Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
جمع میکنه بدم جمع میکنه.نکرد بیا من خسارت میدم :D
الان اون 3 تا پک باز کنی بهترین چیزی که میده نهایتا چند تا بازیکن team of the tournament هست که عمرا مسی و امباپه باشن.مگر اینکه خیلی به شانست مطمئن باشی(یکی تو یوتیوب باز کرد ویرا بهش داد:)))

ویرا خوبیش اینه که از تو دفاع تا باکس تو باکس کارایی داره
سلام.
واقعا کی مسی امباپه گیرش میاد؟
من با ده تا توکن بهم کاسمیروTOTT و یک بازیکن ژاپنی TOTT داد. 😑

این ea بلده هم چجوری نگهت داره هم همزمان چجوری حرصتو دراره :|

این شوچنکو world cup و تست کردی؟ ۵۸ تا شده همش. بازیکن قرضی بهم داد ۵ تا خیلی خوب بود بازیارو برام درمیاورد:D رفتم تو futbin دیدم ملت دارن فحشش میدن8-|
منم 5 تا بازی قرضی که داد خیلی حال نکردم.فکر کنم گل هم نزد برام.
یه بدی که التیمیت داره اینه که همه چی شده متا.بازیکن متا هم از قیمتش معلومه.امباپه گلد 1.5 میلیون بعد اسطوره ای مثل شوچنکو 60 هزار کوین.خب این یعنی تو بازی خوب نیست.

ولی بازم اگه برای تو بازی رو در میاره ما کی باشیم که مخالفت کنیم :))

سلام.
واقعا کی مسی امباپه گیرش میاد؟
من با ده تا توکن بهم کاسمیروTOTT و یک بازیکن ژاپنی TOTT داد. 😑
مردم عادی شاید 1 درصد شانس بیارن ولی قبلا هم گفتم،یک تئوری توطئه هست که میگه یک لیستی هست به اسم red list که شامل افراد معروف و استریمرها و... میشه.اینا شانسشون رو ea افزایش میده که ملت ببین و تشویق بشن به باز کردن پک های بیشتر.هر چند هیچ کسی رسما تائید نکرده :-??

مردم عادی شاید 1 درصد شانس بیارن ولی قبلا هم گفتم،یک تئوری توطئه هست که میگه یک لیستی هست به اسم red list که شامل افراد معروف و استریمرها و... میشه.اینا شانسشون رو ea افزایش میده که ملت ببین و تشویق بشن به باز کردن پک های بیشتر.هر چند هیچ کسی رسما تائید نکرده :-??
والا چنین چیزی اصلا بعید نیست. خیلی شیک باقی افراد رو هایپ می‌کنه به بازی کردند.
حمید آقای عزیز، چطور میشه کوین خوب درآورد. من الان یک هفته ای پلی میدم، روزی یکی دو ساعت البته. شده ۳۵ هزار تا 😁
میبینم دوستان ۶۰۰ ۷۰۰ هزار تا دارند.
و مسأله بعدی ممنون میشم چندتا دفاع نسبتا خوب و متا معرفی کنید.

والا چنین چیزی اصلا بعید نیست. خیلی شیک باقی افراد رو هایپ می‌کنه به بازی کردند.
حمید آقای عزیز، چطور میشه کوین خوب درآورد. من الان یک هفته ای پلی میدم، روزی یکی دو ساعت البته. شده ۳۵ هزار تا 😁
میبینم دوستان ۶۰۰ ۷۰۰ هزار تا دارند.
و مسأله بعدی ممنون میشم چندتا دفاع نسبتا خوب و متا معرفی کنید.
از راه بازی که پولی چندانی در نمیاد.
چند راه هست،یکی اینکه مثلا تو ویکند رتبه خوبی بیاری که جایزه مالی بهتری بهت بده یا اینکه شانس بیاری تو پک های تریدبل بازیکن خوب گیرت بیاد و بفروشی.
ولی راه اصلیش اینه که بشینی بازیکن خرید و فروش کنی.مثل همین ترید کردن ارز دیجیتال هست :Dیه سری کانال یوتیوب هست که سیگنال میدن :)) مثلا میگه فردا فلان sbc میاد که بازیکن +87 میخواد.بعد شما میری کلی بازیکن 87 میخری بعد فردا که sbc اومد اینا رو گرونتر میفروشی.
یا یه چیزی هست به اسم اسنایپ کردن.یه بازیکنی که مثلا 100 هزار کوین هست رو میری رو قیمت مثلا ماکسیمم 90 هزار کوین میذاری و هی رفرش میکنی تا یهو یکی بازیکنش رو زیر قیمت گذاشته باشه.
اینا رو تو یوتیوب بگردی آموزش کاملترش هست.

دفاع وسط نسبتا ارزون ولی خوب ویرجیل فندایک-کونده-آرائخو-توموری کارت totwش.تو گرونها هم که میشه مثلا مالدینی یا wc hero لوسیو یا ارزونتر رافا مارکز
دفاع کنار هم کایل واکر-مندی-کانسلو و هرناندز حالا بسته به پولت از گلد دارن به بالا ولی اینا گلدشون هم بهترین ها هستن.بهترین دفاع کنار هم کاپدویا کارت wc heroش و کافو

برای دفاع الان مهمه که سرعتی باشه.مثلا 80 به بالا.فیزیک خوبی داشته باشه و از قسمت مشخصات تو قسمت دریبل باید Agility و Balance و مخصوصا Reactions خوبی داشته باشه

از راه بازی که پولی چندانی در نمیاد.
چند راه هست،یکی اینکه مثلا تو ویکند رتبه خوبی بیاری که جایزه مالی بهتری بهت بده یا اینکه شانس بیاری تو پک های تریدبل بازیکن خوب گیرت بیاد و بفروشی.
ولی راه اصلیش اینه که بشینی بازیکن خرید و فروش کنی.مثل همین ترید کردن ارز دیجیتال هست :Dیه سری کانال یوتیوب هست که سیگنال میدن :)) مثلا میگه فردا فلان sbc میاد که بازیکن +87 میخواد.بعد شما میری کلی بازیکن 87 میخری بعد فردا که sbc اومد اینا رو گرونتر میفروشی.
یا یه چیزی هست به اسم اسنایپ کردن.یه بازیکنی که مثلا 100 هزار کوین هست رو میری رو قیمت مثلا ماکسیمم 90 هزار کوین میذاری و هی رفرش میکنی تا یهو یکی بازیکنش رو زیر قیمت گذاشته باشه.
اینا رو تو یوتیوب بگردی آموزش کاملترش هست.

دفاع وسط نسبتا ارزون ولی خوب ویرجیل فندایک-کونده-آرائخو-توموری کارت totwش.تو گرونها هم که میشه مثلا مالدینی یا wc hero لوسیو یا ارزونتر رافا مارکز
دفاع کنار هم کایل واکر-مندی-کانسلو و هرناندز حالا بسته به پولت از گلد دارن به بالا ولی اینا گلدشون هم بهترین ها هستن.بهترین دفاع کنار هم کاپدویا کارت wc heroش و کافو

برای دفاع الان مهمه که سرعتی باشه.مثلا 80 به بالا.فیزیک خوبی داشته باشه و از قسمت مشخصات تو قسمت دریبل باید Agility و Balance و مخصوصا Reactions خوبی داشته باشه
کانالی که بحث SBC ها رو زودتر سیگنال میده سراغ دارید؟

من همیشه seasons بازی می‌کردم و ultimate برام خیلی پیچیده بود. امسال به اصرار یکی از دوستام ultimate رو شروع کردم و لامصب از شیشه اعتیادش بدتره :D چندتا سوال به عنوان یه پلیر شدیداً نوب در ultimate داشتم که اگه مغزتون رو رنده نکردبی زحمت راهنماییم کنین:
۱. من دیدم نسخه ultimate تخفیف خورده و از معمولی ارزون تر شده و اونو گرفتم. الان ۴۶۰۰ تا پوینت دارم ولی همه پک ها به نظرم ارزشش رو ندارن. به نظرتون چیکار کنم با پوینت ها؟
۲. رفتم champions و بهم گفت ۶ تا بازی داری. بعد از انجام دادن بازی ها گفت ۲۰ تا بازی داری تا dev 1 ولی باز نمیشه و میگه ۳ روز دیگه. سیستم champions شبیه کاپ تو seasons ـه که هر دو هفته یبار باز میشد؟
۳. یه سری از این sbc ها میگن اورال تیم باید مثلاً ۸۷ باشه ولی من به زور دوتا بازیکن ۸۵ دارم. با بازی بیشتر باید اورال رو ببرم بالا که بشه sbc ها رو تکمیل کنم؟

امروز برای اولین بار رفتم FUT Champions. اولین بازی اینجوری شد :))

انصافا سریعتر از این داشتین Rage quit؟ :))
این فکر کنم نخواست بازی کنه.
بعضی ها مرام میذارن وقتی ببینن با برد هم دیگه به رتبه بالاتر نمیرسن میان و به اصطلاح یه free win به طرف مقابل میدن.یا گل به خودی میزنن یا میذارن طرف گل بزنه بعد میرن بیرون.
برای همین به نظرم وقتی اینطوری میشه بهتره خوشحالی بعد از گل نکنید مخصوصا از این سمی هاش :D

من همیشه seasons بازی می‌کردم و ultimate برام خیلی پیچیده بود. امسال به اصرار یکی از دوستام ultimate رو شروع کردم و لامصب از شیشه اعتیادش بدتره :D چندتا سوال به عنوان یه پلیر شدیداً نوب در ultimate داشتم که اگه مغزتون رو رنده نکردبی زحمت راهنماییم کنین:
۱. من دیدم نسخه ultimate تخفیف خورده و از معمولی ارزون تر شده و اونو گرفتم. الان ۴۶۰۰ تا پوینت دارم ولی همه پک ها به نظرم ارزشش رو ندارن. به نظرتون چیکار کنم با پوینت ها؟
۲. رفتم champions و بهم گفت ۶ تا بازی داری. بعد از انجام دادن بازی ها گفت ۲۰ تا بازی داری تا dev 1 ولی باز نمیشه و میگه ۳ روز دیگه. سیستم champions شبیه کاپ تو seasons ـه که هر دو هفته یبار باز میشد؟
۳. یه سری از این sbc ها میگن اورال تیم باید مثلاً ۸۷ باشه ولی من به زور دوتا بازیکن ۸۵ دارم. با بازی بیشتر باید اورال رو ببرم بالا که بشه sbc ها رو تکمیل کنم؟
ورودت به این جامعه اعصاب خرد کن اعتیاد آور تبریک میگم :))

1-اصولا اکثر پک هاش مالی نیستن.ولی هر از گاهی پک های مخصوص میذاره که مشکی رنگ هستن و تعدادی هم که میتونی بخری ازش اکثرا یکی هست.اینا نسبتا بهتره.کلا هر پکی که میخوای بخری روش R3 بزنی احتمال اینکه چه بازیکنی توش باشه رو میزنه
اگه هم بازیت خوبه میتونی با این پوینت ها بری draft بازی کنی.این بخش شانسی بهت بازیکن میده،از معمولی تا بهترین بازیکن های بازی.هر درفت تا 4 تا بازی میتونی بکنی که هر مرحله ببازی تموم میشه و جایزه خودش داره که 4 تا بالاترین هست واگه بتونی 4-3 تا برد پشت هم بیاری جایزه ای که میده بهتر از اینه که بری مستقیم پک بخری

2-کلا 3 تا بازی اصلی داره.اول باید دیویژن بازی کنی در طول هفته که بتونی 1250 امتیاز جمع کنی تا بتونی وارد fut champions qualification بشی که این تا جمعه ساعت 11:30 وقت داری انجامش بدی که 10 تا بازی هست که حداقل باید 4 تا برد بیاری که کوالیفیکیشن بشی برای خود fut champions که جمعه 11:30 صبح شروع میشه تا دو شنبه 11:30 صبح.20 تا بازی هست که دیگه بر اساس تعداد بردت از رتبه 10 تا 1 داره که هر چی بالاتر تموم کنی پول و پک بهتری بهت میده و همچنین امتیاز هم میده که دیگه نخوای دیویژن زیاد بازی کنی.رتبه 5 به بالا هم بشی امتیاز کامل برای qualification هفته بعد بدست میاری

3-اول یه چیزی توجه کن که SBC هر بازیکنی بذاری بعدش تبدیل به کانسپت میشه و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی پس بازیکن های اصلیت نباید بذاری
بعد شما هر چی بیشتر بازی کنی از تو جایزه ها و پک ها کلی بازیکن ریت بالا بدست میاری که بدرد بازی نمیخورن یا خودت نمیخوای تو ترکیبت استفاده کنی.به اینا میگن فودر.اینا رو تو SBC میتونی استفاده کنی

ورودت به این جامعه اعصاب خرد کن اعتیاد آور تبریک میگم :))

1-اصولا اکثر پک هاش مالی نیستن.ولی هر از گاهی پک های مخصوص میذاره که مشکی رنگ هستن و تعدادی هم که میتونی بخری ازش اکثرا یکی هست.اینا نسبتا بهتره.کلا هر پکی که میخوای بخری روش R3 بزنی احتمال اینکه چه بازیکنی توش باشه رو میزنه
اگه هم بازیت خوبه میتونی با این پوینت ها بری draft بازی کنی.این بخش شانسی بهت بازیکن میده،از معمولی تا بهترین بازیکن های بازی.هر درفت تا 4 تا بازی میتونی بکنی که هر مرحله ببازی تموم میشه و جایزه خودش داره که 4 تا بالاترین هست واگه بتونی 4-3 تا برد پشت هم بیاری جایزه ای که میده بهتر از اینه که بری مستقیم پک بخری

2-کلا 3 تا بازی اصلی داره.اول باید دیویژن بازی کنی در طول هفته که بتونی 1250 امتیاز جمع کنی تا بتونی وارد fut champions qualification بشی که این تا جمعه ساعت 11:30 وقت داری انجامش بدی که 10 تا بازی هست که حداقل باید 4 تا برد بیاری که کوالیفیکیشن بشی برای خود fut champions که جمعه 11:30 صبح شروع میشه تا دو شنبه 11:30 صبح.20 تا بازی هست که دیگه بر اساس تعداد بردت از رتبه 10 تا 1 داره که هر چی بالاتر تموم کنی پول و پک بهتری بهت میده و همچنین امتیاز هم میده که دیگه نخوای دیویژن زیاد بازی کنی.رتبه 5 به بالا هم بشی امتیاز کامل برای qualification هفته بعد بدست میاری

3-اول یه چیزی توجه کن که SBC هر بازیکنی بذاری بعدش تبدیل به کانسپت میشه و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی پس بازیکن های اصلیت نباید بذاری
بعد شما هر چی بیشتر بازی کنی از تو جایزه ها و پک ها کلی بازیکن ریت بالا بدست میاری که بدرد بازی نمیخورن یا خودت نمیخوای تو ترکیبت استفاده کنی.به اینا میگن فودر.اینا رو تو SBC میتونی استفاده کنی
آقا دم شما گرم بابت توضیحات کامل.
پس با این اوصاف فعلاً این پوینت ها رو خرج نکنم تا پک مخصوص بذاره.

آقا دم شما گرم بابت توضیحات کامل.
پس با این اوصاف فعلاً این پوینت ها رو خرج نکنم تا پک مخصوص بذاره.
هرشب ساعت 9:30 محتوای جدید میاد.چه استور چه sbc برای همین هر شب چک کن

البته همون پک ها هم معمولا چیزی ازش در نمیاد.کلا این پوینت کلاهبرداریه بیشتر.خیلی بهش دل نبند :D

دوستان دوتا سوال؛
یکی اینکه دیماریا 90 SBC ارزش داره؟
دوم اینکه با کارتهای گلد ۷۶-۸۰ چیکار کنیم که استفاده بهینه بشه؟

این SBC مویز کین رو دریابید که خیلی مفته و خودشم هیولاست.

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or