sergeant fenix
کاربر سایت
منظور pes 6 بود:biggrin1:من کاری به بحث کارشناسیتون ندارم:dاما بهترین فوتبال تاریخ به نظر این شخص حقیر و بسیاری از گیمرانی که دیدم بی برو برگشت PES 5 هستش.
منظور pes 6 بود:biggrin1:من کاری به بحث کارشناسیتون ندارم:dاما بهترین فوتبال تاریخ به نظر این شخص حقیر و بسیاری از گیمرانی که دیدم بی برو برگشت PES 5 هستش.
:confused: چرا دروازه بان تو fifa10 توپ های بلند رو نمیگیره ؟ ایا بازی مشکل داره ؟ مگه میشه دروازه بان تا تیرک نپره؟؟؟!!!! :confused: در این مورد گفتگو کنید :biggrin1:
ولی واقعا بهتز از سری های قبل شده.تا حالا توی هیچ ساکری از کونامی اینقدر روی دروازبان خوب کار نشده بود.این همه بازی کردیم جز یه بار قاطی کردن دفاع با دروازبان که اونم بیشتر تقصیر مدافع و خودم بود تا حالا سوتی از دروازبان ندیدم(دوستان سری های قبل رو حتما یادشون میاد که دروازبان ها گاهی چه اشتباهات وحشتناکی میکردند)ضعف هوش دروازه بانها در هردوبازی وجود داره.در پرو که دروازه بانها فاجعن
درستهولی واقعا بهتز از سری های قبل شده.تا حالا توی هیچ ساکری از کونامی اینقدر روی دروازبان خوب کار نشده بود.این همه بازی کردیم جز یه بار قاطی کردن دفاع با دروازبان که اونم بیشتر تقصیر مدافع و خودم بود تا حالا سوتی از دروازبان ندیدم(دوستان سری های قبل رو حتما یادشون میاد که دروازبان ها گاهی چه اشتباهات وحشتناکی میکردند)
دوستانی که حرف از امتیاز میزنن به یاد داشته باشن که ساکر هر سال به خاطر نداشتن لایسنس و وجود سرور های ضعیف کلی ازش امتیاز کسر میشه ولی هنوز گیم پلی این بازی بین طرفداراش محبوبه حتی اگر ساکر 2008 باشه.
این که چیزی نیس ! برو بکس ما به اینا عادت کردن! ولی دیگه بازیکن به جا دروازه بان بپره توپ رو بگیره غیره قابل تحمل هست یا اینکه تا کمر برن تو همدیگه
همین دیروز داشتتیم pes2010 بازی میکردیم
توی بازی حساس 3 - 3 مساوی بودیم ، یه شوت زد از توی مدافع رد شد بعد از توی دروازه بان هم رد شد بازی رو باختم
دیگه شرکتای ژاپنی دارن پشت سر هم خراب کاری میکنن ( به جز Kojima Production )
سیستم پالتیش رو شما بلد نیستی الکی ایراد نگیرفکر نمیکردم روزی FIFA از PES جلو بیفته !
PES 2010
GameSpot Score: 6.5
FIFA 2010
GameSpot Score: 9
دلیلی اصلی gamespot برای دادن این نمره پایین به pes اینه که تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نداشته ( که منم باهاش موافقم )
از نظر من بازی نسبت به نسخه قبل بهتر شده ولی یه سری ایرادات جدید به بازی اضافه شده
مثل دقیق بودن بیش از حد پاس ها ، باگ های جدید مثل رد شدن توپ ، سیستم پنالتی عجیب و سخت ( البته این یکی سلیقه ای هست ) و ...
دیگه شرکتای ژاپنی دارن پشت سر هم خراب کاری میکنن ( به جز Kojima Production )همین دیروز داشتتیم pes2010 بازی میکردیم
توی بازی حساس 3 - 3 مساوی بودیم ، یه شوت زد از توی مدافع رد شد بعد از توی دروازه بان هم رد شد بازی رو باختم
یعنی چی ؟ :confused:سیستم پالتیش رو شما بلد نیستی الکی ایراد نگیر
یه کم تو تراینینگ تمرین کن یاد بگیر
بچه اسپم نده جیزه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:یعنی چی ؟ :confused:
عهدوست عزیز بلدم ، منظورم سخت و عجیب شدنش بود نه اینکه چرا من بلد نیستم !
که برای بعضی ها خوبه برای بعضی ها بد
بچه اسپم نده جیزه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی از شوخی گذشته چی یعنی چی؟؟؟ :confused:
چرا میزنی؟؟؟ :weightlif:weightlif:weightlifباز من 2 تا خندیدم سری پر رو شدی؟unish:
مگه من با تو شوخی دارم ؟
---------------------------------------------------
سیستم پالتیش اخرش نفهمیدم یعنی چی:confused: