FIFA 2009

دوست عزيز متوجه نشدي من چي ميگم من اچيومنت گرفتم بزار واست توضيح بدم يه اچيومنت ميتونه 20 يا40 يا 5يا 10 يا هرمقدار باشه ولي بايد رند باشه مثل 5 ولي اين اچيومنت كه من باز كردم به جاي 20تا19 تا گيم اسكور داده متوجه شدي؟يعني الان كل گيم اسكورام هست 4444به جاي اينكه بشه :)4445

بله درسته یک اچیومنت 19 تایی داره...

لینک دانلود نسخه UC با قابلیت اجرا بر روی J در تاپیک زیر قرار گرفت :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=534124&posted=1#post534124

شرمنده تو پست قبلی اونقدر هیجان زده شدم نفهیدم چی گفتم حالا کجا باید سفارش بدم یا کجا اورده میشه یکی بگه؟
احمد جان میتونی از برو بچ فروشگاه مجازی بگیری دو روزه بدستت میرسه
این لینک تاپیک اقا مجتبی = http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17441&page=9

اینم برا مهدی جان = http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15194&page=58

هردو عزیز رو ورباتیم با کیفیت عالی میزنن:love:

دوست عزيز متوجه نشدي من چي ميگم من اچيومنت گرفتم بزار واست توضيح بدم يه اچيومنت ميتونه 20 يا40 يا 5يا 10 يا هرمقدار باشه ولي بايد رند باشه مثل 5 ولي اين اچيومنت كه من باز كردم به جاي 20تا19 تا گيم اسكور داده متوجه شدي؟يعني الان كل گيم اسكورام هست 4444به جاي اينكه بشه :)4445

ببخشید، من بد متوجه شدم، درسته این اچیومنت 19 امتیاز داره و در مقابل اچیومنت The Peterson هستش که 50 ساعت فیفا بازی کنید و 1 امتیاز بگیرید، اینطوری دوباره همه چیز رند میشه.

ببخشید، من بد متوجه شدم، درسته این اچیومنت 19 امتیاز داره و در مقابل اچیومنت The Peterson هستش که 50 ساعت فیفا بازی کنید و 1 امتیاز بگیرید، اینطوری دوباره همه چیز رند میشه.
hoom جان از کجا میشه فهمید چند ساعت فیفا بازی کردی ؟
یعنی کجا نوشته ؟

hoom جان از کجا میشه فهمید چند ساعت فیفا بازی کردی ؟
یعنی کجا نوشته ؟

راستش منم پیدا نکردم کجا نوشته، فقط دیگه بعد از چند روز بازی باز میشه. البته میتونین چند تا بازی رو بذارین روی 20 دقیقه وقت نیمه و بذارین خودش بازی کنه. طبق حساب من بعد از بازی 75ام باید باز بشه. البته فیفا توی اچیومنتهای مسخره داشتن معروفه، قبلی یکی داشت که صفر امتیاز میداد و فکر کنم باید به خودتون یه گل میزدید.

منظورم اینه اگر با بازیکنی بد بازیکنی لولش کم بشه
مثلا قبل بازی 80 هست بعد بازی 79 بشه
بعد مسی باید راست بازی کنه چپ پرفورمنسش کمتر نمیشه:confused:

این که فکر کنم تو 08 هم بود ...
چه بد بازی کنی چه پیر بشه افت میکنه :-"
از چپ به راست فکر نکنم کم بشه (توجه نکردم :confused:) ولی تغییر دادن پستش کمش میکنه

این که فکر کنم تو 08 هم بود ...
چه بد بازی کنی چه پیر بشه افت میکنه :-"
از چپ به راست فکر نکنم کم بشه (توجه نکردم :confused:) ولی تغییر دادن پستش کمش میکنه
نه دیگه اگر بد بازی میکردی با تجربه زیاد اضافه نمی شد اما اگر خوب بازی میکردی تجربه رو زیاد میبرد بالا
پیر هم بشی که کم میشه لولش
به هر حال ممنون

DC هم فیفا 09 رو آورد
من با اولین بازی که کردم از همون اول بازی تغییر های خیلی خوبی رو دیدم که واقعا زیاد بودن و ماشالله توی این 20 صفحه اینقدر صحبت کردن بچه ها اگه چیزی بگم دست کمی از اسپم نیست
.........
تنها چیزی که منو آزار میده آزاد بودن پاس هستش که بازی رو یکم سخت کرده اینه که وقتی به کسی پاس بدی و بعدش یک جهتی رو بگیری اون یارو هم به اونطرفی که جهت رو داده میره و منتظر توپ نمیمونه منظورم اینه که آروم آروم یک طرف میره (البته توی واقعیتش هم همینه ولی موقعیت های بازی رو خراب میکنه)
و اینکه داورش هم یکم سختگیر تر شده
..........
ولی در کل 09 فوتبالیه که تمام چیزهای یک بازیه فوتبال توش شبیه سازی شده و خیلی خوشحالم که دارم این بازی رو انجام میدم چون بیشتر خواسته های آدم توی این بازی هستش

اینکه پاس دادن تغییر کرده واقعا هیجان انگیزه به طبیعی تر شدنش کمک میکنه بازی تو یه کلام بینظره ومن 9.2بهش میدم از10 واقعا تغییرات زیادی دربازی ایجاد شده وبازی واقعا گیمپلی متفاوتی داره بنظرمن با این گیمپلی دیگه نمیشه به فیفا ایراد گرفت البته گرافیک بازی هم پیشرفتهای زیادی داشته که تحسین برانگیزه
البته من2تا ایراد دارم به09
1_سانتیاگوبرنابئو لایسنس نشده دوباره وحس وحال بازی رئال روالقا نمیکنه
2_شماره بعضی تیمها مثل چلسی کوچیکه

درکل ازش راضیم حرف نداره(بالاخره مواد من هم رسید):biggrin1:

دوستان امروز که من داشتم نگاهی به تنظیمات بازی میکردم مثل سابق نگاهم به Game Speed افتاد که وقتی گذاشتم روی حالت Fast و یکم با دریبل های بازی عادت کردم و تونستم اونا رو عملی کنم یک Simulation بینظیر از یک بازی فوتبال حس کردم !! یک امتحانی تو حالت Fast بکنید مطمئن باشید کسانی که یکم از سرعت بازی گله میکنند حرفشونو پس میگیرند و بازی در این زمینه هیچ ایرادی نداره .
من هنوز یکم از نحوه سانترهای بازی ( فقط در حالت ارسال از جناحین و کرنرها) گله دارم . اگه میشد یکم سانترها رو تند وتیزتر فرستاد دیگه هیچ حرفی توش نبود !:-"

آخرین ویرایش:
من هنوز یکم از نحوه سانترهای بازی ( فقط در حالت ارسال از جناحین و کرنرها) گله دارم . اگه میشد یکم سانترها رو تند وتیزتر فرستاد دیگه هیچ حرفی توش نبود !:-" ( کاش میشد مثل PES با زدن 2 بار کلید سانتر سانتر تند و تیز و با زدن 3 بار سانتر زمینی فرستاد )
البته در فیفا09 هم در کرنر یا سانتر از جناحین اگر 3-4 بار کلید سانتر رو بزنید زمینی می فرسته...;)

البته در فیفا09 هم در کرنر یا سانتر از جناحین اگر 3-4 بار کلید سانتر رو بزنید زمینی می فرسته...;)

آره دوست عزیز حق با شماست. من کلا اشتباه فکر میکردم حتی تو نسخه شماره 08 رو هم که الان بررسی کردم امکان فرستادن سانتر بصورت زمینی تر وجود داره ! ( البته با تشکر از احمدرضا که تو لایو به من این نکته رو که تا الان نمیدونستم گفت) مرسی
اسم خودمونو به حساب گذاشتیم فیفا فن !! :-":biggrin1:

رضا لا مصب انقدر بازی زیاد شده پولی نمونده برام برم Fifa بگیرم Fable--Dead space--farcry همه اینا دخلو خالی کرده ولی در کثر ثانیه میگیرم و خودم تو لایو سوراخت میکنم :cheesygri.
Just FC Barcelona

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or