من جفتشو تو PS3 بازی کردم دارم میگم بهتون فیفا جلو Pes هیچی نیست.PES خیلی سرتره...
شما چون تو ps3 بازي كردي حرفت درسته يا اينكه فقط نظر خودتو گفتي ؟!
من جفتشو تو PS3 بازی کردم دارم میگم بهتون فیفا جلو Pes هیچی نیست.PES خیلی سرتره...
اولا که درست صحبت کن بنده پسر خاله ی شما نیستم! ثانیا من به اونایی توصیه کردم که دوزار منطق دارن و حرف حالیشون میشه نه شما! :laughing: سوما شما برای اینکه بتونی فیفا رو درک کنی باید نسخه ی کنسولی رو بازی کنی نه PC! چون حتی خود EA هم اعلام کرده که FIFA نسخه ی PC نکست جن نمیشه! (حالا گیم پلی میشه یا نه من نمیدونم!) چهارما آخه دنیای بازی هم شد منتقد؟! شما برو نمره های بازی رو از سایت های معتبر نگاه کن! :laughing: پنجما شما که فقط یه بار فیفا10 بازی کردی چجوری توی همون یه بار تمام جزییات هوش مصنوعی رو تشخیص دادی؟! :laughing: ششما: :laughing:خواهشا شما دیگه توصیه نکن
بنده یه بار فیفا 10 بازی کردم و نتیجه اش این شد که دی وی دی بازی رو با یه شوتینگ دقیق داخل سطل آشغال انداختم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
مشکلی نداره شما بخند ولی خواهشا دیگه در مورد دروازه بان اظهار نظر نکن که تو فیفا دروازه بان ها مذخرف ترن
توی نقد دنیای بازی هم نوشته که هوش مصنوعی و گرافیک تو بازی حرف اول رو میزنن من از خودم چیزی نگفتم
در ضمن آخر این نقد یه جمله قشنگی نوشته بود:
اما در نهایت باز هم هیچ پرو بازی نمی تواند فیفا 10 بازی کند و هیچ فیفا بازی نمی رود پرو 2010 امتحان کند
من با این جمله خیلی حال کردم
حرف کاملا مزخرفیهمن پروباز بودم ولی به دلیل گند زدن پرو و پیشرفت فیفا 3ساله فیفاباز شدم.فقطم من نیستم.خیلیها مثل من هستن.در ضمن آخر این نقد یه جمله قشنگی نوشته بود:
اما در نهایت باز هم هیچ پرو بازی نمی تواند فیفا 10 بازی کند و هیچ فیفا بازی نمی رود پرو 2010 امتحان کند
من با این جمله خیلی حال کردم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
منم دقیقا برعکس شما عمل کردم و با یه بار بازی pes 2010 انداختمش از پنجره بیرون چون یکی از دلایل مهمش همین دروازه بان های مونگولش بودن که اگر مثلا با بازیکنی مثل ابراموویچ از وسط زمین شوت میزدی به راحتی گل میخورد اما در بازی فیفا (که شوتاشم خیلی طبیعی بود) دروازه بان به یه حرکت زیبا توپ رو دفع میکردمشکلی نداره شما بخند ولی خواهشا دیگه در مورد دروازه بان اظهار نظر نکن که تو فیفا دروازه بان ها مذخرف ترن
اولا:بنده فقط اول حرفم یه کلام گفتم خواهشا دیگه نصیحت نکن بعدش شما اومدی 50 تا فحش واسه ما ردیف کردی که بنده چاره ای نداشتم جز این که گزارش تخلف کنم چون شما بحث این تاپیک رو مستقیم بردی سمت کل کلاولا که درست صحبت کن بنده پسر خاله ی شما نیستم! ثانیا من به اونایی توصیه کردم که دوزار منطق دارن و حرف حالیشون میشه نه شما! :laughing: سوما شما برای اینکه بتونی فیفا رو درک کنی باید نسخه ی کنسولی رو بازی کنی نه PC! چون حتی خود EA هم اعلام کرده که FIFA نسخه ی PC نکست جن نمیشه! (حالا گیم پلی میشه یا نه من نمیدونم!) چهارما آخه دنیای بازی هم شد منتقد؟! شما برو نمره های بازی رو از سایت های معتبر نگاه کن! :laughing: پنجما شما که فقط یه بار فیفا10 بازی کردی چجوری توی همون یه بار تمام جزییات هوش مصنوعی رو تشخیص دادی؟! :laughing: ششما: :laughing:
منم نگفتم که PES آشغاله و FIFA بهترین گفتم امسال فیفا بهتر بوده و برای یه بارم که شده PES بازا برن امتحان کنن که ظاهرا شما ....
خوب دقیقا منظور از جمله همین آرکید باز ها هست دیگهنکته دیگه اینه که اگه به پرو به عنوان یه فوتبال ارکید نگاه کنیم بازیه جذابیه ولی اگه بخوایم اسمشو سیمولیشن برازیم خیلیها مثل من طرفشم نمیرن.شما با فوتبال ارکید حال میکنی پس لذت ببر.
لایی خوردن های مسخره عکس العملهای مصنوعی گل خوردنهای ساده از روی سانتر هم جزو این موارد هست.بعضی وقتها هم که شانسی توپو میگیرن توپ از لای دستشون میره یا به پشت بدنشون میخور میره تو گل.منم دقیقا برعکس شما عمل کردم و با یه بار بازی pes 2010 انداختمش از پنجره بیرون چون یکی از دلایل مهمش همین دروازه بان های مونگولش بودن که اگر مثلا با بازیکنی مثل ابراموویچ از وسط زمین شوت میزدی به راحتی گل میخورد اما در بازی فیفا (که شوتاشم خیلی طبیعی بود) دروازه بان به یه حرکت زیبا توپ رو دفع میکرد
من بهت حق میدم از pes دفاع کنی ولی شما که اصلا فیفا نکست بازی نکردی از کجا میدونی دروازه بانش چجوریه؟سوما:اون سایت های معتبری که شما میگی دلیل کم نمره دادنشون به پرو مشکل لایسنس هست که واسه ما با یه پچ حل میشه و دیگری تکراری بودن گیم پلی هست که البته نمیدونن ما پرو باز ها همین گیم پلی کلاسیک رو باهاش سر میکنیم :biggrin1: و سوما مشکل دروازه بان هست که البته تو یفا هم ضعیفه
ok.از اولشم بحث نباید به اینجا میکشید.ما فیفای سیمو بازی میکنیم و شما پروی ارکید.خوب دقیقا منظور از جمله همین آرکید باز ها هست دیگه
شما هم که با سیمولوشن حال میکنی لذتشو ببر :biggrin1:
دوست عزیز اصلا دیگه نیازی به بحث نیست.ایشون فرمودن پروی ارکید بازی میکنن ما هم از فوتبال ارکیدی بدمون میاد همون فیفای سیمو بازی میکنیم.پس مشخص شد که پرو بازیه ارکیده.همینو میخواستم بدونم.دیگه کافیه:biggrin1:من بهت حق میدم از pes دفاع کنی ولی شما که اصلا فیفا نکست بازی نکردی از کجا میدونی دروازه بانش چجوریه؟
و شما چند تا نقد از بازیه محبوبت خوندی که میگی دلیلش اونه؟میشه چند تا از این سایتهای معتبر که به خاطر لایسنس امتیاز کم دادن رو به من معرفی کنین؟
آ
فیفا از شماره 9 بهتر شد اینو تو پست های اولم گفتم اما برای طرفدارای سبک خودش نه برای پرو باز ها
:biggrin1:
آقا من که خودم میخوام به این کل کل الکی پایان بدم
من خودم فن بوی پرو نیستم ولی از بازیش لذت میبرم
من تا سال 2006 فیفا بازی میکردم ولی وقتی فیفا 06 و پرو 6 رو گذاشتم کنار هم مقایسه کردم دیدم پرو واقعا سره از فیفا
رفتم پرو بازی کردم وهنوزم که اینجام یه نسخه از پرو 6 رو سیستمم نصبه
فیفا از شماره 9 بهتر شد اینو تو پست های اولم گفتم اما برای طرفدارای سبک خودش نه برای پرو باز ها
پرو 10 بد بود اما نه طوری که طرفداراش از بازی کردنش لذت نبرن
کونامی دیگه فهمیده و یه نظر سنجی گذاشته
من خودم به خیلی از چیزای پرو 10 تو اون نظر سنجی 1 دادم از جمله لایسنس ولی هنوز دارم پرو 10 بازی میکنم
اکثر منتقدین از هوش مصنوعی این بازی ایراد میگیرن ولی نمیدونن ما طرفدارای پرو بیشتر پرو رو برای بازی های دو نفره (نه حتما آنلاین بلکه آفلاین هم هست با گیم پد :biggrin1: ) دوست داریم
چون کلا هوش مصنوعی (به طور کلی هر بازی ای نه صرفا پرو و فیفا ) هر کاری بکنه باز هم با یه قلق گیری از طرف شما کارش تمومه
حالا هر چقدر هم قوی باشه و درجه بازی سخت باشه
مثلا:تو امپایر توتال وار روی درجه خیلی سخت هم علاوه بر هوش مصنوعی فوق العاده تمام تلاش هوش مصنوعی اینه که لشکر شما رو دور بزنه
در پرو روی درجه سخت هوش مصنوعی شما رو از پیشروی در محوطه جریمه و بازی زمینی معمولا باز میداره ولی با یه کار ساده مثل رفتن به گوش و سانتر از جناحین این مشکل حل میشه و شما به گل میرسین
این ایراد در فیفا هم مسلما هست (نگید نه که دیگه خیلی تابلو هستش خواهشا فن بوی بازی در نیارین )
البته باز در پرو یه کمی دروازه بان اذیت میکنه که امیدواریم بهتر بشه در شماره های بعدی
در کل امید وارم که دلایل پرو بازی کردنم رو خوب شرح داده باشم :biggrin1:
این چیزا اصلا مهم نیست.به قول خودت فوتبال بازی ایه که همه دوست دارن و نگاه نمیکنن این بر چه اساس ساخته شده.البته ساکر هم سیم محسوب میشه.خودشون که اینجوری میگفتن؟؟دوست عزیز اصلا دیگه نیازی به بحث نیست.ایشون فرمودن پروی ارکید بازی میکنن ما هم از فوتبال ارکیدی بدمون میاد همون فیفای سیمو بازی میکنیم.پس مشخص شد که پرو بازیه ارکیده.همینو میخواستم بدونم.دیگه کافیه:biggrin1:
البته ساکر هم سیم محسوب میشه.خودشون که اینجوری میگفتن؟؟