fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من تا سال 2006 فیفا بازی میکردم ولی وقتی فیفا 06 :sick: و پرو 6 رو گذاشتم کنار هم مقایسه کردم دیدم پرو واقعا سره از فیفا
قربون آدم چیزفهم که حرف حق رو بدون ترس به زبون میاره! :دی اینم بگم که دقیقا برعکس همچین اتفاقی امسال افتاد یعنی FIFA10 امسال واقعا بهتر از PES 2010 هست!

سلام
بنظره من پرو پیشرفتاشو کرده حالا یسال نشسته برا استراحت که جارو واسه بچه مچه ها وا گذاشته تا پیشرفت کنن مسه فیفا
اون زمان دورو ور سال 2000 گمون کنم که نسخه پرو اومدش ترکوند
فیفا بازا کجا بودین که حالا دور برداشتین

سلام
بنظره من پرو پیشرفتاشو کرده حالا یسال نشسته برا استراحت که جارو واسه بچه مچه ها وا گذاشته تا پیشرفت کنن مسه فیفا
اون زمان دورو ور سال 2000 گمون کنم که نسخه پرو اومدش ترکوند
فیفا بازا کجا بودین که حالا دور برداشتین

این حرفت مثل این میمونه که من بگم اون زمان که امپراطوری ایران 25کشور رو تحت سلطه خودش داشت کشورهایی مثل امریکا و انگلیس کجا بودن که الان شاخ شدن پس ایران الان هم وضعش بهتره:-"

این حرفت مثل این میمونه که من بگم اون زمان که امپراطوری ایران 25کشور رو تحت سلطه خودش داشت کشورهایی مثل امریکا و انگلیس کجا بودن که الان شاخ شدن پس ایران الان هم وضعش بهتره:-"

سلام
داداش
بحث منطقیه
اولا ما بحثه هفت هشت سالو داریم میکنیم نه چند صد سال:eek:
دوما
من تا اونجایی یادمه فیفا از همون سال 97 98 اومده بود روکار که نتونست هیچ ترقی ای کنه حالا دور گرفته

بچه ها به نظر شما fifa 10 این روز ها 6 نمیزنه؟؟؟:biggrin1: خیلی توش باگ دیدم:-"

خدا از دهنت بشنوه.باگهاش دیوونه میکنه آدمو.چند روزی پیش بعد از اعلام قرعه کشیه جام جهانی اومدم برم یه حالی بکنیم.بعد از دو ساعت که همه کارو کردم و گروه بندی کردم یه دفعه دیدم تو ترکیب به جای چند تا بازیکن یه سری اعداد نوشته شده که متاسفانه در این حالت داخل بازی نمیره.یا مثلا خیلی وقتا میخوام با برادرام بازی کنیم میریم تو بازی میبینیم تیم 8 نفر یار داره:biggrin1:کلا این مشکل در هر دو نسخه ps3 و 360 این بازی هست.کلا نمیدونم چرا بعد از یه مدت که با یک پروفایل کار میکنید یه دفعه قاطی میکنه و باید پروفایل جدید بسازید و بازی رو با پروفایل جدید بازی کنید:blushing:
سلام
داداش
بحث منطقیه
اولا ما بحثه هفت هشت سالو داریم میکنیم نه چند صد سال:eek:
دوما
من تا اونجایی یادمه فیفا از همون سال 97 98 اومده بود روکار که نتونست هیچ ترقی ای کنه حالا دور گرفته
ببین آخه به چه زبونی بگم.باور کن تا سال 2007 منو میکشتی نمیرفتم فیفا بازی کنم.چون واقعا غیرقابل تحمل بود و هیچ شباهتی به فوتبال نداشت.و حرفت هم درسته واقعا پرو یه امپراطوری درست کرده بود برا خودش.مسابقات جهانیش رو تو ماهواره نشون میداد کانال game one و خلاصه واقعا کارش درست بود.اما به من چه ربطی داره که از 2007 به بعد گند زد و فیفا ترکوند.ببین دوست من بحث کاملا منطقی هست.یه زمانی پرو رو دور بود حالا نوبت فیفا هست.شما امتیازهای پرو رو از سال 2007 به بعد نگاه کنی متوجه میشی که همش درجا زده.
ولی دوستان یک خبر بسیار عالی دارم.PRO EVOLUTION یک نظر سنجی براه انداخته که در اون گفته شده بازیکنها دوست دارن در کدوم بخش در سال 2011 بیشتر تغییر ایجاد بشه.که به صورت چهار جوابی هست.واقعا خوشحال شدم این نظرسنجی رو دیدم.یک نکته خیلی جالب که برای فنهای این بازی که میگن پرو از فیفا عقب نیست و هنوزم بهتره.در این نظر سنجی گفته شده که شما امثال فیفا خریدید یا نه.و آیا در سال 2011 بازهم فیفا میخرید یا نه و اینکه آیا فیفا رو بیشتر دوست دارید یا نه.خدا رو شکر ظاهرا خودشون فهمیدن که گند زدن با این چند شمارشون میخوان سال 2011 از خجالت ما طرفداراش در بیان.به نظر سال 2011 پرو دوباره به امپراطوریه خودش باز میگرده.اینو مطمئنم

