Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
آقا درکت میکنم.منم مدتها درگیر بودم که فقط بتونم بازی کنم.الان شاتل دارم که برای استاندارد ایران خوبه ولی باز هم ... :|
خونه تلفن نداره یعنی مشکلی هست یا نرفتید بخرید؟چون من چند ماه پیش رفتم خط دوم خریدم و مشکل خاصی هم نبود تو حدود 20 روز اومدن وصل کردن و حدود 200 تومنم خرجش شد.

ولی در حال حاضر شما چون هیچ راهی نداری به نظرم اون روشی که گفتم اول رو کامپیوتر تست کن.یه بار با هات اسپات وصل و یه فایل دانلود کن ببین سرعت چطوره و یه پینگ هم مثلا با 4.2.2.4 بگیر.بعد همین تست رو هم با usb انجام بده ببین فرق میکنه یا نه.اگه فرق کرد میشه یه راه پیدا کرد که مثلا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و کنسول رو به کامپیوتر.به قول معروف desperate time desperate measures :D
من خودم رو ایرانسل با هات اسپات سرعت دانلودم 6 مگ بود ولی با usb حدود 10-11 مگ میشه

این لیست سرورها هم تو نت دیدم ولی مطمئن نیستم درست باشه چون الان تست زدم دبی رو 200 پینگ میداد ولی من تو بازی زیر 70 هستم.ضمن اینکه چندتا سرور جدید هم اضافه شده مثلا منامه برای خاورمیانه
- Europe (Germany): 18.197.48.114 Hosted by Amazon
- Europe (Ireland): 52.18.194.209 Hosted by Amazon
- Europe (France) : 52.47.70.141 Hosted by Amazon
- Asia (Singapore): 52.220.199.97 Hosted by Amazon
- Asia (Hong-Kong): 43.239.136.227 Hosted by Amazon
- Asia (India-Mumbai): 13.233.50.52 Hosted by Amazon
- Asia (Japan) : 13.230.248.238 Hosted by Amazon
- Asia (Dubai): 185.179.203.80 Hosted by I3d
- Australia: 13.211.232.151 Hosted by Amazon
- USA (oregon) : 54.189.201.217 Hosted by Amazon
- USA (virginia) : 18.206.67.50 Hosted by Amazon
- South Africa : 185.179.200.226 Hosted by I3d
- Mexico: 169.57.76.171 Hosted by SoftLayer Technologies
- South America (Brazil): 52.67.114.134 Hosted by Amazon
ممنون بابت توضیحاتت اخه من خونه اجاره ای هستم وکلا خط تلفن نکشیدن....از اسیاتک هم اومدن دوتا مودم اوردن تست کردن با سیم کارت اسیاتک اونا هم دقیقا مث خودم لگ داشتن ..سرور اماراتی گذاشتی قبلا یادمه پینگ میگرفتم مث پینگ داخل بازی بود اما الان از 200 به بالاست فک کنم ما به سرور دیگه ای وصل میشیم اگه ادرس اون سرور رو گیر بیاریم خوبه لااقل با cmd راحت بدون اینکه وارد بازی بشیم میشه با نت های مختلف پینگ رو تست کرد..

• Like
Reactions: hamid_barca
سلام یسوال داشتم
لیست سواپ های اکتیو فیفا رو کسی میدونه از کجا باید گیر بیارم.؟ اگر راهنمایی کنین ممنون میشم مثلا لینک سایت خارجی بدین
الان فقط یدونه که اسمش fifae world cup هست رو اطلاع دارم ازش

منم تازه الایت شدم هر چند الان 48 درصد پلیرا شدن :Dولی به جرات میگم من فقط همین دو هفته رو تو کل فیفا 23 نت داشتم بقیش یا نت نبود یا با پینگ صد به بالا بازی میکردم تو دو هفته با نت شاتل از دیویزن 5 اومدم بالا در کل هیچی از این فیفا نفهمیدم از اون اولشم با نت خراب شروع شد بعدشم فقط داشتم با فیفا ذهنمو از یه سری مسائل پرت میکردم تنها کار خوبی که کردم همون اولش جدی نگرفتم زیاد بازی و تیم انترید بستم کوینارو فروختم فک کنم یه سی تومنی درومد :D
سلام آقا امید امروز با این تیم وارد بخش نخبگان شدم

Attachments

• FIFA 23_20230719105443.jpg
    FIFA 23_20230719105443.jpg
    691 KB · مشاهده: 23
  • FIFA 23_20230719105513.jpg
    FIFA 23_20230719105513.jpg
    1 MB · مشاهده: 28
سلام آقا امید امروز با این تیم وارد بخش نخبگان شدم
سلام خدایی تیمت خوب نیست خیلی معمولیه شاهکار کردی با این تیم الیت زدی
اون موسیالا تعویض دیقه یک جای کروسه؟ :Dاز این حرکت سمی یه مدت میزدم ولی احساس میکنم بازیکنه چون تعویضیه با کمیستری کمتر میاد تو بازی اون کارایی بازیکن ثابتو نداره

