fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من pes باز بودم...و هستم...:love:
60 تومنم برای pes10 پول دادم..دارم بازی میکنم...به نظرمم از fifa خیلی بهتره...خیلی هم ایراداتش رفع شده...به فیفا هم احترام میذارم چون فوتبال قشنگی شده...
بعضی از دوستان تو هر صفحه 5 تا پست داده که حال pes باز ها رو بگیرن... انگاری به خون pes بازها تشنن...
pes یه ایراد اساسی داره...که اگه اونو رفع کنه واقعا عالی میشه..اونم انمشین دویدن بازی کن هاست که مقداری قدیمیه...
اینم نظر من...
fifa هم عالیه ولی pes یه چیزه دیگس

بچه های خداییش من تا حالا pes را روی کنسول بازی نکردم ولی رویpc اینpes 10 را یک تستی زدم خداییش اصلا نمیتونه نزدیک فیفا روی کنسول بشه البته سیستم هم با آخرین گرافیک بازی کردم ولی خداییش اصلا قابل مقایسه با فیفا360 نیست مگر که pes روی pc با فیفا 360 فرق بکنه ولی تا اونجایی که میدونم نمیکنه آخه خداییش طرز دویدن بازیکن ها کنترل بازی راحت گل زدن گرافیک صدا گزاری اصلا اسم نمیگه آخه جز اینکه بتونیم بگیم شما بازی آسون دوست دارید چه دلیل دیگری برای بازی کردن این pes هست خداییش بیطرف و طرف دار و همه اگر یکم تعصب مسخره را بزارن کنار به این موضوع شکی ندارن

من خودم طرف دار سری فیفا هستم. گیم پلی فیفا 10 عالی شده ولی خیلی باگ داره این بازی. مخصوصا" دروازه بان که اصلا" انگار وجود نداره.

من خودم طرف دار سری فیفا هستم. گیم پلی فیفا 10 عالی شده ولی خیلی باگ داره این بازی. مخصوصا" دروازه بان که اصلا" انگار وجود نداره.
فکر میکنم برای این مشکل که شما گفتی 2بار اپدیت ارائه شده تو لایو و پی اس ان

بچه های خداییش من تا حالا pes را روی کنسول بازی نکردم ولی رویpc اینpes 10 را یک تستی زدم خداییش اصلا نمیتونه نزدیک فیفا روی کنسول بشه البته سیستم هم با آخرین گرافیک بازی کردم ولی خداییش اصلا قابل مقایسه با فیفا360 نیست مگر که pes روی pc با فیفا 360 فرق بکنه ولی تا اونجایی که میدونم نمیکنه آخه خداییش طرز دویدن بازیکن ها کنترل بازی راحت گل زدن گرافیک صدا گزاری اصلا اسم نمیگه آخه جز اینکه بتونیم بگیم شما بازی آسون دوست دارید چه دلیل دیگری برای بازی کردن این pes هست خداییش بیطرف و طرف دار و همه اگر یکم تعصب مسخره را بزارن کنار به این موضوع شکی ندارن
پیشنهاد میکنم یه دور با یه حرفه ای بازی کنی تا ببینی بازی آسونی هست یا نه.میشه راحت گل زد یا نه(خودم پایه هستم)
اما در مورد فوتبال:
بازی نباید جوری باشه که طرف با یه شوت مسخره نزنه تو گل.بشه رو دروازبان حساب کرد.
فقط در صورت اشتباه طرف بتونی گل بزنی.
تو یه حالت خاص هم نشه همیشه گل زد.
اشتباهات همیشه وجود داشته باشه.
واسه همین اشتباهت بازیکن ها ساکر رو دوست دارم.مخصوصا این نسخه که تقریبا دیگه رو هیچ بازیکنی نمیشه حساب 100%باز کرد.و از طرفی میشه با شناخت مهارت های بازیکن ها استفاده بهتری ازشون داشت.
امسال ساکر واقعا امیدوارانه ظاهر شد.
امیدوارم بتونه در زمینه لایسنس هم بهتر عمل کنه تا هر سال اینقدر الکی ازش امتیاز کسر نشه.
در کل فوتبال سلیقه ایه.تغییر سلیقه هم خیلی سخته

سلام.
Wining Eleven 2010 رو بازی کردم(کنسول)از اون چیزی که فکر می کردم بهتره،خداییش خیلی بی انصافیه که بگیم نابوده ولی همچنان معتقدم FIFA 10 بازی بهتریه...

سلام.
Wining Eleven 2010 رو بازی کردم(کنسول)از اون چیزی که فکر می کردم بهتره،خداییش خیلی بی انصافیه که بگیم نابوده ولی همچنان معتقدم FIFA 10 بازی بهتریه...
نابود که نه:-"چون این کونامی خجالت نمیکشه و سال بعد هم دوباره گند میزنه.نابود نمیشه چون این چشم بادومیها بازم میخرن:sick:

من نسخه ی کنسولی Fifa رو بیشتر پسندیدم.
رو pc خوب نبود.
زیاد از pes خوشم نیومد.

5شنبه شب گذشته داشتیم با اخویها و یکی دوتا از بچه های فامیلمون فیفا10 میزدیم.2تا از بچه ها از فیفا دائما ایراد میگرفتن.هی میگفتن هرچی میزنی میخوره به تیرک یا اینکه بازی خیلی شلوغه و همه به همدیگه برخورد میکنن و از این جور ایرادات.بعد از 3 ساعتی که فیفا زدیم من دیگه قاطی کردم و گفتم پرو بزنیم.میدونستم بهترین راهه برای اینکه بهشون ثابت کنم اگه فیفا دارای ایراداتی هست پرو اصلا غیر قابل بازیه البته برای کسانی که دنباله فوتبالن نه چیزه دیگه ای.

خلاصه پرو گذاشتمو تا رفتیم تو بازی هنوز 2دقیقه نگذشته بود که یکیشون گفت"خداییش فیفا خیلی بهتره".این بچه فامیلمون که همچین حرفی زد عاشق پرو بوده.اصلا میتونم بگم با بازیه سیمولیشن حال نمیکنه.ولی وقتی اینو گفت شاخم در اومد.
یه 10 دقیقه گذشت منم که حالم داشت به هم میخورد رو کردم به دوتاشون گفتم خداوکیلی این فوتباله؟!خدا شاهده که بهم گفت "اره که فوتباله.ولی از نوع فوتبال دستی".اینو که گفت هم خندیدم هم بهم ثابت شد که حتی عاشقترین طرفداران این بازی بالاخره یه روزی از دست این کم کاریهای کونامی خسته میشن.بعدشم اون یکی بچه فامیلمون گفت خداییش درسته فیفا یه ایرادایی داره که حسابی میره تو مخ ولی خدا وکیلی مییتونی اسمشو بزاری فوتبال ولی این فقط به فوتبال دستی شبیه تا یه فوتباله واقعی.

از تمام هواداران پرو عذر میخوام اگه بهشون برخورد.قصدم فقط روایته یه داستان از عشق شبانه بود:biggrin1:

سلام
ما تا اونجایی یادمونه وقتی برو بچ با پی سی ها پنتیوم تو یا زور میزدن سه قاقالیلی میخریدنو میشستن فیفارو بازی میکردن نسخه pes تو ps2 ترکونده بود
حالا اومده واسه ما دور برداشته:eek:

آخرین ویرایش:
only pes 2010
دلایلش که خیلی زیاده
اینجا pc باز ها زیاد نمیان و گر نه pes بیشتر رای میاورد
خداییش تو فیفا اصلا نمیشه تاکتیک های واقعی فوتبال رو پیاده کرد
اگه لیسانس تیم ها حل بشه فیفا باید بره غاز بچرونه (دارم کل کل نمیکنما فقط نظر شخصی منه ) :blushing:

