fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
agha man az tarafdahaye paropaghorse fifa hastam
vali az vaghti pes 2010 ro khooneye yeki az doostam bazi kardam
kamelan motevajeh shodam ta emrooz eshtebah fekr mikardamo fifa behtare
vali vaghan bayad begam ke pes ye saro gardan balatar az fifa haast
albate in nazare mane shayad baghiye hal nakonan
اولا که فارسی تایپ کنید

دوما شما نسخه NG فیفا رو بازی کردی یا روی PC چون روی PC تا حدی حق باشماست ولی اگه برای کنسوله که بازم نظر شخصیته و حتما FIFA10 رو ندیدی!!!چون عمرا کسی که فیفا 100 بازی کنه دست به سری PES نمیزنه

از همون اول هم نباید پست یه کاربری مثل شما رو نقل قول می کردم :sick: شما کلا مثل اینکه موضوع رو نگرفتی چیه ؟ اولا اون اقا اومده می گه کلا ژاپنی ها از تغییر و ریسک می ترسن و این کارو نمی کنن . این وسط هم حرفی از نسل زده نشده !! اوکی ؟ در حالی که همه از محبوبیت سری biohazard در ژاپن با خبر هستن. و دیدن که کپکام با ریسک پذیری بالا شماره چهارم رو با کلی تغییر بیرون داد . موفق شد . و در نسل حاضر! ازش تقلید شد و یه عالمه ستایش !! اوکی ؟ دوما وقتی نسل پیش ریسک به این بزرگی می کنه . اگه لازم باشه و لازم ببینه حتما توی این نسل هم انجام می ده . پس عملا نتیجه می گیریم که حرف شما در مورد این نسل هم کاملا اشتباه هست . پس خواهشا مغلطه نکن این وسط . ضمن اینکه اون اقا جمله ای رو گفت که از پایه و اساس اشتباه هست . و شما نمی خواد ماست مالیش کنی !! هر چند قضیه همون فن تازه به دوران رسیده مایکروسافت و امریکا ! به دلیل کپی خور بودن کنسول این شرکت هست :) فقط نمی دونم دیگه به ژاپنی ها چیکار دارین ؟ :)
در مورد فیفا و pes هم اوکی. راه این دو بازی جدا نیست . با هم رقیب هستن و از همون اول هم فیفا صددرصد برتر بوده تا الان . حله ؟ اینقدر خوش خیالی که فکر می کنی من با امثال تو بحث می کنم ؟ به خدا قسم که خیلی وقته قید انجام خیلی از بحث ها تو این انجمن رو زدم . علتش هم همون بیماری فراگیر فن بوئیسم هست . که بد جوری شایع شده . اونایی که باید می فهمیدن منظور من چیه فهمیدن چی می گم .

مطمئن باش دیگه پستی از شما نقل قول نمی کنم . پس سعی کن وقتی خواستی این پست رو نقل قول کنی. جمله سوالی توش نباشه . چون بی جواب می مونه .

موفق باشی دوست من !
جواب شمارو محمد اقا دادن:laughing:دیگه لازم نمیبینم بحث کنم.اگه اطلاعاتت بالا بود انقدر بحث نمیکردی.

من 10 11 ساله pes بازی می کنم . تا وقتی فیفا 09 کنسول رو دیدم شوکه شدم . اصلان قابل قیاس نیست فیفا با pes .

فیفا با اختلاف زیادی پیشتازه . من تا 5 ماه پیش هر کی اسم فیفا میورد بهش می خندیدم

اما نسخه کنسول واقعا عجوبه ایه . مال پی سی نسخه کارنت نسل قبل هست منم تا حالا نسخه پی سی بازی می کردم نمی دونستم شاهکار فیفا واس کنسوله ..

