البته احمد جان اشاره کرد ولی کلا یک قانون هم هست که اگر خطر از دست دادن توپ وجود داشته باشه می تونه خطا بگیره.دوستان تاحالا شده رو بازيكنتون خطا كنن بعد توپ دست بازيكن شماس و داور آوانتاژ بده
ولي بعد از چند ثانيه خطا بگيره ؟؟؟!!!
من تاحالا اينجوري چندتا تك به تك رو از دست دادم ...
توپ اگر دست من باشه و من در موقعیت خوبی باشم نباید بگیره .البته احمد جان اشاره کرد ولی کلا یک قانون هم هست که اگر خطر از دست دادن توپ وجود داشته باشه می تونه خطا بگیره.

توپ اگر دست من باشه و من در موقعیت خوبی باشم نباید بگیره .
ولی اگر توپ وسط زمین که جلوی من 4 نفر هستن دستم یاشه و روی من خطا بشه . باید بگیره .
:laughing: کلا فیفا رو من زیاد قبول ندارم و این جور ایراد ها هم از بازی گرفتن باعث تعجب نیست .![]()
اما خوب این یکی از مشکلاتی بودش که با اپدیت جدید فیفا حل شده
fifa09 در مقایسه با تمام فوتبال های حاضر بی نظیر ساخته شده. امکانات مدیریتیش بی نظیر هستش...!
واقعا می توان مربیگری کرد.
آره خدايي ...
حالا من قبلي هارو با XboX360 بازي نكردم !!!
اونام مثل همين گرافيك بالايي داشتن ؟؟؟!!!

اینجا مکانی برای مقایسه این دو نیست ولی فیفا اگر یک نقطه قوت داشته باشه ، اون سرورهای قوی هستش.من منیجر فیفا رو خیلی قبول دارم حال هم میده ولی pes به واقعیت نزدیک تره ولی تک نفره فیفا خیلی حال میده .![]()
در خارج از کشور هم طرفداران فیفا خیلی زیاد تره ولی وقتی pes رو بازی میکنند عاشق بازی می شوند .اینجا مکانی برای مقایسه این دو نیست ولی فیفا اگر یک نقطه قوت داشته باشه ، اون سرورهای قوی هستش.
:cheesygri