آخرین ویرایش:
خدا از دهنت بشنوه.باگهاش دیوونه میکنه آدمو.چند روزی پیش بعد از اعلام قرعه کشیه جام جهانی اومدم برم یه حالی بکنیم.بعد از دو ساعت که همه کارو کردم و گروه بندی کردم یه دفعه دیدم تو ترکیب به جای چند تا بازیکن یه سری اعداد نوشته شده که متاسفانه در این حالت داخل بازی نمیره.یا مثلا خیلی وقتا میخوام با برادرام بازی کنیم میریم تو بازی میبینیم تیم 8 نفر یار داره:biggrin1:کلا این مشکل در هر دو نسخه ps3 و 360 این بازی هست.کلا نمیدونم چرا بعد از یه مدت که با یک پروفایل کار میکنید یه دفعه قاطی میکنه و باید پروفایل جدید بسازید و بازی رو با پروفایل جدید بازی کنید:blushing:

ببین آخه به چه زبونی بگم.باور کن تا سال 2007 منو میکشتی نمیرفتم فیفا بازی کنم.چون واقعا غیرقابل تحمل بود و هیچ شباهتی به فوتبال نداشت.و حرفت هم درسته واقعا پرو یه امپراطوری درست کرده بود برا خودش.مسابقات جهانیش رو تو ماهواره نشون میداد کانال game one و خلاصه واقعا کارش درست بود.اما به من چه ربطی داره که از 2007 به بعد گند زد و فیفا ترکوند.ببین دوست من بحث کاملا منطقی هست.یه زمانی پرو رو دور بود حالا نوبت فیفا هست.شما امتیازهای پرو رو از سال 2007 به بعد نگاه کنی متوجه میشی که همش درجا زده.
ولی دوستان یک خبر بسیار عالی دارم.PRO EVOLUTION یک نظر سنجی براه انداخته که در اون گفته شده بازیکنها دوست دارن در کدوم بخش در سال 2011 بیشتر تغییر ایجاد بشه.که به صورت چهار جوابی هست.واقعا خوشحال شدم این نظرسنجی رو دیدم.یک نکته خیلی جالب که برای فنهای این بازی که میگن پرو از فیفا عقب نیست و هنوزم بهتره.در این نظر سنجی گفته شده که شما امثال فیفا خریدید یا نه.و آیا در سال 2011 بازهم فیفا میخرید یا نه و اینکه آیا فیفا رو بیشتر دوست دارید یا نه.خدا رو شکر ظاهرا خودشون فهمیدن که گند زدن با این چند شمارشون میخوان سال 2011 از خجالت ما طرفداراش در بیان.به نظر سال 2011 پرو دوباره به امپراطوریه خودش باز میگرده.اینو مطمئنم

سلام . ادرس این سایت اگه ممکنه میشه بدید؟:blushing:

سلام
شما اصلا معلوم نی کدوم طرفی هستی
یه بار به نل میزنی یه بار به میخ:eek:
خوبه خودت میدونی این فیفا چه باگ های ..:laughing:
خدایی باگهاش در حده...:laughing:
اونوقت این همه طرفف داری
ولی خودمایی ته دلت یکم فن بوی پرو میزنی

سلام
شما اصلا معلوم نی کدوم طرفی هستی
یه بار به نل میزنی یه بار به میخ:eek:
خوبه خودت میدونی این فیفا چه باگ های ..:laughing:
خدایی باگهاش در حده...:laughing:
اونوقت این همه طرفف داری
ولی خودمایی ته دلت یکم فن بوی پرو میزنی

khaste-tanha عزیزم تو این سایت در مورد fifa حرفی زدی سوختی :cheesygri بیخیال شو . pes خوبه اصلا باگ نداره فقط بازیکن به جا دروازه بان میپره توپو میگیره:laughing::laughing::laughing::laughing:

آقای خسته از امضای شما مشخصه که کولر xbox هستی !:biggrin1:

از وقتی که فیفا 10 رو تو ps3 بازی کردم:love: حاضر نیستم حتی 1000 تومن به pes2010 پول بدم

گذشته رو بیخیال تو نسل فعلی بهترین شبیه ساز فوتبال فیفا 10ه

آقای خسته از امضای شما مشخصه که کولر xbox هستی !:biggrin1:

از وقتی که فیفا 10 رو تو ps3 بازی کردم:love: حاضر نیستم حتی 1000 تومن به pes2010 پول بدم

گذشته رو بیخیال تو نسل فعلی بهترین شبیه ساز فوتبال فیفا 10ه

خوب منم که طرفدار فیفا هستم:biggrin1:

خوب منم که طرفدار فیفا هستم:biggrin1:

میدونم اینو به کسایی گفتم که هی میگن قبل 2008... pes بهتر بود

مطمئنم اگه کونامی یه تحول اساسی تو بازیش نده نهایتا 2 یا 3 سال دیگه حتی یه نفر pes بازی نکنه

سلام . یه سوال ! چرا دروازه بان تو فیفا اینقدر چیپ میخوره ؟:confused::confused::confused::confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or