FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
توی FUT آنلاین و همین طور آنلاین معمولی چه طور میشه چمن بیصاحاب رو سبز تر کرد؟ تو بازی آفلاین به راحتی رنگ چمن رو سبز می کنم از تنظیمات و بازی بهتر میشه محیطش ولی تو آنلاین همون چمن کمرنگ و بی‌روح میاد. واقعا اگر نشه تو آنلاین رنگ چمن را عوض کرد با صدای بلند میگم به EA خیلی بیشعوری!!!!

• Like
Reactions: samadi741
تو فیفا 20 یه قسمت بود به نام my club . میرفتی داخل امار همه چیزو که داشتی در می اوردی و تو حل sbc هم خیلی بهتر بود و کمک می کرد

حذفش کردن ؟ اگه نه از کجا میشه بهش رسید ؟ واقعا یه چیزی خوب و کاربردیه چرا باید حذف شه ؟!! اسم اینو نمیشه تغییر گذاشت واقعا
منظورت همون قسمتیه که بازیکنارو به تفکیک ملیت و باشگاه میاورد؟
منم هرچی گشتم پیداش نکردم ولی تو اپ موبایل قسمت کلاب با استفاده از سرچش میتونی همچین کاریو بکنی

• Like
Reactions: zerio
منظورت همون قسمتیه که بازیکنارو به تفکیک ملیت و باشگاه میاورد؟
منم هرچی گشتم پیداش نکردم ولی تو اپ موبایل قسمت کلاب با استفاده از سرچش میتونی همچین کاریو بکنی
این قسمت رو میگم با وب اپ زیاد حال نمی کنم
------------------
اینکه میگن ea دو ماه مونده به بازی یکم نسخه ی قبل رو دستکاری می کنه و میده بیرون حقیقت داره واقعا مثلا در بخش التیمیت که این همه ازش درامد دارن تغییراتی که دادن خوب پیاده نشده مثل تغییرات مربوط به استادیوم . میگیم تغییرات مثبتی بوده ولی انگار یه ایده رو به صورت خام اوردن گذاشتن اونجا و اصلا روش کار نشده . همه تفکرات این بازی به صورت صفر و صدی هست یا باید باشه یا کلا نباشه . خوشحالی گل پارسال به اون شوری و امسال به این بی نمکی .

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۰-۱۰-۱۳-۱۲-۱۶-۱۲.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰-۱۰-۱۳-۱۲-۱۶-۱۲.jpg
    585.4 KB · مشاهده: 43
آخرین ویرایش:
این قسمت رو میگم با وب اپ زیاد حال نمی کنم
------------------
اینکه میگن ea دو ماه مونده به بازی یکم نسخه ی قبل رو دستکاری می کنه و میده بیرون حقیقت داره واقعا مثلا در بخش التیمیت که این همه ازش درامد دارن تغییراتی که دادن خوب پیاده نشده مثل تغییرات مربوط به استادیوم . میگیم تغییرات مثبتی بوده ولی انگار یه ایده رو به صورت خام اوردن گذاشتن اونجا و اصلا روش کار نشده . همه تفکرات این بازی به صورت صفر و صدی هست یا باید باشه یا کلا نباشه . خوشحالی گل پارسال به اون شوری و امسال به این بی نمکی .
برو تو ترنسفر لیست یا بخش اسکواد L3 بزن

• Like
Reactions: zerio
اکیدا توصیه میشه اگر کسی بازی رو تهیه نکرده دیگه دنبالش نره بابا رسما افتضاح ترین نسخه فیفا هست نظر قبلی رو پس میگرم رنگ چمن چرا اینجوری این چه بدبختی بخش آنلاین که دیگه به به اخه چه مرگته Ea چند روزه هر کاری میکنم کنار بیام باش نمیشه :-??

حس میکنم تیم خوبیه واسه شروع، نظرتون رو بگید ممنون میشم
به عنوان کسی که سه سال لیگ برتر بستم و الان لیگ فرانسه میگم لیگ انگلیس و بی خیال شو خیلی گرونن قیمتاشون کاذبن مخصوصا واس شروع
با همین بودجه میتونی تو ایتالیا یا المان یه تیم بهتر ببندی

اکیدا توصیه میشه اگر کسی بازی رو تهیه نکرده دیگه دنبالش نره بابا رسما افتضاح ترین نسخه فیفا هست نظر قبلی رو پس میگرم رنگ چمن چرا اینجوری این چه بدبختی بخش آنلاین که دیگه به به اخه چه مرگته Ea چند روزه هر کاری میکنم کنار بیام باش نمیشه :-??
بدترین نسخه فوتبالی تمام دوران.فکر میکردم فیفا 20 بدترین باشه ولی این دیگه زده رو دستش.
جالبه اگه امار سود سالانه فیفا از التیمیت تیم رو ببینی ، میبینی که با افزایش سودشون از این مد ، کیفیت گیم پلی هم ضعیف و ضعیف تر شد .اگر میشد ea میومد چندتا gun هم برای بازی طراحی میکرد وسط گیم پلی پلیرها بهم شلیک کنن بازی واقعا جذاب میشد.یه مد بتل رویال هم میزد تنگش .برای نسل بعد هم ea میره سراغ جذب 2d آرتیست ها که کارتهای جذاب برای پلیرها و این جینگولگ بازیها و بنر های پشت دروازه طراحی کنن.بیخود دلتون رو واسه نسل بعد صابون نزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or