سلام خدایی تیمت خوب نیست خیلی معمولیه شاهکار کردی با این تیم الیت زدی
اون موسیالا تعویض دیقه یک جای کروسه؟ :Dاز این حرکت سمی یه مدت میزدم ولی احساس میکنم بازیکنه چون تعویضیه با کمیستری کمتر میاد تو بازی اون کارایی بازیکن ثابتو نداره
تشکر، آره همیشه اول نیمه دوم کروس میاد جای موسیالا بهتر کارت طلایه من دوست ندارم کارت بخرم هرچی از بسته دربیاد و اگر توانای داشته باشم بازیکنی با تیمم کمیستریش بخونه sbc میگریم

سلام یسوال داشتم
لیست سواپ های اکتیو فیفا رو کسی میدونه از کجا باید گیر بیارم.؟ اگر راهنمایی کنین ممنون میشم مثلا لینک سایت خارجی بدین
الان فقط یدونه که اسمش fifae world cup هست رو اطلاع دارم ازش
میتونی از سایت futbin استفاده کنی.البته اگه سواپی هم فعال باشه تو همون قسمت سواپ جایزه هاش فعاله
اون سواپ هم که گفتی خیلی فایده نداره.کلا اینا که باید استریم نگاه کنی تا توکن بهت بده معمولا کسی دنبالش نمیره و جایزه خاصی هم نداره

میتونی از سایت futbin استفاده کنی.البته اگه سواپی هم فعال باشه تو همون قسمت سواپ جایزه هاش فعاله
اون سواپ هم که گفتی خیلی فایده نداره.کلا اینا که باید استریم نگاه کنی تا توکن بهت بده معمولا کسی دنبالش نمیره و جایزه خاصی هم نداره
ممنون.
سایتای خارجی به روز نیستن.بهترین راهش همون فات بینه
البته اخراشه دیگه ارزش نداره به اونصورت. ایشالا fc24 رو از اولش سواپاشو بگیریم

• Like
ممنون.
سایتای خارجی به روز نیستن.بهترین راهش همون فات بینه
البته اخراشه دیگه ارزش نداره به اونصورت. ایشالا fc24 رو از اولش سواپاشو بگیریم
کلا تا وقتی futbin هست سراغ هیچی دیگه نرو :D
درست میگی الان دیگه بعیده سواپ خوبی بده.همون دیدار به 24 ;)

• Like
Reactions: Amir09 and omiid72
آقا این futbin چی هست؟ سواپ چیه؟ رفتم توو سایتش چیزی سر درنیوردم.. من تازه کارم یه توضیح بده لطفا :)
جامع ترین سایت برای التیمیت هست.هر بازیکنی که بیاد،اونجا کارتش میاد بعد مثلا میگه چه کمستری استایلی براش بهتره یا نقد و بررسیش میکنه.هر چی sbc بیاد میگه چطور با کمترین قیمت انجامش بدید که برای تازه کارها خوبه یا وقتی سواپی فعال باشه،راهنمایی مکینه که چطور توکن هاشو بگیرید و کلی چیز دیگه.
یه التیمت باز حتما باید futbin هم کناردستش باشه :D

جامع ترین سایت برای التیمیت هست.هر بازیکنی که بیاد،اونجا کارتش میاد بعد مثلا میگه چه کمستری استایلی براش بهتره یا نقد و بررسیش میکنه.هر چی sbc بیاد میگه چطور با کمترین قیمت انجامش بدید که برای تازه کارها خوبه یا وقتی سواپی فعال باشه،راهنمایی مکینه که چطور توکن هاشو بگیرید و کلی چیز دیگه.
یه التیمت باز حتما باید futbin هم کناردستش باشه :D
شما میگی واسه تازه کارها خوبه
ولی خب من نه میدونم سواپ چیه، یا این توکنها چیه که باید بگیریم، نه میدونم sbc چیه :D

شما میگی واسه تازه کارها خوبه
ولی خب من نه میدونم سواپ چیه، یا این توکنها چیه که باید بگیریم، نه میدونم sbc چیه :D
منم خودم یه روز اینا رو نمیدونستم.یادمه با هزار بدبختی محمد صلاح خریده بودم بعد نمیدونستم sbc چیه و خیلی راحت بازیکنم رو از دست دادم :D

شروع بکنی همه اینا رو یاد میگیری.سوالی هم داشتی بپرس;)

منم خودم یه روز اینا رو نمیدونستم.یادمه با هزار بدبختی محمد صلاح خریده بودم بعد نمیدونستم sbc چیه و خیلی راحت بازیکنم رو از دست دادم :D

دم شما گرم
فقط یه وبسایت ارزون واسه پیشخرید کردن فیفا24 سراغ داشتی دریغ نکن :|

• Like

یادمه فیفا16 بود فک کنم اولین سالی sbc اومد مث ماست کل تیمم رودادم رفت تیمی که یک ماه بود بسته بودمش(هازارد-الکسیس سانچزو...)بعد یادمه تاپیک فیفا 16 اومده بودم ...ناله بد وبیراه به ea یادش بخیر ما با فیفا زندگی میکنیم8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or