5شنبه شب گذشته داشتیم با اخویها و یکی دوتا از بچه های فامیلمون فیفا10 میزدیم.2تا از بچه ها از فیفا دائما ایراد میگرفتن.هی میگفتن هرچی میزنی میخوره به تیرک یا اینکه بازی خیلی شلوغه و همه به همدیگه برخورد میکنن و از این جور ایرادات.بعد از 3 ساعتی که فیفا زدیم من دیگه قاطی کردم و گفتم پرو بزنیم.میدونستم بهترین راهه برای اینکه بهشون ثابت کنم اگه فیفا دارای ایراداتی هست پرو اصلا غیر قابل بازیه البته برای کسانی که دنباله فوتبالن نه چیزه دیگه ای.
خلاصه پرو گذاشتمو تا رفتیم تو بازی هنوز 2دقیقه نگذشته بود که یکیشون گفت"خداییش فیفا خیلی بهتره".این بچه فامیلمون که همچین حرفی زد عاشق پرو بوده.اصلا میتونم بگم با بازیه سیمولیشن حال نمیکنه.ولی وقتی اینو گفت شاخم در اومد.
یه 10 دقیقه گذشت منم که حالم داشت به هم میخورد رو کردم به دوتاشون گفتم خداوکیلی این فوتباله؟!خدا شاهده که بهم گفت "اره که فوتباله.ولی از نوع فوتبال دستی".اینو که گفت هم خندیدم هم بهم ثابت شد که حتی عاشقترین طرفداران این بازی بالاخره یه روزی از دست این کم کاریهای کونامی خسته میشن.بعدشم اون یکی بچه فامیلمون گفت خداییش درسته فیفا یه ایرادایی داره که حسابی میره تو مخ ولی خدا وکیلی مییتونی اسمشو بزاری فوتبال ولی این فقط به فوتبال دستی شبیه تا یه فوتباله واقعی.
از تمام هواداران پرو عذر میخوام اگه بهشون برخورد.قصدم فقط روایته یه داستان از عشق شبانه بود:biggrin1:
عزیز من
فوتبال دستی؟؟؟
ببخشیدا
ولی کسایی که از فوتبال واقعی و تاکیتک هاش سر در میارن میفهمن که چه قدر زیبا میشه اونا رو تو pes پیاده کرد
فیفا از شماره 09 به بعد خیلی بهتر شده اینو قبول دارم ولی هنوز به pes نرسیده با اون همه راه واسه گل زنی,اون همه تاکیتک,اون هم راه واسه کاشته زدن و............
فیفا 06 رو که یادت میاد؟؟؟
که بدن بازیکن ها این قدر چاق بود که فکر میکردی 200 کیلو وزن دارن؟؟؟
با اون شوت های عجیبش
حالا pes 6 رو باهاش مقایسه کن
هنوز هم بازیکنایی هستن که pes 6 و بازی میکنن
فیفا 07 چی؟؟؟
همونی که فقط کافی بود موقع کاشته زدن شوت رو تا نصف پر کنی و توپ میرفت تو گل
فیفا 08 چی؟؟؟
همون که وقتی روی درجه آخر سختی بازی میکردی تنها سختیش این بود که کامپیوتر از هر جایی که کاشته میزد گل میشد
و............
pes 2010 امسال عالیه
چون ایراداتی که 9 داشت برطرف شده
مشکلاتی مثل ریباندهای حمله که اکثرا گل میشد,شوت های راه دوری که اگه تو چهار چوب نبود توپ یه حالت بی وزنی پیدا میکرد,بهبود فیزیک دویدن بازیکن ها,بهبود become a legend
,و...............