hossein_nfs
کاربر سایت
با سلام ميگم اين فيفا 2009 اومده يا هنوزشه اگه اومده الان قيمتش چنده البته اورجينالبه نکته بسیار خوبی اشاره کردی ، من بیاد ندارم که کمک داور و داور در طول FIFA گذرشون به زمین بازی خورده باشه.معمولا" در یک فضای دیگه سِیر می کردند !
با دیدن UEFA EURO 2008 واقعا" به Engine جدید امیدوار شدم ، درست است که همون انجین FIFA 08 است ولی در طول Champions League تا Euro خیلی پیشرفت کرده ، حرکت و عکس العملهای بازیکنان خیلی طبیعی شده ، کمک داورها هم با تیم میزبان مهربان هستند و بعضی وقتها آفسایدهای خفنی رو نمی گیرند برخلاف وقتی که برای شما از آفسایدهای میلی متری هم نمی گذرند !
فقط یک چیز می ماند ؛ من فکر کنم EA این قسمت Be a Pro رو فقط و فقط بخاطر حمید گسترش داده است .... !![]()
(برای بار چندم یاد اوری میکنم که کسی هستم که تا سال قبل شب و روزم با pes س÷ری میشد):arrowr:
بهتره در مورد فوتبالی که فعلا از 10 منبع میانگین 9.2 گرفته کمی واقع گرایانه تر نظر بدهیممسی رو چطور ساختن و اینک مثل پورو اگر باب بازیکن بد بازی کنی لولش میاد پایین یا نه
پ.ن : الان اونایی که پال دارن بد فورم حال میکنن

بد جور فاز میده 
اگه مثله یوفاش باشه که خیلی حال میده!!!بچه ها احتمال داره فردا بازی را بگیرم ولی مطمئن نیستم فردا برای J ریلیز بشه.امیدوارم فردا روز سرنوشت ساز باشه.

اگه مثله یوفاش باشه که خیلی حال میده!!!
اما اگه مثله همین ورژنه pc باشه که
اگه منظور شما من بودم پس جواب هارو بشنوید :اره بابا پرو بهتره گیمپلی پروهم تکه تو دنیا ازهمه لحاظ اصلا فیفا بدرد نمیخوره وقت تلف کردنه
اقادست ازسر این تاپیک بردارید با این مهملاتی هم که میبافید بازهم نمیتونین اون فوتبال مزخرف رو به عنوان شبیه سازی فوتبال جابزنین تلاش مزبوحانه میکنید
پ.ن:شما که اینقدرزجرمیکشید ازفیفا بازی کردن چرااصلا بازی میکنید؟من ازپرو حالم بدمیشه بهش نگاه هم نمیکنم چون یاد بویز اف لندن میافتم به جای چلسی شما هم لطف کنید این نظرات به اصطلاح حرفه ای تون رو برای خودتون محفوظ نگه دارید فاصله نسخه کنسولی این دوتا اینقدرزیاد شده که اصلا صبت کردن راجع بهش وقت تلف کردنه ضمنا شما که اینقدراز فیفا ایراد دراوردی ازپرو چقدرایراد درمیاری؟
بابا فن هستید باشید تو این تاپیک پست ندید پرو خودش تاپیک داره برید این نظرات گوهربار رو اونجا مطرح کنید البته نمیگم فیفا ایراد نداره ولی پرو با فیفا قیاس نمیتونه بشه به دلایل متعدد
قبلا اینجا پست خوشحال میدادید مشعوف میشدیم الان کارشناس شدید متعجبمون کردید واقعا عجب قدرت تخیلی دارن ایرانیها یک بار دیگه اینجا پروبازها شروع به جریان سازی کنن شخصا مقدمات بن شدنشون رو فراهم میکنم
من به رئیس و حرفهای Developer ها کاری ندارم ! این چیزی هست که خودم میبینم و دارم بازی میکنم. ببینید 09 یک شبیه ساز کامل هست و واقعا هم عالی هست ولی خالی از ایراد نیست !! و من ایراداتی که بهش اشاره کردم رو هم چند نفر از دوستانی که بطور حرفه ای هم با PES و هم با فیفا بازی میکنند رو خودشون قبول دارند. هر چند که واقعا ایرادات نسبتا کوچکی هست ولی بهتر هست بهش اشاره کرد.خود رئیس سازنده PES میگه که موتور بازی FIFA واقعا عالیه دیگه نمیدونم شما ها چی میگید!
هر گونه ایراد و اشکالی هم نسبت به حرکت توپ و یا حرکت بازیکن ها و فیزیک بازی , وارد نیست چون کاملا با یک موتور فوق العاده اجرا میشن و کاملا مثل واقعی هست.
از لحاظ گیم پلی هم آره بازیکن ها مثل PES موتور جِت نبستن پشتشون و نمیشه در یک بازی 10 تا گل زد! ، این رو قبول دارم.
اين دوستمون خيلي خستستبا سلام به همه دوستان
من به عنوان یک فیفاباز و PES باز حرفه ای !!چند وقتی هست که در آخرین حالت Difficulty بازی میکنم و میخواستم به چند نکته در مورد تغییرات گیمپلی و کم و کاستیهاش اشاره کنم (البته همه اینها نظرات شخصی من هستند و دلیلی بر درست یا غلط بودنش نیست) :
اول از همه واقعا انیمشین های بازی به شدت پیشرفت داشته و در هر لحظه و هر مکان شاهد حرکاتی متفاوت هستیم که ازین بابت بهترین تا الان است و من واقعا به EA Sports تبریک میگم و مطمئنا تاحالا چیزی که باعث تبدیل شدن این بازی به یک تحول در سری فیفا شده وجود انیمیشن های بسیار بسیار متعدد و بسیار رادیکالیزه و واقع گرایانه هست. اما بنظرم این نسخه از نظر کنترل بازیکنان زیاد جالب کار نکرده و هنوز هیچی PES نمیشه
و یک مقداری کنترل سخت بازیکنان (مخصوصا در حالت مانور دادن و در حالت Sprint ) + کنترل نامناسب 360 برای بازیهای فوتبال = دریبل زدن و اجرای حرکات فردی نزدیک به 0% رسونده !! بنظرم باز هم سرعت بازیکنان و عکس العملهاشون نسبت به PES09 نسبتا آهسته تر هست. باز هم دروازه بان مثل جن من الروح !!!:biggrin1: در شوت گیری و مخصوصا تک به تک عمل میکنه و مانع گل زدن میشه
یک نکته خیلی ضریفی که وجود داره اینه که اگه با CPU در حالت Legendery بازی کنید متوجه میشید استراتژی و تاکتیک حریف زیاد فرقی با حالتهای آسون تر نمیکنه بلکه !! میزان Performance بازیکنان بیشتر میشه !! یک جوری انگار بازیکنان حریف از نظر نیروی Body Power سرتر میشند. یعنی بازی در آخرین حالت سخت نیست !!!! بلکه اعصاب خرد کن هست !!.
باز هم یک چیزی که انتظار داشتم بهبود پیدا کنه و نسبتا هم کرده Realstic تر شدن حرکات توپ نسبت به ضربه وارده هست ولی چه بسا وقتی از گوشه ها سانتری انجام میشه یا کرنری زده میشه توپ غالبا یک مسیر واقعی پیدا نمیکنه و کمی غیر منطقی کات میکشه!! واقعا PES09 ازین بابت فوق العاده هست.
در کل من باز هم به پیشرفتهای اخیر فیفا افرین میگم ولی باز هم بنظرم PES در زمینه یک گیمپلی نرم و در عین حال سریع که بشه آخرین تاکتیکهای تیمی و سرعتی رو اجرا کرد باز هم بهتر هست.
در مورد گرافیک هم بنظرم اینقدر که از فیفا تعریف میشه بی مورد نبوده و واقعا همه چیز فوق العاده هست مخصوصا در حالت Be Pro Mode !! چون وقتی دوربین در حالت Tele هست پیشرفت آنچنان زیادی نسبت به 08 نمایان نیست ولی وقتی Be Pro Mode هست همه چیز فوق العاده هست.
نه به نظرم خیلی خوشحال هستن :laughing:اين دوستمون خيلي خستست
.... اتفاقا به نظرم خیلی هم طبیعی شده من با مسی راحت دریبل
یه پا 2 پا و پا عوض

... گرافیک و ... هم به کنار
) در ضمن یه لیگ باشگاهی

بچه ها یک سوال فنی داشتم:
چجوری تو manager mod برای تیممون بازیکن بخریم؟(من بازیکن می خرم ولی نمیاد یعنی تیم من منچستر هست وقتی مسی را از بارسا می خرم هی میگه نمیشه بیاد کلی هم پول پیشنهاد می دم ولی بازم نمی یاد.ایا قلق خاصی داره؟)