fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام . یه سوال ! چرا دروازه بان تو فیفا اینقدر چیپ میخوره ؟:confused::confused::confused::confused:

چرا تو PES وقتي بازيكن با دروازه بان من تك به تك ميشه هيچ وقت چيپ نميزنه و توپ رو محكم ميكوبه تو صورت دروازه بانم ؟! البته شايد بازي من مشكل داره !

مطمئنم اگه کونامی یه تحول اساسی تو بازیش نده نهایتا 2 یا 3 سال دیگه حتی یه نفر pes بازی نکنه
ما که 3ساله امیدواریم اینکارو بکنه و 3ساله که ناامیدمون کرده.فروش این بازی حتی درژاپن هم به طور وحشتناکی نسبت به سالهای قبل افت کرده و جای امیدواری داره که از این 3ساله بی فروغ نتیجه بگیرن تا شاید در اینده بتونن یه فوتبال در خور توجه تقدیم اهالیه گیم کنن.

نمیشه کاری کرد که دروازه بان های فیفا خوب بشه؟ اخه نمیشه قدرتشو زیاد کرد :confused:
و یه سوال !؟ چه چیز هایی تو یه فوتبال ملاک هست بگید که مقایسه کنم:-"

نمیشه کاری کرد که دروازه بان های فیفا خوب بشه؟ اخه نمیشه قدرتشو زیاد کرد :confused:
و یه سوال !؟ چه چیز هایی تو یه فوتبال ملاک هست بگید که مقایسه کنم:-"

سلام
تنها راهت بنظر من اینه بری پی اس بزنی
مهمتریناش گرافیک
گیم پلی

سلام
تنها راهت بنظر من اینه بری پی اس بزنی
مهمتریناش گرافیک
گیم پلی

گرافیک که از هر نظر پرو کم میاره جلوی فیفا
از لحاظ انیمیشن که واقعا پرو افتضاح هست.هنوز انیمیشن های پرو 5 رو این بازی هست.
فیزیک هم شدیدا ضعیف کار شده.
گیم چلی هم که بیشتر شبیه فیفا استریت هست.

ولی من فیفا دوست دارم pes اصلان به فوتبال واقعی شبیه نیس

جیگرت رو عشقه.:biggrin1:الان من با آرسنال رفتم لیگ.واقعا حال میده.شدیدا حال میده.منتظرم این فریمور جدید 360 بیاد که بتونم لایو وصل شم ببینم تو لایو حریف دارم:biggrin1:

تو فیفا اگه تاکتیک نداشته باشی به گل نمیرسی . تو فیفا 10 معنای واقعی یه مدافع رو میتونی ببینی ولی تو pes با ronaldo که supporter پرو هست میتونی 4 5 نفرو با سرعت گرفتن رد کنی یه پاس بدی goal:wallbash:
به خدا توپ پشته 18 میرسه یا علی یا حسین همرو میاریم که این موشک شلیک نشه سمت دروازه:biggrin1:
این creat freekick فیفا رو دیدید ؟؟؟؟:eek: عجب چیزیه ( گزارش بازی رو گوش میدید چی میگه ؟ یه جا در مورد خرید های این فصل منچستر سیتی گفت کفم برید :eek:

سلام
باز تاپیک افتاد دس فن بوی های فیفا
ای خدا
اقا شما هر وقت تونسین مشکل دروازه بانتونو حل کنین بیاین اینجا از پی اس بد بگین البته اگ بشه اسمشو بزاری دروازه بان:laughing:

PES که به نظر من کلآ در حدی نیست که بخوایم راجع بهش حرف بزنیم (یادش بخیر اولین بار که بازی رو گذاشتم توی کنسول 10 دقیقه داشتیم چند نفری به انیمیشن دویدن بازیکنا میخندیدیم !) ولی این موضوع دروازه بان توی FIFA 10 یه کم ناراحت کننده هست ! همین طوری بی دلیل میاد جلو و راحت یه چیپ میخوره و تموم !

PES که به نظر من کلآ در حدی نیست که بخوایم راجع بهش حرف بزنیم (یادش بخیر اولین بار که بازی رو گذاشتم توی کنسول 10 دقیقه داشتیم چند نفری به انیمیشن دویدن بازیکنا میخندیدیم !) ولی این موضوع دروازه بان توی FIFA 10 یه کم ناراحت کننده هست ! همین طوری بی دلیل میاد جلو و راحت یه چیپ میخوره و تموم !
اریا جان اون پچی رو که دادن دانلود کردی؟
اگراونو دانلود کنی مشکل حل میشه
دوستان رقیب:biggrin1:برای مشکلی که با یه پچ حل بشه ادم کری نمیخونه;)بنظرمن اصولا پرو درحدی نیست که بخوایم با فیفا مقایسه کنیم اون دوستانی هم که اینکار رو میکنن جوونی میکنن وگرنه ادم بارسلونا رو که با تیم رکرتیوو ائلوا مقایسه نمیکنه که:biggrin1:

حل نمیشه به اون صورت.من که کلا از اول با پچ بازی کردم و هنوزم میان جلو.البته جلو هم نیاد گل می خوره.:biggrin1:یک ایرادی تو فورمولای دفاعیشونه که هی فرت و فرت مهاجما تک به تک میشن.
از این بدتر وقتیه که دروازه بانه می خواد برگرده.توپ یک متر باهاش فاصله داره اما انقدر آروم میره عقب تا گل بشه.09 انقدر دروازه بان ضعیف و سوتی نبود.نمیدونم چرا اینجوریش کردن!
یک ایرادم تو داوریشه .بعضی برخوردای غیر عمدی رو خطا نمیگیره.مثلا یکی تکل میزنه و هنوز رو زمینه.تو میای از روش رد شی بعد می خوری زمین ولی خطا نمیگیره.بالاخره اون راهو سد کرده دیگه.(البته این یک نمونه بود.کلا از این برخوردا زیاد پیش میاد)آوانتاژ هم زیاد میده.جز معدود مواردیه که به نظرم Pes با اون داوریه افتضاحش بهتر کار شده.

چه میشه کرد که Pes الان صد برابر بیشتر از این ایرادا داره!باز خوبه ایرادای فیفا انگشت شماره.
اقا شما هر وقت تونسین مشکل دروازه بانتونو حل کنین بیاین اینجا از پی اس بد بگین البته اگ بشه اسمشو بزاری دروازه بان:laughing:
هروقت Pes فقط از یک سایت نامزد بهترین بازیه ورزشی سال شد شما هم میتونی از فیفا بد بگی.:biggrin1: تا جایی که من دیدم امسال Pes هیچ جا نامزد نشده!

اریا جان اون پچی رو که دادن دانلود کردی؟
اگراونو دانلود کنی مشکل حل میشه
دوستان رقیب:biggrin1:برای مشکلی که با یه پچ حل بشه ادم کری نمیخونه;)بنظرمن اصولا پرو درحدی نیست که بخوایم با فیفا مقایسه کنیم اون دوستانی هم که اینکار رو میکنن جوونی میکنن وگرنه ادم بارسلونا رو که با تیم رکرتیوو ائلوا مقایسه نمیکنه که:biggrin1:
این پچ ها رو از کجا دانلود کنیم ؟ از لایو؟ بریم لایو میترکیما:cheesygri!!!

من از پی اس ان گرفتم شماهم لابد باید بری لایو دیگه:biggrin1:اگرهم میخوای درد جانکاه بن شدن رو تحمل نکنی باید بسوزی و بسازی:biggrin1:
پ.ن:یه راه دیگه هم داره اونم خرید پی اس 3 :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or