FIFA 2009

ببینم تو منیجر مد وقتی بازیکن میخریم ، میتونیم شماره پیراهنش رو عوض کنیم ؟؟؟ من هر چی گشتم چنین گزینه ای پیدا نکردم . :confused: :-"

دقیقا منم همین مشکل رو دارم تو منیجر مود اصلا نمیدونم چطوری شمارهاشونو عوض کنم.
اگه از دوستان کسی میدونی لطفا بگه ما از این سردرگمی در بیایم.
ممنون
راستی یه نکته :
دیشب داشتم بازی میکردم .
با رونالدو یه حرکت رفتم که دوم نداره یعنی خییلی سعی کردم که تکرارش کنم اصلا و ابدا نشد که نشد.
ایشالا ای دی اس ال بگیرم تو یوتیوب اپ میکنم ببینید.
خییییییییلی قشنگه لامصب.
خود حرکت اینطوری بود که من تا نزدیکای پرچم کرنر رو سرعت گرفتم .
از اونجا یه بازیکن رو دور زدم و به سمت دروازه اومدم و یه بازیکن جلوم بودش.
بعد من انالوگ سمت راست رو یه بار به سمت راست دادم که توپ رو با کف پا به سمت راست کشید.
بعد من یه نیم دایره به سمت زدم البته این دو حرکت رو خیلی سریع رفتم که اصلا وای.
یه چیز خدای شد که نگو و نپرس.
توپ رو کشید به سمت راست و بعد با پای چپ از پشت پای راست توپ رو به سمت چپ انداخت .
یعنی اونقدر این حرکتها و هماهنگ انجام داد که داشتم کف میکردم .
کلا انگار رونالدو در کل این حرکات داشت میرقصید خیلی تمیس بود.

2 سوال :
1- تو بازی دوستانه چجوری میشه هوا رو بارونی یا برفی کرد ؟
2-زبان گزارشگر رو چجوری میشه تغییر داد (مثلا اسپانیایی گزارشگری کنه ) ؟
ممنون

2 سوال :
1- تو بازی دوستانه چجوری میشه هوا رو بارونی یا برفی کرد ؟
2-زبان گزارشگر رو چجوری میشه تغییر داد (مثلا اسپانیایی گزارشگری کنه ) ؟
ممنون
1-هوای برفی بارونی شانسیه باید قبل از شروع بازی قسمت اب و هوا رو بزاری رو overcast شاید هوا برفی شد.
2-برای تغییر زبان گزارشگر باید بری قسمت my fifa 09 بعد settings بعد advanced بعد قسمت audio و commentary language رو بزن (ولی زبان اسپانیایی نداره).

زبان اسپانیایی داره منتها نوشته مکزیکو(اسپانیش)همون اسپانیایی هست که خیلی هم باحاله:love:
این گزینه(تغییرشماره بازیکنها) تو ادیت پلیر هست متاسفانه تو منجر مود نیست گزینش درحالیکه تو08 بود:eek:

زبان اسپانیایی داره منتها نوشته مکزیکو(اسپانیش)همون اسپانیایی هست که خیلی هم باحاله:love:
این گزینه(تغییرشماره بازیکنها) تو ادیت پلیر هست متاسفانه تو منجر مود نیست گزینش درحالیکه تو08 بود:eek:

:evil::evil::evil: واقعا نمیشه از این مورد گذشت :evil: واقعا که :evil:
من اومدم مسی رو خریدم شمارش 2 شده !!!! :eek::eek::eek: دیوید بکهام شمارش 20 شده !!! :eek::eek: ( البته خدایی صفرم زیادشه :biggrin1::biggrin1: )
با این وجود دیگه انگیزه ای برای بخش منیجر مد ندارم :-":-":-" ( اچیومنت 100 تاییش و اچیومنت نقل رو انتقالات رو گرفتم دیگه واسه چی ادامه بدم ؟؟؟ )
راستی بخش Be a Pro Season اچیومنت داره ؟؟؟ :confused:

میشه بپرسم این دو تا آچیومنت را چطوری گرفتی؟

خیلی راحت ! :biggrin1:
اچیومنت 100 تایی راحته فقط حوصله میخواد باید یک فصل توی منیجر مد بازی کنی ( قهرمان بشی یا نه مهم نیست ) مهم اینکه که هیچ بازی رو Sim نکنی !! یعنی اونجایی که نوشته Play Match پایینش یه گزینه هست نوشته Sim Next Match اصلا نباید از Sim Next Match استفاده کنی و اطلاعات از بازی بعدیت بدست بیاری همین فقط Play Match رو بزن و بازی کن تا اخر فصل ، فصل که تموم شد اچیومنت رو میده :love::cool:
اچیومنت نقل و انتقالات هم راحته : یه تیم متمول مالی مثل منچسر یا رئال یا هر تیم دیگه ای رو انتخاب کن ( همون اوایل فصل وقت نقل و انتقالات هست تا 4 هفته که میشه از اول فصل تا 4 بازی بعدی ، یا نیم فصل ) برای گرفتن این 2 تا اچیومنت باید بر حسب واحد پولی که انتخاب کردی (که اول فصل میتونی از بین دلار ، یورو ، پوند یکی رو اتخاب کنی ) باید یه بازیکن رو به قیمت بیش از 50 میلیون ( بر حسب واحد انتخابی که من یورو انتخاب کردم ) بخری که 20G میده و یه بازیکن تیمت رو به قیمت بیش از 50 میلیون بفروشی که این 30G میده . :love:

خیلی راحت ! :biggrin1:
اچیومنت 100 تایی راحته فقط حوصله میخواد باید یک فصل توی منیجر مد بازی کنی ( قهرمان بشی یا نه مهم نیست ) مهم اینکه که هیچ بازی رو Sim نکنی !! یعنی اونجایی که نوشته Play Match پایینش یه گزینه هست نوشته Sim Next Match اصلا نباید از Sim Next Match استفاده کنی و اطلاعات از بازی بعدیت بدست بیاری همین فقط Play Match رو بزن و بازی کن تا اخر فصل ، فصل که تموم شد اچیومنت رو میده :love::cool:
اچیومنت نقل و انتقالات هم راحته : یه تیم متمول مالی مثل منچسر یا رئال یا هر تیم دیگه ای رو انتخاب کن ( همون اوایل فصل وقت نقل و انتقالات هست تا 4 هفته که میشه از اول فصل تا 4 بازی بعدی ، یا نیم فصل ) برای گرفتن این 2 تا اچیومنت باید بر حسب واحد پولی که انتخاب کردی (که اول فصل میتونی از بین دلار ، یورو ، پوند یکی رو اتخاب کنی ) باید یه بازیکن رو به قیمت بیش از 50 میلیون ( بر حسب واحد انتخابی که من یورو انتخاب کردم ) بخری که 20G میده و یه بازیکن تیمت رو به قیمت بیش از 50 میلیون بفروشی که این 30G میده . :love:
1- شما برای اون 100 تایی نباید هیچ بازی رو ببازی چون من یک بازی رو باختم و این رو به من نداد.(من WorldClass بازی میکنم).
2-در واحد پولی اونی رو انتخاب کنید که بیشتره. یعنی مثلا: دلار=100 یورو=130 پوند=170 پس پوند رو انتخاب کنید. نکته:میزان پول در هر سه مورد برابر است ولی اونی که عدد بزرگتری داره رو انتخاب کنید.
3-یک آچیومنت دیگه هم هست که باید 50 بازیکن بخرید. باری این کار باید دو لیگ رو بروید تا بتونید 50 بازیکن بخرید و توصیه میکنم که لیگ اول رو کامل بازی کنید تا بازیکنان قوی بشن و بعد لیگ دوم رو SIM بزنید تا بازیکنان رو در 1 ساعت بتونید بخرید.
4-آقا یکی میشه به من بگه چهجوری باید سانتر کنم تا بهتون هد شیرجه ای و برگردون بزنم برای اون دو تا آچیومنت.
ممنون

1- شما برای اون 100 تایی نباید هیچ بازی رو ببازی چون من یک بازی رو باختم و این رو به من نداد.(من WorldClass بازی میکنم).
2-در واحد پولی اونی رو انتخاب کنید که بیشتره. یعنی مثلا: دلار=100 یورو=130 پوند=170 پس پوند رو انتخاب کنید. نکته:میزان پول در هر سه مورد برابر است ولی اونی که عدد بزرگتری داره رو انتخاب کنید.
3-یک آچیومنت دیگه هم هست که باید 50 بازیکن بخرید. باری این کار باید دو لیگ رو بروید تا بتونید 50 بازیکن بخرید و توصیه میکنم که لیگ اول رو کامل بازی کنید تا بازیکنان قوی بشن و بعد لیگ دوم رو SIM بزنید تا بازیکنان رو در 1 ساعت بتونید بخرید.
4-آقا یکی میشه به من بگه چهجوری باید سانتر کنم تا بهتون هد شیرجه ای و برگردون بزنم برای اون دو تا آچیومنت.
ممنون

1- هیچ ربطی به باخت نداره ، منم 1 بازی رو باختم ولی اچیومنت رو گرفتم . در ضمن در توضیحات اچیومنت هیچ اشاره ای به درجه ی سختی بازی نشده .
توضیح این اچیومنت اینه : Complete a Manager Mode season without simming any games . اگر به باخت بود مینوشت : Complete a Manager Mode season without Losing any games
اگر هم به درجه سختی بازی مرتبط بود اینجا حتما اشاره میکرد و میگفت .
2- فرق زیادی نداره به هرحال روی هر 3 تا اچیومنت رو میگیری ;)
3- بله این اچیومنت هم هست که 20G داره . ( من منظورم این اچیومنت نبود ، چون خودمم هنوز نگرفتمش )
4- ببین راه خیلی خاصی نداره بیشتر باید تو موقعیت باشی ، در مورد هد شیرجه ای سعی کن توپ رو کم ارتفاع سانتر کنی و به موقع مهاجمت رو به توپ برسون ، درمورد برگردون : اینم بیشتر باید تو موقعیت باشی ، اینجا هم باید توپ کم ارتفاع باشه ، سانتر کن ( باید یه جورایی پشت مهاجمت بیفته ، البته نه خیلی پشتش ، اونوقت آنالوگ چپ رو به سمت بالا بدی یه برگردون قشنگ میزنه ;)
نکته : من خودم همین جوری 2 تا برگردون خیلی قشنگ زدم یکی با کارلوس توز و یکی با رونی ( که الحق مال وین رونی این قدر سریع و قشنگ بود که هیمنطوری مونده بودم :eek::eek::eek: )

آخرین ویرایش:
اقا برا اینکه تو منیجر مد بازیکنها انرزیشون تموم نشه باید چی رو اپگرید کنی ؟(تو اون قسمتی که پول میدی و بعضی چیزها اپگرید میشه مثل استادیوم و..... )

اقا برا اینکه تو منیجر مد بازیکنها انرزیشون تموم نشه باید چی رو اپگرید کنی ؟(تو اون قسمتی که پول میدی و بعضی چیزها اپگرید میشه مثل استادیوم و..... )
stamina هر بازیکنو از طریق player grow (فکر کنم املاشو اشتباه نوشتم!) از اون قسمت هم fitness رو اپگرید کن تاثیر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or