Attachments
آخرین ویرایش:
من زیاد اهل فوتبال نیستم این هم اولین نسخه فیفا هست که خریدم( که اونم یکی از دلایلش تخفیف خیلی خوبی بود که تو کریسمس خورده بود کلا ۲۴ دلار شداینکه لذت برد بیاد زیر زبونت بیشتر وادارات میکنه ک برای بازی پول خرج کنی شده کسایی جلوم بازی کنن ک مهاجماشون آمار پوزیشنینگ ۷۰ داشتن ولی جوری تو فضا های خالی فرار میکنن ک انگار لواندوفسکیو گذاشتن اونجا :/
در مورد هندیکپ ... یعنی میگید وجود نداره ؟نمیدونم یادتون میاد یا نه ولی تو فیفا ۸ بود فک کنم کنار نتیجه بازی ها نوار هندیکپ وجود داشت
دیگه از این تابلوتر میخواید ؟؟؟!!
دوست عزیزپس چرامال مااینجوری نیست.حتما اپدیتهاروانجام ندادی.دروازه بان وهوش مصنوعی عالیه.هندیکاپ هم اگه باشه توپیس هم هست.بازی بی نقص نیست ولی حتمااپدیتوانجام بده یه یکماه بازی کنی دست میاد.تازه قرارنیست توپ دوباربه دیرک بخوره بشه هندیکاپ که.ببعد از چندین ماه کلنجار رفتن با این بازی به این نتیجه رسیدم که نه...نمیشه...چیزی به اسم دفاع تو این بازی نیست...خیلی خواستم خودم رو قانع کنم که این هم قلقی داره و باید باپشتکار بهش برسم!
به کلی زدن دفاع کردن رو منهدم کردن رفتن...این بازی درحالحاظر به درد یه سری بچه میخوره که به به و چه چه کنن که چه گلی زدن و چندتا گل زدن..
شوت ها بدون جای گیری و دقت از هرچا لانچ میشن مثل موشک میشینن تو دروازه
شوتی هم که تو دروازه باشه و قرار باشه طرف ببره(همون جریان هندی کپ) حتی تو دستایش هم باشه به یه واکنش الکی بازم گل میشه که دو تا شاخ خوشگل میاره رو سرت که این بیرانوند هست یا نویر/دخیا
سانتر های بی هدف که کات های وهشنتاکی میگیرن که بشینه رو سر بازیکن و بکنه تو گل...همه هم از دم سر زن هستن فرقی نمیکنه زالاتان راموس یا کسی که اصلا سر نزده تو زندگی فوتبالیش...حتی با سر هم نرسن به توپ با یه حرکت اکروباتی چیزی به توپ میرسونن خودشون رو (کسی مثل بوستکتس برگردون میزنه تور و توپ و دروازه بان یکی میشن!!!!!به چشمم دیدم!!!)..خلاصه چشمات رو ببند دایره روپر کن !!!
انقدر گل دیدیم تو این بازی که دیگه از فوتبال هم زده شدم...حتی مسابقات حساس رو که پخش زنده هم هست نگاه نمیکنم دیگه...
خدا نکنه پاس فرار رو روش کسی زیاد مانور بده...طرف یا یه مهجام در مقابل 4 تا دیفندر تک به تک میشه مثل هلووووووووووووووووووو صحنه اهسته رو که نگاه میکنی میبینیراحت داره میچره بین مدافع ها و کسی هم اصلا از حضورش خبری نداره مثل این میمونه یه کارت invisibility گرفته !مدافع ها هم که انگار لنگر کشتی بهشون وصل هست اول استخارهمیکنن بعد اگه حالش رو داشتن میرن دنبال بازیکن ها!
R1 میگیری برای دفاع کردن بازیکن سرشو میزندازه مثل مرغای مریض میاد از جلوی اتکر رد میشه میره...توپ از جلوی پا/زیر پا* مدافعا رد میشه ولی زحمت گرفتن توپ رو به خودشون نمیدن..هرگاری کنی بازیکنی رو ترک کنی تو دفاع نمیشه اخر رد میشه..
