FIFA 2009

اين دوستمون خيلي خستست
من خسته نیستم بلکه شما خیلی خسته و داغون هستی!! چون منظور من به این آسونی رو متوجه نمیشی !!:laughing:
نه به نظرم خیلی خوشحال هستن :laughing:
شوخی کردم ناراحت نشید :smile:
eek:
در مورد دریبل هم ...:love:.... اتفاقا به نظرم خیلی هم طبیعی شده من با مسی راحت دریبل
میدم یکی از کار آمد ترین دریبل ها هم دریبل رونالدینیو ای هست :love: یه پا 2 پا و پا عوض
کردن هم مفید و کار آمده ... شوت ها فوق العادن ... سانتر ها همه طبیعی ... پاس ها عمقی
چه زمینی چه هوایی :eek::eek::eek::love: ... گرافیک و ... هم به کنار
منیجر مود هم که باشه دیگه نمیشه 09 رو ول کرد .... کاشکی pes هم مستر لیگشو مثل منیجر
مود فیفا میکرد ... خرید و فروش طبیعی (نه سخت و غیر ممکن :mad:) در ضمن یه لیگ باشگاهی
باشه نه شیشصد تیم تر لیگ های قر و قاطی !
به نظر من :
آهای 360 دار ها ps3 دار ها 09 رو از دست ندید
البته بازم میگم بی نقص نیست .. مثلا یکی از بد ترین معایبش سیستم آوانتاژ گیریه ! بعضی
وقتا الکی آوانتاژ رو خطا میگیره :mad:
ولی بازم میگم جذابیتش معرکس :love:

میخواستم به همه طرفداران فیفایی که از صحبتهای من تعجب کردند و در PM هاشون من رو مورد عنایت اینکه آقا سعید از شما این حرفها بعید هست بگم : من در کل این حرفهام نمیخواستم ارزش بازی رو که به جرئت میگم شاید از شما بیشتر دوست داشته باشم !! رو ندارم . بلکه خاطر نشان کردن ایرادات نه چندان مهی هست که از قبل در این سری من باهاش سروکار داشتم و به جرئت میگم در این نسخه تا حد زیادی مرتفع شده !!! اگه من در پست قبلیم گفتم گیمپلی فیفا یکم از PES ضعیفتره فقط و فقط منظورم این بود که من سلیقم با PES بیشتر جور هست ! ولی این صحبتم به معنی این نیست که گیمپلی فیفا زیاد خوب نیست بلکه اتفاقا واقعی ترین و Realstic ترین گیمپلی رو تا الان بی شک FIFA 09 داره !!! و من هم کم کم دارم نظرم رو به اینکه بهریتن گیمپلی متعلق به این نسخه هست رو تغییر میدم اما منکر ایرادات کوچکش نمیشم.

این هم جوابم برای کسانی بوده که فکر میکنند من از حقیقت فیفا یعنی سری بازی که باهاش بزرگ شدم رو ندارم !!!!!

آقای Prince OF Persia که شما هم مثل من عاشق آرسنال و آرسن ونگر هستید:love: فکر کنم شما کمی بد منظور اون پست اول من رو متوجه شدید من کمی در اون پست شوخ طبعانه بودم ولی اصلا جو پستم مبنی بر مسخره کردن بازی نبود. همین !

سلام دوستان يه سوال دارم اين اچيومنت مسخره قضيش چيه؟چرا به جاي 20 تا19تا گيم اسكور ميده؟ اسم اچيومنت هستlast gasp goalكه بايد تو دقيقه 89گل بزنيد اچيومنت عجيبيه..:confused:

همیشه دقیقه ها توی فیفا به سمت بالا گرد میشن، برای همین برای گرفتن این اچیومنت باید بین دقیقه 88 تا 89 گل بزنید

سلام:
اقا در مورد این بحث نظر من اینه که این اقا سعید که منظور بدی نداشتند فقط نظرشون رو گفتند و نظرشون محترمه خوب دید انسانها فرق میکنه نباید که همه مث ما به فیفا نگاه کنند .
خوب اینه که دوستان فن ساکر هم کم کم دارن میدونن فیفا جیه.
اقا جواب مارو ندادین ها کسی نیست به ما جواب بده؟

