Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
نه این یه آی پی هست که باهاش پینگ میری که به طور متوسط معلوم بشه وضع اینترنتت چطوره.میخوام بدونم کلا اینترنتت مشکل داره یا صرفا فیفا برات مشکل داره(چیز پی ان رو قبلش خاموش کن)
دکمه Win+R رو بزن و تو پنجره ای که باز میشه بزن cmd و اینتر رو بزن بعد دوباره تو برنامه ای که باز میشه اینو بنویس:
ping 4.2.2.4 -t
بذار یه 20-30 تا پینگ بگیره و تو هر خط که میاره عدد جلوی time رو ببین چند میزنه.اون عدد پینگت هست با 4.2.2.4

نکته بعدی هم اینه که چیز پی ان پینگ رو شدید افزایش میشه و اصلا به درد بازی کردن نمیخوره(هر چند باز هم عدد 350-500 خیلی زیاده) و کسی با چیز پی ان بازی نمیکنه.
اگه با کنسول بازی میکنی سعی کن یکی از dns های رادار یا الکترو یا شکن استفاده کنی
اگه هم با کامپیوتر بازی میکنی که فقط برای بالا آورد ea app از چیز پی ان استفاده کن و وقتی که وارد بازی شدی قطعش کن چون فیفا رو اکثر اینترنتها بدون مشکل هست و فیلتر نیست
ممنون از کمکت.
بااین روشی که گفتی پینگم اومد بین 60 الی 130
قبل بازی 60 عه ولی داخل بازی 100-130 عه
کاملا روون
فقط دی ان اسو تغییر میدم بدون قند شکن
:-c

خب بالاخره رونالدینیو تموم شد کلا ۹۷ تا تک کوین موند برام. یک و هفصد خرجش کردم تقریبا نصف قیمت در اومد برام.
اینجور sbc ها خیلی بهتر از اونایی هست که شانسی هستن.تو الان رونالدینیو گیرت اومده ولی من پول 10 تا رونالدینیو رو دادم مثلا آیکان +90 یا توتس فلان و...آخرم هیچی گیرم نیومد :D

یه وقتایی فیفا23 قاطی میکنه تو پک ها چیزای خوبی میده حتی به ما ایرانیا.
دیشب sbc توتس +81 باز کردم یدونه شیپ شیفتر اپگرید 92 داد بهم toko emkabi عجب چیزیه . سرعت 97
فقطط یسوال دارم: من چندتا بازیکن conmebol دارم . اینا تو کدوم دسته بندی محسوب میشن؟ سیلور یا برنز؟ بعنوان چه کارتی قبولشون میکنه تو sbc ها؟

یه وقتایی فیفا23 قاطی میکنه تو پک ها چیزای خوبی میده حتی به ما ایرانیا.
دیشب sbc توتس +81 باز کردم یدونه شیپ شیفتر اپگرید 92 داد بهم toko emkabi عجب چیزیه . سرعت 97
فقطط یسوال دارم: من چندتا بازیکن conmebol دارم . اینا تو کدوم دسته بندی محسوب میشن؟ سیلور یا برنز؟ بعنوان چه کارتی قبولشون میکنه تو sbc ها؟
آمریکای جنوبی 2 نوع کارت داره.یکیش همینه که میگی که طرح مشکی و طلایی داره یکی هم sudamericana که طرح کارت آبی مشکی طور هست.حالا برنز و نقره گلدش ربطی به خود کارت نداره.به اون عدد اوورال بازیکن هست.از 54 تا63 میشه برنز از 64 تا 74 میشه نقره و از 75 به بالا هم کلا گلد حساب میشه.

حالا فرقی که دارن اون کارت مشکی طلایی ها conmebol همشون rare حساب میشن ولی sudamericana ها که کارت آبی هست همشون common حساب میشن.

