FIFA 2009

باید با خوده بازی بریم؟
یا کلا هروقت بریم لایو اپدیت میشه؟
اون طوری که من اطلاعات دارم خودش بطور اتوماتیک هر باری که انلاین بشین آپدیت میشه و آپدیت نیز هفته ای فکر کنم هستش مثلا اگه تیم رئال که من دوسش دارم این هفته بسیار خوب بازی کرده باشه قدرتها و تواناییهای بازیکناش برای اون هفته بطور اتوماتیک بالا میره .
یا مثلا این هفته خوب بازی نکرده در لیگ برا اون هفته قدرت بازیکنها پایین میادش.
واقعا جالبه من که کف کردم با این طرح بینظیرشون.

اون طوری که من اطلاعات دارم خودش بطور اتوماتیک هر باری که انلاین بشین آپدیت میشه و آپدیت نیز هفته ای فکر کنم هستش مثلا اگه تیم رئال که من دوسش دارم این هفته بسیار خوب بازی کرده باشه قدرتها و تواناییهای بازیکناش برای اون هفته بطور اتوماتیک بالا میره .
من الان اپدیت کردم کف کردم مارک همسیک بازیکن تیم ناپولی اورالش شده 87:eek:

من الان اپدیت کردم کف کردم مارک همسیک بازیکن تیم ناپولی اورالش شده 87:eek:

واقعا؟؟؟
یعنی اینقدر تاثیر داره بابا ایولشون عجب کار توپی کردن اینا خییلی خوشم اومد.
راستی میگم با اپدیت دیگه چه قدرتها و کارهای تغییر میکنه ؟

تا 2 ساعت دیگه فیفا09 هم به دست ما میرسه خدا رو شکر.
واقعا ضد حاله این نسخه جی اگه همه بازیهای اینقدر دیر برا ما بیاد فاتحه بهتره بریم عوض کنیم ریجن رو.
راستی یه سوالی داشتم نمیشه که ریجن دستگات بشه فری که همه نوع بازی رو بخوره؟

نه برادر تو قسمت فرندلی هم برفی داره چون من دیدم ( هم برفی هم بارونی );)
نمیدونم چجوری برفی شد فکرکنم شیوش رندم باشه برا انتخاب اب وهوا
یعنی چی تو قسمت منیجر مود اب وهوا متغیرنیست؟:mad:عجبا
این نامردا چرااینقدر اولترافورد روقشنگ دراوردن ادو هوس میکنه منچستری بشه زبونم لال:biggrin1:

راستی میگم با اپدیت دیگه چه قدرتها و کارهای تغییر میکنه ؟
خوب مورد اصلیش برا ترنسفر ها هست!
آپدیتشم حدودا 2-3 دقیقه طول میکشه!(با سرعت 256 من که اینطور بود)
ولی انصافا کل مودهاش یه طرف مود online team play یه طرف دیگه!
انصافا وقتی گل میزنی ملت از خوشحالی جیغ میزنن حس میکنی دل ملتی رو شاد کردی:laughing:

من یه چند تا نکته رو خواستم بگم گفتم شاید جالب باشه :
واسه کرنر ها بهتره rb و جهت بالا و کات دلخواه رو بزنید (با rb و شوت تو بازی میتونید بغل پا هم شوت
بزنید که خیلی کار آمده)
واسه ظربه آزاد ها هم تو فواصل نزدیک : LB . جهت بالا شوت تا نصفه پر بشه
واسه فواصل دور تر از RB و کات استفاده کنید
تو تک به تک ها چیپ بزنید خیلی خوب طراحی شدن ! من از پشت محوطه جریمه هم چیپ گل زدم !!!!
ولی باید شوت رو کم بگیرید وگرنه میره هوا ...
دفعه بعدی یه لیست از خوشحالی های مختلف بازی که کشف کردم میذارم

