Saeed.x360
کاربر سایت
من خسته نیستم بلکه شما خیلی خسته و داغون هستی!! چون منظور من به این آسونی رو متوجه نمیشی !!:laughing:اين دوستمون خيلي خستست
نه به نظرم خیلی خوشحال هستن :laughing:
شوخی کردم ناراحت نشید :smile:
eek:
در مورد دریبل هم ....... اتفاقا به نظرم خیلی هم طبیعی شده من با مسی راحت دریبل
میدم یکی از کار آمد ترین دریبل ها هم دریبل رونالدینیو ای هستیه پا 2 پا و پا عوض
کردن هم مفید و کار آمده ... شوت ها فوق العادن ... سانتر ها همه طبیعی ... پاس ها عمقی
چه زمینی چه هوایی... گرافیک و ... هم به کنار
منیجر مود هم که باشه دیگه نمیشه 09 رو ول کرد .... کاشکی pes هم مستر لیگشو مثل منیجر
مود فیفا میکرد ... خرید و فروش طبیعی (نه سخت و غیر ممکن) در ضمن یه لیگ باشگاهی
باشه نه شیشصد تیم تر لیگ های قر و قاطی !
به نظر من :
آهای 360 دار ها ps3 دار ها 09 رو از دست ندید
البته بازم میگم بی نقص نیست .. مثلا یکی از بد ترین معایبش سیستم آوانتاژ گیریه ! بعضی
وقتا الکی آوانتاژ رو خطا میگیره
ولی بازم میگم جذابیتش معرکس![]()
میخواستم به همه طرفداران فیفایی که از صحبتهای من تعجب کردند و در PM هاشون من رو مورد عنایت اینکه آقا سعید از شما این حرفها بعید هست بگم : من در کل این حرفهام نمیخواستم ارزش بازی رو که به جرئت میگم شاید از شما بیشتر دوست داشته باشم !! رو ندارم . بلکه خاطر نشان کردن ایرادات نه چندان مهی هست که از قبل در این سری من باهاش سروکار داشتم و به جرئت میگم در این نسخه تا حد زیادی مرتفع شده !!! اگه من در پست قبلیم گفتم گیمپلی فیفا یکم از PES ضعیفتره فقط و فقط منظورم این بود که من سلیقم با PES بیشتر جور هست ! ولی این صحبتم به معنی این نیست که گیمپلی فیفا زیاد خوب نیست بلکه اتفاقا واقعی ترین و Realstic ترین گیمپلی رو تا الان بی شک FIFA 09 داره !!! و من هم کم کم دارم نظرم رو به اینکه بهریتن گیمپلی متعلق به این نسخه هست رو تغییر میدم اما منکر ایرادات کوچکش نمیشم.
این هم جوابم برای کسانی بوده که فکر میکنند من از حقیقت فیفا یعنی سری بازی که باهاش بزرگ شدم رو ندارم !!!!!
آقای Prince OF Persia که شما هم مثل من عاشق آرسنال و آرسن ونگر هستید
فکر کنم شما کمی بد منظور اون پست اول من رو متوجه شدید من کمی در اون پست شوخ طبعانه بودم ولی اصلا جو پستم مبنی بر مسخره کردن بازی نبود. همین !

) در ضمن یه لیگ باشگاهی

البته کلی میگم ومنظورم شخص خاصی نیست)