FIFA 2009

توی manager mode نمیشه بعد چند سال تیمت رو عوض کنی؟؟؟
اگه میشه چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش چرا اکثر بازیا توی Be pro یا manager توی روز انجام میشه؟ نمیشه عوضش کرد؟

سلام دوست عزیز
اینکه تماشا کنی که داره از هوا برف میاد همچین چیزی نیستش .
فقط زمین برفی هست یعنی اینکه یه مقداری کنارهای زمین برف وجود داره همین.
و انتخاب آن با شما نیست ممکنه به زمین برفی بخورید ممکن هم نه.

توی manager mode نمیشه بعد چند سال تیمت رو عوض کنی؟؟؟
اگه میشه چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش چرا اکثر بازیا توی Be pro یا manager توی روز انجام میشه؟ نمیشه عوضش کرد؟

ميشه عوض كرد فك كنم اول هر فصل كه شروع ميشه ازت ميپرسه مي خواي با همين تيم ادامه بدي يا نه . در مورد سوال دوم هم تا حالا دقت نكردم :p

چرا اتفاقا برف هم از اسمون میاد پایین میتونین ببینید اگه وارد تورنومنت مود وبی ا پرو بشین اب و هوا وهمچنین روز وشب رندم هست ولی تو منیجر مود اینطور نیست واب وهوا ابدا تغییرنمیکنه البته مال من که اینجوریه بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

دوستان ببخشید سانتر تیز چطوری تو این بازی میکشن ؟ چون من اگه یه بار b رو بزنم که خیلی بلند میکشه و اکثرا هم میکشه رو به بیرون و اگر دو بار هم بزنم چندان جالب نمیکشه و معمولا یار حریف هد میزنه :-"

چرا اتفاقا برف هم از اسمون میاد پایین میتونین ببینید اگه وارد تورنومنت مود وبی ا پرو بشین اب و هوا وهمچنین روز وشب رندم هست ولی تو منیجر مود اینطور نیست واب وهوا ابدا تغییرنمیکنه البته مال من که اینجوریه بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
کسی جواب منو نمیده؟:((
کسی هست که این مشکل منو داشته باشه یانه؟:confused:

میخوام بدونم مشکل از بازیه یا از دی وی دی من؟

دوستان ببخشید سانتر تیز چطوری تو این بازی میکشن ؟ چون من اگه یه بار b رو بزنم که خیلی بلند میکشه و اکثرا هم میکشه رو به بیرون و اگر دو بار هم بزنم چندان جالب نمیکشه و معمولا یار حریف هد میزنه :-"
شما میتونی دوبار Bرو پشت سر هم بزنی تا سانتر تیز بکنی و اگه 3 بار پشت هم B رو بزنی سانتر زمینی میکنه ;)
کسی جواب منو نمیده؟:((
کسی هست که این مشکل منو داشته باشه یانه؟:confused:

میخوام بدونم مشکل از بازیه یا از دی وی دی من؟

بشکل رندم عوض میشه یا دستی؟:confused:
اگه بشکل رندم عوض میشه که مشکل از دیسک منه
معراج جان برا من تو منیجر مود روز و شب میشه که به صورت رندم انجام میشه ولی تغییر اب و هوا نداره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or