بله،بله!
اطلاعات شما از صنعت و مخصوصاً بازار بازی های کامپیوتری ژاپن از Yuichi Wada رئیس SE و Jun Takeuchi تهیه کننده ی RE5 بیشتره!!
این اشخاص و حتی شخص کوجیما بارها و بارها از روند یکنواخت،سنتی و بدون نوآوری(که ارتباط مستقیم با ریسک داره)نالیدن بعد شما میگی...
هیچ بحثی 100%(مطلق)نیست و همیشه تو بدترین شرایط استثناهایی هم وجود داره...
با کمی توجه به خرید Eidos توسط SE پی میبرید(البته اگه بخواید ببرید:))صنعت بازی ژاپن چقدر از ایدهای تکراری و سنتی رنج میبره...
Konami هم به آرومی داره فوتبالشو تغییر میده و به سمت EA میبره ولی موضوع زمانه که وقتی PES به FIFA رسید اون موقع باید دید FIFA به کجا رسیده...
بله FIFA نسبت به PES قویتر نیست ولی برای هیچ کس روشن نیست که چرا عرضه ی FIFA 10 سومین لانچ موفق تاریخ بریتانیا شد ولی PES 2010 با اختلاف کم و به زور مالتی بودن از عنوان انحصاری Forza 3 اونم تو هفته ی عرضه پرفروش ترین هفته شد!!
حتما :laughing: همین مونده بود که به خاطر ماست مالی کردن یک حرف اشتباه . استفاده از روند سنتی رو به ترسیدن و ریسک پذیر نبودن کلی ژاپنی ها ! ( حرفی که خودت زدی ) ربط بدی :laughing: وقتی بازیساز های ژاپنی می دونن طبع مخاطباشون چی هست و ازشون چی می خوان . هیچ دلیلی بر این نمی بینن که هر روز تغییر کنن و ریسک کنن . مطمئن باش هر جا لازم بوده اینکارو کردن . و هنوزم در هر زمینه ای از غربی ها برتر هستن . اینکه اومدی اینجا گفتی ژاپنی ها از ریسک و تغییر کلا می ترسن :laughing: مسلما برای خیلی ها جالب و زیبا بود !!! در مورد فروش فیفا هم بد نیست هنگام عرضه pes در ژاپن یه مقایسه ای انجام بدی . تا از اطلاعات گران بهای شما استفاده کنیم بازم !!!!!
در هر صورت شما هم مثل همون دوستمون هستی . کاربری که به دلیل کپی خور بودن کنسول مایکروسافت فنش شده :laughing: کسی هم که فن دو اتیشه این شرکت می شه . تا جایی پیش می ره که تو تاپیک کنسول ps2 و عمر 9 سالش . میاد xbox رو با ps2 مقایسه می کنه ! . اینگونه صحبت ها و بقیه پست های ارزشمند شما در این انجمن خودش نشانگر طرز تفکر جالب شما هست !! حالا اگه فکر می کنی با ترجمه کردن 4 تا امار فروش می شه توی همه تاپیک ها می شه نشون داد که داری بحث منطقی انجام می دی !! دیگه اون مشکل خودته . در هر صورت بحثی نمونده . شما درست می گی !! من فقط می خواستم اون جمله تاریخی و قشنگ شما رو بیشتر باز کنم و روش تاکید کنم . تا یه وقت خدایی نکرده توهم کاذب ! مغز برخی از دوستان رو فرا نگیره !!
من هنوزم عقیده دارم خیلی بازیها هستن که من رو جذب کردن ولی امتیازاشون ...
مثلآ Wolverine میانگینش 76 هست ولی از خیلی بازیهای بالای 90 برای من جالب تر بود.
یا Darkness میانگینش 83 هست ولی خیلی راحت توی Top 5 این نسل من جا میگیره.
الآن هم به خاطر اینکه دوستمون بحث امتیازات رو پیش کشید و گفت EA فلان کار رو کرده , خواستم امتیازای قبلی بازیهای Konami هم دیده بشه ! یعنی Konami اون سالها فلان کار میکرده که امتیازاش بیشتر بوده !
نه , امتیازها به تنهایی ملاک نیست ولی یکی از ملاکها هم میتونه باشه. وقتی 111 نفر اینجا به FIFA 10 رآی دادن و 66 نفر به PES 2010 , دیگه سلیقه بچه ها و انتخابشون مشخصه و با این بحث ها هم تغییری نمیکنه.
کاملا درست . می دونستم همینارو می گی . چون حد اقل با شناختی که ازت دارم می دونم خودت همیشه این حرف رو می زدی . منم دارم همینو می گم دقیقا !
در مورد رای گیری اینجا هم 2 تا نکته :
1. اولا اگه طرفدار های فیفا بیشتر هستن . دمشون گرم ! از بازیشون هم لذت ببرن . ولی اینم هیچ دلیلی بر برتری این بازی نسبت به رقیبش نیست . ( همونطور که اگه pes هم بیشتر رای می اورد دلیلی بر برتری pes نبود )و همونطور که قبلا گفتم این دو بازی طرفدار های خودشونو دارن و اون طرفدار ها هم همیشه از بازی محبوبشون لذت می برن . حالا دیگه 30 40 تا رای اینور و اون ور شدن مهم نیست . ضمنا بازم می گم . من هیچوقت ( حتی همون سال 2000 ) رو هم برتری رو به pes نمی دم . چون هنوزم اعتقاد دارم راه این دو بازی و مکانیزم گیم پلی هاشون جدا هست و هر کسی یک کدوم رو می پسنده و طرفدارش هست .
2. خودتم می دونی اگه اینجا یه تاپیک مقایشه بین گیرز 2 و انچارتد 2 زده بشه . در هر زمینه ای هم با هم مقایسه بشن . این گیرز 2 هست که خیلی بیشتر رای میاره :) و اینم علتش همون قضیه کپی خور بودنه و ... هست !!! :) ( سریع هم اقایون فن مایکرو !! می گن انچارتد از گیرز 2 تقلید کرده !! که حد اقل اریا خودت می دونی قضیه در این مورد چی به چیه ! ) به هر حال بگذریم . ممنون از همه دوستان . من دیگه بحثی ندارم که توی این تاپیک انجام بدم .
از نظر اطلاعات واقعا کسی نمیتونه با آقای mamad-riper در این سایت کل کل کنه.
اگر کسی حتی یک سال هم در این سایت باشه میدونه که سطح اطلاعات ایشون چقدر بالاست.
:laughing: قضیه بادمجون بم و ... شده دیگه ؟ :laughing:
بله ... :lol: ایشون رو از اونموقع که تو بازی رایانه یه مطلب خیلی جالب نوشتن ( افتضاح ترین مقاله چاپ شده در بازی رایانه ) و بعم هم اخراج شدن !! و اجازه نوشتن مطلب در این مجله بهشون داده نشد :) می شناسم . خیلی اطلاعات بالایی دارن ... :laughing: هیچکسی هم توی این سایت با ایشون نمی تونه رقابت و کل کل بکنه :laughing: امثال شماها فکر می کنین تا کسی 4 تا امار فروش رو ترجمه کرد و گذاشت تو سایت . دیگه خدای اطلاعاته و اینا گفته های خودشه و خودش این امار هارو در میاره :laughing:
بساطی داریم از دست یوزر های این انجمن :lol:

موفق باشید

آخرین ویرایش:
از نظر اطلاعات واقعا کسی نمیتونه با آقای mamad-riper در این سایت کل کل کنه.
اگر کسی حتی یک سال هم در این سایت باشه میدونه که سطح اطلاعات ایشون چقدر بالاست.
در ضمن اینی که شما میگی هیچ ربطی به کپی خور بودن نداره بنده الان 3 سال هست که ps3 دارم ولی به جیز uncharted.1.2 resistance1.2 و metal gear4 با هیچ کدوم دیگه از بازیهاش حال نکردم و به شخصه 360 رو خیلی بیشتر میپسندم.
حالا دلیلی نداره اگه شما از 360 بدت میاد یا با بازیهاش حال نمیکنی بگی که هرکی طرفدار 360 هست بخاطر کپی خور بودنش هست.چون اگه اینجوری بود فروش 360 الان باید یک دهم ps3 بود.چون در خارج که این مسئله کپی خور بودن وجود نداره

آخرین ویرایش:
Just PES:love:
کاش یه جوری یه مسابقه رفت برگشتی میزاشتن بین حرفه ای های ساکر و فیفا!!!ا احتمالا نتایج جنجالی و جالبی بدست میومد.

خوب دوستان.نتیجه نظرسنجی با توجه به اینکه پرو همیشه متعصبان خودش رو داره ولی نسبت به سال پیش با زهم به نفع فیفا بود اونم با رشد زیاد.
همینطور که معلومه کم کم دارن طرفداران پرو به سمت فیفا کو چ میکنن و بهتره اینطور بگیم که طرفداران فانتزی به سمت زئالیسم حرکت میکنن.
البته اگه بخوایم بر مبنای فروش هم قضاوت کنیم پرو امسال با وجود تبلیغات بسیار خیلی نسبت به سالهای پیش کمتر داره میفروشه و برعکس فیفا امسال شاید بهترین فروش تاریخشو جشن بگیره.
همینطور که میبینید هرچی شکستهای پرو بیشتر میشه موفقیتهای فیفا بارزتر و پررنگتر میشه و این به خوبی نشون میده که فیفا 10 بهترین فوتبال عرضه شده در تاریخ صنعت گیم هست.
امیدوارم رقابت این دو بازی مثل چندسال قبل بشه تا فیفا مثل سالهای قبل که برای رسیدن به پرو سخت تلاش میکرد و بالاخره رسید و حتی استانداردهای نوینی در شبیه سازی عرضه کرد پرو هم یه حرکتی کنه.هرچند که حتی متعصبترین طرفداران این بازی امیدی ندارن.

خوب دوستان.نتیجه نظرسنجی با توجه به اینکه پرو همیشه متعصبان خودش رو داره ولی نسبت به سال پیش با زهم به نفع فیفا بود اونم با رشد زیاد.
همینطور که معلومه کم کم دارن طرفداران پرو به سمت فیفا کو چ میکنن و بهتره اینطور بگیم که طرفداران فانتزی به سمت زئالیسم حرکت میکنن.
البته اگه بخوایم بر مبنای فروش هم قضاوت کنیم پرو امسال با وجود تبلیغات بسیار خیلی نسبت به سالهای پیش کمتر داره میفروشه و برعکس فیفا امسال شاید بهترین فروش تاریخشو جشن بگیره.
همینطور که میبینید هرچی شکستهای پرو بیشتر میشه موفقیتهای فیفا بارزتر و پررنگتر میشه و این به خوبی نشون میده که فیفا 10 بهترین فوتبال عرضه شده در تاریخ صنعت گیم هست.
امیدوارم رقابت این دو بازی مثل چندسال قبل بشه تا فیفا مثل سالهای قبل که برای رسیدن به پرو سخت تلاش میکرد و بالاخره رسید و حتی استانداردهای نوینی در شبیه سازی عرضه کرد پرو هم یه حرکتی کنه.هرچند که حتی متعصبترین طرفداران این بازی امیدی ندارن.
من کاملا با حرف شما مخالفم
1- من خودم حداقل 10 نفرو میشناسم که فیفا بازی میکردن ولی از یکی دو تا بازی قبلی فیفا دارن به سمت پرو میان.این بحث رئالیسم و فانتزی هم جاش اینجا نیست
2-شاید اطلا عات من کمه ولی رو ماهواره امریکا من هر کانلی ه میرفتم هر 2 تبلیغ در میون تبلیغ فیفا بود!درحالی که من 1 یا 2 تبلیغ پرو بیشتر ندیدم!
3-"تاریخ صنعت گیم" زمان زیادی رو شامل میشه ها!
4- کی گفته امید ندارن؟(تا همین سال پیش همین حرفو برا فیفا میگفتن!)

از نظر شخصی خودم پرو امسال بهتر عمل کرد.

یا حق

من از دوران طفوليت طرفدار پروپاقرص فيفا بودم تا تقريبا 3 سال پيش كه فيفا رقيب جدي مثل pes

پيدا كرد ... به نظر من حدودا 3سال هستش كه fifa خيلي ضعيف تر از pes ظاهر ميشد ....

و اما درباره pes10 و fifa10 من فكر ميكنم fifa يه تكوني به خودش داده و pes كه تو اين چند سال

مغرور شده بود زياد پيشرفتي نكرده و ....

(البته من pes رو هنوز بازي نكردم , فقط ديدم, ولي فيفا رو هر روز بازي ميكنم ) , پس فعلا راي نميدم چون :

ديدن كي بود مانند بازي كردن !

کل سایت ها معتبر از جمله gamespot و ... به پرو نمره ضعیف دادن ها!!!!! ولی در عوض به فیفا 9 دادن که برای یک فوتبال نمره فوق العاده ای است!

قبول کنید پرو امسال اصلا خوب نبود!

ميدوني چيه , تعصب به fifa از حرفات ميباره ! هرگز fifa هميشه بهترين بازي فوتبال عرضه شده

در تاريخ صنعت گيم نبوده ...

من واقعا خودم طرفدار فيفا بودم تا 2 3 سال پيش كه pes بازي كردم و فيفا هم گند زد !...

ولي امسال فكر ميكنم كه pes گند زده باشه و فيفا بازهم برگشته به روزاي اوجش ....

آخرین ویرایش:
مشکل اصلی PES سیستم انیمیشن و سیستم گین پلیش است که گیم اسپات هم به این نکته اشاره کرده:
Animation system is showing its age