این نامردا چرااینقدر اولترافورد روقشنگ دراوردن ادو هوس میکنه منچستری بشه زبونم لال:biggrin1:
سلام
تو قسمت Manager Mode آب و هوا Random هستش (باید هم اینجور باشه)
همونطور که خودتون هم میدونید آب و هوا بستگی به فصل ها داره که در طول یک سالی که تیمی رو هدایت میکنید هر چه قدر که به زمستون نزدیک تر بشین چمنهای زمینها خشک و خشکتر میشه و کاملا زرد میشه و آب و هوا بیشتر بارونی و ابری هستش و اگر دقت کرده باشید بازیهایی که در طول سال در زمستان انجام میشه به علت سرما از نفسها و دهان بازیکنها بخار میاد و بازیکنها آستین بلند میپوشند)
که کاملا واقع گرا کار شده (البته در PES هم همینطوره)

جدا ! واقعا جالبه طرح خوبی رو پیاده کردند:smile:
مخصوصا اینکه همه تیمهای ملی و باشگاه ها و استادیوم ها و کاپهای مختلف رو لیسانس کردن و به اضافه بخش Manager Mode گسترده و رویاییش واقعا فوق العاده شده .

البته اگر هم در حالت دوستانه خودتون شرايط رو عوض كنيد همون حالت تو منيجر مود هم اعمال ميشه;)

راستي تو سايت www.fifasoccerblog.com صحبتهايي مبني بر كار كردن تيم سازنده فيفا بر روي يك پچ اصلاحي شده است:idea:

نه دوست من مثل اینکه بازی نکردی شما اینو این شرکت بیشخصیت الکترونیک ارتز بیشتراز اینم ازش انتظارنمیره:mad:باید برن بمیرن با این سیاستشون کی گفته رندمه؟یا تو روزه یاتو شبه بعضی ازاستادیوم ها هم اورکست میشن یعنی ابری بنابراین رندومی درکارنیست ودستی که واقعا مضحکه خوب تو فوتبال بعضی وقتها شبه بعضی وقتهاروز ضمنا بارون هم مدام میاد خصوصا تو اروپا تو زمستون من با ارسنال یه فصل کامل رو رفتم کل لیگ همیشه بهار بود اینها البته سیاستهای این شرکت مسخره هست که جای بازیساز باید تشتک ساز میشد مسخرش رو دراوردن نگه میداره این افکت برف وبارونش روتو بازی بعدی که احتمالا ورلد کاپ باشه استفاده میکنه مثل یورو08 که بارون رو به زیبایی هرچه تمام ترتوش دراورده بودن اینهمه صبرکردم ریلیز بشه اینم ازجزییاتش فیفا گرافیک وگیمپلی روچسبیده پرو جزییات رو هیچ کدوم کامل نیستن
پ.ن:اونطورکه من از متن متوجه شدم یه سری مسابقات انلاین قراره تو اروپاراه بندازن صحبتی ازپچ اصلاحی نبود
پ.ن2:راستی یه قسمتی تو منو بود به عنوان محتواهای دانلودشده کسانی که به لایو دسترسی دارن چیزی دیدن دراین زمینه؟
ویرایش : بارون اومد بالاخره ولی فقط شب؟یعنی روز بارون نداره؟بازم برای من راضی کننده نیست این باید رندم باشه وباتوجه به ماهی که توش هستیم هوا تغییرکنه ازنظربرنامه نویسی اصلا کارسختی نیست این نسخه که ماداریم یا ناقصه یا این شرکت الکترونیک تشتک دوباره تکخال روکرده برامون واقعا متاسفم

آخرین ویرایش:
بارون هم مدام میاد خصوصا تو اروپا تو زمستون من با ارسنال یه فصل کامل رو رفتم کل لیگ همیشه بهار بود
خب این حرفت یه کم نامهفومه :smile:
آخه تو عنوانهای قبلی راندم بودند دیگه فکر نمیکنم اینجور که شما میگی قضیه حاد باشه

