سلام . یه سوال ! چرا دروازه بان تو فیفا اینقدر چیپ میخوره ؟:confused::confused::confused::confused:
چرا تو PES وقتي بازيكن با دروازه بان من تك به تك ميشه هيچ وقت چيپ نميزنه و توپ رو محكم ميكوبه تو صورت دروازه بانم ؟! البته شايد بازي من مشكل داره !
سلام . یه سوال ! چرا دروازه بان تو فیفا اینقدر چیپ میخوره ؟:confused::confused::confused::confused:
ما که 3ساله امیدواریم اینکارو بکنه و 3ساله که ناامیدمون کرده.فروش این بازی حتی درژاپن هم به طور وحشتناکی نسبت به سالهای قبل افت کرده و جای امیدواری داره که از این 3ساله بی فروغ نتیجه بگیرن تا شاید در اینده بتونن یه فوتبال در خور توجه تقدیم اهالیه گیم کنن.مطمئنم اگه کونامی یه تحول اساسی تو بازیش نده نهایتا 2 یا 3 سال دیگه حتی یه نفر pes بازی نکنه
نمیشه کاری کرد که دروازه بان های فیفا خوب بشه؟ اخه نمیشه قدرتشو زیاد کرد :confused:
و یه سوال !؟ چه چیز هایی تو یه فوتبال ملاک هست بگید که مقایسه کنم
سلام
تنها راهت بنظر من اینه بری پی اس بزنی
مهمتریناش گرافیک
گیم پلی
ولی من فیفا دوست دارم pes اصلان به فوتبال واقعی شبیه نیس
اریا جان اون پچی رو که دادن دانلود کردی؟PES که به نظر من کلآ در حدی نیست که بخوایم راجع بهش حرف بزنیم (یادش بخیر اولین بار که بازی رو گذاشتم توی کنسول 10 دقیقه داشتیم چند نفری به انیمیشن دویدن بازیکنا میخندیدیم !) ولی این موضوع دروازه بان توی FIFA 10 یه کم ناراحت کننده هست ! همین طوری بی دلیل میاد جلو و راحت یه چیپ میخوره و تموم !
هروقت Pes فقط از یک سایت نامزد بهترین بازیه ورزشی سال شد شما هم میتونی از فیفا بد بگی.:biggrin1: تا جایی که من دیدم امسال Pes هیچ جا نامزد نشده!اقا شما هر وقت تونسین مشکل دروازه بانتونو حل کنین بیاین اینجا از پی اس بد بگین البته اگ بشه اسمشو بزاری دروازه بان:laughing:
این پچ ها رو از کجا دانلود کنیم ؟ از لایو؟ بریم لایو میترکیما:cheesygri!!!اریا جان اون پچی رو که دادن دانلود کردی؟
اگراونو دانلود کنی مشکل حل میشه
دوستان رقیب:biggrin1:برای مشکلی که با یه پچ حل بشه ادم کری نمیخونهبنظرمن اصولا پرو درحدی نیست که بخوایم با فیفا مقایسه کنیم اون دوستانی هم که اینکار رو میکنن جوونی میکنن وگرنه ادم بارسلونا رو که با تیم رکرتیوو ائلوا مقایسه نمیکنه که:biggrin1: