ONLY پِس:biggrin1
در حد همون پ س گفتن بیشتر نه:biggrin1
فقط FIFA 10
من خودم تا پارسال که PS3 نخریده بودم . Fifa بازی می کردم . ولی با خرید PES09 کاملا نظرم عوض شد . البته بگم نسخه های قبلی PES بدرد نمی خورد . الانم که Fifa10 خریدم خیلی پشیمونم .
واقعا گرافیکش افتضاحه دوستان که نظر دادن تو جی این بازی هارو تنجام دادن ؟ PC با Lcd 19 یا که با PS3 با یه LCD بزرگ ؟
این رو هم اضافه کنم که PES 09 باگ که اعصاب آدم رو خورد کنه داره ، خدا کنه تو PES10 حل شده باشه ولی از نظر گرافیکی همین الانم واقا سرتر از FIFA10 هستش
ولی FIFA10 روانتر کنترل می شه ولی گرافیکش حاله آدم رو بهم می زنه احساس می کنی کارتون جولوت گزاشتن . در مورد نقد FIFA10 من مطلب زیاد خوندم که از اون نعریف کرده بودن ولی الان که خریدمش دیدم همه اون حرفا چرت و پرت بوده الانم گذاشتمش کنار دارم PES09 بازی می کنم . البته شما که PC دارید براتون مهم نیستش چون نهایت می خواید 4000 تومن پول بدید ولی برای ps3 باید 70000 پول بدی من که خیلی پشیمونم از کاری که کردم
خدایش همینه حرفت درسته و کاملا منطقیه(میگم شما برای IGN و GS نقد بنویس پول دربیار دیگه زورت نیاد فیفا بخری)!!!
به به گرافیک فیفا کارتونیه- بعله -تیف تیف تیفو
شما اگه دقت میکردی دلیل امتیازارو بالاتر گفتم.با دقت بخون. یک دلیل دیگه برای امتیازها که یادم رفت بود بگم اینست که سایت ign حتی به نسخه کامپیوتر فیفا امتیاز بسیار بالای7 از 10 رو داده.(منظورم از بسیار بالا برای نسخه این بازی در کامپوتر است.)آیا یعنی فیفا فرقش در نسخه کامپیوتر با پرو فقط در1.3 امتیاز است.مسلما باید امتیاز کمتر از این برای نسخه بسیار مزخرف کامپیوترش می گرفت.و در اینجاس که متوجه میشویم که ea یه جاهایی همون پشت داره سرک میکشه.
دوست عزیز شما خبر داری چجوری نقد مینویسن؟؟
گرافیک تنها 10 نمره از نقد رو به خودش اختصاص میده- اون گرافیک PES هم هیچوقت 8 نمیگیره که بخواد بیشترشم بگیره!!!
بعد شما موسیقی و soun track ها-گزارشگر ها- شور اسادیوم و کلا صدا گذاری PES رو داری با فیفا مقایسه میکنی؟؟؟
لایسنس لیگها و تیم ها رو داری با فیفا مقایسه میکنی؟؟
گیم پلی فیفا بر اساس کیبور هست که یعنی PC ولی برای PES بر اساس کنترلر ها هست
و با اونها روون تره یک منتقد تمام جوانب رو میبینه!!!
خواهشا 4 تا نقد بخونید بعدش نقد کارشناسیتون رو بدید!!!
تا میبینند 1.3 اختلافه میکوبن روی زمین و اسمون و .........
اگه PES با نسخه فیفا 1.3 اختلافشه فرق نسخه کنسولی PES با فیفا(بر اساس برداشت شما باید 4 نمره ای باشه)!!!