FIFA 2009

به به میبیم که تمام رفقا دست به فیفا شدن ایول.
فقط ما هستیم که هنوز داریم سماق میمکیم .
نیما هم که عشق اچیومنت جمع کردنه ایول داداش حالا بگو بینم این اچیومنتها به چه درد میخورن؟
راستی رفقا منظور از پاسهای کنترل شده چیه؟

راستی یه اچیومنت جالب بهم داد فکر کنم سکرت بود :cool:
4 بازی کارت نگرفتم 40 تا گیم اسکور بهم داد ! :eek:
مثلا eaاومده بگه ما هم از جوانمردی بویی بردیم که براش اچیومنت میزارن!!
ولی بازم اچیو منتای جذابی داره مثل اون 19تایی که میگیری و بعد از چندین ساعت بازی
1 اچیو منت میگیری تا رند بشه:cheesygri
رضا لا مصب انقدر بازی زیاد شده پولی نمونده برام برم Fifa بگیرم Fable--Dead space--farcry همه اینا دخلو خالی کرده ولی در کثر ثانیه میگیرم و خودم تو لایو سوراخت میکنم :cheesygri.
Just FC Barcelona
برو ....چی میگی... وایسا یکماه صبر کن ابر قدرت فیفا انلاین بشه
میخوام وجود تیمی به اسم بارسلونا رو ببرم زیر سوال:cheesygri

برو بچ یک چیزی گفتم جدی نگیرید:cheesygri]

عجب چیزیه این FIFA 09 ! من بعد از FIFA 2000 دیگه طرف FIFA نرفتم ولی این محشره !! اون قسمت 10 VS 10 که بی نظیره ! مخصوصآ اون تیکه که لیست پستهای هر تیم رو میاره و همه هجوم میارن که پستهای خوب رو وردارن !! :biggrin1:
منم که فوتبال بازی نمیکنم زیاد , رفته بودم دفاع همین طور برای خودم میگشتم و گل میخوردیم :biggrin1: بعد دیدم الآن ترورم میکنن خودم اومدم بیرون. دست بعد رفتم حمله و عالی بازی کردم و چند تا خطا هم ازشون گرفتم ولی یه لحظه لگ دار (!) شدم و وقتی تکل زدم , 2 ثانیه بعدش تکل زد و اخراج شدم lol
بیا میگم این فیفا دلرباس خدایش داداشم که فن بوی خفن و مخوف pesبود کشید سمت فیفا
الان داره لحظه شماری میکنه برای لایو.

پ.ن:بابا تو چه فوتبالیستی هستی
تو بازی اول فقط تو کار گل خوردن بودی
تو بازی دوم هم تیم رو به فنا دادی:biggrin1:خدایش تو کار هنر هستی

آخرین ویرایش:
عجب چیزیه این FIFA 09 ! من بعد از FIFA 2000 دیگه طرف FIFA نرفتم ولی این محشره !! اون قسمت 10 VS 10 که بی نظیره ! مخصوصآ اون تیکه که لیست پستهای هر تیم رو میاره و همه هجوم میارن که پستهای خوب رو وردارن !! :دی
منم که فوتبال بازی نمیکنم زیاد , رفته بودم دفاع همین طور برای خودم میگشتم و گل میخوردیم :دی بعد دیدم الآن ترورم میکنن خودم اومدم بیرون. دست بعد رفتم حمله و عالی بازی کردم و چند تا خطا هم ازشون گرفتم ولی یه لحظه لگ دار (!) شدم و وقتی تکل زدم , 2 ثانیه بعدش تکل روی طرف اجرا شد و اخراج شدم lol

آخرین ویرایش:
اقا عجب چیزیه این سختی legendry کل بازیکنا رو هم بکشی تو دفاع بازم میبازی !!!( البته خودم رو گفتم اساعه ادب به اساتید نشه )
با ورد کلس زیاد ادم تو دردسر نمی افته . ولی این یکی ادم رو اش و لاش میکنه :cheesygri
راستی این اچیو سکرت هم چیزای جالبی هست !!
بچه کسی دیگه هم اچیو سکرت انلاک کرده ؟
البته اون دفعه طرز استفادش رو تو یه تاپیکی خوندم ولی الان یادم نمیاد برا چی استفاده میشه !!!

