FIFA 2009

دوستان تاحالا شده رو بازيكنتون خطا كنن بعد توپ دست بازيكن شماس و داور آوانتاژ بده
ولي بعد از چند ثانيه خطا بگيره ؟؟؟!!!
من تاحالا اينجوري چندتا تك به تك رو از دست دادم ...

سلام بر نوید عزیز.
چه عجب شما رو تو یه تاپیک غیر gow دیدیم . دی::
در مورد سوالت بگم عزیز اونکه بله خیلی پیش اومده .
اما خوب این یکی از مشکلاتی بودش که با اپدیت جدید فیفا حل شده (مطمئن نیستم اما گفته بودن یکی از مزیت های اپ جدید از بین بردن باگهای بازیست اگر این نقیصه رو جزو باگهای بازی حساب کنیم.)!!

دوستان تاحالا شده رو بازيكنتون خطا كنن بعد توپ دست بازيكن شماس و داور آوانتاژ بده
ولي بعد از چند ثانيه خطا بگيره ؟؟؟!!!
من تاحالا اينجوري چندتا تك به تك رو از دست دادم ...
البته احمد جان اشاره کرد ولی کلا یک قانون هم هست که اگر خطر از دست دادن توپ وجود داشته باشه می تونه خطا بگیره.

البته احمد جان اشاره کرد ولی کلا یک قانون هم هست که اگر خطر از دست دادن توپ وجود داشته باشه می تونه خطا بگیره.
توپ اگر دست من باشه و من در موقعیت خوبی باشم نباید بگیره .
ولی اگر توپ وسط زمین که جلوی من 4 نفر هستن دستم یاشه و روی من خطا بشه . باید بگیره .
:laughing: کلا فیفا رو من زیاد قبول ندارم و این جور ایراد ها هم از بازی گرفتن باعث تعجب نیست .;)

توپ اگر دست من باشه و من در موقعیت خوبی باشم نباید بگیره .
ولی اگر توپ وسط زمین که جلوی من 4 نفر هستن دستم یاشه و روی من خطا بشه . باید بگیره .
:laughing: کلا فیفا رو من زیاد قبول ندارم و این جور ایراد ها هم از بازی گرفتن باعث تعجب نیست .;)

اشتباه نكن اي نويد !!!
اين fifa09 حرف نداره بازيش !!!
همه چيش تكه ...
من تازه وارد دنياي fifa شدم ...
واقعا خيلي قشنگه ...

اما خوب این یکی از مشکلاتی بودش که با اپدیت جدید فیفا حل شده

كدوم Update احمد ؟؟؟ :confused:

fifa09 در مقایسه با تمام فوتبال های حاضر بی نظیر ساخته شده. امکانات مدیریتیش بی نظیر هستش...!

واقعا می توان مربیگری کرد.

آره خدايي ...
حالا من قبلي هارو با XboX360 بازي نكردم !!!
اونام مثل همين گرافيك بالايي داشتن ؟؟؟!!!

فيفا همه چيش خوبه الا داوريش . داوريش به نظر من رياد جالب كار نشده و يار حزيف مياد منون ميزنه انگار نه انگار كه خطاست داور از صحنه رد ميشه .

اینجا مکانی برای مقایسه این دو نیست ولی فیفا اگر یک نقطه قوت داشته باشه ، اون سرورهای قوی هستش.
در خارج از کشور هم طرفداران فیفا خیلی زیاد تره ولی وقتی pes رو بازی میکنند عاشق بازی می شوند .
حالا دیگه ولش کن مقایسه کردن رو ما با جفتش حال میکنیم .;):cheesygri

سلام ممنون از راهنمایی ahmad09
و اما بچه ها لطف کنید همتون بیایید بگید روی چه درجه ای بازی را بازی میکنید راست بگید حتس اگر amature بازی میکنید میخوام ببینیم سطح بازی مون چطوره متوسط گل هر بازی تون هم بگید

من اول با professional شروع كردم بعد اومدم World Class !!!
الانم افت كرديم . تو بحران به سر ميبريم !!!:biggrin1:
همش 1- 0 ميبرم !!! همه بازيكنا خستن !!!
بازيكنه توپم ندارم روي نيمكت !!!
ولي با اين شرايط داريم ميسازيم تا نيم فصل بازيكن بگيريم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or