FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
رفقا به نظرتون بازی ارزش داره بگیریمش یا صبر کنیم تخفیف بخوره؟ بعد از چندین سال اولین بار هستش فیفا رو هنوز نگرفتم!

این ویدئو جدید در رابطه با تغییر انجین PES ورژن موبایل

آخرین ویرایش:
رفقا به نظرتون بازی ارزش داره بگیریمش یا صبر کنیم تخفیف بخوره؟ بعد از چندین سال اولین بار هستش فیفا رو هنوز نگرفتم!

این ویدئو جدید در رابطه با تغییر انجین PES

اعصاب خفن میخواد، من که بریدم

من اعتیاد عجیبی به آلتیمیت دارم ولی هنوز نگرفتم بازی رو!!نمیدونم چیکار کنم برگردم کریر فیفا 20 رو بازی کنم یا 21 رو بگیرم و باز آلتیمیت!

قبلا میگفتین اگه سرورها لگ نداشت چنین میکردیم و چنان میشد ، ولی الان با سرور بدون لگ میخورید به اعراب گرامی که بیشتریا بازیشون فوق العاده قویه و جوری از اسکیل موو ها استفاده میکنن که گوز پیچ میشید حالا خرید بازیکنای گران قیمت بماند ، شرط میبندم این سری بیشترین باخت رو نسبت به فیفاهای قبلی دارید.

قبلا میگفتین اگه سرورها لگ نداشت چنین میکردیم و چنان میشد ، ولی الان با سرور بدون لگ میخورید به اعراب گرامی که بیشتریا بازیشون فوق العاده قویه و جوری از اسکیل موو ها استفاده میکنن که گوز پیچ میشید حالا خرید بازیکنای گران قیمت بماند ، شرط میبندم این سری بیشترین باخت رو نسبت به فیفاهای قبلی دارید.

همینه دقیقا....ایرانی جماعت یعنی ادعا....تو کل جامعه هم فراوان هست....تو اقتصاد...توی سیاست و ....
توی این فیفا باید اول درست دفاع کردن رو بلد باشی....گل رو میشه یه جوری زد ولی دفاع بلد نباشی رسما هیچ غلطی نمیتونی بکنی چون گل زدن آسون شده....

بازیو خریدین دوستان هنو گیر رنگ چمن هستین ناموسا...؟؟!! :eek::eek: این همه اعتراض کردیم سر باقی باگا و این چیزا به حرفمون گوش دادن که هی میگید رنگ چمن فلان بهمان... :-t بازی کنین بره بابا...تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که صبر کنیم شاید توی آپدیتای بعدی درست بشن این چیزایی که میگیم....

احسان خوب گفت با تلویزیون رنگ چمنو درست کنین و بازی کنین =)):Cheesygrin:

• Like
Reactions: ehsas1
من التیمیت بازی نمیکنم و فقط سیزن بازی میکنم، با هزار بدبختی به یه ترکیب درست حسابی تو دفاع میرسم، چند تا بازی همه چی اوکیه و خوب دفاع میکنم و میبرم، یهو ۱۰ تا بازی دفاع میشه سوراخ و همه بازیا رو میبازم :دی اینکه میگید دفاع کردن باید بلد باشی به مام یاد بدین که اینجوری نشیم. خیلی رو مخه.

من التیمیت بازی نمیکنم و فقط سیزن بازی میکنم، با هزار بدبختی به یه ترکیب درست حسابی تو دفاع میرسم، چند تا بازی همه چی اوکیه و خوب دفاع میکنم و میبرم، یهو ۱۰ تا بازی دفاع میشه سوراخ و همه بازیا رو میبازم :D اینکه میگید دفاع کردن باید بلد باشی به مام یاد بدین که اینجوری نشیم. خیلی رو مخه.

کلی ویدئو تو یوتیوب هست که دفاع کردن آموزش دادن...

در کل اول از همه با هافبکات دفاع کن بیشتر فضا های خالی و یا بازیکنایی که گزینه پاس هستن رو باید پوشش بدی... از دکمه جاکی همیشه استفاده کن و برا استند تکل از روبرو بزنی بیشتر جوابه تا بغل یا پشت سر....
تکل هم خیلی خوب شده...با تکل میزنی بازیکن حریفو نصف میکنی داور بت کارت زرد میده :Cheesygrin:=))

من اینو با تجربه خودم میگم از 19 به بعد دفاع دیگه از دست پلیر خارج شده اموزشم نیاز نداره ببینید .سیستم بخواد گل نخوری دسته رو ول کنی مدافع برنز توپو از مارادونا میگیره ولی اگر برعکس تصمیم بر این باشه گل بخوری بهرین مدافعا رو کنار هم بچینی با اخرین سیستم دفاعی با مهارت دفاعی بازم حریف با دو تا پاس ساده تک به تک میشه. اینایی هم که تو
یوتیوب اموزش میزارن اون صحنه هایی که دفاعا خوب عمل کردنو ادیت میکنن و اموزش میزارن روش ولی اون صحنه هایی که با همون روش هفت هشت گل میخورنو نشون نمیدن
برید رو حمله وسیستم تهاجمی کار کنید اگه چهار تا خوردید بتونید پنج تا بزنید

من اینو با تجربه خودم میگم از 19 به بعد دفاع دیگه از دست پلیر خارج شده اموزشم نیاز نداره ببینید .سیستم بخواد گل نخوری دسته رو ول کنی مدافع برنز توپو از مارادونا میگیره ولی اگر برعکس تصمیم بر این باشه گل بخوری بهرین مدافعا رو کنار هم بچینی با اخرین سیستم دفاعی با مهارت دفاعی بازم حریف با دو تا پاس ساده تک به تک میشه. اینایی هم که تو
یوتیوب اموزش میزارن اون صحنه هایی که دفاعا خوب عمل کردنو ادیت میکنن و اموزش میزارن روش ولی اون صحنه هایی که با همون روش هفت هشت گل میخورنو نشون نمیدن
برید رو حمله وسیستم تهاجمی کار کنید اگه چهار تا خوردید بتونید پنج تا بزنید
بعیده دفاعو با اپدیت های بعدی درستش کنن
چون طبق فرمایش حضرتعالی از 19 به اینور تقریبا دیگه دفاع کردن دست خودمون شده.تو 19 و 20 دوزش کمتر بود و الان بیشتر شده.بنظر من ea داره یواش یواش پلیرهارو به این نوع دفاع و بازی کردن عادت میده وگرنه دلیلی نداره تو هر فیفا اینو بیشترش کنه.
دیگه باید دفاع کردن جدیدو یاد بگیریم و با سیستم جدید خودمونو وفق بدیم
حالا چیز خوبیه یا بد شاید بعدا مشخص بشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or