دوستان چند تا سوال داشتم:
1) دوستان چگونه می شه در قسمت منیجر شماره بازیکن ها را تغییر داد؟
2) طریقه ی زدن شوت از پشت محوطه جریمه چگونه هست من که هر شوتی می زنم می ره تو آسمون
3) طریقه ی زدن ضربه آزاد؟ من فقط یک ضربه آزاد گل کرد اون هم از کنار نقطه ی کرنر یکم جلوتر و بعد از اون دیگه هر کاری می کنم توپ نمی ره تو گل
می شه راهنمایی ام کنید
سلام دوست عزیز:
جوابها
1:یکی از مشکلات عجیب این سری فیفا هست کارش نمیشه کرد.
----------------------------
2:برای بهتر شوت زدن باید به چند نکته توجه داشت:
1:اول اینکه بازیکنی رو برا شوت انتخاب کنیم که توانایش رو داشته باشه.
2:برا شوت زدن سر ضرب و محکم بهترین حالت اینه که سرعت بگیرین توپ رو با انالوگ سمت راست جلو بندازین و بعدش شوت رو تا نصفه پر کنید و شاهد یه شوت قشنگ خواهید بود.
اما در حالتی که نمیشه سرعت گرفت و توپ رو جلو انداخت بهترین حالت ضربات کاتدار هستش که در این حالت زاویه خود بازیکن نسبت به دروازه مهمه بهترین حالت اینه که روبه دروازه باشه.
در این حالت باید شما دکمه Rb رو نگه دارین و بعد شوت بزنید مقدارش رو بعد چند شوت زدن متوجه خواهید شد.
و یکی دیگه اینه که شوت چیپ که فکر نکنم با سوال شما چندان ربطی داشته باشه ولی خوب بر محض احتیاط میگم .
باید کلید LB رو نگه دارید بعد ضربه بزنید در این مورد هم میزان شوت بستگی به فاصله شما داره که با چند بازی مقدارش دستون میادش.
----------------------------
3
اینو قبلا هم گذاشته بودم میتونستنین نگاهی بندازین ولی برا راحتی شما دوباره کپی پیست میکنم .)
---
طریقه بهتر زدن ضربات ایستگاهی:
1:اگر که فاصله شما بیشتر از 28 متر بیشتر است بهترین روش ضربه زدن ضربات محکم هستش که من خیلی از این نوع گل زدم با رونالدو با فن در فارت با حمید التین تاپ با ابراهیموویچ کلا زیاد زدم.
برای اینکه این نوع ضربات رو بزنید زاویه انتخاب شده بسیار مهم میباشد.
اگر موقعیت ضربه سمت راست هست یعنی دروازه بان حریف سمت چپ دروازه خویش می ایستد شما مثل اینکه میخواهید با تفنگ شلیک کنید کله اخرین مدافع از جپ یا اولین از راست رو به تیرک سمت راستی برابر کنید .
یعنی اینکه مدافع روی تیرکی باشد که دروازه بان از اون فاصله بیشتری دارد (توجه داشته باشید مدافع سمت اولی از راست هست .) بعد دکمه LB رو نگه دارید و میزان قدرت ضربه رو (همون بار سبز رنگ زیر اسم بازیکن) رو تا نصفه پر کنید . بعد شاهد یک ضربه بسیار خطرناک خواهید بود که اگر شانس با شما یار باشد احتمال گل شدنش بسیار زیاده.
2: برای زدن ضربات خیلی نزدیک:
برای زدن ضربات کمتر از 28 متر به دلیل اینکه کات توپ بسیار شدید هست .
زاویه خودتون رو باید بر عکس قبلی به سمت دروازه بان تغییر بدهید(توجه داشته باشید که این قسمت برای بازیکنهای که چپ پا یا راست پا عکس هم اند)
شما میتوانید از خودت انالوگ جپ برای کات دادن توپ استفاده کنید.
سعی کنید بار یا قدرت شوتتون به نصف نرسد و یحتمل از نصفه یک دومش باشه.
این نوع ضربات کمی سختتره اما به راحتی میشه گل زد باید کمی تمرین کنید.
3: ضربات عشقی:
این نوع ضربات هیچ اصولی ندارد و فقط یک قانون دارد و آن این است که :
هر طوری که دلت تنگ میخواهد بشوت.
این نوعش 100 شانس دخیلی بوده و احتمال گل شدنش به درجه شانس شما بستگی دارد.
-----------------------
امیدوارم که مفید بوده باشه
اگه سوال دیگری هم هست در خدمتیم.