• Like
Reactions: Masood1992sdt
سلام بچه ها . میدونید چرا فیفا ۲۳ توی کامپیوتر ( هم اولتیمیت هم کریر ... کلا خیلی وقتا ) کرش میکنه میپره بیرونن وسط بازی؟ ( سیستمم اوکیه)

سلام دوستان وقت بخیر...من با نت موبایل(ایرانسل) بازی میکنم الان دو سه هفتست نوسان پینگ شدید شده و بازی بسیار لگ داره چند ماهی بود که پینگ رفته بود بالا اما الان دیگه غیرقابل بازی شده (همیشه پینگ بین 80 تا90 بود )الان بالا 100 هست که حتی با نوسان تا 150 به بالا هم میره نت همراه اول و رایتل هم تست کردم اونا هم همینجورن کسی میتونه راهنمایی کنه و اینکه کسی مث من این مشکل براش پیش اومده؟

سلام بچه ها . میدونید چرا فیفا ۲۳ توی کامپیوتر ( هم اولتیمیت هم کریر ... کلا خیلی وقتا ) کرش میکنه میپره بیرونن وسط بازی؟ ( سیستمم اوکیه)
من رو pc بازی میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم ولی چیزهایی که مربوط به سخت افزار هست که میگی اوکی هست؟مثلا رو ssd بازی رو نصب کردی؟کارت گرافیک آپدیته؟و...
اگه اون موارد اوکی هست یه مورد هم یه جا نوشته بود تنظیمات setting رو پاک کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید.
سلام دوستان وقت بخیر...من با نت موبایل(ایرانسل) بازی میکنم الان دو سه هفتست نوسان پینگ شدید شده و بازی بسیار لگ داره چند ماهی بود که پینگ رفته بود بالا اما الان دیگه غیرقابل بازی شده (همیشه پینگ بین 80 تا90 بود )الان بالا 100 هست که حتی با نوسان تا 150 به بالا هم میره نت همراه اول و رایتل هم تست کردم اونا هم همینجورن کسی میتونه راهنمایی کنه و اینکه کسی مث من این مشکل براش پیش اومده؟
کلا نت موبایل فایده نداره.منم یه مدت مجبور بودم با ایرانسل بازی کنم،2-3 هفته عالی بود بعد یهو چند هفته پینگ بالای 130 با پکت لاس.کار خاصی هم نمیشه کرد.تنها کاری که اگه نکردی و شاید یکم کمک کنه اینه که اگه اینترنت رو با موبایل هات اسپات میکنی،به جاش گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کنی(البته اگه رو pc بازی میکنی)

من رو pc بازی میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم ولی چیزهایی که مربوط به سخت افزار هست که میگی اوکی هست؟مثلا رو ssd بازی رو نصب کردی؟کارت گرافیک آپدیته؟و...
اگه اون موارد اوکی هست یه مورد هم یه جا نوشته بود تنظیمات setting رو پاک کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید.

کلا نت موبایل فایده نداره.منم یه مدت مجبور بودم با ایرانسل بازی کنم،2-3 هفته عالی بود بعد یهو چند هفته پینگ بالای 130 با پکت لاس.کار خاصی هم نمیشه کرد.تنها کاری که اگه نکردی و شاید یکم کمک کنه اینه که اگه اینترنت رو با موبایل هات اسپات میکنی،به جاش گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کنی(البته اگه رو pc بازی میکنی)
ممنون بابت توضیحاتت داداش گلم مشکل اینه من خونه ای که هستم خط تلفن نداره و الا حتما از نت خط تلفن استفاده میکردم و فعلا مجبورم فقط از نت های این مدلی استفاده کنم من از فیفا 16 به اینور که انلاین میزنم با همین هات اسپات بدون مشکل همیشه بازی میکردم اما الان چند ماهه این مشکل بوجود اومده یه شرکت معروف هم برا نت رادیویی زنگ زدم اونم گفت که خونتون برا انتن دهی مناسب نیست سیم کارت شاتل موبایل هم گرفتم تست کنم (چون میشه هر سه اپراتور رو تست کرد باهاش ) اونم هر سه تا اپراتور(ایرانسل- همراه اول-رایتل)لگ میندازه جوری که حتی اخر شبا که همیشه سرور ها و نت ها بهترن مخصوصا برا فیفا زدن بازم فرقی نمیکنه و لگ شدید میندازه (جوری که پینگ در حین بازی همش زرد وقرمز میشه) مبین نت هم دارم اونم از همون اولی گرفتم لگ داشت الانم همینجوره یجورایی برا انلاین زدن فیفا به بن بست خوردم برا من که عاشق فیفا هستم و بدون انلاین زدنش انگار یچیزی کمه خیلی بده (من کنسول هستم) گفتم شاید مشکل از سرورها باشه بخاطر این کارتاو ایونت های مختلف شلوغ شده باشه که میبینم استریمرای ایرانی مشکلی ندارن واقعا هیچ راهی به ذهنم نمیرسه

