FIFA 2009

به نکته بسیار خوبی اشاره کردی ، من بیاد ندارم که کمک داور و داور در طول FIFA گذرشون به زمین بازی خورده باشه.معمولا" در یک فضای دیگه سِیر می کردند !

با دیدن UEFA EURO 2008 واقعا" به Engine جدید امیدوار شدم ، درست است که همون انجین FIFA 08 است ولی در طول Champions League تا Euro خیلی پیشرفت کرده ، حرکت و عکس العملهای بازیکنان خیلی طبیعی شده ، کمک داورها هم با تیم میزبان مهربان هستند و بعضی وقتها آفسایدهای خفنی رو نمی گیرند برخلاف وقتی که برای شما از آفسایدهای میلی متری هم نمی گذرند !

فقط یک چیز می ماند ؛ من فکر کنم EA این قسمت Be a Pro رو فقط و فقط بخاطر حمید گسترش داده است .... ! :)
با سلام ميگم اين فيفا 2009 اومده يا هنوزشه اگه اومده الان قيمتش چنده البته اورجينال

دوستان خواهشن یک کم منصف باشید :-"(برای بار چندم یاد اوری میکنم که کسی هستم که تا سال قبل شب و روزم با pes س÷ری میشد):arrowr:

گویا هوای تا÷یک بسی ناجوانمردانه دارد الوده میشود

دوستانی که در مورد نداشتن تاکتیک و یا بد بودن گیم ÷لی صحبت میکنند ادم احساس میکند که قصد های مخربی در فکر دارند:confused:

دوستان pes باز اصلا قبل از بازی سری به کاستوم تاکتیک فیفا 09 میزنید :confused:

بخدا جایزه ای نمیدن که تا اخر عمرمون از pes تعریف کنیم:exclaim:

Critic Score 9.2 --10 reviews;) بهتره در مورد فوتبالی که فعلا از 10 منبع میانگین 9.2 گرفته کمی واقع گرایانه تر نظر بدهیم

Games Master UK 90 / 100
Official Xbox Magazine UK 9 / 10
Ferrago 96 / 100
TeamXbox 9.3 / 10
GameCell UK 9 / 10
Console Monster 94 / 100
Gameplanet 9 / 10
WonderwallWeb 9.3 / 10
Thunderbolt 9 / 10
VideoGamer 9 / 10

مسی رو چطور ساختن و اینک مثل پورو اگر باب بازیکن بد بازی کنی لولش میاد پایین یا نه
پ.ن : الان اونایی که پال دارن بد فورم حال میکنن

مسی رو چطور ساختن و اینک مثل پورو اگر باب بازیکن بد بازی کنی لولش میاد پایین یا نه
پ.ن : الان اونایی که پال دارن بد فورم حال میکنن

مسی که خیلی فرزه سرعتی و مامان !! قیافشم خیلی بهتر از 08 شده :love:
من تو منیجر مود خریدمش اما چون تو این بازی قدرت بدنی خیلی مهمه زیاد تو نوک حمله
بدرد نمیخوره من گذاشتمش گوش چپ :love:
منظورت از لول چیه بیشتر توضیح بده من یورو بازی نکردم :-"
فقط بد فورم :laughing: ؟ من الان این بازیا رو در حال بازی دارم :
gta-darkness-bioshock-lost planet-vegas-assasins creed-paradise-avatar
ولی از وقتی 09 رو خریدم همش 09 بازی کردم سر جمع بیشتر از 1 ساعت غیر از 09
بازی نکردم :eek: بد جور فاز میده :cool:

اگه مثله یوفاش باشه که خیلی حال میده!!!
اما اگه مثله همین ورژنه pc باشه که

میگم دوست عزیز معلومه اصلا تو باغ نیستی ها...
نه بازی از اون چیزی که فکرش رو میکنی بهتره خییلی بهتر
و اینکه امیر جان فردا بازی نیاد سکته رو رفتیم اساسی خییلی نامردیه خدایشش برای کسایی که ریجنشون جی هستش حالا میگم تمام بازیها برای جی دیرتر میاد یا نه ممکنه برای پال هم دیرتر بیادش ؟
دلم میخواد یکی از این بازیهای قشنگ برا رفقای پال دیر بیاد یه کم عقدمون خالی شه:cheesygri
و چند سوال دارم که اخرین سوالات قبل از اومدنش هست به جان خودم اخریشه:cheesygri
1:از قدرتهای بازیکنهای رئال اگه بنویسید بسیار خوشحال میشم مخصوصا این بازیکنها(هیگواین-گوتی-دلارد-رائول-په په)ممنون میشم اساسی.
2:تو قسمت ساخت بازیکنها یعنی منظورم قسمت create a player میشه یه بازیکن قوی ساخت یعنی میشه قدرتهاش رو بالا برد یا نه باید که بری تو منیجر و فقط اونجا قوی میشه ؟
(نکته:اگر توجه کرده بودین تو فیفا08 هر گاه از منیجر یا لیگ میخواستین که برگردین به منوی اصلی یه پیغام میومد که در صورت اوکی کردنش تمام سیوهاتون بجز سیو لیگها و منیجر از اول میشد مثلا انتقال بازیکنها که انجام داده بودی دوباره مث اول میشد و شماره ها مث اول میشد کلا فک کن دفالت کامل میشد تو 09 هم همچنین هستش؟
3:اگر توجه کردین در یورو 2008 وقتی که بازیکنی در Capitan your country قوی میشد و قدرتهاش بالا میرفت تو بازیهای دوستانه و غیره هم همان قدرت را داشت که پیشرفت کرده تو 08 نه اینطوری نبود قدرتها مخصوص منیجر بود و تو بازیهای عادی همون قدرت اولیه را داشت تو 09 چطوریه؟
4:راستی هنوز این قدرت رونالدینهو رو نگفتین ها؟:laughing:
5:و اخرین سوال این هستش که دوستان عزیز ضربات بغل پا و یا اینکه ضربات که با کات درون پا و یا بیرون پا زده میشه چطوریه؟
تو 08 که چندان خوب نبود و تو یورو 2008 بهتر شد اما خوب اون چیزی که باید میبود نبود یعنی چندان کات توپ رو و دقت ضربه با بغل پا را نداشت تو این سری چطوری هستش؟

خیییلی ممنون دوستان شرمنده اخرین سوالاتم بود .

اره بابا پرو بهتره گیمپلی پروهم تکه تو دنیا ازهمه لحاظ اصلا فیفا بدرد نمیخوره وقت تلف کردنه
اقادست ازسر این تاپیک بردارید با این مهملاتی هم که میبافید بازهم نمیتونین اون فوتبال مزخرف رو به عنوان شبیه سازی فوتبال جابزنین تلاش مزبوحانه میکنید
پ.ن:شما که اینقدرزجرمیکشید ازفیفا بازی کردن چرااصلا بازی میکنید؟من ازپرو حالم بدمیشه بهش نگاه هم نمیکنم چون یاد بویز اف لندن میافتم به جای چلسی شما هم لطف کنید این نظرات به اصطلاح حرفه ای تون رو برای خودتون محفوظ نگه دارید فاصله نسخه کنسولی این دوتا اینقدرزیاد شده که اصلا صبت کردن راجع بهش وقت تلف کردنه ضمنا شما که اینقدراز فیفا ایراد دراوردی ازپرو چقدرایراد درمیاری؟
بابا فن هستید باشید تو این تاپیک پست ندید پرو خودش تاپیک داره برید این نظرات گوهربار رو اونجا مطرح کنید البته نمیگم فیفا ایراد نداره ولی پرو با فیفا قیاس نمیتونه بشه به دلایل متعدد
قبلا اینجا پست خوشحال میدادید مشعوف میشدیم الان کارشناس شدید متعجبمون کردید واقعا عجب قدرت تخیلی دارن ایرانیها یک بار دیگه اینجا پروبازها شروع به جریان سازی کنن شخصا مقدمات بن شدنشون رو فراهم میکنم
اگه منظور شما من بودم پس جواب هارو بشنوید :
1- اول من مهمل نبافتم و به ایراداتی که از بازی که واقعا دوستش دارم پرداختم و نظر خودم رو گفتم و محض اطلاع خاطر جنابعالی باید بگم به همون اندازه که از pes خوشم میاد از Fifa هم خوشم میاد.
2- من از بازی با فیفا زجر نمیکشم و اتفاقا از گیمپلی تحول یافته و انیمیشن های نرم و متنوعش خوشم میاد و بهش هم اشاره کردم و دلیلی هم نمیبینم که زجر کشیدنم به شما ربطی داره یا نه !
3- شما میگی از Pes حالت بهم میخوره پس قبول داری داری به همه چیز یک طرفانه نگاه میکنی و نهایت فنبوی بازی رو شما !!!!! داری به مرحله عمل میزاری نه من !!
4- اون دو سه تا اصطلاح پیش و پا افتاده که صرفا فقط برای راحتی بیان عنوان شده اگه برات خیلی سخت و حرفه ای بنظر میرسه من چیکار کنم ؟!!
5- بله من اتفاقا از PES خیلی گله و شکایت دارم و این بازی کم ایراد نداره !! و ایرادات رو هم باز هم از نظر خودم اگه برات قابل احترام هست رو میتونم بیام روشن کنم.
6-نظر هر کسی قابل احترام هست و اگه برای خراب کردن موضوع یک تاپیک داده نشده باشه !! نه شما و نه هر کس دیگه ای این حق رو نداره که تعیین تکلیف کنه که کی کجا بره مطلبشو بنویسه !

در مورد اون Spoiler که گفتید من پستهای خوشحال میدادم !! لازم به ذکر هست برید ازون کسایی که خودتون قبولشون دارید از من اطلاعات بیشتری بگیرید !! چون فکر کنم من رو با کس دیگه ای اشتباه گرفتید ! و بیشتر کاربران سایت خودشون در مورد فعالیتها و سطح اطلاعات من اطلاعات کافی دارند چون من نزدیک به 9 ماهی میشه که دیگه به صورت سابق سایت نمیام و احتمالا شما اون موقع اصلا من رو ندیده بودید !!! حالا که شما خیلی کارشناس بازیهای فوتبال هستید و نظرات من رو کارشناسانه میدونید !!! چرا اصلا نمیشه این دو سری از بازیها رو مقایسه کرد اون هم به دلایل متعدد ؟!!!!!!!!!
خود رئیس سازنده PES میگه که موتور بازی FIFA واقعا عالیه دیگه نمیدونم شما ها چی میگید!

هر گونه ایراد و اشکالی هم نسبت به حرکت توپ و یا حرکت بازیکن ها و فیزیک بازی , وارد نیست چون کاملا با یک موتور فوق العاده اجرا میشن و کاملا مثل واقعی هست.

از لحاظ گیم پلی هم آره بازیکن ها مثل PES موتور جِت نبستن پشتشون و نمیشه در یک بازی 10 تا گل زد! ، این رو قبول دارم.
من به رئیس و حرفهای Developer ها کاری ندارم ! این چیزی هست که خودم میبینم و دارم بازی میکنم. ببینید 09 یک شبیه ساز کامل هست و واقعا هم عالی هست ولی خالی از ایراد نیست !! و من ایراداتی که بهش اشاره کردم رو هم چند نفر از دوستانی که بطور حرفه ای هم با PES و هم با فیفا بازی میکنند رو خودشون قبول دارند. هر چند که واقعا ایرادات نسبتا کوچکی هست ولی بهتر هست بهش اشاره کرد.
در ضمن چون فیفا باز هستی مشخص هست طرز فکرت نسبت به این بازی و کلا سری فیفا چطور هست ! ولی نظر کس دیگه ای که داره با هر دو سروکله میزنه و ایرادات و مزایای هر دو بازی رو میبینه 100% چیز دیگه هست. من نمیدونم چرا شما با هر کسی که میخواد کاستی های بازی مورد علاقتون رو بگه اینطوری داغ میکنید !

باز هم به کسایی که خیلی فکر میکنند طرفدار سینه سپرده فیفا هستند !! و کس دیگه ای حق اظهار نظر در مورد فیفا رو نداره و فقط اونا میدونند فیفا چی هست !! صمیمانه و دوستانه اونا رو به یک بازی تو Live دعوت میکنم ببینند چند مرده حلاجند !

بچه ها یک سوال فنی داشتم:
چجوری تو manager mod برای تیممون بازیکن بخریم؟(من بازیکن می خرم ولی نمیاد یعنی تیم من منچستر هست وقتی مسی را از بارسا می خرم هی میگه نمیشه بیاد کلی هم پول پیشنهاد می دم ولی بازم نمی یاد.ایا قلق خاصی داره؟)

با سلام به همه دوستان
من به عنوان یک فیفاباز و PES باز حرفه ای !!:-" چند وقتی هست که در آخرین حالت Difficulty بازی میکنم و میخواستم به چند نکته در مورد تغییرات گیمپلی و کم و کاستیهاش اشاره کنم (البته همه اینها نظرات شخصی من هستند و دلیلی بر درست یا غلط بودنش نیست) :
اول از همه واقعا انیمشین های بازی به شدت پیشرفت داشته و در هر لحظه و هر مکان شاهد حرکاتی متفاوت هستیم که ازین بابت بهترین تا الان است و من واقعا به EA Sports تبریک میگم و مطمئنا تاحالا چیزی که باعث تبدیل شدن این بازی به یک تحول در سری فیفا شده وجود انیمیشن های بسیار بسیار متعدد و بسیار رادیکالیزه و واقع گرایانه هست:love:. اما بنظرم این نسخه از نظر کنترل بازیکنان زیاد جالب کار نکرده و هنوز هیچی PES نمیشه:-" و یک مقداری کنترل سخت بازیکنان (مخصوصا در حالت مانور دادن و در حالت Sprint ) + کنترل نامناسب 360 برای بازیهای فوتبال = دریبل زدن و اجرای حرکات فردی نزدیک به 0% رسونده !! بنظرم باز هم سرعت بازیکنان و عکس العملهاشون نسبت به PES09 نسبتا آهسته تر هست. باز هم دروازه بان مثل جن من الروح !!!:biggrin1: در شوت گیری و مخصوصا تک به تک عمل میکنه و مانع گل زدن میشه
یک نکته خیلی ضریفی که وجود داره اینه که اگه با CPU در حالت Legendery بازی کنید متوجه میشید استراتژی و تاکتیک حریف زیاد فرقی با حالتهای آسون تر نمیکنه بلکه !! میزان Performance بازیکنان بیشتر میشه !! یک جوری انگار بازیکنان حریف از نظر نیروی Body Power سرتر میشند. یعنی بازی در آخرین حالت سخت نیست !!!! بلکه اعصاب خرد کن هست !!.
باز هم یک چیزی که انتظار داشتم بهبود پیدا کنه و نسبتا هم کرده Realstic تر شدن حرکات توپ نسبت به ضربه وارده هست ولی چه بسا وقتی از گوشه ها سانتری انجام میشه یا کرنری زده میشه توپ غالبا یک مسیر واقعی پیدا نمیکنه و کمی غیر منطقی کات میکشه :(!! واقعا PES09 ازین بابت فوق العاده هست.
در کل من باز هم به پیشرفتهای اخیر فیفا افرین میگم ولی باز هم بنظرم PES در زمینه یک گیمپلی نرم و در عین حال سریع که بشه آخرین تاکتیکهای تیمی و سرعتی رو اجرا کرد باز هم بهتر هست.
در مورد گرافیک هم بنظرم اینقدر که از فیفا تعریف میشه بی مورد نبوده و واقعا همه چیز فوق العاده هست مخصوصا در حالت Be Pro Mode !! چون وقتی دوربین در حالت Tele هست پیشرفت آنچنان زیادی نسبت به 08 نمایان نیست ولی وقتی Be Pro Mode هست همه چیز فوق العاده هست.
اين دوستمون خيلي خستست

اين دوستمون خيلي خستست
نه به نظرم خیلی خوشحال هستن :laughing:
شوخی کردم ناراحت نشید :smile:
منم نظرم رو میدم :
به نظرم گیم پلیش خیلی عالیه بعضیا یه چیز شنیدن pes گیم پلیش بهتره هی میان
تکرارش میکنن (البته ایشون رو نمیگن چون ایشون 09 رو تجربه کرده) ولی از حقیقت
خبر ندارن اصلا بیخیال pes تو این تاپیک که مال 09 است نمیدونم چرا حرف pes میاد :confused:
به نظرم از همه ی جهات عالیه البته نقص هایی هم داره ولی جذابیتی که تو بازی هست تمام
باگ ها و نقص هاشو میپوشونه :eek:
در مورد دریبل هم ...:love:.... اتفاقا به نظرم خیلی هم طبیعی شده من با مسی راحت دریبل
میدم یکی از کار آمد ترین دریبل ها هم دریبل رونالدینیو ای هست :love: یه پا 2 پا و پا عوض
کردن هم مفید و کار آمده ... شوت ها فوق العادن ... سانتر ها همه طبیعی ... پاس ها عمقی
چه زمینی چه هوایی :eek::eek::eek::love: ... گرافیک و ... هم به کنار
منیجر مود هم که باشه دیگه نمیشه 09 رو ول کرد .... کاشکی pes هم مستر لیگشو مثل منیجر
مود فیفا میکرد ... خرید و فروش طبیعی (نه سخت و غیر ممکن :mad:) در ضمن یه لیگ باشگاهی
باشه نه شیشصد تیم تر لیگ های قر و قاطی !
به نظر من :
آهای 360 دار ها ps3 دار ها 09 رو از دست ندید
البته بازم میگم بی نقص نیست .. مثلا یکی از بد ترین معایبش سیستم آوانتاژ گیریه ! بعضی
وقتا الکی آوانتاژ رو خطا میگیره :mad:
ولی بازم میگم جذابیتش معرکس :love:

بچه ها یک سوال فنی داشتم:
چجوری تو manager mod برای تیممون بازیکن بخریم؟(من بازیکن می خرم ولی نمیاد یعنی تیم من منچستر هست وقتی مسی را از بارسا می خرم هی میگه نمیشه بیاد کلی هم پول پیشنهاد می دم ولی بازم نمی یاد.ایا قلق خاصی داره؟)

خوب برو تو ترنسفر هیستوری ببین واسه چی نمیاد :-"
شاید بارسا بازیکن جانشین رو نداره شاید مدت قرارداد رو دوست نداره شاید حقوق
بیشتر میخاد شاید بازیکن زیاد تو تیمت باشه مخصوصا هم پستش .. میترسه نیمکت
نشین بشه و... دلایل زیادی میتونه داشته باشه

سلام دوستان يه سوال دارم اين اچيومنت مسخره قضيش چيه؟چرا به جاي 20 تا19تا گيم اسكور ميده؟ اسم اچيومنت هستlast gasp goalكه بايد تو دقيقه 89گل بزنيد اچيومنت عجيبيه..:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or