Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
دوستان شوت زمینی چجور میشه زد؟توی ۲۲ با r1+l1 بود ...الان شده پاورشوت
آره اسمش low driven shot بود که امسال دیگه مثل 22 نیست.تنها راهش اینه که خیلی آروم شوت بزنی در حد نیم بار تا یک بار قدرت رو پر کنید.ولی اینکه دکمه ای چیزی داشته باشه نه.

داداش گرفتیمون؟خب الان همه رو لوله کردی،چه نظری بدم؟تو بیا یه چیزی یاد ما بده :))
شما که استاد هستین و توش حرفی نیست.
سبک بازیت اتفاقا درسته.2تا راه کلی هست یکیش همین که خودت بازی میکنی از کنار بیای بعد کات بک کنی.یکیش همه از وسط بیای بعد بندازی پشت دفاع.
در مورد سبک بازی میشه راهنمایی کنی چه فرمیشنی بهترین خروجی رو میده واسه این سبک؟
اسکیل نمیزدی که چون اینترنت خوب داری سعی کن اسکیل حتما یاد بگیری.اول از همه ball roll و step over بعدش اسکیل های 5 ستاره مثل reverse elastico و elastico و انواع fake shot و cancel کردن.من خودم دلیل اینکه چند وقتی هست پیشرفت نمیکنم تو التیمیت همینه که نت ضعیفه و تو بازی نمیتونم اسکیل بزنم و کلا اسکیل زن نیستم ~X(
درمورد اسکیل هم دارم تمرین میکنم ولی فعلا همین r1 dribbling که انجام میدم هم هول میشم خیلی طول میکشه
تو دفاع هم سعی کن jockey و speed jockey رو درست انجام بدی و یاد بگیری با هافبک دفاعیت بیشتر دفاع کنی و شکل خط دفاع رو بهم نریزی
تو بحث jockey کردن خیلی پیش میاد که به جای گرفتن توپ دور حریف میچرخه بازیکنم :)) اینو چجوری میشه درست کرد؟
در کل برای هفته اول که خیلی خوبه.یه فرق هایی التیمیت با فیفای معمولی داره که باید بازی کنی و سبک بازی حریف ها رو ببینی که متوجه بشی.خیلی التیمیت بستگی به سرعت بازیکن و اسکیل داره
آره متوجه شدم که خیلی سرعت مهمه اولین چیزی که تو کارت ها نگا میکنم سرعت بازیکن ه
بدی التیمیت اینه که چشم باز میکنی میبینی بهش معتاد شدی و از کار و زندگی افتادی :))
تیم خوب و بالانسی بستی فقط اون dias رو تو اولین فرصت عوض کن.یه دفاع سرعتی بگیر با reaction بالا.البته خط هافبکت برای فعلا خوبه ولی برای دیویژن های بالاتر باید خط هافبک بهتری داشته باشی
اون 3 تا پک که باز کردی فودر خوب گیرت اومد ولی فکر کنم خرج دیماریا و استویچکوف کردی.ولی تا 6 روز دیگه +88 icon upgrade هست که سعی کن اینم انجام بدی شاید چیز خوبی گیرت بیاد.هرچند من رائول گیرم اومد x-(

بعد یه چیز دیگه، سعی کن کاستوم تاکتیک های مختلف داشته باشی که تو بازی اگه گیر کردی سریع سوئیچ کنی رو یک تاکتیک دیگه.
دیاز رو باید عوض کنم کنده :(
ایشالا یه کارلوس بگیرم از آیکان ها :))
ببین من الان دیویژن ۶ م تو بازی ها استرس دارم حتی وقتی ۵ تا جلوام دستام میلرزه عرق میکنم اصن مغزم توانایی تاکتیک های مختلف یا اسکیل زدن رو نداره الان :)) باید بهتر بشم.

۵ تا توکن دیگه میخوام تا پت ویرا. میدونم سه تا پک منطقی تره.
پت ویرا ارزشش رو داره؟ وسط رو جمع میکنه؟
4-4-2 بازی میکنم.
جمع میکنه بدم جمع میکنه.نکرد بیا من خسارت میدم :D
الان اون 3 تا پک باز کنی بهترین چیزی که میده نهایتا چند تا بازیکن team of the tournament هست که عمرا مسی و امباپه باشن.مگر اینکه خیلی به شانست مطمئن باشی(یکی تو یوتیوب باز کرد ویرا بهش داد:)))

ویرا خوبیش اینه که از تو دفاع تا باکس تو باکس کارایی داره

0-شما که استاد هستین و توش حرفی نیست.