من چند هفته هست adsl ندارم.با ایرانسل بازی میکنم.اونم چند وقته پینگ بین 100 تا 180 میره.از اونطرف ولی همراه اول پینگ میزنه 68-70 ولی تو بازی قشنگ 2 ثانیه دیلی داره.یعنی ایرانسل با اون پینگ 180 از همراه اول قابل بازیتر هست :| خب این چرا داره میزنه چینگ 70؟؟حتی تو بازی هم پینگ همین حدود 70 هست ولی یه پلیر سوئیچ نمیتونم بکنم از بس تاخیر داره.واقعا میخوام بدونم دلیل علمیش چیه آخه که پینگ رو 70 میزنه ولی انگار 270 هست؟

با ایرانسل هم از تو ویندوز پینگ با سرور دبی میگیرم حدود 70 هست ولی تو بازی انگار داره به سرور اروپا وصل میشه :-?

یعنی 🐶 💩 تو این زندگی
سلام داداش ادرس ip سرور دوبی رو میزاری بی زحمت

ممنون بابت توضیحاتت داداش گلم مشکل اینه من خونه ای که هستم خط تلفن نداره و الا حتما از نت خط تلفن استفاده میکردم و فعلا مجبورم فقط از نت های این مدلی استفاده کنم من از فیفا 16 به اینور که انلاین میزنم با همین هات اسپات بدون مشکل همیشه بازی میکردم اما الان چند ماهه این مشکل بوجود اومده یه شرکت معروف هم برا نت رادیویی زنگ زدم اونم گفت که خونتون برا انتن دهی مناسب نیست سیم کارت شاتل موبایل هم گرفتم تست کنم (چون میشه هر سه اپراتور رو تست کرد باهاش ) اونم هر سه تا اپراتور(ایرانسل- همراه اول-رایتل)لگ میندازه جوری که حتی اخر شبا که همیشه سرور ها و نت ها بهترن مخصوصا برا فیفا زدن بازم فرقی نمیکنه و لگ شدید میندازه (جوری که پینگ در حین بازی همش زرد وقرمز میشه) مبین نت هم دارم اونم از همون اولی گرفتم لگ داشت الانم همینجوره یجورایی برا انلاین زدن فیفا به بن بست خوردم برا من که عاشق فیفا هستم و بدون انلاین زدنش انگار یچیزی کمه خیلی بده (من کنسول هستم) گفتم شاید مشکل از سرورها باشه بخاطر این کارتاو ایونت های مختلف شلوغ شده باشه که میبینم استریمرای ایرانی مشکلی ندارن واقعا هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
آقا درکت میکنم.منم مدتها درگیر بودم که فقط بتونم بازی کنم.الان شاتل دارم که برای استاندارد ایران خوبه ولی باز هم ... :|
خونه تلفن نداره یعنی مشکلی هست یا نرفتید بخرید؟چون من چند ماه پیش رفتم خط دوم خریدم و مشکل خاصی هم نبود تو حدود 20 روز اومدن وصل کردن و حدود 200 تومنم خرجش شد.

ولی در حال حاضر شما چون هیچ راهی نداری به نظرم اون روشی که گفتم اول رو کامپیوتر تست کن.یه بار با هات اسپات وصل و یه فایل دانلود کن ببین سرعت چطوره و یه پینگ هم مثلا با 4.2.2.4 بگیر.بعد همین تست رو هم با usb انجام بده ببین فرق میکنه یا نه.اگه فرق کرد میشه یه راه پیدا کرد که مثلا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و کنسول رو به کامپیوتر.به قول معروف desperate time desperate measures :D
من خودم رو ایرانسل با هات اسپات سرعت دانلودم 6 مگ بود ولی با usb حدود 10-11 مگ میشه