خدایی قبول دارم هیچ کدوم از این دو تا فوتبال کامل نیستند

سلام:
خوب بلاخره بعد از یک سال انتظار فیفا به دست ما هم رسید و بکوب 4 ساعت بازی کردم (بیشتر بازی میکردم ها اما ترسیدم ایکس باکسم بترکه )
خوب اینم توضیحات من درباره بازی:
نقاط مثبت:
اول اینو بگم که واقعا نقاط مثبتش زیاده و نمیشه به این راحتی گفت اما این به نظر من بهترین نکاتش هست.
1:آپدیت در لایو به نظرم من برترین نکته این سری میباشد
2:شوت های بغل پا و کنترل شده بینظیره همان چیزی که همه انتظارش را داشتند.
3:بازی تاکتیکی چشم نوازه شما در بازی برای اولین بار از حرکت بازیکنهای که توپ ندارند هم لذت میبرید .
4:جابجای سریع بازیکنها و بوجود امدن فضای مناسب شگفت انگیزه.
5:شوتها واقعا خوب شدن و سخت مثل واقعیت.
6:گزارشگر اسپانیای عالیه من که کف کردم.
7:نورپردازی نمیدونم دربارش چی بگم فقط یه کلام اخرشه.
8:ورزشگاها و تماشاگرا هم خییلی خوب طراحی شدن.
9:گیم پلی روان و بسیار خوب این سری فیفا
10:و اخری هم که خییلی جالبه Custom Tactic هستش که به نظر من فوق العادست خیییلی جالبه اقا خییلی .
این قسمت کوچکی از نکات مثبت این سری بود اگه بشتر کشف کردم میگم.
همانطور که توی هر بازی مشکلاتی داره این بازی هم جدا نیستش و به نظر من این مشکلات رو داره:
1:بازیکنها یه جورایی کشیده هستن استیلشون خوبه اما یه کم دراز هستن نمیدونم چطوری بگم بگیرید دیگه.
2:نبود قسمتی که بشه اب و هوا رو تغییر داد .
3:گاه گاه حرکت ناشیانه سر بازیکنها مثلا جلوی دراوزه بجای اینکه توپ و دروازه رو نگاه کنه عقبش رو نگه میکنه.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اما واقعا این سری گل کاشته خییلی قشنگ شده.
از دوستان میخوام تکنیکهای جدید که تو این سری هستش رو بذارن یاد بگیریم مثل برگردون و قیچی زدن رو.

PRINC OF PERSIA جان سلام---بابا چرا ميرني ;)

من نفهميدم كه بالا خره من اشتباه ميكنم يا شما ؟

من ميگم كه در تمام مود ها هواش راندومه غير از منيجر مود !

براي اينكه هم درمنيجر مود حالت هاي مختلف بشه خودت بايد درست كني

مثلا بري يه بازي دوستانه بذاري و به عنوان مثال هوا را بگذاريد روي باروني شب و بعد اگر رفتيد تو منيجر مد هوا همش باروني شب خواهد بود:balloon:(منظورم تغيير دادن CONDITION در بخش SETING قبل بازي دوستانه ميباشد)

در مورد پچ هم من اين مطلبو ميگما !!!

FIFA 09 PATCH NEWS

Obviously many of you in PAL regions have FIFA 09 now, and I'm sure you'll agree it's pretty much the best FIFA ever; but unfortunately as most of you will have noticed, a fair few bugs and glitches managed to sneak their way through into the final version. Rest assured that we at FSB have sent a bug list off to EA and along with the community feedback on the OFFICIAL EA FORUMS, the FIFA 09 development team are now beavering away on a patch and via the forums released this SHORT STATEMENT:

"I just wanted to confirm that:
1 - we are still working on fixes for a patch
2 - the list is not final yet, anything you see currently posted is fake
3 - we'll know more in the coming week or so"

:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or