Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
حروم کردم بدم حروم کردم ریختم تو فات هیرو آپگرید عمو سامی از عربستان پرید بیرون اول زد عربستان خوشحال شدم بعد زد ST تازه یادم افتاد اینم هست
من نمیدونم این مرتیکه تو کل کریرش چه غلطی کرده که تو بازی بهش هیرو دادن :|
چه ضد حالی. از یکی از برترین بازیکن های بازی یهو رسیدی به سامی الجابر :))
البته اون رونالدو هم یه مشکل بزرگ داره.گویا چون تیم باشگاهی نداره به جاش زده پرتغال که خب با هیچ بازیکنی لینک نمیشه برای کمیستری
سلام, بعد دو هفته در بخش ۴ دیروز رسیدم بخش ۳ تا حالا بسته نخریدم بازیکنم فقط

JOãO FéLIX خریدم

با این تیم خیلی خوبه :-bd

آقا کوین هم خوب در اوردی.خرج کن بره دنیا 2 روزه :Dدفاع وسطهات خیلی کندن.بری دیویژن بالاتر دردسر میشن.

ساپورتر فیفا بهم جواب داد که متاسفیم که بازیکن خوب تو پک ها گیرت نمیاد ولی اینا همش شانسیه و توسط سیستم هست و ما نمیتونیم کاری کنیم.بعد میگه فقط میتونم برات آرزوی موفقیت و برای هر کی آرزوی موفقیت کردم حتما موفق شده.دیگه منم گفتم قربونت پس دعای خیر تو آخرین امیدم هست :))

سلام دوستان عزیزم. این پک های ESSENTIAL که مربوط به کشور های مختلف هستش و همچنین پک های مربوط به جام جهانی رو چه زمانی باز کنم که شانس بیشتری داشته باشه؟ مثلا یک پک گلد قرمز رنگ هست. اونم باز نکردم

سلام دوستان عزیزم. این پک های ESSENTIAL که مربوط به کشور های مختلف هستش و همچنین پک های مربوط به جام جهانی رو چه زمانی باز کنم که شانس بیشتری داشته باشه؟ مثلا یک پک گلد قرمز رنگ هست. اونم باز نکردم
اینا رو باز کن بره.بازیکن های جام جهانی تایم مشخصی دارن حدود 15 روز دیگه هم ناپدید میشن میره پی کارش :D
این پک ها که مثلا مال جام جهانی هست هر وقت باز کنی همون بازیکن های قرمز جام جهانی فقط از داخلش در میاد
ولی پک های دیگه بسته به قیمتش میشه سیو کرد برای مناسبت های خاص.مثلا اگه پک +84*20 که مال سواپ هست رو امروز باز کنی فقط بازیکنهایی که تا حالا معرفی شدن شانس داری ولی اگه فردا مثلا باز کنی شانس بازیکن team of the tournament هم داری.

• Like
Reactions: Arash-S212
آها.
این سواپ ها اکثرا سخته. به نظرم باید مجدد ویدیو شما رو دید😅
فقط جسارتا این توکن هایی که واسه moment میده رو چطوری پیشنهاد میکنید خرجشون کنیم؟
ببین خیلی خلاصه بخوام بگم برای توکن های سواپ اون بازی هایی که گل طلایی هست بهترین کار اینه که 6 تا بازیکنی که میگه اولا سرعتی ها رو انتخاب کن و دوما تو دفاع و دروازه بذارشون.بعد هر چی بازیکن خوب خودت داری بذاری حمله و با تاکتیک constant pressure انتحاری بری که فقط گل رو بزنی.ولی کلا خیلی ها این سواپ رو گفتن سخته و ولش کردن.اگه موفق نشدی نا امید نشو پس

مومنت هم خیلی جایزهاش مالی نیست 2تا پک همیشه هست تو browse که هیچی،ولی بخش seasonal چندتا جایزه خوب داره.یکیش 16 تا ستاره میخواد که یک پک +81 فکر کنم میده که نسبتا خوبه اگه هنوز فعال باشه.

دوستان من فیفا ۱۷ اولتیمیت تیم رو جدی بازی نکردم. اون زمان انقدر کارت رنگارنگ نبود اکثر رقبا با Golden rare ترکیب داشتند. قضیه چیه که دو ماهه فیفا اومده ولی هر ترکیبی جلو من پر از کارتای رنگارنگه؟ میتونم بگم از هر ده تا پنج تاشون رودی فولر دارند. همشون هم حداقل دوتا هیرو یا ایکان تو ترکیب دارند. بازیشون هم اونقدر خوب نیست. این کارتا رو از sbc چلنجها در اوردند؟

آقا یه سوال
من تقریبا هر دفعه میام تو بازی تنظیمات ریست شده
کسی میدونه چرا ؟
اکثرا این مشکل رو دارن.من خودم تنظیمات که درست کردم یکبار همونجا دوباره پروفایل رو سیو کردم.اگه درست نشد یکبار وسط بازی استارت کن و تنظیمات رو درست احتمالا اوکی میشه.البته باز هم هر از گاهی بهم میریزه ولی خیلی کم پیش میاد دیگه.
دوستان من فیفا ۱۷ اولتیمیت تیم رو جدی بازی نکردم. اون زمان انقدر کارت رنگارنگ نبود اکثر رقبا با Golden rare ترکیب داشتند. قضیه چیه که دو ماهه فیفا اومده ولی هر ترکیبی جلو من پر از کارتای رنگارنگه؟ میتونم بگم از هر ده تا پنج تاشون رودی فولر دارند. همشون هم حداقل دوتا هیرو یا ایکان تو ترکیب دارند. بازیشون هم اونقدر خوب نیست. این کارتا رو از sbc چلنجها در اوردند؟
مهمترین دلیل این همه کارت رنگارنگ اینه که ea از عمد میخواد مارکت رو خراب کنه تا ملت نتونن کوین خرید و فروش کنن و مجبور بشن به جاش پوینت خودش رو بخرن.
ولی برای به دست آوردنشون همون sbc باید انجام بدی مثلا fut hero upgrade یا icon upgrade و...از این دست sbc ها رو باید انجام بدید

سلام بی زحمت کسی آسیاتک داره راهنمایی کنه برادر من از این شرکت سرویس گرفته کانکشن بار توی فیفا قرمزه همیشه! نرماله این؟ با سرویس گیمینگ‌ چقدر تغییر میکنه؟

سلام بی زحمت کسی آسیاتک داره راهنمایی کنه برادر من از این شرکت سرویس گرفته کانکشن بار توی فیفا قرمزه همیشه! نرماله این؟ با سرویس گیمینگ‌ چقدر تغییر میکنه؟
من آسیاتک ندارم ولی پینگ با adsl برای فیفا اکثرا حدود 60 تا 80 هست.من خودم 75 به طور متوسط هست پینگم.حالا یکم بالا یا یکم پایین.ولی پینگ قرمز باید بالای 120 باشه که برای adsl خیلی بالا هست.از تو game setting برو داخل visual بعد پایین صفحه یه گزینه هست که پینگ رو میتونی به صورت عدد هم موقع بازی ببینی.اونو فعال کن بعد ببین موقع بازی چه عددی میده.اگه 100 به بالا هست که اصلا قابل بازی نیست.همین 70-75 هم که من میگیرم دهنم سرویس میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or