Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
بازی از هوش مصنوعی واسه دستکاری کردن نتیجه بازی به سود یکی از دو طرف استفاده میکنه. عملن برد تو رو به سمت باخت میکشونه و در اکثر موارد هم موفق میشه و تو بازی برده رو میبازی یا گاهی هم بازی باخته رو میبری. در کل وقت خودتون رو الکی هدر ندید. اگر نت خوبی ندارید و می بینید که نت حریف بهتره سریع لفت بدید. از من به شما نصیحت. شما با فقط حریف بازی نمی کنید. با هوش مصنوعی هم دارید می جنگید که عملن شکستش غیر ممکنه مگه اینکه طرف دیگه واقعا نوب باشه نتونه موقعیت های به عمد ساخته شده توسط AI رو گل کنه
مشکل اینه که خودمون اینا رو میدونیم ولی بازم میگیم challenge accepted :D
واقعا عجیبه این بازی برام.با اینکه معتاد به فوتبالم ولی واقعا داره با روانم بازی میکنه.عملا امکان نداره توی چمپیونز بردهام از 9 یا 10 بیشتر بشه.با بازیکنایی بازی میکنم که واقعا تعطیلن ولی رو دو تا اتفاق دو تا گل میزنن و من هر چی میزنم نمیشه.از دو قدمی توپ میخوره به گلر یا تیرک!!
اینم بارها گفتم و یه روز رسما ثابت میشه که هر اکانتی رو سعی میکنه در یه حد نگه داره.نه اینکه نشه این الگوریتم رو شکست داد ولی سخته.من همیشه باید رنک 5 بشم.مثلا 9 تا برد آوردم و 8-9 تا بازی دیگه هم مونده.فرداش میام بازی کنم ولی باید گریه و التماس کنم برای یدونه برد;))

در حالی که روز قبلش همه رو جارو کرده بودم.بعد که میبینه از رنک 5 بالاتر نمیرم باز شل میکنه و حریف ها چپر چلاق میشن و راحت میبرم که بشه 11 برد و رنک 5 :|

آخرین ویرایش:
یعنی این 👈💩 تو سر در فیفا و ea ...

این هفته از 13 بازی اول 11 تا برد آوردم و فقط 2 شکست که یکیش هم پنالتی بود.گفتم دیگه طلسم رو شکوندم.امکان نداره از 7 بازی 3 برد حداقل نیارم که رنک 4 بشم...و درست حدس زدید.همه 7 بازی رو پشت سر هم باختم :D

خیلی دلم میخواد یه چی رو بدونم.اگه من اینقدر بازیم بد بود چرا 11 از 13 تا رو بردم؟اگه بازیم اونقدر خوب بود پس چرا 7 تا پشت هم باختم؟و اینکه چرا هنوز بازی میکنم و از ماهها پیش ولت استیم شارژ کردم که تا 24 اومد رو هوا بخرم؟؟؟مرضی چیزی دارم؟خودآزارم؟من چیم؟من کیم؟:-?:D

این هفته از 13 بازی اول 11 تا برد آوردم و فقط 2 شکست که یکیش هم پنالتی بود.گفتم دیگه طلسم رو شکوندم.امکان نداره از 7 بازی 3 برد حداقل نیارم که رنک 4 بشم...و درست حدس زدید.همه 7 بازی رو پشت سر هم باختم :D