ز قدرتهای بازیکنهای رئال اگه بنویسید بسیار خوشحال میشم مخصوصا این بازیکنها(هیگواین-گوتی-دلارد-رائول-په په)ممنون میشم اساسی.
2:تو قسمت ساخت بازیکنها یعنی منظورم قسمت create a player میشه یه بازیکن قوی ساخت یعنی میشه قدرتهاش رو بالا برد یا نه باید که بری تو منیجر و فقط اونجا قوی میشه ؟
(نکته:اگر توجه کرده بودین تو فیفا08 هر گاه از منیجر یا لیگ میخواستین که برگردین به منوی اصلی یه پیغام میومد که در صورت اوکی کردنش تمام سیوهاتون بجز سیو لیگها و منیجر از اول میشد مثلا انتقال بازیکنها که انجام داده بودی دوباره مث اول میشد و شماره ها مث اول میشد کلا فک کن دفالت کامل میشد تو 09 هم همچنین هستش؟
3:اگر توجه کردین در یورو 2008 وقتی که بازیکنی در Capitan your country قوی میشد و قدرتهاش بالا میرفت تو بازیهای دوستانه و غیره هم همان قدرت را داشت که پیشرفت کرده تو 08 نه اینطوری نبود قدرتها مخصوص منیجر بود و تو بازیهای عادی همون قدرت اولیه را داشت تو 09 چطوریه؟
4:راستی هنوز این قدرت رونالدینهو رو نگفتین ها؟:laughing:
5:و اخرین سوال این هستش که دوستان عزیز ضربات بغل پا و یا اینکه ضربات که با کات درون پا و یا بیرون پا زده میشه چطوریه؟
تو 08 که چندان خوب نبود و تو یورو 2008 بهتر شد اما خوب اون چیزی که باید میبود نبود یعنی چندان کات توپ رو و دقت ضربه با بغل پا را نداشت تو این سری چطوری هستش؟

خیییلی ممنون دوستان شرمنده اخرین سوالاتم بود .
2-بله میشه ولی قدرتش تا یه حدی زیاد میشه یعنی باید از قدرت های دیگش کم کنی بعد قدرتهای دیگر رو زیاد کنی
(اون مشکل سیو حل شده دیگه همه چیز از اول نمیشه ... );)

3- تو 09 هم قدرت ها مخصوص منیجر مودٍ یعنی تو بازی معمولی قدرتش مثل اولشه.

4-رونالدینیو هم که به نظر من طبق معمول قوی ترین بازیکن فیفا و فیفا09 ـه:biggrin1: همه قدرتاش عالیه (دویدن و شوت و دریبل و ...)

5-ضربات بغل پا خیلی خوب شده مخصوصا موقع تک به تک ها اگه بغل پا بزنی 100 در صد گله .در مورد ضربات کات دار نمیدونم زیاد دقت نکردم:biggrin1: ولی تقریبا مثل 08 ـه...;)

دوستانی که نسخه ی اصلی بازی رو بازی کردند بی زحمت بگند "توپ بازی" مثل نسخه ی Demo سبکه؟ من تو دمویی که بازی کردم در مقایسه با 08 احساس کردم دارم توپ بدمینتون رو شوت میکنم تا توپ فوتبال که واقعا اذیتم کرده! خصوصا تو Arena

دوستانی که نسخه ی اصلی بازی رو بازی کردند بی زحمت بگند "توپ بازی" مثل نسخه ی Demo سبکه؟ من تو دمویی که بازی کردم در مقایسه با 08 احساس کردم دارم توپ بدمینتون رو شوت میکنم تا توپ فوتبال که واقعا اذیتم کرده! خصوصا تو Arena
به نظر من توپ خیلی خوب و طبیعیه و زیاد سبک نیست . از 08 هم خیلی بهتره

ممنون دوست عزیز که جواب دادی ایول .
اقا ریلیز نشد بلاخره این فیفا09؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ما که مردیم بابا از بس انتظار کشیدیم.
میگفتن 14 اکتبر امروز هم که 14 اکتبر هستش چطور هنوز هیچ لینکی برای دان گذاشته نشده؟

مسی که خیلی فرزه سرعتی و مامان !! قیافشم خیلی بهتر از 08 شده :love:
من تو منیجر مود خریدمش اما چون تو این بازی قدرت بدنی خیلی مهمه زیاد تو نوک حمله
بدرد نمیخوره من گذاشتمش گوش چپ :love:
منظورت از لول چیه بیشتر توضیح بده من یورو بازی نکردم :-"
فقط بد فورم :laughing: ؟ من الان این بازیا رو در حال بازی دارم :
gta-darkness-bioshock-lost planet-vegas-assasins creed-paradise-avatar
ولی از وقتی 09 رو خریدم همش 09 بازی کردم سر جمع بیشتر از 1 ساعت غیر از 09
بازی نکردم :eek: بد جور فاز میده :cool:
منظورم اینه اگر با بازیکنی بد بازیکنی لولش کم بشه
مثلا قبل بازی 80 هست بعد بازی 79 بشه
بعد مسی باید راست بازی کنه چپ پرفورمنسش کمتر نمیشه:confused:

اقا من هر چه سایت در زمینه بازی و ارائه بازیهای کنسول هست رو زیر و رو کردم اما هیچ جا خبری از نسخه جی نبود کم کم دارم نگران میشم کسی خبری چیزی نداره؟
یکی کلا به من اگه توضییح بده دلیل دیر اومدن نسخه جی چیه ممنون میشم.

من خسته نیستم بلکه شما خیلی خسته و داغون هستی!! چون منظور من به این آسونی رو متوجه نمیشی !!:laughing:

میخواستم به همه طرفداران فیفایی که از صحبتهای من تعجب کردند و در PM هاشون من رو مورد عنایت اینکه آقا سعید از شما این حرفها بعید هست بگم : من در کل این حرفهام نمیخواستم ارزش بازی رو که به جرئت میگم شاید از شما بیشتر دوست داشته باشم !! رو ندارم . بلکه خاطر نشان کردن ایرادات نه چندان مهی هست که از قبل در این سری من باهاش سروکار داشتم و به جرئت میگم در این نسخه تا حد زیادی مرتفع شده !!! اگه من در پست قبلیم گفتم گیمپلی فیفا یکم از PES ضعیفتره فقط و فقط منظورم این بود که من سلیقم با PES بیشتر جور هست ! ولی این صحبتم به معنی این نیست که گیمپلی فیفا زیاد خوب نیست بلکه اتفاقا واقعی ترین و Realstic ترین گیمپلی رو تا الان بی شک FIFA 09 داره !!! و من هم کم کم دارم نظرم رو به اینکه بهریتن گیمپلی متعلق به این نسخه هست رو تغییر میدم اما منکر ایرادات کوچکش نمیشم.

این هم جوابم برای کسانی بوده که فکر میکنند من از حقیقت فیفا یعنی سری بازی که باهاش بزرگ شدم رو ندارم !!!!!

آقای Prince OF Persia که شما هم مثل من عاشق آرسنال و آرسن ونگر هستید:love: فکر کنم شما کمی بد منظور اون پست اول من رو متوجه شدید من کمی در اون پست شوخ طبعانه بودم ولی اصلا جو پستم مبنی بر مسخره کردن بازی نبود. همین !
ببین دوست عزیز به سلیقه همه احترام میزارم از پرو بدم میاد ولی به کسی نمیگم بازی نکن چون میشه تحمیل نظر منم اصولا با اینکه شما نظربدید مخالف نیستم ولی متاسفانه شما تو پستتون نسبت به گیم پلی
جدیدفیفا بی انصافی کردید ومن منظورم این بود که اگر از فیفا بدتون میاد اینجا مجبورنیستین پست بدید ولی حالا که پستتون رو تعدیل کردید اوضاع فرق میکنه امیدوارم از فیفای نسل جدید لذت کافی رو ببرید;)
پ.ن:معراج هستم:love:
پ.ن2:اینروزا هرکس فیفارو سلاخی میکنه میگه من فن فیفا هستم:biggrin1:(البته کلی میگم ومنظورم شخص خاصی نیست)

ایووووووووووووووووووووووووول
دمتون گرم عزیزان واقعا ایول نیما جان خیییلی مخلصیم دست درد نکنه عزیز داشتم کم کم دیوونه میشدم.
اخ بلاخره به زودی دلی از عزا در میارم یضرب 4 ساعت میرم چون بیش از 4 ساعت ایکس باکس میترکه بدون فن گرچه یه پنکه گذاشتم تنگش اما فکر نکنم با اون هم جواب بده گرچه به وضوح تاثیر مثبت پنکه رو مشاهده کردم.
زنده باد فیفا
ممنون دوستان عزیز

همیشه دقیقه ها توی فیفا به سمت بالا گرد میشن، برای همین برای گرفتن این اچیومنت باید بین دقیقه 88 تا 89 گل بزنید

دوست عزيز متوجه نشدي من چي ميگم من اچيومنت گرفتم بزار واست توضيح بدم يه اچيومنت ميتونه 20 يا40 يا 5يا 10 يا هرمقدار باشه ولي بايد رند باشه مثل 5 ولي اين اچيومنت كه من باز كردم به جاي 20تا19 تا گيم اسكور داده متوجه شدي؟يعني الان كل گيم اسكورام هست 4444به جاي اينكه بشه :)4445

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or