مثلا eaاومده بگه ما هم از جوانمردی بویی بردیم که براش اچیومنت میزارن!!راستی یه اچیومنت جالب بهم داد فکر کنم سکرت بود
4 بازی کارت نگرفتم 40 تا گیم اسکور بهم داد !![]()
برو ....چی میگی... وایسا یکماه صبر کن ابر قدرت فیفا انلاین بشهرضا لا مصب انقدر بازی زیاد شده پولی نمونده برام برم Fifa بگیرم Fable--Dead space--farcry همه اینا دخلو خالی کرده ولی در کثر ثانیه میگیرم و خودم تو لایو سوراخت میکنم :cheesygri.
Just FC Barcelona
بیا میگم این فیفا دلرباس خدایش داداشم که فن بوی خفن و مخوف pesبود کشید سمت فیفاعجب چیزیه این FIFA 09 ! من بعد از FIFA 2000 دیگه طرف FIFA نرفتم ولی این محشره !! اون قسمت 10 VS 10 که بی نظیره ! مخصوصآ اون تیکه که لیست پستهای هر تیم رو میاره و همه هجوم میارن که پستهای خوب رو وردارن !! :biggrin1:
منم که فوتبال بازی نمیکنم زیاد , رفته بودم دفاع همین طور برای خودم میگشتم و گل میخوردیم :biggrin1: بعد دیدم الآن ترورم میکنن خودم اومدم بیرون. دست بعد رفتم حمله و عالی بازی کردم و چند تا خطا هم ازشون گرفتم ولی یه لحظه لگ دار (!) شدم و وقتی تکل زدم , 2 ثانیه بعدش تکل زد و اخراج شدم lol
تا حالا کسی بارون رویت کرده؟نه برادر تو قسمت فرندلی هم برفی داره چون من دیدم ( هم برفی هم بارونی )هوای بارونی و برفی فقط تو قسمت be a pro وجود داره ...

باگ که زیاد داره یکیش همینه که اشاره کرد ی یکیش گیج زدن بازیکن ها سر توپها بلند پشت دفاس .البته من نسخه PS3 بازی میکنمبازی یک ایراد بزرگ داره.اونم اینکه مهاجمهای نوک حریف مثل فشفشه میدون.البته من با کامپیوتر بازی میکنم اینجوریه ولی 2نفریشو نمیدونم.چندتا باگم داره.اوانتاج گیریشم افتضاحه.

هروقت بری لایو اپ دیت میشه بافرم واقعی بازیکنها که محشره این سیستم
پ.ن:اقا سیستم اب وهوای متغیر داره بازی یانه؟من تو دموش دیدم داشت هم برف بود هم بارونتا حالا کسی بارون رویت کرده؟
فکرکنم نداره برای همین هم 9نگرفت از گیم اسپات اگه نداشته باشه که جای دستمریزاد داره باری سازنده این الکترونیک ارتز هم فقط به پول فکرمیکنه این بارون تو یورو بود خیلی هم عالی بود چراتوفیفا نیست؟
حالا که نکات منفیشو گفتم نکات مثبتشم میگمبه نظر من که خیلی عالی شده من دیروز pes بازی کردم بازیکناش اصلا طبیعی نمیدون مثل این میمونه که زدن رو دور تند گرافیکش هم اصلا خوب نیست کلا باری pes هیچ تغییری نکرده اما فیفا همه چیزش بهتر شده ادم وقتی بازی میکنه حس بازی فوتبال واقعی را تجربه میکنه

فقط باید تو اولدترافورد بازی کنی تا بفهمی