fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه ولی انصافیش پنالتیهاش بیش از حد مسخرست.(البته نظر شخصیه:biggrin1:)
تو فیفا واقعا حساسیت ضربات پنالتی درک میشه و البته به همراه زیباییش:love:
انصافا؟حساسیت؟من میخواستم توی تاپیک PES این سوال رو بپرسم که آیا ساکر اولین باریه که این سیستم خلاقانه رو داره استفاده میکنه یا تقلیدیه
زیبایی؟اونم توی سیستم سنتی پنالتی؟در حالی که نمیدونی توپی رو که میزنی الان بیرون میره یا نه؟تو زدن ضربه پنالتی شما چه چیزی رو داری کنترل میکنی.اینکه ضربه بره بالا سمت راست و دروازبان بپره او سمت آیا هر دو توی گل شدن یا گل نشدن نقشی داشتند؟اینکه چقدر بزنی توپ رو سمت راست یا چپ دست شماست؟
چه چیز این سیستم مزخرف قدیمی و احمقانه پنالتی جالب بود؟سیستمی که 20 ساله هیچ تغییری نکرده بود.اگر کسی بلد نیست پنالتی بزنه بر تو Training تا یاد بگیره.اونوقت میفهمی پتالتی چدید چقدر قشنگ شده.مثل قبل نیست که اگر جهت رو اشتپاه بپری یه سمت دیگه نتونی توپ رو بگیری چون ممکنه بازیکن حریف توپ رو کاملا در جهت مخالف نزنه شاید دروازبان با پاش بتونه توپ رو بگیره.
پ.ن:یه جورایی مث سرویس زدن توی Virtua Tennis میمونه
دیگه کمال بی انصافیه که بیای از سیستم جدید ایراد بگیری چون بلد نیستی.

آخرین ویرایش:
انصافا؟حساسیت؟من میخواستم توی تاپیک PES این سوال رو بپرسم که آیا ساکر اولین باریه که این سیستم رو داره استفاده میکنه یا تقلیدیه
زیبایی؟نمیدونی توپی رو که میزنی الان بیرون میره یا نه؟تو زدن ضربه پنالتی شما چه چیزی رو داری کنترل میکنی.اینکه ضربه بره بالا سمت راست و دروازبان بپره او سمت آیا هر دو توی گل شدن یا گل نشدن نقشی داشتند؟اینکه چقدر بزنی توپ رو سمت راست یا چپ دست شماست؟
چه چیز این سیستم مزخرف قدیمی و احمقانه پنالتی جالب بود؟سیستمی که 20 ساله هیچ تغییری نکرده بود.کسی بلد نیست پنالتی بزنه بر تو Training تا یاد بگیره.اونوقت میفهمی پتالتی چدید چقدر قشنگ شده.مثل قبل نیست که اگر جهت رو اشتپاه بپری یه سمت دیگه نتونی توپ رو بگیری چون ممکنه بازیکن حریف توپ رو کاملا در جهت مخالف نزنه شاید دروازبان با پاش بتونه توپ رو بگیره.
پ.ن:یه جورایی مث سرویس زدن توی Virtua Tennis میمونه
دیگه کمال بی انصافیه که بیای از سیستم جدید ایراد بگیری چون بلد نیستی.
منم همینو میگم
ملت یه کم با تراینینگ پرو ور برین بعد بیاین از کاشته و پنالتی و ........... ایراد بگیرین

کلا راحت ترین کار تو پرو برای گل زنی میدونید چیه؟
سانتر هست.خیلی راحت از جناحین همینجوری بدوید قبل از اینکه با محوطه جریمه مماس بشید LT یا همون L1 رو بگیرید و سانتر کنید از هر 10 تا سانتر 8 تاش گل میشه.عجب تاکتیکی:-"

کلا راحت ترین کار تو پرو برای گل زنی میدونید چیه؟
سانتر هست.خیلی راحت از جناحین همینجوری بدوید قبل از اینکه با محوطه جریمه مماس بشید LT یا همون L1 رو بگیرید و سانتر کنید از هر 10 تا سانتر 8 تاش گل میشه.عجب تاکتیکی:-"

آره اینو هستم 2-3 بار واسم پیش اومد بعد فهمیدم عجب سیستمیه 4 تا هم عقب بودم جبران میکردم....مثل fifa 96 سگا از گوشه محوطه جریمه فکر کنم دکمه z رو میزدی میرفت توی گل...

