u.s.a
کاربر سایت
دوست عزیز اگر فقط مقداری از تعصب فاصله بگیری راحتتر میتونی انتخاب کنی.میانگین امتیازات فیفا امسال خیلی عالی بوده.یه نگاه به امتیازات پرو بنداز و ببین چه امتیازات ضعیفی گرفته.کار به جایی رسیده که در comment بعضی از سایتها طرفدارانش نسخه قبل رو بهتر از این نسخه میدونن.این یعنی فاجعه.عزیز من
فوتبال دستی؟؟؟
ببخشیدا
ولی کسایی که از فوتبال واقعی و تاکیتک هاش سر در میارن میفهمن که چه قدر زیبا میشه اونا رو تو pes پیاده کرد
فیفا از شماره 09 به بعد خیلی بهتر شده اینو قبول دارم ولی هنوز به pes نرسیده با اون همه راه واسه گل زنی,اون همه تاکیتک,اون هم راه واسه کاشته زدن و............
فیفا 06 رو که یادت میاد؟؟؟
که بدن بازیکن ها این قدر چاق بود که فکر میکردی 200 کیلو وزن دارن؟؟؟
با اون شوت های عجیبش
حالا pes 6 رو باهاش مقایسه کن
هنوز هم بازیکنایی هستن که pes 6 و بازی میکنن
فیفا 07 چی؟؟؟
همونی که فقط کافی بود موقع کاشته زدن شوت رو تا نصف پر کنی و توپ میرفت تو گل
فیفا 08 چی؟؟؟
همون که وقتی روی درجه آخر سختی بازی میکردی تنها سختیش این بود که کامپیوتر از هر جایی که کاشته میزد گل میشد
و............
pes 2010 امسال عالیه
چون ایراداتی که 9 داشت برطرف شده
مشکلاتی مثل ریباندهای حمله که اکثرا گل میشد,شوت های راه دوری که اگه تو چهار چوب نبود توپ یه حالت بی وزنی پیدا میکرد,بهبود فیزیک دویدن بازیکن ها,بهبود become a legend ,و...............
حالا اگه به فیفا نگاه بندازی متوجه میشی بهترین فوتبال تاریخ صنعت گیم ماله فیفا10 هست.مگه نقدهای مختلف سایتهای مختلف نخوندی؟پس حتما یه سر به این سایتها بزن.
در طرف مقابل ببین پرو امسال باز هم خراب کرده تا جاییکه معروفترین سایت بازی gamespot در نقدش نوشته که تاکتیک تاثیر خاصی در بازی نداره.
من کاری به فیفا های قبلی ندارم.ولی اینو همه میگن که فیفا از شماره هشتم به بعد واقعا با رقیبش فرسنگها فاصله داره.خود من یه عمری پرو بازی میکردم ولی از08 به بعد دیگه بازی نکردم.شما اگه یه نگاه به مشکلات پرو10 بندازی متوجه عمق فاجعه میشی.فیفا هم مشکلات داره ولی اگه بخوایم مقایسه کنیم این کجا و ان کجا.پرو هرسال نسبت به سال قبلش امتیازاتش داره کمتر میشه و هر سال از طرفدارانش به سمت فیفا کوچ میکنن ولی هنوز عده ای هستن که تعصبشون اجازه نمیده حقایقو قبول کنن.من هم امیدوارم پرو دوباره فوتبال خوبی از اب در بیاد ولی اگه واقعا بخوان همینجوری ادامه بدن معلوم نیست تا یکی دو ساله دیگه چه وضعیتی پیش میاد.