fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:confused: چرا دروازه بان تو:love: fifa10:love: توپ های بلند رو نمیگیره ؟ ایا بازی مشکل داره ؟ مگه میشه دروازه بان تا تیرک نپره؟؟؟!!!! :confused: در این مورد گفتگو کنید :biggrin1:

:confused: چرا دروازه بان تو:love: fifa10:love: توپ های بلند رو نمیگیره ؟ ایا بازی مشکل داره ؟ مگه میشه دروازه بان تا تیرک نپره؟؟؟!!!! :confused: در این مورد گفتگو کنید :biggrin1:

ضعف هوش دروازه بانها در هردوبازی وجود داره.در پرو که دروازه بانها فاجعن:sick:

ضعف هوش دروازه بانها در هردوبازی وجود داره.در پرو که دروازه بانها فاجعن:sick:
ولی واقعا بهتز از سری های قبل شده.تا حالا توی هیچ ساکری از کونامی اینقدر روی دروازبان خوب کار نشده بود.این همه بازی کردیم جز یه بار قاطی کردن دفاع با دروازبان که اونم بیشتر تقصیر مدافع و خودم بود تا حالا سوتی از دروازبان ندیدم(دوستان سری های قبل رو حتما یادشون میاد که دروازبان ها گاهی چه اشتباهات وحشتناکی میکردند)
دوستانی که حرف از امتیاز میزنن به یاد داشته باشن که ساکر هر سال به خاطر نداشتن لایسنس و وجود سرور های ضعیف کلی ازش امتیاز کسر میشه ولی هنوز گیم پلی این بازی بین طرفداراش محبوبه حتی اگر ساکر 2008 باشه.

ولی واقعا بهتز از سری های قبل شده.تا حالا توی هیچ ساکری از کونامی اینقدر روی دروازبان خوب کار نشده بود.این همه بازی کردیم جز یه بار قاطی کردن دفاع با دروازبان که اونم بیشتر تقصیر مدافع و خودم بود تا حالا سوتی از دروازبان ندیدم(دوستان سری های قبل رو حتما یادشون میاد که دروازبان ها گاهی چه اشتباهات وحشتناکی میکردند)
دوستانی که حرف از امتیاز میزنن به یاد داشته باشن که ساکر هر سال به خاطر نداشتن لایسنس و وجود سرور های ضعیف کلی ازش امتیاز کسر میشه ولی هنوز گیم پلی این بازی بین طرفداراش محبوبه حتی اگر ساکر 2008 باشه.
درسته
کاملا تایید میشه
امسال واقعا دروازه بان ها فوق العاده شدن :love::love::love:
مشکل ریباند های توپی که دروازه بان میگرفت و همش گل میشد:ranting: هم حل شده

فکر نمیکردم روزی FIFA از PES جلو بیفته !
PES 2010
GameSpot Score: 6.5

FIFA 2010
GameSpot Score: 9

دلیلی اصلی gamespot برای دادن این نمره پایین به pes اینه که تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نداشته ( که منم باهاش موافقم )
از نظر من بازی نسبت به نسخه قبل بهتر شده ولی یه سری ایرادات جدید به بازی اضافه شده
مثل دقیق بودن بیش از حد پاس ها ، باگ های جدید مثل رد شدن توپ ، سیستم پنالتی عجیب و سخت ( البته این یکی سلیقه ای هست ) و ...
همین دیروز داشتتیم pes2010 بازی میکردیم
توی بازی حساس 3 - 3 مساوی بودیم ، یه شوت زد از توی مدافع رد شد بعد از توی دروازه بان هم رد شد بازی رو باختم
دیگه شرکتای ژاپنی دارن پشت سر هم خراب کاری میکنن ( به جز Kojima Production :love: )

آخرین ویرایش:

توی بازی حساس 3 - 3 مساوی بودیم ، یه شوت زد از توی مدافع رد شد بعد از توی دروازه بان هم رد شد بازی رو باختم
دیگه شرکتای ژاپنی دارن پشت سر هم خراب کاری میکنن ( به جز Kojima Production :love: )
این که چیزی نیس ! برو بکس ما به اینا عادت کردن! ولی دیگه بازیکن به جا دروازه بان بپره توپ رو بگیره غیره قابل تحمل هست:sick: یا اینکه تا کمر برن تو همدیگه:lol::lol::lol:

فکر نمیکردم روزی FIFA از PES جلو بیفته !
PES 2010
GameSpot Score: 6.5

FIFA 2010
GameSpot Score: 9

دلیلی اصلی gamespot برای دادن این نمره پایین به pes اینه که تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نداشته ( که منم باهاش موافقم )
از نظر من بازی نسبت به نسخه قبل بهتر شده ولی یه سری ایرادات جدید به بازی اضافه شده
مثل دقیق بودن بیش از حد پاس ها ، باگ های جدید مثل رد شدن توپ ، سیستم پنالتی عجیب و سخت ( البته این یکی سلیقه ای هست ) و ...
سیستم پالتیش رو شما بلد نیستی الکی ایراد نگیر
یه کم تو تراینینگ تمرین کن یاد بگیر

سیستم پالتیش رو شما بلد نیستی الکی ایراد نگیر
دوست عزیز بلدم ، منظورم سخت و عجیب شدنش بود نه اینکه چرا من بلد نیستم !
که برای بعضی ها خوبه برای بعضی ها بد

یعنی چی ؟ :confused:
بچه اسپم نده جیزه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی از شوخی گذشته چی یعنی چی؟؟؟ :confused:
دوست عزیز بلدم ، منظورم سخت و عجیب شدنش بود نه اینکه چرا من بلد نیستم !
که برای بعضی ها خوبه برای بعضی ها بد
عه
بلدی
آفرین بابا :x
اوائل این سیستم پنالتی جدید یه کم اذیت میکنه ولی بعدش عادت میکنه آدم

بچه اسپم نده جیزه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی از شوخی گذشته چی یعنی چی؟؟؟ :confused:

باز من 2 تا خندیدم سری پر رو شدی؟:punish:
مگه من با تو شوخی دارم ؟
---------------------------------------------------
سیستم پالتیش اخرش نفهمیدم یعنی چی:confused:

باز من 2 تا خندیدم سری پر رو شدی؟:punish:
مگه من با تو شوخی دارم ؟
---------------------------------------------------
سیستم پالتیش اخرش نفهمیدم یعنی چی:confused:
چرا میزنی؟؟؟ :weightlif:weightlif:weightlif
ما هم بلدیم بزنیما :biggrin1:
میگی نه بگیر: :punish::punish::punish::boxing::boxing::boxing:
ولی خداییش نفهمیدم کجا رو متوجه نشدی
من که واضح گفتم
میگم سیستم پنالتیش عوض شده ولی تو تراینیگ تمرین کنی یاد میگیری

نه ولی انصافیش پنالتیهاش بیش از حد مسخرست.(البته نظر شخصیه:biggrin1:)
تو فیفا واقعا حساسیت ضربات پنالتی درک میشه و البته به همراه زیباییش:love:

امروز داشتم pes10 بازی میکردم یکم از بازی گذشت احساس کردم ineista تو بازی نیس :confused: تا اخر بازی کردم تا داور سوت زد نیمه تموم شد دیدم ineista تو تابلو تبلیغات گیر کرده . :eek: برقم گرفت اینو دیدم:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or