بستگی به نوع 3-3-4 شما داره دوست عزیز و همین طور کاستوم تاتکتیکی که برای خودت میسازی و انتخاب می کنی. ولی با 1 مهاجم نوک و دو تا گوش خیلی عالی. البته این نظر منه.به نظرتون بهترین ترکیب برای بارسا چیه من خودم از 4.3.3 استفاده میکنم
همون ترکیب اصلیشه (4.3.3 با یه مهاجم نوک)خوب اینکه شما گفتی چه ترکیبی میشه یه مهاجم نوک و.....
capitanrayan جان من با کابل hdmi وصل کردم توی setting دستگاه توی display گزینه را روی 1080p گذاشتم ولی گزینه دوم روی widescreen هست و نمیشه تغییرش داد فقط وقتی روی 480p بگذارو میشه تغییرش داد به normal که تصویر درست میشه ولی چون 480 هست کیفیت نداره لطفا بگید باید چیکار کنم درست بشه
4 تا مدافع و 3 تا هافبک و 3 تامهاجم ولی چیدمانشون رو کمی نسبت به ترکیب اصلی تغییر دادم و تو اکثر بازی ها چه آنلاین و چه آفلاین خوب بازی می کنم.خوب اینکه شما گفتی چه ترکیبی میشه یه مهاجم نوک و.....
سلام دوستان من تو این Pack جدید یک مشکل دارم. من وقتی یک تورنومت انتخاب می کنم و میرم بازی کنم البته آفلاین، وقتی بازی اول تموم میشه میاد تو جدول و دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم. نه ادامه بدم و نه بیام بیرون برای همین باید بیام تو دشبورد. بعدش که دوباره میرم تو بازی می بینم که هنوز بازی اول هستش. میشه کمکم کنید. ممنون
باشه امیر جان. ممنون آخه دیدم یکم زیاد طول میکشه نگران شدم.درسته ... شما وقتی بازیت تمام شد و توی قسمت جدول حذفی برگشتی چیزی نزن و 5 دقیقه بعد می بینی درست می شه ...
البته این به خاطر Loading هست( دایره بقل صفحه ) و زیاد طول نمی کشه !