سلام بچه ها
واقعا این فیفا گل کاشته
این قسمت اولش هست که میخوای بری تو بازی یه توضیحی میده
منظورش چیه؟
اینکه ترانسفر ها و قدرتهارو میتونیم اپدیت کنیم؟
چندوقت به چندوقت؟
چطوری؟

هروقت بری لایو اپ دیت میشه بافرم واقعی بازیکنها که محشره این سیستم
پ.ن:اقا سیستم اب وهوای متغیر داره بازی یانه؟من تو دموش دیدم داشت هم برف بود هم بارون:eek:تا حالا کسی بارون رویت کرده؟
فکرکنم نداره برای همین هم 9نگرفت از گیم اسپات اگه نداشته باشه که جای دستمریزاد داره باری سازنده این الکترونیک ارتز هم فقط به پول فکرمیکنه این بارون تو یورو بود خیلی هم عالی بود چراتوفیفا نیست؟

پ.ن:اقا سیستم اب وهوای متغیر داره بازی یانه؟من تو دموش دیدم داشت هم برف بود هم بارون:eek:تا حالا کسی بارون رویت کرده؟
هوای بارونی و برفی فقط تو قسمت be a pro وجود داره ...

آخرین ویرایش:
بازی یک ایراد بزرگ داره.اونم اینکه مهاجمهای نوک حریف مثل فشفشه میدون.البته من با کامپیوتر بازی میکنم اینجوریه ولی 2نفریشو نمیدونم.چندتا باگم داره.اوانتاج گیریشم افتضاحه.

بازی یک ایراد بزرگ داره.اونم اینکه مهاجمهای نوک حریف مثل فشفشه میدون.البته من با کامپیوتر بازی میکنم اینجوریه ولی 2نفریشو نمیدونم.چندتا باگم داره.اوانتاج گیریشم افتضاحه.
باگ که زیاد داره یکیش همینه که اشاره کرد ی یکیش گیج زدن بازیکن ها سر توپها بلند پشت دفاس .البته من نسخه PS3 بازی میکنم;)

به نظر من که خیلی عالی شده من دیروز pes بازی کردم بازیکناش اصلا طبیعی نمیدون مثل این میمونه که زدن رو دور تند گرافیکش هم اصلا خوب نیست کلا باری pes هیچ تغییری نکرده اما فیفا همه چیزش بهتر شده ادم وقتی بازی میکنه حس بازی فوتبال واقعی را تجربه میکنه

هروقت بری لایو اپ دیت میشه بافرم واقعی بازیکنها که محشره این سیستم
فکرکنم نداره برای همین هم 9نگرفت از گیم اسپات اگه نداشته باشه که جای دستمریزاد داره باری سازنده این الکترونیک ارتز هم فقط به پول فکرمیکنه این بارون تو یورو بود خیلی هم عالی بود چراتوفیفا نیست؟

باید با خوده بازی بریم؟
یا کلا هروقت بریم لایو اپدیت میشه؟

این بازیکن های FIFA 09 چرا اینطوری میدون؟! , برای FIFA 08 که خوب بود چرا زدن عوضش کردن؟

تابلو هست که میخواستن دل PES باز ها رو هم بدست بیارن , برداشتن گیم پلی رو یکم غیر واقعی تر کردن از اون طرف فیزیک و ضربات رو پیشرفت دادن.

ولی در کل جالبه:دی

به نظر من که خیلی عالی شده من دیروز pes بازی کردم بازیکناش اصلا طبیعی نمیدون مثل این میمونه که زدن رو دور تند گرافیکش هم اصلا خوب نیست کلا باری pes هیچ تغییری نکرده اما فیفا همه چیزش بهتر شده ادم وقتی بازی میکنه حس بازی فوتبال واقعی را تجربه میکنه
حالا که نکات منفیشو گفتم نکات مثبتشم میگم;)
گرافیک بازی غیر قابل توصیفه:eek:فقط باید تو اولدترافورد بازی کنی تا بفهمی:eek:
انیمیشنها که بینظیره.معلوم نیست چقدر برای انیمیشنسازیش وقت گذاشتن.حرکات فوق العاده طبیعی شده.شوت زدن خیلی واقعی شده.فیزیکم که دیگه چیزی نگم بهتره چون انگار فیزیکه کاملا واقعی در بازی هست.
میتونم بگم بجز اون مشکلاتی که قبلن گفتم هیچ مشکلی نداره و فقط به این فکر میکنم ادم چه جوری بعد از یه دست بازی کردنه فیفا حتی بتونه به پرو نگاه کنه:(
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or