1-در مورد سبک بازی میشه راهنمایی کنی چه فرمیشنی بهترین خروجی رو میده واسه این سبک؟

2-درمورد اسکیل هم دارم تمرین میکنم ولی فعلا همین r1 dribbling که انجام میدم هم هول میشم خیلی طول میکشه

3-تو بحث jockey کردن خیلی پیش میاد که به جای گرفتن توپ دور حریف میچرخه بازیکنم :)) اینو چجوری میشه درست کرد؟

آره متوجه شدم که خیلی سرعت مهمه اولین چیزی که تو کارت ها نگا میکنم سرعت بازیکن ه

دیاز رو باید عوض کنم کنده :(
ایشالا یه کارلوس بگیرم از آیکان ها :))
ببین من الان دیویژن ۶ م تو بازی ها استرس دارم حتی وقتی ۵ تا جلوام دستام میلرزه عرق میکنم اصن مغزم توانایی تاکتیک های مختلف یا اسکیل زدن رو نداره الان :)) باید بهتر بشم.
0-لطف داری ولی من بازیم در حد معمولی هست.نهایت7 از 10 اونم اگه خیلی پینگ خوب باشه :D

1-به نظرم 4-2-2-2 بهترین فورمیشنه.البته برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیری باید وینگر و حتی دفاع کنارت سرعتی باشن.من دفاع راستم کافو و وینگر هم العویران هست قشنگ 2 تایی اون سمت رو اتوبان میکنن.

2-باید اینقدر بزنی تا عادت کنی.البته L1 dribbling هم تقریبا مثل همونه ولی توپ رو خیلی از خودش دور نمیکنه.جمع و جور تر دریبل میزنه.ولی خیلی به اینا متکی نشو.بیشتر بدرد تو سر توپ زدن و جهت عوض کردن میخورن.

3-ببین جاکی داریم و اسپید جاکی.برای اسپید جاکی باید L2+R2 رو همزمان بگیری که بازیکن حریف رو موقع دویدن دنبال کنه ولی اگه زیاد جهت بدی یهو بازیکن رو رد میکنه.برای همین اولا خیلی نرم جهت بده بعد که نزدیک محوطه شد اسپید جاکی رو ول کن و فقط جاکی کن.هیچوقت هم حمله نکن طرف حریف.بذار اون بیاد طرف تو

در مورد استرس و هیجان یکی باید به خودم راهنمایی بده.یعنی وسط بازی یکی باهام حرف بزنه دعوا میشه :)) همش میگم بچه این فقط یه بازیه لذتشو ببر،ولی تا میرم تو بازی انگار سرنوشت بشریت به این بازی بستگی داره :D

آقا این sbc که الان هست به نام +88mid or fifa world cup icon ارزش داره انجام بدم؟؟
فقط شانسه.یهو r9 گیرت میاد...یهو مثل من رائول 88 :-&

اینجور sbc ها عموما برای اینه که پول ازت بکنه :D. مثلا این حدود 200 هزار کوین میشه اما من رائول گیرم اومد که فقط 70 هزار کوینه.ولی مثلا اگه 5 درصد هم احتمال بگیریم که یه بازیکن خوب گیرت بیاد بارتو بستی.
پس من همه اینجور sbcها رو تکمیل میکنم

فقط شانسه.یهو r9 گیرت میاد...یهو مثل من رائول 88 :-&

اینجور sbc ها عموما برای اینه که پول ازت بکنه :D. مثلا این حدود 200 هزار کوین میشه اما من رائول گیرم اومد که فقط 70 هزار کوینه.ولی مثلا اگه 5 درصد هم احتمال بگیریم که یه بازیکن خوب گیرت بیاد بارتو بستی.
پس من همه اینجور sbcها رو تکمیل میکنم
این ea بلده هم چجوری نگهت داره هم همزمان چجوری حرصتو دراره :|

این شوچنکو world cup و تست کردی؟ ۵۸ تا شده همش. بازیکن قرضی بهم داد ۵ تا خیلی خوب بود بازیارو برام درمیاورد:دی رفتم تو futbin دیدم ملت دارن فحشش میدن8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or