این لیست سرورها هم تو نت دیدم ولی مطمئن نیستم درست باشه چون الان تست زدم دبی رو 200 پینگ میداد ولی من تو بازی زیر 70 هستم.ضمن اینکه چندتا سرور جدید هم اضافه شده مثلا منامه برای خاورمیانه
- Europe (Germany): 18.197.48.114 Hosted by Amazon
- Europe (Ireland): 52.18.194.209 Hosted by Amazon
- Europe (France) : 52.47.70.141 Hosted by Amazon
- Asia (Singapore): 52.220.199.97 Hosted by Amazon
- Asia (Hong-Kong): 43.239.136.227 Hosted by Amazon
- Asia (India-Mumbai): 13.233.50.52 Hosted by Amazon
- Asia (Japan) : 13.230.248.238 Hosted by Amazon
- Asia (Dubai): 185.179.203.80 Hosted by I3d
- Australia: 13.211.232.151 Hosted by Amazon
- USA (oregon) : 54.189.201.217 Hosted by Amazon
- USA (virginia) : 18.206.67.50 Hosted by Amazon
- South Africa : 185.179.200.226 Hosted by I3d
- Mexico: 169.57.76.171 Hosted by SoftLayer Technologies
- South America (Brazil): 52.67.114.134 Hosted by Amazon

• Like
Reactions: omiid72
الیت شدم ننه...الیتی قسمت همه ;))
بالاخره از ماتریکس خارج شدم:))
بازی آخر 4-1 جلو بودم که یهو شد 4-4...گفتم ماتریکس تو روحت:|ولی دقیقه 86 گل پنجم رو زدم و بالاخره الیت شدم :punk:

View attachment 299502
منم تازه الایت شدم هر چند الان 48 درصد پلیرا شدن :Dولی به جرات میگم من فقط همین دو هفته رو تو کل فیفا 23 نت داشتم بقیش یا نت نبود یا با پینگ صد به بالا بازی میکردم تو دو هفته با نت شاتل از دیویزن 5 اومدم بالا در کل هیچی از این فیفا نفهمیدم از اون اولشم با نت خراب شروع شد بعدشم فقط داشتم با فیفا ذهنمو از یه سری مسائل پرت میکردم تنها کار خوبی که کردم همون اولش جدی نگرفتم زیاد بازی و تیم انترید بستم کوینارو فروختم فک کنم یه سی تومنی درومد :D

منم تازه الایت شدم هر چند الان 48 درصد پلیرا شدن :Dولی به جرات میگم من فقط همین دو هفته رو تو کل فیفا 23 نت داشتم بقیش یا نت نبود یا با پینگ صد به بالا بازی میکردم تو دو هفته با نت شاتل از دیویزن 5 اومدم بالا در کل هیچی از این فیفا نفهمیدم از اون اولشم با نت خراب شروع شد بعدشم فقط داشتم با فیفا ذهنمو از یه سری مسائل پرت میکردم تنها کار خوبی که کردم همون اولش جدی نگرفتم زیاد بازی و تیم انترید بستم کوینارو فروختم فک کنم یه سی تومنی درومد :D
والا کار درست رو تو میکنی.پول 10تا فیفا رو درآوردی :D

امروز سیزن بازی میکردم
طرف مقابل ۵تا خورده بود داشت میباخت
اخرای بازی بود یهو بازی بسته شد
و رفتم دیدم هیچی ثبت نشده و خش وس خرم بازی رو تونسته ببنده
دیگه کلا با کاربر پی سی بازی نمیکنم و کراس پلی رو خاموش میکنم!

والا کار درست رو تو میکنی.پول 10تا فیفا رو درآوردی :D
این فیفا فقط واس پول دراوردن میرزه و با کسایی که لولشون بالاست میخوان تو fgs بازی کنن کوالیفای بشن به جز این دو مورد اشتباهه سمت بازی اومدن
اصن بازی سرگرم کننده نیست پول خوبیم میشه دراورد مشکلش اینه فقط پوله یه جا بدست نمیاد :D
الان جمع زدم دقیق 26400 دراوردم پول یه ps5 درومده ولی خورد خورد بوده واس همین به فنا دادم :Dایشالله fc 24 جدا میریزم کارت دیگه یه ps5 شاید تونستم بگیرم :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or