sergeant fenix
کاربر سایت
میدونم باید برم لایو منظورم اینه که تو منو فیفا 10 یه قسمتی هست نوشته update از اینجا بگیرم ؟؟؟!!!
همون جایی که santiago bernabeo رو دان کردم ؟
میدونم باید برم لایو منظورم اینه که تو منو فیفا 10 یه قسمتی هست نوشته update از اینجا بگیرم ؟؟؟!!!
یه 20 مین میرام لایو دیگه بن نمیشم که میشم ؟؟؟
بازی که نمیخوام بکنن:confused!
ایول خیلی ممنون واسه راهنماییتنریا.اصلا نرو بری سه سوت بن میشی.به هیچ وجه نرو صبرکن این فریمور جدید بیاد بعد برو
ایول خیلی ممنون واسه راهنماییت
هستم در خدمت :biggrin1:قابلی نداشت.انشااله هرموقع اومد خودم میام لایو از خجالتت در میام.ولی خیلی دوس دارم ببینم رقیب دارم یا نه.:biggrin1:فیفا 9تو psn که با یه فرانسویه بازی میکردم رده 68 دنیا بودبا منچستر زدم رئالش رو 4-2 لوله کردم.آخر بازی اومد هرچی از دهنش در اومد نثارم کرد گفت برو گمشو ایرانی:biggrin1:
قابلی نداشت.انشااله هرموقع اومد خودم میام لایو از خجالتت در میام.ولی خیلی دوس دارم ببینم رقیب دارم یا نه.:biggrin1:فیفا 9تو psn که با یه فرانسویه بازی میکردم رده 68 دنیا بودبا منچستر زدم رئالش رو 4-2 لوله کردم.آخر بازی اومد هرچی از دهنش در اومد نثارم کرد گفت برو گمشو ایرانی:biggrin1:
نه دوست من.درست 4روز قبل فیفای ps3 رو فروختم.:biggrin1:با سلام دوست خسته من:cheesygri شما احیانا psn ID نداری که ببینیم بازیت چطوره چون ما هم تو کار لوله هستیم:biggrin1:
اگه هم ببازیم جز گل نثار کسی نمیکنیم
اتفاقا منم رفتم اون سایت:biggrin1:نکته خیلی جالبش اینه که میگه شما فیفا10 میزنین؟اگه میزنین چند بهش میدین؟میدونی یعنی چی؟یعنی اینکه حودشون متوجه پیشرفت و محبوبیتی که روز به روز داره بیشتر میشه شدن:biggrin1:pes که دیگه فقط طرفدار های افراطیش میرن سراقش دیگه فیفا خیلی جلو زده من امسال اولین باره دارم فیفا 10 میزنم و اصلاً قابل قیاس با pes نیست
یه سایتی هم کونامی زده نظر سنجی گذاشته که به بازی به صورت جزء به جزء هرکی خواست میره نمره میده ولی بگو آخه شمایی که نمیخواین عمل کنید.....
سلام
از قرار معلوم ما هم باید بشینیم فیفا بزنیم دیگه:blushing:
پی اس بازم که نداریم
راسی برادر خسه تنها اون یارو بدو بیراه بهت گف تو فقط گوش کردی نگفتی بهشyou baby...:laughing: