خدمت دوستمون که خواسته بودن انواع شوت رو:
شوت محکم یا خرکی:باید اول سرعت خوبی داشته باشی مثلا اینکه کمی سرعت داشته باشی و در حالت ثابت نمیشه شوت خرکی زد وقتی که سرعت داشتی و دیدی فاصله و جهتت به سمت دروازه هستش باید کلید B یا شوت را بزنی البته اگه زیاد پر کنی خییلی بد میشه به نظر من فقط یه اشاره کافیه.(من گلهای قشنگی اینطوری زدم البته از فواصل بیش از 30 یارد خیلی سخته.
2:شوتهای چیپ:در این گونه شوتها شما باید کلید LB را گرفته و سپس شوت بزنید و میزان آن هم به فاصله شما به دروازه و دروازه بان بستگی داره مثلا اگه دروازه بان خیلی به شما نزدیکه یه ضربه کافیه یعنی نگه نداره و فقط دکمه رو سریع بزن همین.
3:شوتهای بغل پا(که عشق منه):باید کلید RB رو نگه داری بعدش هم شوت .
کلا این نوع شوتها خیلی پر کاربرد هستش و واقعا هم به درد میخوره من اونقدر گلهای قشنگ زدم که نگو .
البته باید زاویه و جهتتون به سمت دروازه مناسب باشه و میزان پر کردن و نگه داشتن دکمه شوت هم مناسب باشه بعدش هم یه گل بغل پا و کات دار زیبا رو شاهد خواهید بود.
4:شوتهای محکم در ضربه ازاد ها:در هنگام زدن ضربات ازاد کلید LB (با همونی که چیپ میزنید) رو نگه دارید و دکمه شوت رو بزنید در این ضربات باید که از نصف بار شوت بیشتر پر کنید تا شوتتون از دیوار دفاعی رد بشه و اگه رد بشه خیلی خطریه.
اینها فعلا یادم میاد اگه چیزی دیگه ای هم هست دوستان بگن ما هم استفاده کنیم.