Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
من امروز fifa 23 رو خریدم از خود استور . تو بازی تا میخواد وارد چمن بشه یک صدایی میاد و کراش میکنه و صدای استادیوم و تماشاگر و گزارشگر قطع میشه . الان مشکل از کجاست؟

یعنی این 👈💩 تو سر در فیفا و ea ...

این هفته از 13 بازی اول 11 تا برد آوردم و فقط 2 شکست که یکیش هم پنالتی بود.گفتم دیگه طلسم رو شکوندم.امکان نداره از 7 بازی 3 برد حداقل نیارم که رنک 4 بشم...و درست حدس زدید.همه 7 بازی رو پشت سر هم باختم :D

خیلی دلم میخواد یه چی رو بدونم.اگه من اینقدر بازیم بد بود چرا 11 از 13 تا رو بردم؟اگه بازیم اونقدر خوب بود پس چرا 7 تا پشت هم باختم؟و اینکه چرا هنوز بازی میکنم و از ماهها پیش ولت استیم شارژ کردم که تا 24 اومد رو هوا بخرم؟؟؟مرضی چیزی دارم؟خودآزارم؟من چیم؟من کیم؟:-?:D

اقا من پستای تو رو چند صفحه اخر خوندم گفتم عضو شم فقط بگم که انگار یکی داره حرفایی که من درباره فیفا میخوام بزنم رو داره میزنه همشو:oعجیب بود اصلا برام حرفات که عینا نظراتت شبیه نظرات من بود
تو این چند سال یکی از اعصاب خرد کن ترین مسئله های من همین فیفا بوده . سر دیلی و این مسخره بازیا انواع کارها رو کردم . دسته عوض کردم .مانیتور مختلف تست کردم . کابل hdmi و انواع نت ها و ... حتی اخر رفتم ps4 رو دادم ps5 خریدم گفتم لابد مشکل کنسوله ولی بازم حل نشد که نشد. راحت میتونم حداقل هر هفته ویکند 16 وین بیارم ولی به زور 11 وین میارم و حتی گاهی 9 وین میشم . دو تا وین پشت سر هم میارم بازی بعد اسون ترین حریف هم میندازه بهم باید حتما ببازم چون اصلا کاری ازم ساخته نیست . بازیکنام حرکت نمیکنن . دفاع جایگریشون همش خرابه خودشون خالی میکنن و ... حرصم میگیره یه باختایی میارم به یه سریا که صد دست هم بزنم باهاشون در حالت عادی نمیبازم . نمیدونم داستان چیه .

اقا من پستای تو رو چند صفحه اخر خوندم گفتم عضو شم فقط بگم که انگار یکی داره حرفایی که من درباره فیفا میخوام بزنم رو داره میزنه همشو:oعجیب بود اصلا برام حرفات که عینا نظراتت شبیه نظرات من بود
تو این چند سال یکی از اعصاب خرد کن ترین مسئله های من همین فیفا بوده . سر دیلی و این مسخره بازیا انواع کارها رو کردم . دسته عوض کردم .مانیتور مختلف تست کردم . کابل hdmi و انواع نت ها و ... حتی اخر رفتم ps4 رو دادم ps5 خریدم گفتم لابد مشکل کنسوله ولی بازم حل نشد که نشد. راحت میتونم حداقل هر هفته ویکند 16 وین بیارم ولی به زور 11 وین میارم و حتی گاهی 9 وین میشم . دو تا وین پشت سر هم میارم بازی بعد اسون ترین حریف هم میندازه بهم باید حتما ببازم چون اصلا کاری ازم ساخته نیست . بازیکنام حرکت نمیکنن . دفاع جایگریشون همش خرابه خودشون خالی میکنن و ... حرصم میگیره یه باختایی میارم به یه سریا که صد دست هم بزنم باهاشون در حالت عادی نمیبازم . نمیدونم داستان چیه .
باز خوبه حداقل این مشکلات باعث شد اینجا یک عضو جدید داشته باشیم :D

