باید با خوده بازی بریم؟
یا کلا هروقت بریم لایو اپدیت میشه؟
اون طوری که من اطلاعات دارم خودش بطور اتوماتیک هر باری که انلاین بشین آپدیت میشه و آپدیت نیز هفته ای فکر کنم هستش مثلا اگه تیم رئال که من دوسش دارم این هفته بسیار خوب بازی کرده باشه قدرتها و تواناییهای بازیکناش برای اون هفته بطور اتوماتیک بالا میره .باید با خوده بازی بریم؟
یا کلا هروقت بریم لایو اپدیت میشه؟
من الان اپدیت کردم کف کردم مارک همسیک بازیکن تیم ناپولی اورالش شده 87اون طوری که من اطلاعات دارم خودش بطور اتوماتیک هر باری که انلاین بشین آپدیت میشه و آپدیت نیز هفته ای فکر کنم هستش مثلا اگه تیم رئال که من دوسش دارم این هفته بسیار خوب بازی کرده باشه قدرتها و تواناییهای بازیکناش برای اون هفته بطور اتوماتیک بالا میره .
یا مثلا این هفته خوب بازی نکرده در لیگ برا اون هفته قدرت بازیکنها پایین میادش.
واقعا جالبه من که کف کردم با این طرح بینظیرشون.

یعنی چی تو قسمت منیجر مود اب وهوا متغیرنیست؟نه برادر تو قسمت فرندلی هم برفی داره چون من دیدم ( هم برفی هم بارونی )
نمیدونم چجوری برفی شد فکرکنم شیوش رندم باشه برا انتخاب اب وهوا
عجبا خوب مورد اصلیش برا ترنسفر ها هست!راستی میگم با اپدیت دیگه چه قدرتها و کارهای تغییر میکنه ؟
سلامیعنی چی تو قسمت منیجر مود اب وهوا متغیرنیست؟عجبا
این نامردا چرااینقدر اولترافورد روقشنگ دراوردن ادو هوس میکنه منچستری بشه زبونم لال:biggrin1:
اون طوری که من اطلاعات دارم خودش بطور اتوماتیک هر باری که انلاین بشین آپدیت میشه و آپدیت نیز هفته ای فکر کنم هستش مثلا اگه تیم رئال که من دوسش دارم این هفته بسیار خوب بازی کرده باشه قدرتها و تواناییهای بازیکناش برای اون هفته بطور اتوماتیک بالا میره .
یا مثلا این هفته خوب بازی نکرده در لیگ برا اون هفته قدرت بازیکنها پایین میادش.
واقعا جالبه من که کف کردم با این طرح بینظیرشون.
یعنی چی تو قسمت منیجر مود اب وهوا متغیرنیست؟عجبا
این نامردا چرااینقدر اولترافورد روقشنگ دراوردن ادو هوس میکنه منچستری بشه زبونم لال:biggrin1:

باید برن بمیرن با این سیاستشون کی گفته رندمه؟یا تو روزه یاتو شبه بعضی ازاستادیوم ها هم اورکست میشن یعنی ابری بنابراین رندومی درکارنیست ودستی که واقعا مضحکه خوب تو فوتبال بعضی وقتها شبه بعضی وقتهاروز ضمنا بارون هم مدام میاد خصوصا تو اروپا تو زمستون من با ارسنال یه فصل کامل رو رفتم کل لیگ همیشه بهار بود اینها البته سیاستهای این شرکت مسخره هست که جای بازیساز باید تشتک ساز میشد مسخرش رو دراوردن نگه میداره این افکت برف وبارونش روتو بازی بعدی که احتمالا ورلد کاپ باشه استفاده میکنه مثل یورو08 که بارون رو به زیبایی هرچه تمام ترتوش دراورده بودن اینهمه صبرکردم ریلیز بشه اینم ازجزییاتش فیفا گرافیک وگیمپلی روچسبیده پرو جزییات رو هیچ کدوم کامل نیستن
منظورم تغيير دادن CONDITION در بخش SETING قبل بازي دوستانه ميباشد)