fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان الان دیگه بحث در مورد سلیقست.کسی نمیگه پرو رئالیسمه ولی یه عده هستن که از فوتبال ارکید خوششون میاد و یه عده هم از فوتبال رئالیسم خوششون میاد.درست مثل ریسینگ که یه عده فورزا دوس دارن و یه عده دوس ندارن.خود دوستداران این بازی هم ادعایی ندارن که پرو شبیه سازه فوتباله.

دوستان الان دیگه بحث در مورد سلیقست.کسی نمیگه پرو رئالیسمه ولی یه عده هستن که از فوتبال ارکید خوششون میاد و یه عده هم از فوتبال رئالیسم خوششون میاد.درست مثل ریسینگ که یه عده فورزا دوس دارن و یه عده دوس ندارن.خود دوستداران این بازی هم ادعایی ندارن که پرو شبیه سازه فوتباله.
سلام محمد . وقتی خود کنامی میگه فوتبال رئالیسم درست کرده . ما گیج میشیم اصلا چیزی به اسم فوتبال چمنی ارکید نداریم . به fifa street میگن ارکید . رو box art پرو هم نوشته simulation
چی بگم دیگه والا ! ! !

سلام محمد . وقتی خود کنامی میگه فوتبال رئالیسم درست کرده . ما گیج میشیم اصلا چیزی به اسم فوتبال چمنی ارکید نداریم . به fifa street میگن ارکید . رو box art پرو هم نوشته simulation
چی بگم دیگه والا ! ! !

آره اولش گفتن این بازی رئال هست.خود کارگردان الاغش:biggrin1:قبل از عرضش گفت ما میخوایم این شماره رو واقعی بسازیم چون بازیکنهای اروپائی فوتبال فانتزی و آرکید دوست ندارن.منم اون موقع کلی خوشحال شدم ولی وقتی اومد دیدم چه افتضاحی ساخته:sick:

اون عکس هایی که پخش کردن گفتن ما مسی و ... رو اوردیم واسه motion capture همش fake بوده کله مسی رو گذاشتن جایه یه ژاپنی گفتن مسی هست :laughing: photo shop چه کارا که نمیکنه ! :-"

PES فقط تبلیغات کرد همین ...
من خودم وقتی 70 تومن پول بازی اورجینال PES رو دادم فکر میکردم دارم بهترین بازی دنیا رو میخرم اونم 10 روز جلوتر که آخرش فهمیدم چطوری رفته تو پاچم :((

pes انلاین حال میده :cheesygri با مسی توپو بردار برو تو دروازه :cheesygri ولی خدایی اعصاب ادم خورد میشه :mad:

pes انلاین حال میده :cheesygri با مسی توپو بردار برو تو دروازه :cheesygri ولی خدایی اعصاب ادم خورد میشه :mad:

والا آنلاینش که برای من با 3 یا 4 ثانیه تاخیر پاس میداد یا شوت میکرد و همش لک داشت ولی فیفا هیچ لکی نداره به خدا !!!!:love:

PES فقط تبلیغات کرد همین ...
من خودم وقتی 70 تومن پول بازی اورجینال PES رو دادم فکر میکردم دارم بهترین بازی دنیا رو میخرم اونم 10 روز جلوتر که آخرش فهمیدم چطوری رفته تو پاچم :((

دوست من ظاهرا وضع شما زیادی توپ هست البته خدا بیشترش کنه:biggrin1:ولی خوب میرفتی نسخه PC رو میخریدی.من برای آنچارتد هم 70 تومن دلم نیومد بدم 1 ماه صبر کردم رفتم 50 خریدمش.
pes انلاین حال میده با مسی توپو بردار برو تو دروازه ولی خدایی اعصاب ادم خورد میشه
یه راه بهترم هست برای گلزنی شما با مسی برو و با پایه راستش:eek::biggrin1:سانتر کن و انیستا همچین با هد میزنه تو گل جوری که یه ساعت بخندی:biggrin1:ولی خیلی دوس دارم باهات فیفا بزنم آّبکشت کنم:biggrin1::biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or