آره اینو هستم 2-3 بار واسم پیش اومد بعد فهمیدم عجب سیستمیه 4 تا هم عقب بودم جبران میکردم....مثل fifa 96 سگا از گوشه محوطه جریمه فکر کنم دکمه z رو میزدی میرفت توی گل...
البته رو درجه سختی beginner دیگه
درسته؟؟؟
هوش مصنوعی فوق العاده پرو رو که دیگه منکر نمیشید؟؟؟
توی نقد دنیای بازی هم به این موضوع اشاره شده

درسته؟؟؟

دست شما درد نکنه دیگه اینقدر آماتور هم نیستم دیگه...روی professional واسه من زیاد اتفاق افتاده...
راستی من که نگفتم بازی بده خوب همه بازیها یه باگهایی دارن...(من به هیچ کدوم رای ندادم اما روی ps3 دوستم fifa10 رو دیدم من که میگم یه سر گردن و جناق (:cheesygri) از pes10 بالاتره(نظر من اینه شاید نظر کسه دیگه برعکس من باشه)

دست شما درد نکنه دیگه اینقدر آماتور هم نیستم دیگه...روی professional واسه من زیاد اتفاق افتاده...
راستی من که نگفتم بازی بده خوب همه بازیها یه باگهایی دارن...(من به هیچ کدوم رای ندادم اما روی ps3 دوستم fifa10 رو دیدم من که میگم یه سر گردن و جناق (:cheesygri) از pes10 بالاتره(نظر من اینه شاید نظر کسه دیگه برعکس من باشه)

همون طور که در نظر سنجی هم مشخصه نظر اکثریت مثل نظر شماست.
درسته؟؟؟
در مورد هوش مصنوعی هم یه ساعت خندیدم.دوست عزیز هوش مصنوعی پرو از مرغابی پائین تر هست.با اون دروازبان هاشون که فلج ذهنی و جسمین:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من تا همین امسال (یعنی قبل از اومدن FIFA10) اصلا نگاهی هم به فیفا نمینداختم! فقط PES میزدم و خیلی هم حال میکردم همیشه هم طرف PES رو میگرفتم! ولی امسال واقعا Konami خراب کرد و EA به همون اندازه گل کاشت! :دی من دیگه فقط FIFA میزنم خیلی هم حال میده! به دوستانی هم که فن دو آتیشه ی PES هستن پیشنهاد میکنم حداقل برا یه بازی هم شده FIFA10 رو امتحان کنن شاید مثل من نظرشون عوض شد! فیفا امسال واقعا یه چیز دیگه هست!

من تا همین امسال (یعنی قبل از اومدن FIFA10) اصلا نگاهی هم به فیفا نمینداختم! فقط PES میزدم و خیلی هم حال میکردم همیشه هم طرف PES رو میگرفتم! ولی امسال واقعا Konami خراب کرد و EA به همون اندازه گل کاشت! :دی من دیگه فقط FIFA میزنم خیلی هم حال میده! به دوستانی هم که فن دو آتیشه ی PES هستن پیشنهاد میکنم حداقل برا یه بازی هم شده FIFA10 رو امتحان کنن شاید مثل من نظرشون عوض شد! فیفا امسال واقعا یه چیز دیگه هست!
درسته که دیر به راه راست هدایت شدی:biggrin1:ولی مهم این هست که شدی.
فیفا از شماره 08 واقعا قابل قیاس نبوده.خدائیش دلم برای پرو تنگ شده.ولی کاریش نمیشه کرد

راحت ترین کار برای گل زدن در این شماره سانتر هست.قبل از اینکه به خط محوطه جریمه برسی سانتر میکنی و طرف راحت میزنه تو گل.جالب اینجاست عکس العمل دروازه بانها در این صحنه عین همه.من تو سه بازی 7تا گل زدم همشونم عین هم.دروازه بان هم که انگار وجود نداره.

به نظر من اگه باگ های pes 10 ه ok بشه یه دستی تو game play بره بازی خوبی میشه:blushing:

راحت ترین کار برای گل زدن در این شماره سانتر هست.قبل از اینکه به خط محوطه جریمه برسی سانتر میکنی و طرف راحت میزنه تو گل.جالب اینجاست عکس العمل دروازه بانها در این صحنه عین همه.من تو سه بازی 7تا گل زدم همشونم عین هم.دروازه بان هم که انگار وجود نداره.
منم که همینو گفنم:biggrin1:
ولی خداییش یه چیزیش خیلی سخت شده:-"خیلی:biggrin1:شایدم ناممکن:biggrin1:
اونم اینه که بتونی از بازیش لذت ببری:sick:

سلام

به نظر بنده هر دو خوب هستن هر کدام در یک موضوع

1 -مثلا شما نمیتونید جزئیاتی که Pes در این سری و سری های قبلی به وجود آورده رو با Fifa یکی بدونید چون همه میدونیم که Pes هر چقدر هم که ضعیف تر از Fifa باشه توی این
بحث یه سر و گردن نه نه چند سر و گردن از Fifa بالاتره

2 - البته من به Fifa رای دادم اما Fifa رو فقط باید روی کنسول بازی کرد چون وقتی روی Pc بازی میکنی کاملا ازش معیوس میشی و میگی خ +++++++ ه Ea Sprts کنن که حتی تغییرات کوچکی در جزئیات بازی نمیده من نمیدونم مگه Pes نیست هیچ فرقی بین نسخه های کنسولی و Pc اون دیده نمیشه ولی Ea sports با اون استدلال های مصخره خودش انسان رو کاملا مائیوس میکنه

امااز نظر هوش مصنوعی کاملا حق با Fifa هستش و دراین بحث Pes ول معطله زمانی که ظربات ایستگاهی یا شوتهایی با ظرب نواخت بالا میزنی انگار یک هویج در چار چوب ایستاده و هیچ عکس العملی نشون نمیده اما بر عکس در Fifa هر چقدر محکمتر ضربه بزنی بهتر واکنش نشون میده و مشکل اینجاست!!!! زمانی که حتی خیلی آروم شوت میزنی دروازه بانان هیچ عکس العمل درستی نشون نمیدن
مخصوصا در مواقعی که تک به تک هستن امتحان کنید متوجه میشید .

در آخر اگر یک بار دیگه نظر سنجی گذاشته بشه من باز هم به Fifa رای میدم

با سپاس

ه دوستانی هم که فن دو آتیشه ی PES هستن پیشنهاد میکنم حداقل برا یه بازی هم شده FIFA10 رو امتحان کنن شاید مثل من نظرشون عوض شد! فیفا امسال واقعا یه چیز دیگه هست!
خواهشا شما دیگه توصیه نکن :sick:
بنده یه بار فیفا 10 بازی کردم و نتیجه اش این شد که دی وی دی بازی رو با یه شوتینگ دقیق داخل سطل آشغال انداختم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
در مورد هوش مصنوعی هم یه ساعت خندیدم.دوست عزیز هوش مصنوعی پرو از مرغابی پائین تر هست.با اون دروازبان هاشون که فلج ذهنی و جسمین:biggrin1:

مشکلی نداره شما بخند ولی خواهشا دیگه در مورد دروازه بان اظهار نظر نکن که تو فیفا دروازه بان ها مذخرف ترن
توی نقد دنیای بازی هم نوشته که هوش مصنوعی و گرافیک تو بازی حرف اول رو میزنن من از خودم چیزی نگفتم
در ضمن آخر این نقد یه جمله قشنگی نوشته بود:
اما در نهایت باز هم هیچ پرو بازی نمی تواند فیفا 10 بازی کند و هیچ فیفا بازی نمی رود پرو 2010 امتحان کند
من با این جمله خیلی حال کردم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من جفتشو تو PS3 بازی کردم دارم میگم بهتون فیفا جلو Pes هیچی نیست.PES خیلی سرتره...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or