Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
دوستان دوتا سوال؛
یکی اینکه دیماریا 90 SBC ارزش داره؟
دوم اینکه با کارتهای گلد ۷۶-۸۰ چیکار کنیم که استفاده بهینه بشه؟

این SBC مویز کین رو دریابید که خیلی مفته و خودشم هیولاست.
آره ارزش داره چون فقط 130 هزار کوین تکمیلش هزینه داره
بذار تو sbc هایی مثل این +81 که 2تا بازیکن میده.من چند بار انجام دادم کلی بازیکن 84 داد با یدونه 87

آقا دیدم نوشتی دوستان جواب بدن گفتم شاید ترجیح میدید بقیه هم نظرشون بگن برای همین صبر کردم.بعد دیدم کسی جواب نداد من باز جواب دادم.
راستش گفتم اینو بگم چون دیدم زیاد پست میدم اینجا،یه وقت اگه حس میکنید زیاد هست پستهام و باعث میشه بقیه چیزی نگن بگید بهم.ناراحت نمیشم :-bd

بذار تو sbc هایی مثل این +81 که 2تا بازیکن میده.من چند بار انجام دادم کلی بازیکن 84 داد با یدونه 87

آقا دیدم نوشتی دوستان جواب بدن گفتم شاید ترجیح میدید بقیه هم نظرشون بگن برای همین صبر کردم.بعد دیدم کسی جواب نداد من باز جواب دادم.
راستش گفتم اینو بگم چون دیدم زیاد پست میدم اینجا،یه وقت اگه حس میکنید زیاد هست پستهام و باعث میشه بقیه چیزی نگن بگید بهم.ناراحت نمیشم :-bd
من یکی به عنوان یه نوب در التیمیت میگم که از پست هات خیلی چیزا یاد گرفتم و خیلی کمکم کرده هم ویدیوهات و هم آموزش ها و توضیحاتی که میدی و فقط لطفاً تایمشو بیشتر کنین :D

نه اتفاقا خیلی خوبه ادامه بده لطفا همین تاپیک و حرفات کمک کرد برم دیویژن دو همش داشتم درجا میزدم
چون امسال کلا یوتیوبرا تو اعتصابن خارجی ها هم زیاد حال نمیکنم باهاشون :Dرسما هیچ مرجعی نیست باز این تاپیک هست 4 تا چیز یاد میگیره آدم
ولی دیویژن کافیه ضریب دو بهت بده هر وین و دوتا حساب کنه دیگه تمومه میگرده یه روانی پیدامیکنه پلیره دیوانم کرد اینقدر سر توپ و کنسل اسکیل زد بابا اینا کین دیگه~X(

حمید جان راستش منتظر جواب خودت بودم :)
شما هیچوقت پستهات زیاد نیست و به نظرم یه تنه تاپیک فیفا رو زنده نگه داشتی.

دوستان رو کلی میذارم.

من احتمالا این آخرین فیفایی هست که بازی میکنم. میخوام یک بار دیگه اولتیمیت تیمم رو که آرسنال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ هست رو بسازم و فیفا ببوسم بذارم کنار. توی فیفا ۱۵ تقریبا اون تیم رو ساختم و چندبار دیوژن ۱ رو بردم. (البته اون زمان دیویژن ۱ سیستمش فرق داشت با الان.

آخرین ویرایش:
من یکی به عنوان یه نوب در التیمیت میگم که از پست هات خیلی چیزا یاد گرفتم و خیلی کمکم کرده هم ویدیوهات و هم آموزش ها و توضیحاتی که میدی و فقط لطفاً تایمشو بیشتر کنین :D
نه اتفاقا خیلی خوبه ادامه بده لطفا همین تاپیک و حرفات کمک کرد برم دیویژن دو همش داشتم درجا میزدم
چون امسال کلا یوتیوبرا تو اعتصابن خارجی ها هم زیاد حال نمیکنم باهاشون :Dرسما هیچ مرجعی نیست باز این تاپیک هست 4 تا چیز یاد میگیره آدم
ولی دیویژن کافیه ضریب دو بهت بده هر وین و دوتا حساب کنه دیگه تمومه میگرده یه روانی پیدامیکنه پلیره دیوانم کرد اینقدر سر توپ و کنسل اسکیل زد بابا اینا کین دیگه~X(
حمید جان راستش منتظر جواب خودت بودم :)
شما هیچوقت پستهات زیاد نیست و به نظرم یه تنه تاپیک فیفا رو زنده نگه داشتی.

دوستان رو کلی میذارم.

من احتمالا این آخرین فیفایی هست که بازی میکنم. میخوام یک بار دیگه اولتیمیت تیمم رو که آرسنال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ هست رو بسازم و فیفا ببوسم بذارم کنار. توی فیفا ۱۵ تقریبا اون تیم رو ساختم و چندبار دیوژن ۱ رو بردم. (البته اون زمان دیویژن ۱ سیستمش فرق داشت با الان.
ممنون از همه دوستان.راستش یه نگاه کردم دیدم خیلی پست دادم گفتم شاید یکی بخواد نظری چیزی بده یه وقت معذب بشه.وگرنه من که خودم خیلی هم دوست دارم هر چی بلدم رو با بقیه به اشتراک بذارم

امید منم به این قضیه شک کردم.هر وقت چند تا برد میارم و دم رفتن به دیویژن بالاتر هستم یهو یه غول اسکیل زن با پینگ -20 میندازه بهم :))

توکن سوم winter wildcards
objectives--->milestones---> first owner fiesta--->homegrown

خوبیش اینه که 12 تا بازی هست که با همون برد اول توکن رو میده.قانون بازی هم اینه که فقط بازیکن های first owned باشن.اونایی که خریدید نمیتونید استفاده کنید

توکن سوم winter wildcards
objectives--->milestones---> first owner fiesta--->homegrown

خوبیش اینه که 12 تا بازی هست که با همون برد اول توکن رو میده.قانون بازی هم اینه که فقط بازیکن های first owned باشن.اونایی که خریدید نمیتونید استفاده کنید
این live fut friendly حتما باید با دوستت بازی کنی حتما؟

• Like
Reactions: hamid_barca
این live fut friendly حتما باید با دوستت بازی کنی حتما؟
نه این جام های فرندلی که جوایز داره رو اصلا نمیشه با دوستت بازی کنی.کلا فرندلی 3 بخش داره که این جام ها تو دومیش هستن(تو عکس مشخص کردم).البته co-op با دوستت در مقابل یک حریف دیگه میتونید بازی کنید ولی خودتون 2 تا با هم بخواید بازی کنید نمیشه.چون اگه اینطوری بود همه دست به یکی میکردن و همه جوایز رو راحت بدست میاوردن.

20221221003831_1.jpg

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام دوستان عزیزم ( در واقع حمید آقای عزیز که همیشه پاسخ ما تازه کار ها رو میدید)
ارزش داره مویز کین رو بگیرم؟ SBC منظورمه
و همچنین SBC +88mid icon چطور ؟
مویز کین هم ارزش داره چون ارزونه.هزینه اش حدود 40 هزار کوینه.سرعتش هم خیلی خوبه فقط باید ببینی به لحاظ کمیستری به تیمت میخوره یا نه.مخصوصا اگه تازه کار هستی و هنوز بازیکن متا نداری ارزش داره بگیری.

icon ها هم به نظر من ارزش داره.هر چند بالای 90 درصد بازیکن خوبی گیرت نمیاد و 200 هزار کوین هم رو دستت میذاره ولی اون چند درصد کمی که احتمال داره بازیکن خوب بهت بده مثل رونالدو نازاریو یا پله،اینا بالای 5-6 میلیون کوین پولشه و عمرا آدم به صورت عادی بتونه بخره.پس به ریسکش میارزه(البته اگه فودر کافی داری انجام بده وگرنه اول کاری تیمت رو لخت نکنی هر چی پول و بازیکن داری براش بدی)

• Like
Reactions: Destro and omiid72
به نظر من بیشتر هم حرف بزن استفاده کنیم آقا حمید عزیز :) زنده باشی

حمید همه جوره ما نوب هارو کمک کرده تا اینجا :D حتی بیشتر از کسایی که اینجا کامنت میزارن چون یه عده هم طبیعتا صرفا خواننده هستن و فعال نیستن از طرف اونا هم حمید جان کاکو دمت گرم باش همیشه لطفا:D
به نظر من بیشتر هم حرف بزن استفاده کنیم آقا حمید عزیز :) زنده باشی
بچه ها دیگه دارید شرمنده میکنید:Dشما همه خودتون حرفه ای هستید :-bd

آموزش 0-100 التیمیت رو هم شروع کردم به ساختن تا فردا قسمت اولش میذارم.میخوام کل بخش ها رو جز به جز داخلش توضیح بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or