حتما :laughing: همین مونده بود که به خاطر ماست مالی کردن یک حرف اشتباه . استفاده از روند سنتی رو به ترسیدن و ریسک پذیر نبودن کلی ژاپنی ها ! ( حرفی که خودت زدی ) ربط بدی :laughing: وقتی بازیساز های ژاپنی می دونن طبع مخاطباشون چی هست و ازشون چی می خوان . هیچ دلیلی بر این نمی بینن که هر روز تغییر کنن و ریسک کنن . مطمئن باش هر جا لازم بوده اینکارو کردن . و هنوزم در هر زمینه ای از غربی ها برتر هستن . اینکه اومدی اینجا گفتی ژاپنی ها از ریسک و تغییر کلا می ترسن :laughing: مسلما برای خیلی ها جالب و زیبا بود !!! در مورد فروش فیفا هم بد نیست هنگام عرضه pes در ژاپن یه مقایسه ای انجام بدی . تا از اطلاعات گران بهای شما استفاده کنیم بازم !!!!!
در هر صورت شما هم مثل همون دوستمون هستی . کاربری که به دلیل کپی خور بودن کنسول مایکروسافت فنش شده :laughing: کسی هم که فن دو اتیشه این شرکت می شه . تا جایی پیش می ره که تو تاپیک کنسول ps2 و عمر 9 سالش . میاد xbox رو با ps2 مقایسه می کنه ! . اینگونه صحبت ها و بقیه پست های ارزشمند شما در این انجمن خودش نشانگر طرز تفکر جالب شما هست !! حالا اگه فکر می کنی با ترجمه کردن 4 تا امار فروش می شه توی همه تاپیک ها می شه نشون داد که داری بحث منطقی انجام می دی !! دیگه اون مشکل خودته . در هر صورت بحثی نمونده . شما درست می گی !! من فقط می خواستم اون جمله تاریخی و قشنگ شما رو بیشتر باز کنم و روش تاکید کنم . تا یه وقت خدایی نکرده توهم کاذب ! مغز برخی از دوستان رو فرا نگیره !!

کاملا درست . می دونستم همینارو می گی . چون حد اقل با شناختی که ازت دارم می دونم خودت همیشه این حرف رو می زدی . منم دارم همینو می گم دقیقا !
در مورد رای گیری اینجا هم 2 تا نکته :
1. اولا اگه طرفدار های فیفا بیشتر هستن . دمشون گرم ! از بازیشون هم لذت ببرن . ولی اینم هیچ دلیلی بر برتری این بازی نسبت به رقیبش نیست . ( همونطور که اگه pes هم بیشتر رای می اورد دلیلی بر برتری pes نبود )و همونطور که قبلا گفتم این دو بازی طرفدار های خودشونو دارن و اون طرفدار ها هم همیشه از بازی محبوبشون لذت می برن . حالا دیگه 30 40 تا رای اینور و اون ور شدن مهم نیست . ضمنا بازم می گم . من هیچوقت ( حتی همون سال 2000 ) رو هم برتری رو به pes نمی دم . چون هنوزم اعتقاد دارم راه این دو بازی و مکانیزم گیم پلی هاشون جدا هست و هر کسی یک کدوم رو می پسنده و طرفدارش هست .
2. خودتم می دونی اگه اینجا یه تاپیک مقایشه بین گیرز 2 و انچارتد 2 زده بشه . در هر زمینه ای هم با هم مقایسه بشن . این گیرز 2 هست که خیلی بیشتر رای میاره :) و اینم علتش همون قضیه کپی خور بودنه و ... هست !!! :) ( سریع هم اقایون فن مایکرو !! می گن انچارتد از گیرز 2 تقلید کرده !! که حد اقل اریا خودت می دونی قضیه در این مورد چی به چیه ! ) به هر حال بگذریم . ممنون از همه دوستان . من دیگه بحثی ندارم که توی این تاپیک انجام بدم .

:laughing: قضیه بادمجون بم و ... شده دیگه ؟ :laughing:
بله ... :lol: ایشون رو از اونموقع که تو بازی رایانه یه مطلب خیلی جالب نوشتن ( افتضاح ترین مقاله چاپ شده در بازی رایانه ) و بعم هم اخراج شدن !! و اجازه نوشتن مطلب در این مجله بهشون داده نشد :) می شناسم . خیلی اطلاعات بالایی دارن ... :laughing: هیچکسی هم توی این سایت با ایشون نمی تونه رقابت و کل کل بکنه :laughing: امثال شماها فکر می کنین تا کسی 4 تا امار فروش رو ترجمه کرد و گذاشت تو سایت . دیگه خدای اطلاعاته و اینا گفته های خودشه و خودش این امار هارو در میاره :laughing:
بساطی داریم از دست یوزر های این انجمن :lol:

موفق باشید
You are pathetic

اوه چه دعواییه اینجا...!
من فن هیچکدوم از بازی ها نیستم ولی باید بگم که Fifa 10 خیلی درخشانتر ظاهر شد و نمراتم که بهش دادن حرفمو تایید میکنهایندفعه Pes...

به نظر من فیفا فقط برای کنسول ها خوبه. یعنی هر pc بازی بره طرف فیفا حالش از هرچی فوتبال هست به هم میخوره.
اما pes هم فقط برای pc خوبه. pc باز ها میگن pes اونایی هم که کنسول دارن fifa رو انتخاب میکنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or