fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان عزیز این سایت خوب میدونن من پروباز بودم یا فیفا باز.
مهم اینه که از هر زاویه ای به این قضیه ای نگاه کنیم فیفا خیلی برتره.
فروش خیره کننده فیفا و کاهش فروش پرو.
گرایش قشر زیادی از پروبازها به سمت فیفا.
نمرات سایتها:
حدود بیش از 30 سایت که همگی متفق القول فیفا زو بهترین شبیه ساز فوتبال معرفی کردن و نقدهایی هم که درج شده بسیار مثبت بوده.
نمرات پرو بسیار ناامیدکنندست تا جاییکه معروفترین سایت بازی با نوشتن این نقد که تاکتیک در بازی نقش خاصی نداره و دادن نمره6.5 تیره خلاص رو زد.
هرچی دوس دارین به من بگین.بگین فن بوی.فیفا باز یا هرچیزه دیگه ولی مقداری هم قبول حقیقت چیزه خوبیه.

آخرین ویرایش:
حالا اینقدر اسپم بدید و بهم تیکه بندازید و چرت و پرت بگید تا 10 نفری بن بشن و تاپیک هم قفل بشه . تا اخر سال میخواین با هم بحث کنین ؟ هر کسی میاد یه نظری میده بسه دیگه . حالا هی پست های همدیگرو نقل قول نکنید . هر کی با یه بازی حال می کنه و این بحث ها هم نظر کسی رو عوض نمی کنه . تمومش کنید خواهشا !

آمار نظر سنجي بس ديدني است :biggrin1:
شایعه شده EA به تعدادی از کاربران این فروم پول(همون رشوه خودمون:biggrin1:)داده تا به نفع فیفا رای بدن تا بدین سان فیفای بدبخت که تمام وجودش تقلید از بازی استثنایی پرو هست بتونه برنده بشه واز پرو جلو بزنه:laughing:
اینچیزایی که گفتم قویا از طرف بعضی از یوزرهای باهوش این سایت تایید شده وخواهد شد:biggrin1:

شایعه شده EA به تعدادی از کاربران این فروم پول(همون رشوه خودمون:biggrin1:)داده تا به نفع فیفا رای بدن تا بدین سان فیفای بدبخت که تمام وجودش تقلید از بازی استثنایی پرو هست بتونه برنده بشه واز پرو جلو بزنه:laughing:
اینچیزایی که گفتم قویا از طرف بعضی از یوزرهای باهوش این سایت تایید شده وخواهد شد:biggrin1:
تایید میشه:love::biggrin1:

آره من خودم مبلغي رو از EA گرفتم ! البته به مبالغي كه به Gamespot و IGN دادن نميرسه ! :biggrin1:
در كل امسال هم ساله فيفا بود :biggrin1:

آره من خودم مبلغي رو از EA گرفتم ! البته به مبالغي كه به Gamespot و IGN دادن نميرسه ! :biggrin1:
در كل امسال هم ساله فيفا بود :biggrin1:
منو بگو که فن بوی پرو بودم و الان شدم فیفاباز:-"پس من دوبرابر تو پول گرفتم:biggrin1:
بچه های عزیز پروباز که بیش از حد به این بازی تعصب دارن و حتی در این نظرسنجی هم تعصبشون مشخصه باید از گفتن این حرفا که واقعا مضحکه دست بردارن و به قول دوستمون(khaste tanha_ )حقیقتو قبول کنن.:love:

من هم با اینکه طرفدار پرو بودم , میگم امسال فیفا پیروز شد !......

دیگه تابلو تر از این نمیشه خدایی !....

من هم به PES رای دادم ...من معتقد هستم که سری PES خیلی از FIFA بهتر کار میکنه؟؟؟

این نظر من بود!!!

تایید میشه!:-"

نظره منو بخواین میگم که فیفا تو pc اصلا درست کار نمیکنه تو xbox رو نمیدونم ولی تو pc من به pes رای میدم

هيچ وقت فكر نميكردم در نظر سنجي بين اين دو فوتبال به fifa راي بدم ...

ولي واقعا pes امسال هيچ حرفي براي گفتن نداشت !! .... (نظر شخصي)(در ضمن خوده من pes باز هستم ...)

(البته دروغ نباشه Ea يه پيشنهاد 2ميليون يورويي بهم داد :eek: , منم به دليل مشكلات مالي پذيرفتم , و اونجوري بود

كه راي من اينجوري شد !! :biggrin1:...

سلام:confused: پرو بازها دیگه بلد نیستن چه جور از بازی عیب بگیرن پس فردا میگن چرا تو بازی زیره بارون لباس بازیکن خیس میشه ! :laughing::-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or