FIFA 2009

اقا 1 سوال
چون من داخل گیم نت بازیشو میکنم 1 کم گیر دارم:

آنالوگ راست مل تکنیکه درست:حالا هروقت من میزنم سر پا میزنه نمیدونم په شکلی میشه 1 تکنیک ناب زد

بعدش اگه کسی حوصله داره خداییش تمام فوت و فن هاشو بگه ممنون میشم
از توپ گیری تا گل زدن ها

ممنون دوستان

شما باید وقتی که اون آنالوگ راست رو میزنی LT رو هم نگه داری و بعد آنالوگ رو بزنی
مثلا:
lt+2بار عقب یکبار جلو(پله)
LT+نیم داریه بالا راست نیم دایره بالا چپ(این پا اون پا کردن توپ)

سلام دوستان
من واسه فیفا یک pdf تکمیلی پیدا کردم البته رسمی نیست اما تقریبا تمام جنبه های بازی رو از حرکات دروازه بان تا تاکتیک ها و سیستم های بازی رو شامل میشه . البته اگر کسی عکس یا pdf از دفترچه اصلی بازی رو هم بزاره خیلی عالی هست

توضیح اینکه این دفترچه انگلیسی است یه خورده هم حجمش زیاده (16 mb) ولی به زبان ساده و با عکس توضیح داده (بسیار کامل هست اما به خوبی دفترچه اصلی با عکس از دکمه و غیره نیست )
امیدوارم به کارتون بیاد
ولی نرید یاد بگیرید سر خودم در بیارید:cheesygri

منبع :
http://www.operationsports.com

آخرین ویرایش:
بچه ها در مورد حرکات نمایشی بعد از گل آموزشی نیست؟!!!! یک چندتا حرکت حرفه ای می خوام...:دی

اگر نگی بازم دارم تریپ زبان بر میدارم لیستش این پایین هست
تو خودت همین جوری حرفه ای هستی این کارارو می خواهی واسه چی ؟
تضعیف روحیه حریف و حرکات غیر ورزشی نچ نچ نچ ....
(همچنان چاکریم امیر خان)

Basic Moves

Y Button - Two Arms Raised
X Button - Look At Me
B Button - One Arm Raised
A Button - Low Aeroplane

Advanced Moves 1

Right Stick 360 clockwise degree rotation from down/up - Windmill
Click Right Stick - High Aeroplane
Right Stick Down Up (Move and Hold) - Blow Kisses
Right Stick Up Down (Move and Hold) - Kiss and Point
Right Stock Right (Move and Hold) SHHHHHH!

Advanced Moves 2

Right Stick Down (Move and Hold) - Arms Low
Right Stick Up (Move and Hold) - Hold Face
Right Stight Right Left (Move and Hold) Fist Pump
Right Stick Left Right (Move and Hold) Come on! (To Crowd)

Finishing Moves

LB + B Button - Standing Arm Sweep
LB + X Button - One Knee Fist Pump
LB + A Button - Kneel Point to Heavens
LB + Y Button - Arms Out to Crowd

Advanced Moves 1

RB + Clockwise Right Stick Rotation From Down/Up x 2 then A to land - Acrobatics 1
RB + Anti Clockwise Right Stick From Down/Up x 2 then A to land - Acrobatics 2
RB + Right Stick Down Up Down - Acrobatics 3
RB + Click Right Stick - Knee Slide
LB + RB - Cancel Celebration

Advanced Moves 2

LB + Right Stick Down Up (Move and Hold) - Chest Slide
LB + Right Stick Half Turn from Left to Right x 2 - Triple Fist Pump
LB + Right Stick Up Down (Move and Hold) - Bow
LB Right Stick Clockwise Rotation from Down/Up - Forward roll and fist pump.
LB + Click Right Stick - Jump Punch

Advanced Moves 3

LT + Right Stick Clockwise Rotation From Down/Up - Cartwheel
LT + Click Right Stick - Robot
LT + Tap RB - Dance
LT + Right Stick Down Up Down - Finger Point

Advanced Moves 4

LT + Right Stick Up Up Up - Pump Up Crowd
LT + Right Stick Down Up (Hold and Move) - Fall to knees and hold face
LT + Right Stick Up and Click Right Stick - Fall to knees and beg