سرتوپ میزنی مدافع میره تو باقالیا!برگشتیم به دوران پلی استیشن یک و دو! کن یو بلیو ایت؟!!!به یا سرتوپ ساده پشم/ای مدافع میریزه بدون این که کاری بکنی!!
بجث برد و باخت نیست من تو بردهامم حالم دیگه از این فیفا بهم میخوره ...
حرف اخر اینکه کسی که دنبال یه بازی سیمیلیشن هست اصلا سمت این بازی نره..دنبال یه بازی فان هستی از انمیشن فوتبالیست ها و فوتبال شاولینگ خوشت میاد بسمالله این فیفا چیزی هست که دنبالشی گود لاک اوری بادی!
بازی یک اشغال به تمام معناست .مخصوصا تو التیمیتبا بچه صحبت نميكني عزيزم كه ميگي اپديت كن
كسي كه حرفه اي بازي ميكنه متوجه خست من چي ميگم...ربطي هم به ديرك نداره مستر
ما پرچممون رو يه سال تمام تو دويژن يك زده بوديم كنده هم نميشد...الان با يه بچه هم ميشه بازي كرد و ترس از باخت داشت
شما هم حال كن با اين بازي
من و امثالهم هم مشكل ذهني و ايكيو داريم
سلامدوستان یه سوال
نقل و انتقالات فیفا 18 با اپدیت معمولی خود بازی انجام میشه یا داخل خود بازی جایی برای بروزرسانی داره؟
نسخه ps4
“اگه هندیکپ هست تو پیس هم هست” ؟؟؟؟؟!!!!دوست عزیزپس چرامال مااینجوری نیست.حتما اپدیتهاروانجام ندادی.دروازه بان وهوش مصنوعی عالیه.هندیکاپ هم اگه باشه توپیس هم هست.بازی بی نقص نیست ولی حتمااپدیتوانجام بده یه یکماه بازی کنی دست میاد.تازه قرارنیست توپ دوباربه دیرک بخوره بشه هندیکاپ که.
مطمئن شدم یا بازی نکردی ویکند یا خودتو زدی به اون راه.اگه این ایرادا برای شما هست برای حریفم هست پس بازم اونی که بازیش بهتره میبره.
من خودم ویکند لیگ فقط بازی میکنم و هروقت باختم از بهتر بودن حریف باختم. حتی شده طرف نصف تیمش ایکنه ولی بازی بلد نیست و با اختلاف باخته خلاصه اینکه بازیت خوب باشه میبری ایراد الکی هم نگیرین
مطمئن شدم یا بازی نکردی ویکند یا خودتو زدی به اون راه.
وضعیت ویکند اینقدر داغونه که دیگه پرو ها هم دارن میذارنش کنار و متاسفانه یه نفر هم از ea پیدا نمیشه بپرسه چه مشکلی دارید و رسیدگی کنه.
منم فیفا 17 نزدیک 3-4 ماه تمام دویژن 1 آلتیمیت بودم این بازی بین دیو 5 تا 2 آسانسور میشمبا بچه صحبت نميكني عزيزم كه ميگي اپديت كن
كسي كه حرفه اي بازي ميكنه متوجه خست من چي ميگم...ربطي هم به ديرك نداره مستر
ما پرچممون رو يه سال تمام تو دويژن يك زده بوديم كنده هم نميشد...الان با يه بچه هم ميشه بازي كرد و ترس از باخت داشت
شما هم حال كن با اين بازي
من و امثالهم هم مشكل ذهني و ايكيو داريم
ما بحث از سيميليشن ميكنيم شما ميگي بي نقص نيست...چي بي نقص برادر من!؟!؟تو هر بازي ٨ تا ١٣ نا گل ردو بدل ميشه...فستيوال گل هست...كار به جايي رسيده براي يه بازي كم گل ...پارك د باس هم جواب نميده نحايتا جفت حريف سنگين بازي كنن تو بازي ٦-٧ تا گل داره تك و توك هم نتيجه هاي كم تر ديده ميشه ٩٠٪ فستيوال گل هستشما مطمئن باش واسه خودت. دلیلی نمیبینم بخوام الکی از بازی طرفداری کنم همونطور که گفتم بازی عالی نیست ولی تا حالا نشده وقتی از حریف بهتر بودم ببازم. تجربه خودمو گفتم