خیلی دلم میخواد یه چی رو بدونم.اگه من اینقدر بازیم بد بود چرا 11 از 13 تا رو بردم؟اگه بازیم اونقدر خوب بود پس چرا 7 تا پشت هم باختم؟و اینکه چرا هنوز بازی میکنم و از ماهها پیش ولت استیم شارژ کردم که تا 24 اومد رو هوا بخرم؟؟؟مرضی چیزی دارم؟خودآزارم؟من چیم؟من کیم؟:-?:D
حمید جان سلام
من چند بار اینجا اعلام کردم تقریبا از 3 - 4 ماه پیش التیمیت رو گذاشتم کنار بعد چند سال
قبل از اون به شدت معتاد DOTA2 بودم به طوری که شاید روزی 10 -11 ساعت بازی میکردم و بعضی روزا کلی پشت سر هم میباختم
و واقعا اونجا هم همین بود. رنک که به یه حدی میرسید 4 تا یار عقل کل مینداخت توی تیمت یا یارای تاکسیک مینداخت که صد درصد ببازی
من خدا رو شکر تونستم بعد مدت زیاد، به خودم غلبه کنم و اینجور بازیا رو کلا بذارم کنار
اکثر بازیایی که سیستم رنک به این صورت مثل فیفا و DOTA2 دارن همین قضیه توشون هست
میدونم تکراریه ولی واقعا بهت پیشنهاد میکنم تلاش کنی کنار بذاری بعد یک ماه میبینی چقدر اعصابت راحته و از بازی لذت میبری
من الا فیفا آنلاین هم بخوام بازی کنم یا با دوستان فرندلی میرم یا سیزن یا پرو کلاب
وااااااقعا هم لذت میبرم از بازی، ذهنم دیگه درگیر رنک و برد و باخت نیست زیاد. البته اینم بگم واقعا توی سیزن سطح حریفا خیلی پایین تره و بردن بازی واقعا آسونه

حمید جان سلام
من چند بار اینجا اعلام کردم تقریبا از 3 - 4 ماه پیش التیمیت رو گذاشتم کنار بعد چند سال
قبل از اون به شدت معتاد DOTA2 بودم به طوری که شاید روزی 10 -11 ساعت بازی میکردم و بعضی روزا کلی پشت سر هم میباختم
و واقعا اونجا هم همین بود. رنک که به یه حدی میرسید 4 تا یار عقل کل مینداخت توی تیمت یا یارای تاکسیک مینداخت که صد درصد ببازی
من خدا رو شکر تونستم بعد مدت زیاد، به خودم غلبه کنم و اینجور بازیا رو کلا بذارم کنار
اکثر بازیایی که سیستم رنک به این صورت مثل فیفا و DOTA2 دارن همین قضیه توشون هست
میدونم تکراریه ولی واقعا بهت پیشنهاد میکنم تلاش کنی کنار بذاری بعد یک ماه میبینی چقدر اعصابت راحته و از بازی لذت میبری
من الا فیفا آنلاین هم بخوام بازی کنم یا با دوستان فرندلی میرم یا سیزن یا پرو کلاب
وااااااقعا هم لذت میبرم از بازی، ذهنم دیگه درگیر رنک و برد و باخت نیست زیاد. البته اینم بگم واقعا توی سیزن سطح حریفا خیلی پایین تره و بردن بازی واقعا آسونه
واقعا راست میگی.باید بذارمش کنار،ولی مشکل اینه که نمیتونم ~X(...اعتیاد که فقط مواد و گل و سیگار نیست،فیفا هم هست :D

الان اینقدر🤏 هم لذت نمیبرم از بازی.فقط اعصاب خرابیه.

واقعا راست میگی.باید بذارمش کنار،ولی مشکل اینه که نمیتونم ~X(...اعتیاد که فقط مواد و گل و سیگار نیست،فیفا هم هست :D

راهش اینه:
همین الان فیفا رو بزن پاک کن به مدت یک هفته
یه ذره التیمیت از سرت افتاد دوباره نصبش کن و سعی کن وقتی بازی رو باز میکنی یکی از دوستات رو پیدا کنی باهاش فرندلی یا سیزن یا پروکلاب برید
اصلا بیا میتونیم باهم بریم به خدا لذت باهم بازی کردن توی هر مودی هزار برابر بیشتر از چیزای دیگه هستش
یوزر EA من هم : Sunrise9574
من شبا هستم اکثرا

از من میشنوی برو سمت گل و سیگار ولی دور فیفا رو خط بکش.حداقل اینه اونا آرامش میارن در کنار مضراتشون ولی فیفا روح و روان و کار و خواب و همه چیه آدمو بهم میریزونه.البته تو یه مورد آلتیمیت مجازه و اونم پول درآوردنه

الان فرض کن رنک یک هم شدی چند تا کارت خفن هم بهت میده و دوباره روز از نو بازم به اون ارامشی که میخوای نمیرسی. التیمیت فیفا مثل باتلاغه هر چی دست و پا بیشتر میزنی بیشتر غرق میشی .

