعیت رو مشخص میکنه. توی نسل قبل امتیازات PES یا WE از FIFA بالاتر بوده (احتمالآ به قول دوستان Konami اون موقع به جای EA پول میریخته توی جیب منتقدا !!!) ولی نسل جدید با هر نسخه , امتیاز هم کاهش پیدا کرده.
حالا میگیم GameSpot مقرضانه امتیاز داده , IGN توسط EA خریداری شده ! اون 30,40 تا سایت و مجله دیگه چی میشن ؟! یعنی EA به این همه سایت و مجله پول داده ؟!! با این پول که میتونه به باشگاه فوتبال بزنه به نام EA Club و توی لیگ برتر انگلیس بازی کنه ! معروف تر هم میشه و تبلیغ بهتری هست نسبت به چند تا امتیاز !

فیفا تنها 2 مشکل داره 1 : توپ زیاد به تیر برخرد میکنه 2 وقتی که کاپیتان رو تعویض میکنی بازو بند رو با خودش میبره:laughing: به کسی نمیده اگه این 2 مشکل درست شه بهترین فوتبال هست ادام هیچ بازی نخره یه دونه fifa10 بخره:love:

ONLY پِس:biggrin1:(در حد همون پ س گفتن بیشتر نه:biggrin1:)

فقط FIFA 10 :love:

من خودم تا پارسال که PS3 نخریده بودم . Fifa بازی می کردم . ولی با خرید PES09 کاملا نظرم عوض شد . البته بگم نسخه های قبلی PES بدرد نمی خورد . الانم که Fifa10 خریدم خیلی پشیمونم .
واقعا گرافیکش افتضاحه دوستان که نظر دادن تو جی این بازی هارو تنجام دادن ؟ PC با Lcd 19 یا که با PS3 با یه LCD بزرگ ؟
این رو هم اضافه کنم که PES 09 باگ که اعصاب آدم رو خورد کنه داره ، خدا کنه تو PES10 حل شده باشه ولی از نظر گرافیکی همین الانم واقا سرتر از FIFA10 هستش
ولی FIFA10 روانتر کنترل می شه ولی گرافیکش حاله آدم رو بهم می زنه احساس می کنی کارتون جولوت گزاشتن . در مورد نقد FIFA10 من مطلب زیاد خوندم که از اون نعریف کرده بودن ولی الان که خریدمش دیدم همه اون حرفا چرت و پرت بوده الانم گذاشتمش کنار دارم PES09 بازی می کنم . البته شما که PC دارید براتون مهم نیستش چون نهایت می خواید 4000 تومن پول بدید ولی برای ps3 باید 70000 پول بدی من که خیلی پشیمونم از کاری که کردم
خدایش همینه حرفت درسته و کاملا منطقیه(میگم شما برای IGN و GS نقد بنویس پول دربیار دیگه زورت نیاد فیفا بخری)!!!

به به گرافیک فیفا کارتونیه- بعله -تیف تیف تیفو

دوست عزیز شما خبر داری چجوری نقد مینویسن؟؟
گرافیک تنها 10 نمره از نقد رو به خودش اختصاص میده- اون گرافیک PES هم هیچوقت 8 نمیگیره که بخواد بیشترشم بگیره!!!
بعد شما موسیقی و soun track ها-گزارشگر ها- شور اسادیوم و کلا صدا گذاری PES رو داری با فیفا مقایسه میکنی؟؟؟

لایسنس لیگها و تیم ها رو داری با فیفا مقایسه میکنی؟؟

گیم پلی فیفا بر اساس کیبور هست که یعنی PC ولی برای PES بر اساس کنترلر ها هست
و با اونها روون تره یک منتقد تمام جوانب رو میبینه!!!

خواهشا 4 تا نقد بخونید بعدش نقد کارشناسیتون رو بدید!!!
تا میبینند 1.3 اختلافه میکوبن روی زمین و اسمون و .........

اگه PES با نسخه فیفا 1.3 اختلافشه فرق نسخه کنسولی PES با فیفا(بر اساس برداشت شما باید 4 نمره ای باشه)!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or