Advanced Moves 5

LB + Right Stick Up + Click Right Stick - Fall To Knees
LB + Right Stick Left (Move and hold) - Come On! (To crowd)
LB + Right Stick Right (Move and Hold) - Forward roll to sit
LT + Right Stick Half Rotation from down to up then Right Stick Up (Move and Hold) - I can't hear you!
LT + Right Stick Down (Move and Hold) - Fall to one knee

آخرین ویرایش:
باید اعتراف کنم که این بازی بهترین بازی فوتبال تو این نسل هست
الان داشتم بازی میکردم همین که ورزشگاه Del Allpei رو نشون داد تو کف موندم
وافعا از لحاظ گرافیک و فیزیک عالی کار شده و از این نظر PES هیچ حرفی برای گفتن نداره ( البته امسال )
ولی من زیاد با گیم پلی این بازی حال نمی کنم واسه همینم هیچ وفت از این بازی خوشم نیمده و نمیاد
در کل به همه طرفدارنش تبریک میگم

باید اعتراف کنم که این بازی بهترین بازی فوتبال تو این نسل هست
الان داشتم بازی میکردم همین که ورزشگاه Del Allpei رو نشون داد تو کف موندم
وافعا از لحاظ گرافیک و فیزیک عالی کار شده و از این نظر PES هیچ حرفی برای گفتن نداره ( البته امسال )
ولی من زیاد با گیم پلی این بازی حال نمی کنم واسه همینم هیچ وفت از این بازی خوشم نیمده و نمیاد
در کل به همه طرفدارنش تبریک میگم
منم تا بازی کردم
تفاوت را احساس کردم:دی

واقعا عالی شدس
عالی بودا ولی بهتر شده

فقط کنترل انالوگا سختس:دی

بچه ها در مورد حرکات نمایشی بعد از گل آموزشی نیست؟!!!! یک چندتا حرکت حرفه ای می خوام...:biggrin1:

وسط بازی استارت رو بزن ، برو Controls و بعد Celebrations ...

سلام:
دوستان عزیز میگم کسی میدونی چطوری میشه تو منیجر مود شماره بازیکنها رو عوض کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

از توی منوی Manager Mode ، توی قسمت Office هست ... الان دقیق یادم نیست کجاس

از آقایون یکی لطف کنه و نحوه زدن انواع شوت را توضیح بده
شوتهایی مثل شوت چیپ و یا مثلا شوت خرکی :biggrin1: و هر نوع شوت دیگه که میشه زد
ممنون

خدمت دوستمون که خواسته بودن انواع شوت رو:
شوت محکم یا خرکی:باید اول سرعت خوبی داشته باشی مثلا اینکه کمی سرعت داشته باشی و در حالت ثابت نمیشه شوت خرکی زد وقتی که سرعت داشتی و دیدی فاصله و جهتت به سمت دروازه هستش باید کلید B یا شوت را بزنی البته اگه زیاد پر کنی خییلی بد میشه به نظر من فقط یه اشاره کافیه.(من گلهای قشنگی اینطوری زدم البته از فواصل بیش از 30 یارد خیلی سخته.

2:شوتهای چیپ:در این گونه شوتها شما باید کلید LB را گرفته و سپس شوت بزنید و میزان آن هم به فاصله شما به دروازه و دروازه بان بستگی داره مثلا اگه دروازه بان خیلی به شما نزدیکه یه ضربه کافیه یعنی نگه نداره و فقط دکمه رو سریع بزن همین.

3:شوتهای بغل پا(که عشق منه):باید کلید RB رو نگه داری بعدش هم شوت .
کلا این نوع شوتها خیلی پر کاربرد هستش و واقعا هم به درد میخوره من اونقدر گلهای قشنگ زدم که نگو .
البته باید زاویه و جهتتون به سمت دروازه مناسب باشه و میزان پر کردن و نگه داشتن دکمه شوت هم مناسب باشه بعدش هم یه گل بغل پا و کات دار زیبا رو شاهد خواهید بود.

4:شوتهای محکم در ضربه ازاد ها:در هنگام زدن ضربات ازاد کلید LB (با همونی که چیپ میزنید) رو نگه دارید و دکمه شوت رو بزنید در این ضربات باید که از نصف بار شوت بیشتر پر کنید تا شوتتون از دیوار دفاعی رد بشه و اگه رد بشه خیلی خطریه.