تو همه ی مایی :دی
خود مایی :دی
خود منی :دی

الان فرض کن رنک یک هم شدی چند تا کارت خفن هم بهت میده و دوباره روز از نو بازم به اون ارامشی که میخوای نمیرسی. التیمیت فیفا مثل باتلاغه هر چی دست و پا بیشتر میزنی بیشتر غرق میشی .
مشکل من مستقیما ربطی به خود فیفا نداره.من شدیدا آدم رقابتی هستم.تو هر چیزی که فکر کنی...سر پیری رفتم دانشگاه بعد همون روز اول استاده گفت اومدی فقط مدرک بگیری؟از فرداش جور خر زدم که کارشناسی با معدل نزدیک 19 تموم کردم بعدم مدرک گذاشتم دم کوزه:D.
یا مثلا عصرها میرم میدوم،کافیه یکی ازم جلو بزنه با 110 کیلو وزن جوری مثل اسب میدوم که باورت نمیشه و باید حتما از طرف جلو بزنم :D دیگه فیفا با دوستان و آشنایان نزدیک که بماند.تا سرحد مرگ پیش میرم.

برای همین وقتی نمیتونم رنک بالاتر برم احساس میکنم ضعف از خودمه و میره رو اعصابم.وگرنه جایزه و کارت و ... اصلا برام مهم نیست:|

البته که این اخلاق خیلی گندی هست و 💩 زده به همه جنبه های زندگیم;))

تو همه ی مایی :D
خود مایی :D
خود منی :D
باز خوبه اینجا 4 نفر مثل خودم پیدا میشن وگرنه دیگه خیلی حس عجیب بودن میکردم :D

مشکل من مستقیما ربطی به خود فیفا نداره.من شدیدا آدم رقابتی هستم.تو هر چیزی که فکر کنی...سر پیری رفتم دانشگاه بعد همون روز اول استاده گفت اومدی فقط مدرک بگیری؟از فرداش جور خر زدم که کارشناسی با معدل نزدیک 19 تموم کردم بعدم مدرک گذاشتم دم کوزه:D.
یا مثلا عصرها میرم میدوم،کافیه یکی ازم جلو بزنه با 110 کیلو وزن جوری مثل اسب میدوم که باورت نمیشه و باید حتما از طرف جلو بزنم :D دیگه فیفا با دوستان و آشنایان نزدیک که بماند.تا سرحد مرگ پیش میرم.

برای همین وقتی نمیتونم رنک بالاتر برم احساس میکنم ضعف از خودمه و میره رو اعصابم.وگرنه جایزه و کارت و ... اصلا برام مهم نیست:|

البته که این اخلاق خیلی گندی هست و 💩 زده به همه جنبه های زندگیم;))

باز خوبه اینجا 4 نفر مثل خودم پیدا میشن وگرنه دیگه خیلی حس عجیب بودن میکردم :D
خب پسر خوب چرا به جای اینکه کل کل رو با التیمیت بکنی با بچه های همین بازی سنتر انجام نمیدی؟ حداقل اینجوری کمتر حرص میخوری .

خب پسر خوب چرا به جای اینکه کل کل رو با التیمیت بکنی با بچه های همین بازی سنتر انجام نمیدی؟ حداقل اینجوری کمتر حرص میخوری .
اتفاقا اگه با طرف آشنا باشم و ببازم 2 برابر حرص میخورم :D

ولی جدای از شوخی در مورد کمال گرایی خیلی تحقیق کردم و فهمیدم نه تنها باعث پیشرفت نمیشه بلکه باعث میشه تو زندگی خیلی جاها عقب بیافته آدم.چون یکی مثل من همیشه میگه یا باید تو این کار بهترین باشم یا اصلا انجامش نمیدم.کلا باید یه تراپی برم حتما :))

این دم آخری اگه کسی هنوز بازی میکنه،با آپدیت امروز جام جهانی زنان هم اضافه شد.
به همین مناسبت هم اون انیمیشن لودینگ که پایین صفحه میومد از نارنجی به سفید تبدیل شده :D

• Like
Reactions: BALALEHABASHI
این دم آخری اگه کسی هنوز بازی میکنه،با آپدیت امروز جام جهانی زنان هم اضافه شد.
به همین مناسبت هم اون انیمیشن لودینگ که پایین صفحه میومد از نارنجی به سفید تبدیل شده :D
دم اخری؟
حمید مگه نسخه بعدی آبان نیست؟ یعنی ملت از تیر تا آبان نمیزنن؟

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or