fifa10 vs pes2010

fifa10 vs pes2010

• fifa10

رای‌ها: 178 54.8%
  • pes2010

رای‌ها: 124 38.2%
  • هر دو بازی ضعیف ظاهر شدند

رای‌ها: 23 7.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    325
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
fifa-10.jpg

:arrowu::arrowl: :victory:

من خودم امسال امید زیادی به پرو داشتم ولی بعد از این که یه کم بازی کردم فهمیدم چه مزخرفیه.سرعت بازی خیلی مسخرست.به جای اینکه بازیکن تو زمین باشه چندتا ربات تو زمینه.شوتهاش که دیگه نگو:sick:اصلا بهتره کونامی از سال بعد فوتبال نسازه:mad:هر سال دارن گند میزنن.بهتره از سال دیگه یه شرکت دیگه به جای این کونامیه حقه باز فوتبال بسازه با این فوتبال مسخرشون:mad::mad::mad:

درسته . درود بر pes :biggrin1:

از نظر من سرعتی که در گیم پلی بازی pes وجود داره . در فیفا نیست . برای مثال می تونید توی یک تایم مشخص مقایسه کنید که توی فیفا چقدر موقعیت گل بدست میاد و توی pes چند تا !!
اتفاقا منظور من کاملا برعکس اینی بود که شما گفتید :biggrin1:

FIFA پرچم بالاست :victory:FIFA پرچم بالاست

بابا بیخیاله....>> . :discussion:
به نظر من این مورد کاملا سلیقه ای هست. چیزی که وجود داره اینکه هر دو بازی شاخ هستند و فن های خودشون رو دارند . اینکه 100% بگیم کدوم بهتره که نمیشه.. مثل این میمونه که بگیم از بین NVIDIA و RADEON کدوم بهتره یا مثلا »LCD های سامسونگ بهتره یا سونی.AMD یا Intel و...

البته مقطعی میشه گفت که فعلا چند سالی هست که FIFA بر رقیب اصلی خودش PES پیشی گرفته ...:twisted:

اما روی PC حرف اول رو PES میزنه

تا قبل از FIFA 09 فکر میکردم بهترین بازی FIFA 08 ه ولی بعدش متوجه شدم که نه FIFA 09 ه و برا FIFA 10 هم به همین مموال،کلاً به این نتیجه رسیدم که اگه یه بازی بهتر از FIFA باشه فقط و فقط قسمت جدیده FIFAه:)
تجربه ی EA در فوتبال به مراتب از Konami بیشتره یادمه زمانی که EA رو MD فوتبال میداد FIFA 94 و...Konami تازه شروع کرده بود برا NES بازی هایی از قبیل Contra Force و... ساختن...
PES=کارتونه فوتبالیست ها+انمیشن های تا حدودی واقعیه از ورزشکارها!!
یکی از دوستان گفته بود PES فوتبال Arcade که کاملاً موافقم،بازی که سرعت مثلاً Terry با Tevez فرق آنچنانی نکنه نمی تونه فوتبال واقعی باشه و صرفاً حکم فوتبال تجاری داره...
البته FIFA 09 بدون مشکل نبود ولی FIFA 10 اکثرشو رو رفع کرد.

نمیدونم چرا دوستان عادت دارن این جور تاپیکها رو که میبینن , سریع شروع کنن به جنگ و دعوا . اگه یه تاپیک خبری بود الآن دو صفحه هم جلو نرفته بود ولی این تاپیک دیشب زده شده و امروز اومدم میبینم 4 صفحه با پستهای زیبا جلو رفته. تعداد زیادی پست پاک شدن چون به نظر طرف مقابل احترام نذاشته بودن. سعی کنین فقط سلیقه خودتون رو نبینین و همیشه به نظرات بقیه هم احترام بذارین. یکی ممکنه سرعت بالا رو بیشتر دوست داشته باشه , یکی دیگه دریبل راحت رو بهتر بدونه و ...
نیازی نیست حتمآ حمله کنین به همدیگه ...

pes برای حرفه ای هاست. البته در چند سال اخیر fifa از pes بهتر شده .:(
game one وقتی مسابقات فوتبال رو نشون میداد فقط pes بود (کنسول)

آريا جان واقعا از اين كه همه پست ها رو پاك كردي ازت ممنونم;) .. مرد حسابي اولين پست من كه چيزي نداشت:biggrin1: ... فقط گفته بودم اين بازي فوتبال هست نه دو ميداني !

-----------------

من باز هم ميگم و پاي حرفم هم هستم ديگه PES به فيفا نخواهد رسيد

آخرین ویرایش:
بچه ها gs به پرو 6.5 داده در حالیکه به فیفا 9 داده پس بهتره همینجا اعلام کنیم کدوم بازی بهتره:cheesygri
کی میشه این کونامی خجالت بکشه:mad::sick:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or