اینها فعلا یادم میاد اگه چیزی دیگه ای هم هست دوستان بگن ما هم استفاده کنیم.

احمد ترکوندیا !!!:biggrin1:
تمام سوراخ سمبه هاشو در اوردی ؟ :biggrin1:
بابا بزار اون بدبخت استراحت کنه !! میره قاطی باقالیا !! ببین من کی گفتم:biggrin1:

خدمت دوستمون که خواسته بودن انواع شوت رو:
شوت محکم یا خرکی:باید اول سرعت خوبی داشته باشی مثلا اینکه کمی سرعت داشته باشی و در حالت ثابت نمیشه شوت خرکی زد وقتی که سرعت داشتی و دیدی فاصله و جهتت به سمت دروازه هستش باید کلید B یا شوت را بزنی البته اگه زیاد پر کنی خییلی بد میشه به نظر من فقط یه اشاره کافیه.(من گلهای قشنگی اینطوری زدم البته از فواصل بیش از 30 یارد خیلی سخته.

2:شوتهای چیپ:در این گونه شوتها شما باید کلید LB را گرفته و سپس شوت بزنید و میزان آن هم به فاصله شما به دروازه و دروازه بان بستگی داره مثلا اگه دروازه بان خیلی به شما نزدیکه یه ضربه کافیه یعنی نگه نداره و فقط دکمه رو سریع بزن همین.

3:شوتهای بغل پا(که عشق منه):باید کلید RB رو نگه داری بعدش هم شوت .
کلا این نوع شوتها خیلی پر کاربرد هستش و واقعا هم به درد میخوره من اونقدر گلهای قشنگ زدم که نگو .
البته باید زاویه و جهتتون به سمت دروازه مناسب باشه و میزان پر کردن و نگه داشتن دکمه شوت هم مناسب باشه بعدش هم یه گل بغل پا و کات دار زیبا رو شاهد خواهید بود.

4:شوتهای محکم در ضربه ازاد ها:در هنگام زدن ضربات ازاد کلید LB (با همونی که چیپ میزنید) رو نگه دارید و دکمه شوت رو بزنید در این ضربات باید که از نصف بار شوت بیشتر پر کنید تا شوتتون از دیوار دفاعی رد بشه و اگه رد بشه خیلی خطریه.

اینها فعلا یادم میاد اگه چیزی دیگه ای هم هست دوستان بگن ما هم استفاده کنیم.
ممنون احمد جان

سلام:
خواهش میکنم دوستان وظیفه است.
در مورد حرکت پله خدمت دوستان عرض کنم که والا راستیتش منظور از پله رو نفهمیدم اما حرکتی که خیلی از دوستان مشکل دارن که همون بلند کردن توپ که از پشت سر هستش که میندازه جلوی خودش.
این حرکت چندان حرکت سختی نیستش که بازیکنهای خیلی تکنیکی مث رونالدو و رونالدینهو فقط بتونن انجام بدن خیلی از بازیکنها میتونن انجام بدن.
باید که شما کلید LT رو نگه دارید و با انالوگ راستی که با اون دریبل میزنن یکی به سمت عقب و پشت سر و دو تا به سمت جلو بزنید.(توجه کنید که هر طرفی که بازیکنتون صورتش هست یه حرکت به سمت پشتش و دو حرکت به سمت جلو رو بزنید.)

این هم چند دریبل زیبا :
1:حرکت های که راموس در فوتبال زیاد میره و رونالدو هم:
LT+ دو بار انالوگ رو به سمت پشت بازیکن بزنید.(نمیدونم چطوری بگم مثلا اگه بازیکنتون صورتش به سمت دروازه حریف هست دوبار انالوگ دریبل رو به سمت دروازه خودتون بزنید یا مثلا اگه که صورت بازیکنتون به سمت پرچم کرنر هست شما دو بار انالوگ رو به سمت مخالف پرچم بزنید.)

2:یه حرکت خیلی ملس و خوف:
نمیدونم با عکس بهتر میشه نشون داد تا بنویسم اما شاید تونستم منظور رو برسونم
برای این دریبل شما انالوگ رو که سریع به سمت پایین کشیدید یه ربع دایره به سمت چپ و یه نیم دایره به سمت راست در جهت خلاف که اومدین بزنید .
اگه که خوب نگفتم شرمنده اگه عکس و فیلم داشتم میزارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or