FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
رنگ چمن رو چجوری میشه عوض کرد؟
تلویزیون :))
من که اینکارو کردم
گرافیکو از عمد پایین اورده که نسخه نسل نهمی این نسخه اومد بگن واااااای عجب گرافیکی.تابلوعه اصن
حالا گندکاری گیم پلی یه طرف دیگه ش

من که اینکارو کردم
گرافیکو از عمد پایین اورده که نسخه نسل نهمی این نسخه اومد بگن واااااای عجب گرافیکی.تابلوعه اصن
با هر متر و معیاری حساب کنی غیر اخلاقیه ... چمن بازی قهوه ایه!

رنگ چمن رو چجوری میشه عوض کرد؟

توی آلتیمیت رو نمیدونم اما برای کیک آف تو همون منوی تنظیمات که میری استادیوم رو عوض کنی میتونی تا حدی کاستوم کنی که رنگ چمن و خط اطراف زمین هم جزوشون محسوب میشن
باقی قسمتا هم که شخم EA بوده کلا نمیشه

با هر متر و معیاری حساب کنی غیر اخلاقیه ... چمن بازی قهوه ایه!
اره داغون که هست حرفی توش نیست.درواقع از بدتر برداشتم بدش کردم.ینی قابل تحمل هم نشده.تو مرحله بد مونده
امروز بعد از چند دست بازی متوجه شدم فیزیک توپ دستکاری شده.حالا از چه طریقی یحتمل از طریق آپدیت درون بازی.قشنگ برام محسوس هستش.شوت ها هم تحت تاثیر این قضیه قرار گرفتن.نمیخوام بگم عالی شده ولی از مرحله فاجعه به مرحله بد رسیده.بازی هام دیگه پرگل نیست مثل 2-3 روز اول
خواهشا یکی نیاد بگه همونه و فلانه.اول دقیق تست کنین بعد نظر بدین ببینین اینطوره یا نه.درمورد مود کریر صحبت میکنم.fut بازی نمیکنم.شاید داستانش فرق بکنه.
با 2-3 تا از بچه های اینجا صحبت میکردم تایید کردن من جمله رفیقمون Horror
باز سایر دوستان تست بکنن بگن
بازم تاکید میکنم که نمیگم خوب شده.از فاجعه به بد رسیده

باورش سخته ولی انگار خیلی مشکلات کریر مود فیکس شده
همونطور که احسان عزیز @ehsas1 گفت وضعیت فیزیک توپ خیلی بهتر از قبل شده
سرعت بازی کم شده و پینگ پونگی بودنش تا حد زیادی از بین رفته بالاخره سر کله بازی های صفر صفر و یک صفر هم پیدا شدن
از همه مهمتر اون باگ مزخرف و رو مخ فیتنس بازیکنا از بین رفت حالا دیگه یه مشت افلیج نیستن و میتونن از پس دو سه بازی تو هفته بر بیان
خلاصه که بعید میدونستم به این زودی EA بتونه به این مشکلات رسیدگی کنه
این همه بدشو گفتیم خوبشم بگیم دمش گرم

آخرین ویرایش:
دوستانی که پروکلاب بازی میکنن حواسشون باشه پوزیشن کارت کسیکه any قراره بازی خالی نباشه. اگه خالی باشه یه باگ بدی میزنه که یکی از پلیرها رو جاشو عوض میکنه و ممکنه حتی دروازه بان بندازه!
تو فیفا 20 یه قسمت بود به نام my club . میرفتی داخل امار همه چیزو که داشتی در می اوردی و تو حل sbc هم خیلی بهتر بود و کمک می کرد

حذفش کردن ؟ اگه نه از کجا میشه بهش رسید ؟ واقعا یه چیزی خوب و کاربردیه چرا باید حذف شه ؟!! اسم اینو نمیشه تغییر گذاشت واقعا
transfer --> transfer list --> L3

• Like
Reactions: omiid72
اره داغون که هست حرفی توش نیست.درواقع از بدتر برداشتم بدش کردم.ینی قابل تحمل هم نشده.تو مرحله بد مونده
امروز بعد از چند دست بازی متوجه شدم فیزیک توپ دستکاری شده.حالا از چه طریقی یحتمل از طریق آپدیت درون بازی.قشنگ برام محسوس هستش.شوت ها هم تحت تاثیر این قضیه قرار گرفتن.نمیخوام بگم عالی شده ولی از مرحله فاجعه به مرحله بد رسیده.بازی هام دیگه پرگل نیست مثل 2-3 روز اول
خواهشا یکی نیاد بگه همونه و فلانه.اول دقیق تست کنین بعد نظر بدین ببینین اینطوره یا نه.درمورد مود کریر صحبت میکنم.fut بازی نمیکنم.شاید داستانش فرق بکنه.
با 2-3 تا از بچه های اینجا صحبت میکردم تایید کردن من جمله رفیقمون Horror
باز سایر دوستان تست بکنن بگن
بازم تاکید میکنم که نمیگم خوب شده.از فاجعه به بد رسیده
من و دوستام پریروز صحبت میکردیم بااین حرفم موافق بودکه هردوبازی بااپدیت هفتگی یا اسکواد اسلایدرای بازیرو دستکاری میکنن یا شایدم اسلایدرفقط نقش داره وپیجیده تر ازاین حرفهاس. توپیس هم من دوساله متوجه شدم بعدازاپدیت هفتگی یالایواپدیت برای پیس وبازی فیفا بازیروازاینروبه اونرومیکنن. تاحالا نگفته بودم گفتم میگن دیوونست فلانی .الان دیگه مطمعن شدم یکارایی توگیمپلی هردوبازی انجام میدن بااپدیت اسکواد

• Like
Reactions: ehsas1
امیدوارم دفاع بازی در همین حدی که هست باقی بمونه و یا بهتر باشه و با اپدیت نزنن داغونش کنن یا به اصطلاح نوب پسندش کنن. الان با اون چیزی که بلدم و دفاع جاکی و بلاک های به موقع میشه خوب دفاع کرد . با اضافه شدن سرور جدید (پینگ خیلی مهمه تو دفاع) یکم وضع بهتر از 20 شده . تکل های ایستاده خیلی خوب زده میشه . البته چندتا باگ از 20 مونده تو دفاع که عوامل دیگه مثل فیزیک توپ و ... توش تاثیر دارن که فعلا با وضع موجود میشه باهاش کنار اومد که امیدوارم خرابش نکنن

دوستان یه نکته در مورد دفاع که خودتونم حتما بلدین
دفاع راست و چپ حتما رو stay back while attacking باشند . پارسال به خاطر درست کار نکردن وینگ ها تو حمله مجبور بودم برای ایجاد موقعیت بیارمشون جلو ولی امسال با توجه به گیم پلی فعلی و برطرف شدن موانع بهترین تنظیم برای بک ها همینه تا ضد حمله نخورین .البته بازی خونی هم مهمه
بهترین سیستم به نظرم 442 هست
همچنین defensive style هر دو رو 4 باشه و حالت بالانس خیلی اوکی هست

من و دوستام پریروز صحبت میکردیم بااین حرفم موافق بودکه هردوبازی بااپدیت هفتگی یا اسکواد اسلایدرای بازیرو دستکاری میکنن یا شایدم اسلایدرفقط نقش داره وپیجیده تر ازاین حرفهاس. توپیس هم من دوساله متوجه شدم بعدازاپدیت هفتگی یالایواپدیت برای پیس وبازی فیفا بازیروازاینروبه اونرومیکنن. تاحالا نگفته بودم گفتم میگن دیوونست فلانی .الان دیگه مطمعن شدم یکارایی توگیمپلی هردوبازی انجام میدن بااپدیت اسکواد
سر این فیفا 21 برا من محرز شد که از طریق آپدیت داخلی بازیو دستکاری میکنن.اونقدری برامن محسوس و قابل توجه بود که به خودم شک کردم.برا همین با بچه ها درمیون گذاشتم تایید کردن که تغییر کرده
قبل این داستان وینگرها عجیب جولان میدادن و چپ و راست میشد حمله کرد ولی بعد این قضیه دیگه اون زهرش گرفته شده.کلا ملموسه که بازی تغییر کرده.
یه چیزی هم در مورد ea هست اونم اینه که بعد از هرکاری که میکنه نمیشه گفت خوب شده.از فاجعه به بد میرسه.مشخصه میتونه درستش بکنه ولی انگاری نمیخواد حالا بخاطر نوب ها یا نسل بعد یا هرچیز دیگه ای

من که اینکارو کردم
دقیقااا. همیشه کارش اینه این شرکت. کلی ایرادات ظاهری و باطنی رو اصلا دست نزدن ولی ۶۰ دلار دادن تو پاچمون.

• Like
Reactions: zerio and ehsas1
حس میکنم قضیه مثل اساسین یوبی هست.روز اول گفتن گرافیک فاجعه ولی همه الان راضین
فیفا هم روزای اول همه میگفتن فاجعه ولی یا آپدیتها کمی وضعیت بهتر شده،شایدم راست میگفتن و وقت کم آوردن که دمو ندادن.

تو استیم نسبتا راضین

یه موردی که رو مخه و نمی دونم چطوری باید برطرف شه اینه که من توپ مورد نظر خودمو انتخاب کردم اما تو بازی انلاین خارج از خونه توپ انتخابی حریف تو بازی اعمال میشه البته تو ریوالز من دیدم اینجوریه. ملتم مرض دارن توپایی ور میدارن که ادم چشاش در میاد تا توپ رو ببینه

یا این قضیه هندیکپ که به قوتش باقیه . من دو تا ریوالز بردم تو دیویژن پنج بازی سوم نیمه اول 4 بر یک طرفو بردم . تیم طرف ضعیف خود طرف بازیش فاجعه یکدفعه نیمه دوم کل تیم من فلج میشه و طرف بهم 5 تا میزنه . انگار عمدی تیم من ضعیف شده اگه کال اف بود میگفتم طرف چیت زده والا نمی دونم قضیه این چیه .
اخرشم رنج طرف رو می بینی از من ضعیف تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or