وقتی تیمی به من حمله میکنه بازیکنانم به صورت دو نفره و ساپورت شده به کمک هم میروند. در موقع حمله بسیار پرد تعداد هستم و تیمی که از روش آفساید گیری در مقابل من استفاده کنه به احتمال زیاد بازی رو میبازه مثل آقا حسین البته بازم بستگی به حریف داره:biggrin1: دیگه چی می خوای بگم امیر جون:biggrin1:اب وهوای پویا تو فیفا لحاظ شده امسال واغلب ورزشگاههای معروف دنیا بجز سانتیاگو برنابئو لایسنس شدن البته تیمها ولیگهای زیادی لایسنس شدن تو بازی وهمچنین تعدای ورزشگاه طراحی شده که شبیه ورزشگاههای کشورهای مختلفه مثلا تو لیگ برتر که بازی میکنن استادیوم گودیسون پارک لایسنس نشده ولی ورزشگاههایی که شبیه ورزشگاههای انگلیسی هستن طراحی شده وتعدادشون نسبت به 08 واقعا بیشترشده این مسئله درمورد لیگ اسپانیا وایتالیا وفرانسه والمان هم صدق میکنه برای هرکشوربه سبک ورزشگاههای اون کشور ورزشگاه طراحی شدهسلام ایا تو فیفا اب و هوا بارانی برفی و زمین چمن های مختلف هست چون تو پرو این مسائل نیست وهمه چی یکنواخت اگه هست یه توضیحی بدین و چند نوع ورزشگاه وجود داره
معراج واقعا قشنگ روی ورزشگاه ها کار کرده بودند. خیلی جالب شده بود.اب وهوای پویا تو فیفا لحاظ شده امسال واغلب ورزشگاههای معروف دنیا بجز سانتیاگو برنابئو لایسنس شدن البته تیمها ولیگهای زیادی لایسنس شدن تو بازی وهمچنین تعدای ورزشگاه طراحی شده که شبیه ورزشگاههای کشورهای مختلفه مثلا تو لیگ برتر که بازی میکنن استادیوم گودیسون پارک لایسنس نشده ولی ورزشگاههایی که شبیه ورزشگاههای انگلیسی هستن طراحی شده وتعدادشون نسبت به 08 واقعا بیشترشده این مسئله درمورد لیگ اسپانیا وایتالیا وفرانسه والمان هم صدق میکنه برای هرکشوربه سبک ورزشگاههای اون کشور ورزشگاه طراحی شده