فیفا یک سر و گردن از PES بالا تره من این حرف رو درحالی دارم می گم که خودم اولین باره دارم فیفا بازی می کنم ! :دی

5شنبه شب گذشته داشتیم با اخویها و یکی دوتا از بچه های فامیلمون فیفا10 میزدیم.2تا از بچه ها از فیفا دائما ایراد میگرفتن.هی میگفتن هرچی میزنی میخوره به تیرک یا اینکه بازی خیلی شلوغه و همه به همدیگه برخورد میکنن و از این جور ایرادات.بعد از 3 ساعتی که فیفا زدیم من دیگه قاطی کردم و گفتم پرو بزنیم.میدونستم بهترین راهه برای اینکه بهشون ثابت کنم اگه فیفا دارای ایراداتی هست پرو اصلا غیر قابل بازیه البته برای کسانی که دنباله فوتبالن نه چیزه دیگه ای.

خلاصه پرو گذاشتمو تا رفتیم تو بازی هنوز 2دقیقه نگذشته بود که یکیشون گفت"خداییش فیفا خیلی بهتره".این بچه فامیلمون که همچین حرفی زد عاشق پرو بوده.اصلا میتونم بگم با بازیه سیمولیشن حال نمیکنه.ولی وقتی اینو گفت شاخم در اومد.
یه 10 دقیقه گذشت منم که حالم داشت به هم میخورد رو کردم به دوتاشون گفتم خداوکیلی این فوتباله؟!خدا شاهده که بهم گفت "اره که فوتباله.ولی از نوع فوتبال دستی".اینو که گفت هم خندیدم هم بهم ثابت شد که حتی عاشقترین طرفداران این بازی بالاخره یه روزی از دست این کم کاریهای کونامی خسته میشن.بعدشم اون یکی بچه فامیلمون گفت خداییش درسته فیفا یه ایرادایی داره که حسابی میره تو مخ ولی خدا وکیلی مییتونی اسمشو بزاری فوتبال ولی این فقط به فوتبال دستی شبیه تا یه فوتباله واقعی.

از تمام هواداران پرو عذر میخوام اگه بهشون برخورد.قصدم فقط روایته یه داستان از عشق شبانه بود:biggrin1:

عزیز من
فوتبال دستی؟؟؟
ببخشیدا
ولی کسایی که از فوتبال واقعی و تاکیتک هاش سر در میارن میفهمن که چه قدر زیبا میشه اونا رو تو pes پیاده کرد
فیفا از شماره 09 به بعد خیلی بهتر شده اینو قبول دارم ولی هنوز به pes نرسیده با اون همه راه واسه گل زنی,اون همه تاکیتک,اون هم راه واسه کاشته زدن و............
فیفا 06 رو که یادت میاد؟؟؟
که بدن بازیکن ها این قدر چاق بود که فکر میکردی 200 کیلو وزن دارن؟؟؟
با اون شوت های عجیبش
حالا pes 6 رو باهاش مقایسه کن
هنوز هم بازیکنایی هستن که pes 6 و بازی میکنن
فیفا 07 چی؟؟؟
همونی که فقط کافی بود موقع کاشته زدن شوت رو تا نصف پر کنی و توپ میرفت تو گل
فیفا 08 چی؟؟؟
همون که وقتی روی درجه آخر سختی بازی میکردی تنها سختیش این بود که کامپیوتر از هر جایی که کاشته میزد گل میشد
و............
pes 2010 امسال عالیه
چون ایراداتی که 9 داشت برطرف شده
مشکلاتی مثل ریباندهای حمله که اکثرا گل میشد,شوت های راه دوری که اگه تو چهار چوب نبود توپ یه حالت بی وزنی پیدا میکرد,بهبود فیزیک دویدن بازیکن ها,بهبود become a legend:love: ,و...............

وقتی فیفا بهتره -خدایش میگم- برای چی برم فوتبال دیگه ای بازی کنم؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or