در کنار تمام این مشکلات یه چیز جدید هم کشف کردم که احتمالا شما هم متوجه شده باشید...
مورد عجیبی که بهش برخوردم اینه که بازی به مرور دچار دیلی میشه.مخصوصا تو بازیهای ویکند.مثلا این هفته 5 تا بازی داشتم که اگه همه رو میبردم 14 برد و رنک 4 میشدم.قبلش پینگ گرفتم که خوب بود،تو بازی هم پینگم بین 60 تا 64 بود که برای اینترنت ما خیلی خوبه.
خلاصه بازی اول و دوم انگار داشتم رو ابرها بازی میکردم.هر 2 بازی قبل اتمام بازی 6 تا زدم و حریفها رفتن بیرون.بازی سوم اون حس لعنتی دیلی باز اومد ولی اونقدر حاد نبود و تونستم تا آخر بازی 3 تا بزنم.بلافاصله بازی چهارم دیگه دیلی واضح شده بود به طوریکه باز رو تو وقتهای اضافه 3-2 بردم.حالا اینجا یه برد میخواستم ولی فیفا عمرا بذاره :)) بازی آخر دیلی چنان زیاد بود که تا وسط نیمه اول 4 تا خورده بودم.باختن زور داره ولی حرص آدم از این میگیره که طرف 4 تا پاس نمیتونست بده ولی هر پاسی که مینداخت موقعیت گل میشد و دفاع منم 2 ساعت طول میکشید که فقط بچرخه یا تو حمله با پله96 حتی نمیتونستم یه دریبل ساده بزنم ;))

میدونم این مشکل دیلی و گیم پلی سنگین رو همه جای دنیا دارن ولی برای ما که بهترین پینگمون 60-70 هست احتمالا خیلی واضح تر باشه.واقعا برام عجیبه که فاصله بازی اول و آخر شاید یک ساعت هم نشد و هر دو هم پینگ حدود 60 داشته باشم ولی اینقدر تفاوت گیم پلی بینشون باشه؟؟!!:|:-?

خلاصه که چند هفته است دارم کمتر بازی میکنم و بیشتر چسبیدم به کار و زندگی :D

در کنار تمام این مشکلات یه چیز جدید هم کشف کردم که احتمالا شما هم متوجه شده باشید...
مورد عجیبی که بهش برخوردم اینه که بازی به مرور دچار دیلی میشه.مخصوصا تو بازیهای ویکند.مثلا این هفته 5 تا بازی داشتم که اگه همه رو میبردم 14 برد و رنک 4 میشدم.قبلش پینگ گرفتم که خوب بود،تو بازی هم پینگم بین 60 تا 64 بود که برای اینترنت ما خیلی خوبه.
خلاصه بازی اول و دوم انگار داشتم رو ابرها بازی میکردم.هر 2 بازی قبل اتمام بازی 6 تا زدم و حریفها رفتن بیرون.بازی سوم اون حس لعنتی دیلی باز اومد ولی اونقدر حاد نبود و تونستم تا آخر بازی 3 تا بزنم.بلافاصله بازی چهارم دیگه دیلی واضح شده بود به طوریکه باز رو تو وقتهای اضافه 3-2 بردم.حالا اینجا یه برد میخواستم ولی فیفا عمرا بذاره :)) بازی آخر دیلی چنان زیاد بود که تا وسط نیمه اول 4 تا خورده بودم.باختن زور داره ولی حرص آدم از این میگیره که طرف 4 تا پاس نمیتونست بده ولی هر پاسی که مینداخت موقعیت گل میشد و دفاع منم 2 ساعت طول میکشید که فقط بچرخه یا تو حمله با پله96 حتی نمیتونستم یه دریبل ساده بزنم ;))

میدونم این مشکل دیلی و گیم پلی سنگین رو همه جای دنیا دارن ولی برای ما که بهترین پینگمون 60-70 هست احتمالا خیلی واضح تر باشه.واقعا برام عجیبه که فاصله بازی اول و آخر شاید یک ساعت هم نشد و هر دو هم پینگ حدود 60 داشته باشم ولی اینقدر تفاوت گیم پلی بینشون باشه؟؟!!:|:-?

