حتما :laughing: همین مونده بود که به خاطر ماست مالی کردن یک حرف اشتباه . استفاده از روند سنتی رو به ترسیدن و ریسک پذیر نبودن
کلی ژاپنی ها ! ( حرفی که خودت زدی ) ربط بدی :laughing: وقتی بازیساز های ژاپنی می دونن طبع مخاطباشون چی هست و ازشون چی می خوان . هیچ دلیلی بر این نمی بینن که هر روز تغییر کنن و ریسک کنن . مطمئن باش هر جا لازم بوده اینکارو کردن . و هنوزم در هر زمینه ای از غربی ها برتر هستن . اینکه اومدی اینجا گفتی ژاپنی ها از ریسک و تغییر
کلا می ترسن :laughing: مسلما برای خیلی ها جالب و زیبا بود !!! در مورد فروش فیفا هم بد نیست هنگام عرضه pes در ژاپن یه مقایسه ای انجام بدی . تا از اطلاعات گران بهای شما استفاده کنیم بازم !!!!!
در هر صورت شما هم مثل همون دوستمون هستی . کاربری که به دلیل کپی خور بودن کنسول مایکروسافت فنش شده :laughing: کسی هم که فن دو اتیشه این شرکت می شه . تا جایی پیش می ره که تو تاپیک کنسول ps2 و عمر 9 سالش . میاد xbox رو با ps2 مقایسه می کنه ! . اینگونه صحبت ها و بقیه پست های ارزشمند شما در این انجمن خودش نشانگر طرز تفکر جالب شما هست !! حالا اگه فکر می کنی با ترجمه کردن 4 تا امار فروش می شه توی همه تاپیک ها می شه نشون داد که داری بحث منطقی انجام می دی !! دیگه اون مشکل خودته . در هر صورت بحثی نمونده . شما درست می گی !! من فقط می خواستم اون جمله تاریخی و قشنگ شما رو بیشتر باز کنم و روش تاکید کنم . تا یه وقت خدایی نکرده توهم کاذب ! مغز برخی از دوستان رو فرا نگیره !!
کاملا درست . می دونستم همینارو می گی . چون حد اقل با شناختی که ازت دارم می دونم خودت همیشه این حرف رو می زدی . منم دارم همینو می گم دقیقا !
در مورد رای گیری اینجا هم 2 تا نکته :
1. اولا اگه طرفدار های فیفا بیشتر هستن . دمشون گرم ! از بازیشون هم لذت ببرن . ولی اینم هیچ دلیلی بر برتری این بازی نسبت به رقیبش نیست . ( همونطور که اگه pes هم بیشتر رای می اورد دلیلی بر برتری pes نبود )و همونطور که قبلا گفتم این دو بازی طرفدار های خودشونو دارن و اون طرفدار ها هم همیشه از بازی محبوبشون لذت می برن . حالا دیگه 30 40 تا رای اینور و اون ور شدن مهم نیست . ضمنا بازم می گم . من هیچوقت ( حتی همون سال 2000 ) رو هم برتری رو به pes نمی دم . چون هنوزم اعتقاد دارم راه این دو بازی و مکانیزم گیم پلی هاشون جدا هست و هر کسی یک کدوم رو می پسنده و طرفدارش هست .
2. خودتم می دونی اگه اینجا یه تاپیک مقایشه بین گیرز 2 و انچارتد 2 زده بشه .
در هر زمینه ای هم با هم مقایسه بشن . این گیرز 2 هست که خیلی بیشتر رای میاره
و اینم علتش همون قضیه کپی خور بودنه و ... هست !!!
( سریع هم اقایون فن مایکرو !! می گن انچارتد از گیرز 2 تقلید کرده !! که حد اقل اریا خودت می دونی قضیه در این مورد چی به چیه ! ) به هر حال بگذریم . ممنون از همه دوستان . من دیگه بحثی ندارم که توی این تاپیک انجام بدم .
:laughing: قضیه بادمجون بم و ... شده دیگه ؟ :laughing:
بله ...
ایشون رو از اونموقع که تو بازی رایانه یه مطلب خیلی جالب نوشتن ( افتضاح ترین مقاله چاپ شده در بازی رایانه ) و بعم هم اخراج شدن !! و اجازه نوشتن مطلب در این مجله بهشون داده نشد
می شناسم . خیلی اطلاعات بالایی دارن ... :laughing: هیچکسی هم توی این سایت با ایشون نمی تونه رقابت و کل کل بکنه :laughing: امثال شماها فکر می کنین تا کسی 4 تا امار فروش رو ترجمه کرد و گذاشت تو سایت . دیگه خدای اطلاعاته و اینا گفته های خودشه و خودش این امار هارو در میاره :laughing:
بساطی داریم از دست یوزر های این انجمن
موفق باشید