من كه از فيفا ٩٨ بازي كردم تا الان نظري نميتونم بدم

اما از قوانين بازيهاي انلاين ميدونم كه نميتوني پشت هم برنده باشي
يعني قانون جذب اين بازيا اينه مثلا اگه ٤٠ تا برد بياري انگيزتو از دست ميدي اما با باخت دوباره انگيزه ادامه دادن داري

ولي همين براي ما كه سنمون بيشتره تابلو تره كه تو بازي AI دداره دستكاري ميكنه و خوب اعصاب خورديش بيشتر ميشه

دقیقا هر هفته یکی دو بازی اول سرعت روونه میگم ایول این هفته میچسبه ویکند بازی سوم انگار بازیکنام تبدیل به کامیون میشن و من باید حرکتشون بدم . مخابرات دارم پینگ میزنه 70 ولی تو بازی 300 هست انگار از بس دیلی داره و سنگینه بازی . یه ماه پیش رفتم مودم ایرانسل i60 گرفتم با سیمکارت رایتل بازی کردم بد نبود گفتم برم مودم بهتر بگیرم tp link mr200 بدتر از قبلی بود . با این حال باز نت موبایل با اینکه پینگم تا 130 هم میره از مخابرات بهتره . رایولز 5 بار رسیدم به یه برد واسه الایت ضعیف ترین حریفم مینداخت بهم میباختم و تیمم فلج میشد دیشب به زور دیگه بردم رفتم الایت . در کل من فکر نمیکنم مشکل فقط نت باشه و خود ea خیلی دستکاری میکنه

• Like
Reactions: hamid_barca
من كه از فيفا ٩٨ بازي كردم تا الان نظري نميتونم بدم

اما از قوانين بازيهاي انلاين ميدونم كه نميتوني پشت هم برنده باشي
يعني قانون جذب اين بازيا اينه مثلا اگه ٤٠ تا برد بياري انگيزتو از دست ميدي اما با باخت دوباره انگيزه ادامه دادن داري

ولي همين براي ما كه سنمون بيشتره تابلو تره كه تو بازي AI دداره دستكاري ميكنه و خوب اعصاب خورديش بيشتر ميشه
اخه خیلیا تو همین ایران هستن که 20 وین یا 18 وین میکنن . نت به هر حال خیلی تاثیر داره . نت بهتر داشته باشی تاثیر اسکریپت و هندیکپ کمتره توش

دوستان من دیشب این بازی رو دانلود کردم و وارد التیمیت شدم.
پینگم وحشتناک بالاس در حد 350-500
سال های پیش انقد غیر قابل تحمل نبود پینگم.
چیکار باید انجام بدم؟
همه راه هارم رفتم ... بوستر و دی ان اس و رادار و....
لطفا کمک کنین

دوستان من دیشب این بازی رو دانلود کردم و وارد التیمیت شدم.
پینگم وحشتناک بالاس در حد 350-500
سال های پیش انقد غیر قابل تحمل نبود پینگم.
چیکار باید انجام بدم؟
همه راه هارم رفتم ... بوستر و دی ان اس و رادار و....
لطفا کمک کنین
کلا پینگت بده یا فقط فیفا؟
مثلا پینگت با 4.2.2.4 چنده؟چون فیفا با همراه اولم دیگه نهایت 130 هست و adsl هم میانگین 80 اینا هست

کلا پینگت بده یا فقط فیفا؟
مثلا پینگت با 4.2.2.4 چنده؟چون فیفا با همراه اولم دیگه نهایت 130 هست و adsl هم میانگین 80 اینا هست
4.2.2.4 دی ان اسه؟ میشه کاملشو بگی این دی ان اسو اگه پینگو کاهش میده برای فیفا
من با این چیز پی ان پولیا وصل بودم ،با سایفون که وصل شدم یساعتی پینگم اومد رو 100 دوباره رفت رو 240
ای دی اس ال مخابرات هم پینگو میاره رو 80؟
لطفا بگین شما با چه وب.پی.انی فیفا میزنین

4.2.2.4 دی ان اسه؟ میشه کاملشو بگی این دی ان اسو اگه پینگو کاهش میده برای فیفا
من با این چیز پی ان پولیا وصل بودم ،با سایفون که وصل شدم یساعتی پینگم اومد رو 100 دوباره رفت رو 240
ای دی اس ال مخابرات هم پینگو میاره رو 80؟
لطفا بگین شما با چه وب.پی.انی فیفا میزنین
نه این یه آی پی هست که باهاش پینگ میری که به طور متوسط معلوم بشه وضع اینترنتت چطوره.میخوام بدونم کلا اینترنتت مشکل داره یا صرفا فیفا برات مشکل داره(چیز پی ان رو قبلش خاموش کن)
دکمه Win+R رو بزن و تو پنجره ای که باز میشه بزن cmd و اینتر رو بزن بعد دوباره تو برنامه ای که باز میشه اینو بنویس:
ping 4.2.2.4 -t
بذار یه 20-30 تا پینگ بگیره و تو هر خط که میاره عدد جلوی time رو ببین چند میزنه.اون عدد پینگت هست با 4.2.2.4

نکته بعدی هم اینه که چیز پی ان پینگ رو شدید افزایش میشه و اصلا به درد بازی کردن نمیخوره(هر چند باز هم عدد 350-500 خیلی زیاده) و کسی با چیز پی ان بازی نمیکنه.
اگه با کنسول بازی میکنی سعی کن یکی از dns های رادار یا الکترو یا شکن استفاده کنی
اگه هم با کامپیوتر بازی میکنی که فقط برای بالا آورد ea app از چیز پی ان استفاده کن و وقتی که وارد بازی شدی قطعش کن چون فیفا رو اکثر اینترنتها بدون مشکل هست و فیلتر نیست

دقیقا هر هفته یکی دو بازی اول سرعت روونه میگم ایول این هفته میچسبه ویکند بازی سوم انگار بازیکنام تبدیل به کامیون میشن و من باید حرکتشون بدم . مخابرات دارم پینگ میزنه 70 ولی تو بازی 300 هست انگار از بس دیلی داره و سنگینه بازی . یه ماه پیش رفتم مودم ایرانسل i60 گرفتم با سیمکارت رایتل بازی کردم بد نبود گفتم برم مودم بهتر بگیرم tp link mr200 بدتر از قبلی بود . با این حال باز نت موبایل با اینکه پینگم تا 130 هم میره از مخابرات بهتره . رایولز 5 بار رسیدم به یه برد واسه الایت ضعیف ترین حریفم مینداخت بهم میباختم و تیمم فلج میشد دیشب به زور دیگه بردم رفتم الایت . در کل من فکر نمیکنم مشکل فقط نت باشه و خود ea خیلی دستکاری میکنه
کلا نمیدونم از عجایب نت ما هست یا مشکلات سرور خودشون.دیشب با پینگ 74 همه رو لوله کردم.بازی جوری روون بود که انگار سرور بغل دستمه.بعد صبح اومدم بازی کنم پینگ شده بود 58 x_x گفتم ایول برم که همه بترکونم :Dرفتم تو بازی،بازیکنها راه نمیرفتن.نمیدونم این حالت رو توجه کردی یا نه که هر چی دکمه سرعت و جلو رو میگیری بازیکن نمیره بعد یهو میپره و توپ از پاش جدا میشه ~X(یه وضعی بودا.طرف با EG حدود 0.7 بهم 4 تا گل زده

منم زیاد به این برخوردم. یه وقتایی دیگه به دستکاریهای معمولش هم راضی نمیشه و انگار به همه بازیکنات لیدوکائین زدی

کلا نمیدونم از عجایب نت ما هست یا مشکلات سرور خودشون.دیشب با پینگ 74 همه رو لوله کردم.بازی جوری روون بود که انگار سرور بغل دستمه.بعد صبح اومدم بازی کنم پینگ شده بود 58 x_x گفتم ایول برم که همه بترکونم :Dرفتم تو بازی،بازیکنها راه نمیرفتن.نمیدونم این حالت رو توجه کردی یا نه که هر چی دکمه سرعت و جلو رو میگیری بازیکن نمیره بعد یهو میپره و توپ از پاش جدا میشه ~X(یه وضعی بودا.طرف با EG حدود 0.7 بهم 4 تا گل زده
هزاران بار تجربه کردم این حالتو:Dاین ویدیو رو ببین یک نمونه از اکثر بازیامه . پینگم 70 هست تو این بازی
View attachment doc_2023-07-11_21-27-46.mp4

photo_۲۰۲۳-۰۶-۲۴_۰۳-۳۷-۵۳.jpg

ایدی تلگرامت رو بگو داداش یا ایدی فیفاتو بازی کنیم باهم

منم همچنین چیزیو زیاد تجربه کردم، ولی اکثرا با نتای همراه اول و ایرانسل.
پینگ خوب به نظر میاد، ولی در عمل مثل پینگ‌ ۶۰۰-۷۰۰ ئه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or